.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 198
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    Цитирай Първоначално написано от reich
    Аааа,аз си мислех,че е сериозно...
    Към Климатроник.
    Не ме интересува какво ми говориш ти,нео-комунистко човече.Ей смешник,нищо не казваш за последния ми пост за "престъпленията срещу човечеството" извършени от лошите нацисти.Нищо нямаш да кажеш ,защото е истина.Това са фактите.Иначе големите защитници на християнството знаете само да говорите по форуми,иначе нищо не разбирате реално.Вие сте общество от роби!Това е България,това е по-голямата част от света.
    Ай сега не замесвай християнство и будизъм , кво ще кажеш?
    След като Германия пада няма как да няма някакво отмъщение за нацистите... След като толкова време Германия е вършила злени.
    Точно хитлер е виновен. И за първата световна война пак Гермнания е най-виновна .
    Пс: сега ще ми кажеш ,че нашия Фердинант е направил много добро за България. А този Фердинант съсипал и нае ба* л ма***** на България. И е бил гей. + това немски гей. ти си просто лапе, ако си мислиш обратното.
    Кой е бил гей бе?
    Кой е бил Хитлер бе?
    Гей е бил Фердинант.
    И както каза преди малко си човекомразец. Ами природозащитниците нали и те са хора ?

Природозащитници(хора) няма...това са жалки истории...
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от playy
    Наденицо,защо нареждаш човешката раса по този начин,като се има на предвид,че и ти си човек като нас.Да,вярно е че в момента сме свидетели на духовен спад и материализация,но за това кой е виновен?Само и единствено ние,за това че позволяваме да бъдем манипулирани от масмедиите и др. фактори.Хората са свикнали да лепят вината на друг и Сатана е доста подходящ за църквата да фърля утайката на него,но докато ние,хората не се осъзнаем няма кой да ни помогне!Алчност,завист и омраза винаги е имало,сега има и за жалост ще има...Замислете се,защо всеки човек може да промени настоящето
    Еми ти с този пост ме подкрепяш...че човека е един боклук и нищо повече!
    Im back...

Не слагай всички хора под общ знаменател,моля те.Човек може и да виновен за нещастията по света,за геноцида и замърсяването на природата,но също така съвременото технологично и културно ниво не е дошло от Анунака,а именно от хората,което далеч не ни прави боклуци.Така като оплакваш колко сме жалки не оправяш нищо,даже напротив,почваш да дразниш и скоро никой няма да те отразява.

П.С:Не ме карай да съжелявам за времето,което ми отне за тоя пост.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Наденицо,защо нареждаш човешката раса по този начин,като се има на предвид,че и ти си човек като нас.Да,вярно е че в момента сме свидетели на духовен спад и материализация,но за това кой е виновен?Само и единствено ние,за това че позволяваме да бъдем манипулирани от масмедиите и др. фактори.Хората са свикнали да лепят вината на друг и Сатана е доста подходящ за църквата да фърля утайката на него,но докато ние,хората не се осъзнаем няма кой да ни помогне!Алчност,завист и омраза винаги е имало,сега има и за жалост ще има...Замислете се,защо всеки човек може да промени настоящето
    Ако човекът е боклук, тогава животът му не само, че е безсмислен, но и вреди, тогава ти за какво живееш?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    недей че ще вземе да an hero-не
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Планетата Нибиру
    Каква култура и технологии имате като раса?
    Ние ви измислихме всичко.
    Вие за обмен на технологии чували ли сте?
    Не само ние,а и други раси ви дадоха технологичният напредък.
    Как така изведнъж се построиха космически кораби и литнахте до Луната ?
    Изведнъж !

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    недей че ще вземе да an hero-не
    Прав си, оттеглям въпроса

Анунак, искрено ти благодаря за всичко, но нямаш ли си някаква извънземна работа, която да вършиш?

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Зипфайл,не знам за кого говориш,че не разбира от история,но ще ми е удоволствие да ти разкажа нещо от античноста,средновековиет ,най-вече военната история.
    Горд съм,че пиша с извънземни и с ттях разсъждаваме по такива важни въпроси относно глупостта на човека.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от reich
    Горд съм,че пиша с извънземни и с ттях разсъждаваме по такива важни въпроси относно глупостта на човека.
    надявам се това да беше ирония

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    И аз.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Не слагай всички хора под общ знаменател,моля те.Човек може и да виновен за нещастията по света,за геноцида и замърсяването на природата,но също така съвременото технологично и културно ниво не е дошло от Анунака,а именно от хората,което далеч не ни прави боклуци.Така като оплакваш колко сме жалки не оправяш нищо,даже напротив,почваш да дразниш и скоро никой няма да те отразява.

П.С:Не ме карай да съжелявам за времето,което ми отне за тоя пост.
    Няма човек, който да не вреди на природата! Само със съществуването си, дори и без да прави нищо! Човекът не е допринесал с нищо в полза на природата!
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Ако човекът е боклук, тогава животът му не само, че е безсмислен, но и вреди, тогава ти за какво живееш?
    Започвам сериозно да се чудя... Но знам признанието си! Като почна да умирам, ще се опитам да изтрепя колкото се може повече хора! Като започна от цигани и еврей! Тука съм напълно сериозен!
    Im back...

Как точно обмисляш да ги убиваш?

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Как точно обмисляш да ги убиваш?
    Тука наистина съм сериозен! А ако въпроса ти е сериозен...с автоматик! АК-47 етц...
    Im back...

Ама нали вече ще си почнал да умираш, как ще ги избиваш тях?

Мега фен
    НЕ нене нененененененее НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОТКАЗВАМ!!!!!!!!

НЕ!!!!!!!!!!!!!!

НЕВЪЗМОЖНО Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тихо сега!

Сега няма да разкаже за великата стратегия

Мега фен
    Тва е щото е със слаб ум и Анунаците са го програмирали като го ебаваме да се комплексира и да не си отстоява позицията.
    Слабак ,кво да го правиш.

Ама..ама.. аз тъкмо си намерих занимание

Става на въпрос ако знам кога ще умра...взимам си автоматик...и яко в катуните...искам да гледам как се влачат глави, които са на 7 метра от тялото, как плачат и молят за милост, как се гърчат като настъпани червей!!!
    Im back...

Ти си моят идол!!

Мега фен
    Как се пееше в една не особено популярна песен...

Denn der Enkel wird Sturmfuhrer bei der SS

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Как се пееше в една не особено популярна песен...

Denn der Enkel wird Sturmfuhrer bei der SS
    Което ще рече...?
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си