- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Виновен ли е Бог за злото?
Успокой се,като се поуспокоиш и изчистиш съзнанието от бесовете си тогава съм готов да ти помогна да се пречистиш. Господ е с теб братле не го забравяй.Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Аз съм спокоен...винаги съм спокоен...Никога не съм нервен! Просто съм твърд във въпроса си...Първоначално написано от commando1
Im back...
Не си спокоен,ако беше спокоен нямаше да обиждаш а ти го правиш. Тук не се искат нерви а търпение. Но ти не си виновен,така те карат вътрешните ти демони.Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Аз не споря,просто споделям какъв е верният път на Истината-Бог. Жалко че другите спорят и се дразнят и аз не знам за какво го правят явно нещо отвътре ги тормози.Първоначално написано от ScarlettS
Я покажи къде съм обиждал...?Първоначално написано от commando1
По-търпелив от мен, не моиш намери...С търпение ще съградя света...
И с този метод няма да постигнеш много!
Im back...
Добре виждам че си постигнал своето,не е нужно да се дразниш и да изпадаш в гняв всеки път когато публикувам коментар. Нали си смирен,защо тогава продължаваш да ме упрекваш? Но ако си търпелив значи все пак си "наполвина" християнин. Поздравления!Първоначално написано от TheMightyNadenica
Какво очакваш...? Да почна да обиждам на поразия...? И да се нервя...? Хях...Първоначално написано от commando1
Смирен никога няма да бъда...Никога!
Еми наполовинда...да...кръстен съм все пак...но само до там.
Im back...
Щом не си смирен,значи си гневен и нервен,тоест страдаш от бесове. Не мога да ти помогна да се излекуваш от ядовете си. Само бих искал да ти кажа че човек е спокоен и търпелив когато е смирен,а както виждам аз ти не си смирен тоест си обладан за което ще трябва да идеш на църква за да те излекуват от тези твои бесове.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Щом не си смирен,значи си гневен и нервен,тоест страдаш от бесове. Не мога да ти помогна да се излекуваш от ядовете си. Само бих искал да ти кажа че човек е спокоен и търпелив когато е смирен,а както виждам аз ти не си смирен тоест си обладан за което ще трябва да идеш на църква за да те излекуват от тези твои бесове.[/quote:664d13c2d8]Първоначално написано от commando1
Защо търпението и смирението да са еквивалентни...?
Аз съм спокоен, но не и смирен! Просто не мога да се примиря с неистината...но не мога ли да го правя спокойно...?
Im back...
Щом не си смирен,значи си гневен и нервен,тоест страдаш от бесове. Не мога да ти помогна да се излекуваш от ядовете си. Само бих искал да ти кажа че човек е спокоен и търпелив когато е смирен,а както виждам аз ти не си смирен тоест си обладан за което ще трябва да идеш на църква за да те излекуват от тези твои бесове.[/quote:22372c1279]Първоначално написано от TheMightyNadenica
Защо търпението и смирението да са еквивалентни...?
Аз съм спокоен, но не и смирен! Просто не мога да се примиря с неистината...но не мога ли да го правя спокойно...?[/quote:22372c1279]
Търпението е равно със смирението,това е от Бог и никоя човешка ръка не може да го промени написаното от Бог. Аз като роб Божий съм доволен че съм смирен.
Защо човешка ръка да не може да промени написаното от бог...?
Im back...
Защо търпението и смиреността да не са еквивалентни.............?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не ми отговори на въпроса...Първоначално написано от commando1
Im back...
А ти прочете ли Библията? Там ги има отговорите. Нали си търсещ истината,защо не я търсиш тогава?
Не се нервирай за тези неща,виждам че ти се опъват нервите,къде ти е спокойствието че нещо не го виждам?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не отговори...? Слабост? Несигурност?Първоначално написано от commando1
Im back...
Не, незаинтересованост,скука,б езинтересност, правене на сутрешно кафе,ровене в нета!Първоначално написано от TheMightyNadenica
Първоначално написано от commando1
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
comando1,това че някой си отстоява позицията,не означава че е ядосан или пък най-малко обладан от демони и бесове![]()
commando1 мноо неграмотно поставяш запетайките иначе си добро момче.
TheMightyNadenica също е добро момче
и playy е добро момче.
Всички сте добри момчета и момичета .![]()
![]()
Команндо...не го очаквах от теб! Мислех, че поне си упорит и спокоен(или другояче - смирен(според теб))...но така да се предаваш, мислех, че играта е по твой вкус...падна ми в очите! Това е толкова нехристиянско!
Im back...
Добре!Първоначално написано от TheMightyNadenica
Друго си е да си признаеш...олеква а?Първоначално написано от commando1
Im back...