.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 198
    Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от reich
    Егаси въпросите,длъжен ли си като си "фен на Хитлер" да знаеш немски...?

Абе вие много на сериозно го приехте, питах просто дали знае немски

Мега фен
    Аз съм съгласен с JungleJaguar.
    Хитлер е бил ЛУД. И горката му държава...
    А reich айде да не пишеш такива простотии ,че ми ставаш смешеш кат вярваш на някакви изказвания на Хитле. Просто като прочетох този ти коментар за християнството - те мисля за луд сектант...

Повече от фен
    Хитлер е бил вярващ католик и добър човек,мъдър човек,не виждам за какво го обвинявате човека не е направил нищо лошо на никого. ВСВ е резултат от действията на Великите сили-САЩ,Франция,Великобритания и СССР тези държави са виновниците за запалването а ВСВ и взаимното обвинение на Германия. Холокоста е измислен от ционистите и сатанистите за да оклеветят нацистите с цел да разрушат Германия.
    Нацизмът е най-висшият идеал. Чифутите са виновни за войната не германците. Оная свиня Чърчил,заедно с глупакът Сталин и американският боклук Х. Труман унищожиха и разориха Европа след края на ВСВ. Хитлер е бил добряк а не тиранин,както го изкарват.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Аааа,аз си мислех,че е сериозно...
    Към Климатроник.
    Не ме интересува какво ми говориш ти,нео-комунистко човече.Ей смешник,нищо не казваш за последния ми пост за "престъпленията срещу човечеството" извършени от лошите нацисти.Нищо нямаш да кажеш ,защото е истина.Това са фактите.Иначе големите защитници на християнството знаете само да говорите по форуми,иначе нищо не разбирате реално.Вие сте общество от роби!Това е България,това е по-голямата част от света.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от commando1
    Хитлер е бил вярващ католик и добър човек,мъдър човек,не виждам за какво го обвинявате човека не е направил нищо лошо на никого. ВСВ е резултат от действията на Великите сили-САЩ,Франция,Великобритания и СССР тези държави са виновниците за запалването а ВСВ и взаимното обвинение на Германия. Холокоста е измислен от ционистите и сатанистите за да оклеветят нацистите с цел да разрушат Германия.
    Нацизмът е най-висшият идеал. Чифутите са виновни за войната не германците. Оная свиня Чърчил,заедно с глупакът Сталин и американският боклук Х. Труман унищожиха и разориха Европа след края на ВСВ. Хитлер е бил добряк а не тиранин,както го изкарват.
    Правя ти път към психологичното отделение
    Чети малко история и се консултирай с някой историк, но първо с психолог...

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Прочете ли ми поста Климатроник?

Мега фен
    Към Климатроник.
    Не ме интересува какво ми говориш ти,нео-комунистко човече.Ей смешник,нищо не казваш за последния ми пост за "престъпленията срещу човечеството" извършени от лошите нацисти.Нищо нямаш да кажеш ,защото е истина.Това са фактите.Иначе големите защитници на християнството знаете само да говорите по форуми,иначе нищо не разбирате реално.Вие сте общество от роби!Това е България,това е по-голямата част от света.
    Ай сега не замесвай християнство и будизъм , кво ще кажеш?
    След като Германия пада няма как да няма някакво отмъщение за нацистите... След като толкова време Германия е вършила злени.
    Точно хитлер е виновен. И за първата световна война пак Гермнания е най-виновна .
    Пс: сега ще ми кажеш ,че нашия Фердинант е направил много добро за България. А този Фердинант съсипал и нае ба* л ма***** на България. И е бил гей. + това немски гей. ти си просто лапе, ако си мислиш обратното.

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Мищо не схванах от това,което пишеш.Сигурно,защото съм лапе.Едва ли защото пишеш с много правописни грешки.

Мега фен
    Мищо не схванах от това,което пишеш.Сигурно,защото съм лапе.Едва ли защото пишеш с много правописни грешки.
    пффф философ

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Ебаси разбирачите сме всички явно...

Мега фен
    а не бе. Всички сме учени , историци, философи и какво ли си не в този форум .

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Ако той е казал това(той всъщности го е казвал на речи и тн) си е напъло прав! Той е знаел за какво става на въпрос! Единственото германско "нещо" което харесвам...е Хитлер!
    Ти сериозно ли ???
    Над 20 милиона мъже,жени и деца е избил Хитлер !

Това всеки го знае.
    Малко обаче знаят как точно са убити.
    Съжалявам,ако следващите редове ви шокират и ужасят,но мнението ти ме предизвика да ги напиша:

Горене на живи хора,когато
    крематориумите били препълнени се
    копаели ровове и се изсипвали
    тонове гориво и това се пали,там се
    изсипват от камиони живите
    деца,имало жестоки писъци,някои от децата успявали да се измъкнат от
    рововете,но там ги чакали
    офицери,които или ги разстрелвали
    директно,или силно ги ритали и те
    пак падали вътре,първо изгаряла
    косата,после кожата ставала на големи мехури и се пукали,а
    стомахът с вътрешностите се
    пръскал.

Инжектиране на боя в очите на деца
    с цел да се промени цвета на
    очите.Очите винаги се възпалявали и
    се стигало до слепота.Без упойка на
    слепите,но все още живи деца се
    вадили очите.Ако от това не умре-детето се убивало.Очите се закачали
    на стената като трофеи.

Дисекция на живи деца.Докато
    децата са живи им се разпаряли
    коремите и са им вадили органи, дори
    и сърцата им.Друг път биели големи
    дози отрова на децата и докато се
    гърчели в предсмъртна агония им се режели ръцете,краката,пак са им
    разпаряли коремите и им се вадели
    различни органи.Също са клани
    деца,за да се види за колко време
    труповете им ще се разложат.

Потапяне на завързани мъже.жени и
    деца в ледена вода,а след това
    обливането им с вряла вода.Това се
    повтаря докато настъпи смърт.
    Друг път хората се слагат във вода и
    се увеличава температурата,докато се сварят живи.За да видят
    ефекта,докато се варят и са все още
    живи им се отваряли черепите.

Ами брат сори ама тва за мен е нечовешка жестокост.
    Това е малко, за нисш вид като човека! Той не заслужава да живее! Съсипва много други видове по много по-брутални начини...това не е ли жестокост? А ако не е имало такива избивания...вероятно е нямало да си бил жив, и то по ред причини!
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    Аз съм съгласен с JungleJaguar.
    Хитлер е бил ЛУД. И горката му държава...
    А reich айде да не пишеш такива простотии ,че ми ставаш смешеш кат вярваш на някакви изказвания на Хитле. Просто като прочетох този ти коментар за християнството - те мисля за луд сектант...
    Ти навярно дори не знаеш кой е Хитлер...па камо ли какъв е бил, и какво е правил...така че си замълчи!
    Im back...

Към Климатроник.
    След като Германия пада няма как да няма някакво отмъщение за нацистите... След като толкова време Германия е вършила злени.
    Точно хитлер е виновен. И за първата световна война пак Гермнания е най-виновна .
    Пс: сега ще ми кажеш ,че нашия Фердинант е направил много добро за България. А този Фердинант съсипал и нае ба* л ма***** на България. И е бил гей. + това немски гей. ти си просто лапе, ако си мислиш обратното.
    Кой е бил гей бе?
    Im back...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Към Климатроник.
    Кой е бил гей бе?
    Кой е бил Хитлер бе?
    Гей е бил Фердинант.
    И както каза преди малко си човекомразец. Ами природозащитниците нали и те са хора ?

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Пише се ФердинанД.

Мега фен
    Пише се ФердинанД.
    oпа карай грешка , за мен си е Фердинант или дори фердинант

Мега фен Аватара на ZipFail
    Чета ви постовете и се смея, бива ли толкова глупав народ. Сякаш единствените ви познания са от Дискавъри и Нешънъл Джографик

Пичове, вземете се образовайте малко по история, че това ако го кажете в истинския живот много ще се излагате.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Чета ви постовете и се смея, бива ли толкова глупав народ. Сякаш единствените ви познания са от Дискавъри и Нешънъл Джографик

Пичове, вземете се образовайте малко по история, че това ако го кажете в истинския живот много ще се излагате.
    Ние не само четем история,а и се учим от историци.
    А ти само правиш гърди и корем и си куха лейка.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Първо.Ще запазя добрия тон.
    Второ.Тези фантасмагории от къде си ги прочел???
    Трето.Знаеш ли какво са правили "добрите" американците с немските войници след края на войната???Събирали са ги на едно пусто място,сега не мога да се сетя къде и просто са ги изтощили без храна и вода.Нищо сложно,просто са ги оставили да умрат.Знаеш предполагам за бомбардираните градове от съюзниците.Знаеш за "изцепките" на руските войници.Знаеш ли ,че американски войници разстрелвали немци,шпиони,дегизирали се като американци?!?Това според американците е оправдано.Обаче целият свят смята ,че елитните СС са извършвали престъпления срещу човечеството.Разстреляли се американски войници...ей тва направо ме уби като го казват.Американците са добри,нацистите са лоши...само че има такива изроди като теб,които попиват всичко.
    Ми за разлика от теб съм гледал достатъчно филмови ленти,някои от които разсекретени,както и говорил съм с историци,които смятам,че са доста запознати.
    Точно наскоро попаднах на разсекретен филм на който показват пирамида от човешки трупове висока над 20 метра.Около този куп се търкалят отрязани глави,крака и ръце и има много кръв.
    За д-р Менгеле чувал ли си?
    Едва ли?
    За опитите му с близнаци,които накрая убивал,дисекции на живи бебета,убиване с ток и т.н.?
    Ами д-р Карл Клауберг,д-р Зигмунд Рашер,д-р Клаус Шилинг,д-р Бруно Вебер
    Ами д-р Херта Оберхаузер.Изследванията били насочени към
    действието на отровите върху деца.
    Тя инжектирала деца с отрови и докато децата били още в съзнание, ампутирала крайниците им и вадела жизнено важни органи.
    Оберхаузер е единствената жена
    лекар на Нюрнбергския процес.
    Осъдена е на 20 години затвор.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Пак ли трябва да пращам до модераторския екип, ловецо ?
    За втори акаунт бана е още по-дълъг

Мега фен
    Пак ли трябва да пращам до модераторския екип, ловецо ?
    За втори акаунт бана е още по-дълъг
    Ами като си клюкарка пращай каквото си искаш. Ама няма доказателства ,че съм този,когото си мислиш .

IP адрес мойто момче

Както и да е, пак писах, дано тоя път бана е по IP. Щом си упорит, така да е.

Мега фен
    IP адрес мойто момче

Както и да е, пак писах, дано тоя път бана е по IP. Щом си упорит, така да е.
    Kакво е това IP адрес. Поща ли?
    Ти наистина си повече от клюкарак - една грешка си.

Наденицо,защо нареждаш човешката раса по този начин,като се има на предвид,че и ти си човек като нас.Да,вярно е че в момента сме свидетели на духовен спад и материализация,но за това кой е виновен?Само и единствено ние,за това че позволяваме да бъдем манипулирани от масмедиите и др. фактори.Хората са свикнали да лепят вината на друг и Сатана е доста подходящ за църквата да фърля утайката на него,но докато ние,хората не се осъзнаем няма кой да ни помогне!Алчност,завист и омраза винаги е имало,сега има и за жалост ще има...Замислете се,защо всеки човек може да промени настоящето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си