- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Десетте най-опасни за християните страни
Десетте най-опасни за християните държави:
Северна Корея
Иран
Афганистан
Саудитска Арабия
Сомалия
Малдиви
Йемен
Ирак
Узбекистан
Лаос
Северна Корея бележи тъжен рекорд: за девета поредна година народнодемократичната република оглави световната ранглиста на страните, в които християните са подложени на най-жестоки репресии. По традиция подгласник на Северна Корея в Индекса на световните гонения за 2011 г. остава Иран, а Афганистан измести Саудитска Арабия от третата позиция. След цяла година на непрекъснато насилие срещу християните, коствало много човешки животи, Ирак се качи от 17-о на 8-о място. Разкъсваната от войни държава принадлежи към десетте най-опасни за християните страни в света. Ислямът е традиционна религия за 8 от първите 10 страни в класацията на световния индекс, а в 7 от тях положението на християните се е влошило в последната една година. По оценка на надденоминационната организация Open Doors, около 100 млн. души по света са преследвани заради християнската вяра.
„Не е нормално християни да прекарват 25 и повече години от живота си в затворнически килии, да бъдат измъчвани до смърт в трудови лагери или да бъдат прогонвани от родината си, защото са се обърнали към Христос. Болезнено е да чуваме постоянно за брутално пребивани християни, за млади християнки, които са изнасилвани и третирани като бели робини, за избити пастори или опожарени църкви”, споделя тревогата си директорът на Open Doors – Швейцария, Ерик Лекомте.
Източник: Livenet.ch /Open Doors
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Благодаря много за информациятаВече се новородих, спрях да правя магии и да пребивам родителите си и затова определено няма да стъпвам в тези безбожни и зли държави!
![]()
Ето една причина защо религиите не струват(спрямо вас)...Но от друга страна си е добре...защото стават войни и се очиства планетата от боклука - човека!
Im back...
Ей го и него - Титанът на мисълта , Богът на свободната мисъл ,Корифеят на модерната наука ,Философът с главно "Ф" ,Човекът на Човеците ,Отличникът на класа ,Българската Надежда ,САМОТО ПРОСВЕТЛЕНИЕ.
О ,Луцифер ,носителю на светлина и познание ,КАЖИ МИ ,ПРОСВЕТИ МЕ ,ПОВЕДИ МЕ ПО ПЪТЯ НА ЗНАНИЕТО ... ПОКАЖИ МИ ИСТИНАТА.
АЗ ЗНАМ ,ЧЕ СЪМ БОКЛУК. ВРЕМЕ Е СВЕТА ДА ОТКРИ КОНСПИРАЦИЯТА НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ПОРОБИТЕЛИ ,ХРАНЕЩИ СЕ ОТ СУБАТОМНИТЕ ЧАСТИЦИ В ИЗПРАЖНЕНИЯТА НИ!!!.
^да не земеш да го делнеш.Ето една причина защо религиите не струват(спрямо вас)...Но от друга страна си е добре...защото стават войни и се очиства планетата от боклука - човека!
Разбира се...отдавна съжелявам, че съм човек!Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Плазмодий ... близко е
Нещо по-висшо...тоест всичко друго, но не и човек!Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Ако беше чела поне малко щеше да знаеш, какви зверства се вършат в тези държави/не само срещу християните/ и нямаше да се правиш на интересна.Първоначално написано от ScarlettS
Щом всичко друго.... ами избирай между пор и скунксПървоначално написано от TheMightyNadenica
Или ти искаш аннунак да си ?![]()
Тъжна констатация е че Иран се изкачва все по-нагоре в челната класация на страните преследващи християни. Ужасяващо е какво се случва с християните в мюсюлмански държави като Египет,Либия,Пакистан,Афга истан,Судан и пр. Да се надяваме ООН и ЕС да вземат спешни мерки с цел предпазването на християнското население в тези страни. Бог е с вас братя християни. ВИЕ НЕ СТЕ САМИ.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
така е Бойка... Ама Бог го няма много много. Виж ислямизацията в Европа каква е огромна. Скоро и в Европа ще има повече араби от хриситяни, а президентите ще са Кадафита ....Първоначално написано от commando1
![]()
![]()
Ами като не вярвате в Бог така ще е! Вие неверниците сте виновни,в това число и ти самият си виновен за ислямизацията на България.Първоначално написано от klimatronik
А не! Аз не съм виновен, че сме демокрация и пишлеметата от Африка се изселват в България и почват се размножават като раждат по 10, 15 деца , а българите по 1 , 2 ... Ти като си такъв християнин ходи на границата ги спирай с АК47 .. с божията помощ..Първоначално написано от commando1
Иначе виж сега заради религията колко хора умират - сам каза.. Ако Бог беше наложил само една религия - това нямаше,ама то нали има хиляди богове от разлияни религии и воюват за надмощие![]()
Управляват ни измамници.До такава степен са промити мозъците на хората,че вече голяма част от нас не мислим...простотия...особено в България.Циганизация.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Еми да ти кажа...тези животни са благородни...И са много по-добри от теб! Няма нищо обидно в тях! По-обидно би било да те нарекат човек!Първоначално написано от klimatronik
Im back...
Човекоо... Радвай се ,че си човек..Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Няма обидно в никои животни, но ако беше чакал и някой ловец те гръмне щеше да искаш да си човек.![]()
Аз се мразя за това, че съм човек! Не ме интересува...дали някой ловец ще ме застреля...най-малкото няма да знам, че съществува такава форма на глупост като лов от хора!Първоначално написано от klimatronik
Im back...
АААААХААХАХАХАХПървоначално написано от commando1
Брат,кефиш обаче !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Тия пък изкараха,че само християните си имат Бог![]()
Представете си,ние мислим,че нашия Бог е един,други мислят,че е само техния и така..
В случая Мюсюлманите "печелят" и си казват "ето ние сме вярващи и за това така" ...
Ако всяка религия си има различен Бог (което на теория си е точно така) нямаше ли да има една война на боговетеБог е един разликата е,че за едни е Аллах за други Исус за трети Мунджурус и така нататък и така нататък... Извода е един,всеки трябва да му вярва и да му се кланя а,как ше го възприемат и наричат на него едва ли много му пука или пък,че се избиват едни срещу други различните му последователи .... така че гледайте си живота и не мислете много много
![]()
![]()
Аааа и малко повечко разлики...като бога на едни е човек, на други нещо повече от това което може да си представим и тн!Първоначално написано от UNITED2
Im back...