Това не са "хапчета за отслабване"! Като не знаете не давайте акъл, ако не сте компетентни. Давайте мнение от опит, а не "Какво мисля, без да съм пробвала или чела"!

Всичко си е написано, но няма кой да чете!

Към авторката:
И аз имам голям апетит! Но нищо не споменаваш за хранителния си режим. Колко пъти на ден се храниш? Щом тренираш сигурно са 4 , като следобедната ти закуска може да е нещо леко като плод или зеленчук. В това топло време и без това се яде май повече това.
Като ми се дояде, без да съм гладна дъвча дъвка! Това много помага и стимулира мозъка и концентрацията . Също така пия много вода 1,500-2 л. Или просто пий по 2 чаши вода преди храненията или след( 3 пъти на ден = 6 чаши).

Тези хапчета са за хора, който наистина имат нужда от помощ в свалянето на тегло или за апетита. Мама е ползвала първите, които се рекламираха и си вървяха с програма на хранене + спорт. Много й помогнаха и по-лесно й се възстанови организма после.

Винаги се води по това какво пише и за какво е предназначено. А не да го вземеш, защото се рекламира или друг го е взел.Помага само, когато има нужда. И си питай инструктора! Не може да не ти е направил някакъв режим. Ще ти каже и това за дъвката или друг съвет