НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не не не не не не не не не не не не не .... не е възможно просто това. Абе ти !???????? Някакви проблеми с възприятията ли имаш ,бе ,човеко !?

За какви капани ми говориш ,бе ? Какви клопки ? Какви аспекти и какви пет лева !?? Ти от кой филм излизаш ? По-скоро в кой филм живееш !?
Айде слез на земята малко ,моля ти се.
Злото било такова и онакова. Хората сами си създават нещастията и колкото и да ти се иска - НЕ Е отговорна някаква висша сила за това ... нито някакво абстрактно определение за 'злооооооу'.

Човек не може да се освободи напълно от злото със свои собствени сили без да се обърне към Бог за помощ. Ти например когато ти се е случвало нещо лошо и непредвидимо колко пъти си се обръщал към Бог за помощ а? Или си просто от онези хора които си приписват невероятни хиперболични човешки сили и качества за справянето си със злото?
"ЗЛО" не ми се е случало. Капиш !???
Имал съм проблеми ,имал съм смърт в семейството ,имал съм разправии с родители ,познати ,приятели ,учители ,директори ,полиция и какво ли още не , НО

нищо от това не е било продиктувано от друго ,освен собствените ми избори.

Пак ти казвам - ти си слаб.

Че освен това си и заблуден ,че знаеш нещо. Ей заради такива като теб на християните директно им лепя етикет 'слабоумник'. Дрънкаш ли дрънкаш ли дрънкаш ли дрънкаш ,ама откъде ги знаеш тия неща ,как ги разбра ,кой ти ги каза и как прецени ,че има дори малка вероятно да са истина - нема значение. Важното е да се правя че знам нещо. С кво друго иначе да си повдигна самочувствието. Не .. всъщност знам откъде ги разбра ,но умствения багаж на хората по принцип се различава значително ,та доколко адекватно е аз да мисля ,че 2+2 = 4 ,а ти да си на мнение ,че е = на 100 ,е друга тема.