- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Виновен ли е Бог за злото?
Природозащитници(хора) няма...това са жалки истории...Първоначално написано от klimatronik
Im back...
Еми ти с този пост ме подкрепяш...че човека е един боклук и нищо повече!Първоначално написано от playy
Im back...
Не слагай всички хора под общ знаменател,моля те.Човек може и да виновен за нещастията по света,за геноцида и замърсяването на природата,но също така съвременото технологично и културно ниво не е дошло от Анунака,а именно от хората,което далеч не ни прави боклуци.Така като оплакваш колко сме жалки не оправяш нищо,даже напротив,почваш да дразниш и скоро никой няма да те отразява.
П.С:Не ме карай да съжелявам за времето,което ми отне за тоя пост.
Ако човекът е боклук, тогава животът му не само, че е безсмислен, но и вреди, тогава ти за какво живееш?Първоначално написано от TheMightyNadenica
недей че ще вземе да an hero-не
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Каква култура и технологии имате като раса?
Ние ви измислихме всичко.
Вие за обмен на технологии чували ли сте?
Не само ние,а и други раси ви дадоха технологичният напредък.
Как така изведнъж се построиха космически кораби и литнахте до Луната ?
Изведнъж !
Прав си, оттеглям въпросаПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
Анунак, искрено ти благодаря за всичко, но нямаш ли си някаква извънземна работа, която да вършиш?
Зипфайл,не знам за кого говориш,че не разбира от история,но ще ми е удоволствие да ти разкажа нещо от античноста,средновековиет ,най-вече военната история.
Горд съм,че пиша с извънземни и с ттях разсъждаваме по такива важни въпроси относно глупостта на човека.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
надявам се това да беше иронияПървоначално написано от reich
![]()
И аз.![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Няма човек, който да не вреди на природата! Само със съществуването си, дори и без да прави нищо! Човекът не е допринесал с нищо в полза на природата!Първоначално написано от playy
Im back...
Започвам сериозно да се чудя... Но знам признанието си! Като почна да умирам, ще се опитам да изтрепя колкото се може повече хора! Като започна от цигани и еврей! Тука съм напълно сериозен!Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Тука наистина съм сериозен! А ако въпроса ти е сериозен...с автоматик! АК-47 етц...Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Ама нали вече ще си почнал да умираш, как ще ги избиваш тях?
НЕ нене нененененененее НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОТКАЗВАМ!!!!!!!!
НЕ!!!!!!!!!!!!!!
НЕВЪЗМОЖНО Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва е щото е със слаб ум и Анунаците са го програмирали като го ебаваме да се комплексира и да не си отстоява позицията.
Слабак ,кво да го правиш.
Става на въпрос ако знам кога ще умра...взимам си автоматик...и яко в катуните...искам да гледам как се влачат глави, които са на 7 метра от тялото, как плачат и молят за милост, как се гърчат като настъпани червей!!!
Im back...
Как се пееше в една не особено популярна песен...
Denn der Enkel wird Sturmfuhrer bei der SS
Което ще рече...?Първоначално написано от Auriss
Im back...