- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво колекционирате (събирате)?
всякакви бижута и картички ... обожавам дрънкулки![]()
Само аз ли събирам картинки от дъвки и фонокарти?
Страхотен сайт: http://www.ma6inata.com/
Обеци,гривни и значки
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Като малка събирах картинки от дъвки,миришещи листчета,салфетки,календар чета,плакати ... Сега предимно капачките от Queen's и пощенски картичкиМоже да се каже,че събирам и сувенири,свързани с местата,на които съм била
Просто не пропускам да си взема някое магнитче или нещо друго,свързано с дадено място.А и запалки може да се каже,че събирам
Но,не няк'ви хубави,а подарък от приятели.Е подарък,подарък ... В повечето случаи си ги вземам и после им казвам,но поне помня всяка една от кого е
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
-Всякакви бижута;
-Пари;
-Разни списания.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Картички от всички страни и градове, които съм посетила...би трябвало да са към 500 вече, но скоро не съм ги броила.
Също така не изпускам броевете на ClubF1 и F1 Racing, но колекционирам и други автомобилни списания.
Събирам си и колички, от които най-голямата ми радост е оригинална реплика на болида на Рено от 2007-ма.
Разбира се, като луда на тема Формула 1 колекционирам и всичко, свързано с този спорт, най-вече книги и енциклопедии.
"If everything is under control, you're just not going fast enough."
Mario Andretti
Скъпо хоби е това Formula 1. От колко години колекционираш?
картинки от дъвчици хуба буба.. мн ме кефят просто![]()
![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Преди колекционирах салфетки
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от WesCraven
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
BrainlessROCKBABY, ти да не си Чикатило или Шао Кан?
колекционирам мозъчни клетки.
a3
.: machoka :.
Аз колекционирам: книги, дискове, фигурки от яйца (е, вече не, де) стари пари, спомени като камъчета, мидички и тн.н от различни места. педи като бях по-малка събирах и календарчета и салфетки....
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Преди колекционирах етикети от дрехи от Теранова ама ми писна и ся имам много етикети в 1 кутийка![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Преди колекционирах салфетки и кутийки от тик так - сега спрях.. В момента събирам магнити от рализчни места, опаковки от дъвки airwaves extreme, събирам и едни пластмасови лентички, с които се защипва пакета на хляба (не знам дали ме разбрахте) иии розички направени от сламки![]()
Нищо - мразя плюшкинството, имам мания за изхвърляне(обожавам да изхвърлям ненужни вещи)
Преди(като по-малка)обаче бях най-големия плюшкин:
-продължих колекцията на баща ми от фонокарти
-направих си моя, огромна от салфетки
-продължих колекцията на майка ми от монети
-мечтаех си за колекция от марки
-събирах флаконите на всички парфюми, които са ми харесали някога
-подложки за чаши
-миришещи листчета(навремето бяха мн популярни и се продаваха на блокчета, за да имаш повтарящи за менкане)
Събирала съм капчки от Queens,салфетки,картинки,камъ ета от различни места,кестени (обожавам кестените),есенни листа,шишарки,мидички,етик ти от дрехи,значки,списания,пает (държа ги в едни бурканчета на бюрото си-много е красиво),копчета,захарчета, билети от кино или транспорт,също и от кеновете онова металното,което дърпаш да отвориш кена,някои от тях си ги лакирам и ги нося като висулка![]()
Преди си събирах салфетки,сега като че ли и аз започнах с магнитите.