- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Виновен ли е Бог за злото?
![]()
![]()
![]()
Горкия, колко ли време е писал тоя пост, а 90% от хората като видят първите 2 изречения и ще превъртят накрая на темата. Много насериозно си приел мисията си на просветител на заблудените, commando, жалко че никой не те отразява. Айде сега отивам да взривявам църкви, да убия майка си и баща си и да нарисувам пентагарам с кръвта им.
Не прочетох много на commando1 , но е добро момче.![]()
Ти имаш специални способности (от бог най-вероятно) , да ги усещаш какви са, без да им четеш постовете![]()
Те сите са вързани към една централа
само дето им трябва смяна на оптиката
Християнството е религия,която цели да държи хората в подчинение.Да им наложи мнение за света.Религията е за прости хора,които не могат да си обяснят по свой начин устройството на вселената.
Пускам част от книгата на Адолф Хитлер и по-точно темата за християнството.
Християнството е религия, която защитава слабото и ниското.
По своя произход, християнството е изцяло еврейско.
То насилва хората да превиват гърбовете си пред звъна на черковните камбани и да пълзят пред кръста /изпитанието/ на чуждия бог.
То започва преди около 2000 години между болни, изтощени и отчаяни люде, които са загубили своята вяра в живота.
Християнските догми за състрадание и прошка към съгрешилия, възкресението и спасението, са пълна глупост.
Милосърдието на християнина е опасно, не германска идея.
Християнската любов е глупаво понятие тъй като любовта парализира човека.
Християнската идея за равенство защитава нисшите раси, болните, слабите и сакатите.
За злото по света са виновни изродите,които ни управляват,защото една група хора властва над целия свят.Присмиват се на хората,лъжат ги,заливат ги с грешна информация.Всички в момента се движим по мода за подръжание дадена ни от тези хора.Всичко различно,което пречи на власта им бива заличено.Това се случва с много хора по света.Ако кажеш истината или си загубил работата си,или са те убили.
Тази тема е тотално несериозна.От къде пък вие разбрахте,че има християнски бог.Не сте го разбрали вие,а други ви поднасят тази информация.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Es lebe das heilige Deutschland
Как се казва тази книга на Адолф Хитлер...?
Ако той е казал това(той всъщности го е казвал на речи и тн) си е напъло прав! Той е знаел за какво става на въпрос! Единственото германско "нещо" което харесвам...е Хитлер!
Im back...
Дойчланд убер аллес...но само по времето на Хитлер!(когато тази песен е била химн)!Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Мисля,че беше в Моята борба.В момента нещо не се сещам...
Ми аз не знам Хитлер цяла Библиотека книги да е изписал. В "Моята борба" е вероятно.
Виж ,моят цитат е от наистина достоен човек ... поне.
ти знаеш ли немски като си такъв фен на Хитлер?Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Йа Йа вундъРбаР ... их шпрехе дойч Йа
Аз ли да знам немски?
гуте нахт
Не е важно дали знам езика...също съм фен на Чингиз Хан(макар че една от неговите постъпки не ми харесва) ...но значи ли, че трябва да знам езика? То и хан Аспарух ако е жив, няма да го разбереш какво приказва, ама...Първоначално написано от ScarlettS
Иначе...чат пат поназнайвам немски...от малко време го уча!
Im back...
Егаси въпросите,длъжен ли си като си "фен на Хитлер" да знаеш немски...?![]()
![]()
![]()
И аз, ако бях с твоя акъл и разбирания щях да мисля така.Първоначално написано от Auriss
^Я разясни туй-онуй ,че не те разбрах нещо ?
oффф, като почнете да разсъждавате по толкова тъп начин ми иде да си оскубя мъдете направо
Either God wants to abolish evil, and cannot; or he can, but does not want to. If he wants to, but cannot, he is impotent. If he can, but does not want to, he is wicked. If God can abolish evil, and God really wants to do it, why is there evil in the world?
епикурчето преди хиляди години ви е изнасилил идеята ама вие сте толкова прости че не го осъзнавате дори
най-жалката работа обаче е ЧЕ ХРИСТИЯНСТВОТО ИМА ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА СПРЕЩУ ТОВА, но вие, о благоверни и истинни люде, сте тъпи като дървета и не я знаете (за разлика от мен - злият, хронично мастурбиращ атеист)
ако ранните, истински християни (йешуа вкл.) можеха да ви видят от някъде такива сълзи щяха да заронят
започвам да подозирам че съвсем скоро ще ми се наложи да започна да защитавам много по-моралното оригинално християнство от вас - малки глупачета които вместо да прочетат старите писания, тези на които такъв като мен който търси парадокси, противоречия и неморалностти не може копче да им каже, се занимавате с мисловна мастурбация и се ограничавате с резултатът на 2000 години лъжа и пропаганда на институция, която е донесла горене на книги, гонене на учени, масови убийства и най-ужасяващи мъчения, понеже мозъците ви са атрофирали
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Ти сериозно ли ???Първоначално написано от TheMightyNadenica
Над 20 милиона мъже,жени и деца е избил Хитлер !
Това всеки го знае.
Малко обаче знаят как точно са убити.
Съжалявам,ако следващите редове ви шокират и ужасят,но мнението ти ме предизвика да ги напиша:
Горене на живи хора,когато
крематориумите били препълнени се
копаели ровове и се изсипвали
тонове гориво и това се пали,там се
изсипват от камиони живите
деца,имало жестоки писъци,някои от децата успявали да се измъкнат от
рововете,но там ги чакали
офицери,които или ги разстрелвали
директно,или силно ги ритали и те
пак падали вътре,първо изгаряла
косата,после кожата ставала на големи мехури и се пукали,а
стомахът с вътрешностите се
пръскал.
Инжектиране на боя в очите на деца
с цел да се промени цвета на
очите.Очите винаги се възпалявали и
се стигало до слепота.Без упойка на
слепите,но все още живи деца се
вадили очите.Ако от това не умре-детето се убивало.Очите се закачали
на стената като трофеи.
Дисекция на живи деца.Докато
децата са живи им се разпаряли
коремите и са им вадили органи, дори
и сърцата им.Друг път биели големи
дози отрова на децата и докато се
гърчели в предсмъртна агония им се режели ръцете,краката,пак са им
разпаряли коремите и им се вадели
различни органи.Също са клани
деца,за да се види за колко време
труповете им ще се разложат.
Потапяне на завързани мъже.жени и
деца в ледена вода,а след това
обливането им с вряла вода.Това се
повтаря докато настъпи смърт.
Друг път хората се слагат във вода и
се увеличава температурата,докато се сварят живи.За да видят
ефекта,докато се варят и са все още
живи им се отваряли черепите.
Ами брат сори ама тва за мен е нечовешка жестокост.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Първо.Ще запазя добрия тон.
Второ.Тези фантасмагории от къде си ги прочел???
Трето.Знаеш ли какво са правили "добрите" американците с немските войници след края на войната???Събирали са ги на едно пусто място,сега не мога да се сетя къде и просто са ги изтощили без храна и вода.Нищо сложно,просто са ги оставили да умрат.Знаеш предполагам за бомбардираните градове от съюзниците.Знаеш за "изцепките" на руските войници.Знаеш ли ,че американски войници разстрелвали немци,шпиони,дегизирали се като американци?!?Това според американците е оправдано.Обаче целият свят смята ,че елитните СС са извършвали престъпления срещу човечеството.Разстреляли се американски войници...ей тва направо ме уби като го казват.Американците са добри,нацистите са лоши...само че има такива изроди като теб,които попиват всичко.![]()