- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Виновен ли е Бог за злото?
Е ти нали вярваш ,че аннунаците са ни дали технилогиите и колите. Така че те са виновни.Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Та не обиждай природозащитниците, защото те поне правят нещо за природата ,заразлика от предприемачите и др. хора дето само парите си броят и не им пука за нищо друго. Еколозите поне бродят по горите и планините...
Не ми обяснявай, че дали не са ядяли или не. И животните се хранят ... Дали се отопляваме... ами използвай къмина с дърва....
ПС: Знаеш ли как трябва да живеемна село като преди 50 години. Да се отопляваме и хранене да използваме печки с дърва, за хладилник да изполваме кладенеца или подземни помещения и тнт...
Оооо правим се на засегнати...Интересна стратегия...но при мен не минава!Първоначално написано от klimatronik
Какво правят природозащитниците за природата...? Само дето са по-малко вредни от останалите, но вредата все още я има!
А животните използват ли бетон, изпускватели на газове, химикали, радиоактивни вещества, секат ли, убиват ли за кеф, променят ли факторите заради които живеем...? Ммм? А бе?
Аааа значи камината с дърва не вреди на природата...?
А еколозите като бродят по горите и планините какво...?
Ако трябва ще живееш както 2000 години! НЕ природата трябва да се съобразява с теб, а ТИ с нея! Ти си изцяло зависим от нея! Тя ти дава живота! Режеш клона на който седиш! И НЕ животните са на твоя територия, а ти на тяхна! Така че ще се съобразяваш с тях, и няма да ревеш! Ти си зависим от тях, а НЕ те от теб!
Im back...
ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО С ПЪЛНИ СИЛИ УНИЩОЖАВА ПРИРОДАТА И ЗЕМЯТА!Първоначално написано от TheMightyNadenica
Но искаме ли го това. - НЕ НЕ И САМО НЕ. Това означава ,че не го правим нарочно.
И да... или трябва да еволюирваме или да живеем като преди 50 000 ГОДИНи. - като животните.
А територията е обща. Колкото на животните - толкова и наша. Но човечеството я унищожава и завзема...
И не вини ловците еколозите ,защото по този начин ставаш смешен. Защитаваш лошата страна..
Имаме,да.Първоначално написано от ScarlettS
Започнахме я на 11.05.11
ЕТО ВИЖ
Спокойно,имате още време до 11.11.11
И какво беше това,ако мога да попитам? Някой от поредните сцени на филми като този - ,,чудовищно'' ?Първоначално написано от ANNUNAK
Какво е това?Първоначално написано от ANNUNAK
Какво ще се случи на тази дата?!
Как не го правим нарочно...? Ти сляп ли си...? Правим го напълно съзнателно!Първоначално написано от klimatronik
Ако трябва ще живееш както 10000000000 години! Не е концерт по желание!
Как планетата ще е колкото наша толкова и тяхна бе...? Ние сме натрапниците! И това няма как да се промени!
Как да не виня, някой който е човек...?
Аз ли ставам смешен...?
Ще си патиш...но лошото, че и аз ще патя заради такива като теб!
Im back...
И да искаш да живееш в хармония с природата в 21 век - не става...Първоначално написано от TheMightyNadenica
Това ,че човечеството КАТО ЦЯЛО е така устроено е друг въпрос...
Ами ние сме грешка на природата, но все пак сме вид животни. Земята е обща или ничия за всички.
Като сме вредители всеки се самоубие.
Направих го![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
[/quote:fc64d1fe8c][/quote:fc64d1fe8c][/quote:fc64d1fe8c][/quote:fc64d1fe8c][/quote:fc64d1fe8c]Първоначално написано от ZipFail
Яко, а ?
няма да чета коментари и т.н. ... просто с едно изречение.. от никъде другаде не идва злото..освен от човека..
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
[/quote:4480d73b52][/quote:4480d73b52][/quote:4480d73b52][/quote:4480d73b52][/quote:4480d73b52]Първоначално написано от ZipFail
Яко, а ?[/quote:4480d73b52]
Е това което правиш си е чист спам...
Im back...
[/quote:7a86d2c6f9][/quote:7a86d2c6f9][/quote:7a86d2c6f9][/quote:7a86d2c6f9][/quote:7a86d2c6f9]Първоначално написано от TheMightyNadenica
Яко, а ?[/quote:7a86d2c6f9]
Е това което правиш си е чист спам...[/quote:7a86d2c6f9]
Така ли ? Мен пък ми е кеф да гледам 50 цитата един в друг с чата на двама малоумника.
[/quote:383ac2d6df][/quote:383ac2d6df][/quote:383ac2d6df][/quote:383ac2d6df][/quote:383ac2d6df]Първоначално написано от ZipFail
Яко, а ?[/quote:383ac2d6df]
Е това което правиш си е чист спам...[/quote:383ac2d6df]
Така ли ? Мен пък ми е кеф да гледам 50 цитата един в друг с чата на двама малоумника.[/quote:383ac2d6df]Не сме малоумници, а хора на културата.![]()
Бе баш малоумни сте си, не е позволено да слагате повече от 4-5 цитата, престанете!!!
[/quote:97c4643dd2][/quote:97c4643dd2][/quote:97c4643dd2][/quote:97c4643dd2][/quote:97c4643dd2]Първоначално написано от klimatronik
Яко, а ?[/quote:97c4643dd2]
Е това което правиш си е чист спам...[/quote:97c4643dd2]
Така ли ? Мен пък ми е кеф да гледам 50 цитата един в друг с чата на двама малоумника.[/quote:97c4643dd2]Не сме малоумници, а хора на културата.[/quote:97c4643dd2]
А така!
Аз тука ако цитира още един път...
Im back...
Ами така е пич,злото наистина идва от човека. За жалост хората не са отговорни за постъпките и действията си и обвиняват всеки друг само не и себе си. Така например ако един човек има проблеми с алкохола или наркотиците ще обвинява всички други хора за които се сети,но никога няма да обвини себе си че е бил достатъчно безотговорен за да посегне към алкохола. Отговорност трябва да се поема.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Еми ако другите не бяха открили алкогола, или му дали пари за него, или продали му го....другите са виновни....Първоначално написано от commando1
Im back...
Какво е това алкогол? Някаква нова напитка ли е?Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Подигравайки се на граматичните грешки на другите, ти използваш оръжието на дявола - омразата!
Въпреки омразата в сърцето си бъдете живи и здрави всички,макар че с подигравки и обиди до никъде няма да стигнете. Радвам се че Бог ми помага и не ме е забравил. Благодаря ти Господи. Пожелавам ви и вие да изпитате подобно прекрасно чувство на смиреност и прошка. Като християнин сега ви прощавам всичките обиди, и хули по мой адрес.
Бог да ви дава здраве.
Ммм на интересен ли се правиш...знаеш много добре какво имам в редвид...какво отклоняваш темата...? Просто ми се спи...а и никога не си прочитам какво съм написал...мързи ме!Първоначално написано от commando1
Im back...
абе , вие сте по-зле от кофата бе
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...