- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Десетте най-опасни за християните страни
Да така е! Бог е един за всички,но бих искал да те поправя Аллах не е Бог. Аллах е Демон.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Първоначално написано от commando1
Не го вярвам,ама изобщо.... аргументирай се !
Определено залагам, че ако се проверят IP адреса, ще излезе че commando1 е Неймлеса.
101% Неймлеса.
^ аз пък не мисля. тапата си е дришльо некъв ма командеца има по-различен стил. не че би ме изненадала поредната му лъжа де![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
И на мен ми се струва, че командо е друг. Обаче защо Неймлес би спрял да влиза тук? Ние се държахме толкова добре с него. Трябва да има друга рег, не вярвам да ни е изоставил![]()
Те казват обратното за нас! А Буда...? Той какъв е?Първоначално написано от commando1
Im back...
Чакай...не му подсказвай...Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Ми лова не е глупост. Ловците имат едно чувство ,което другите хора го нямат. Това чувство не е за убииството.. И произхожда от хиляди години, още ,когато първобитните хора са ловували. тази страст за допирът с природата и дивотата не може да се обясни с думи.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Хахахах.....ти си жалък! Даааааааааааааа...друго си е да убиваш защото е страстно! И те кефи...Смешник!Първоначално написано от klimatronik
Im back...
Аз казах ли ти ,че не заради самото убииство се ловува? Ама да... хората не разбират какво е лов, защото нямат това чувство и никога няма да го проумеятПървоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Лова е като спорт! А не просто зашото иначе ще умреш от глад и ти трябва храна! А убиването на животни ей така е много жалка история!Първоначално написано от klimatronik
Im back...
^ хора поосъзнайте се малко, то и АЗ не спамя чак толкова много!
Ловът не е като останалите спортове...
Казах вече. Жалка история е за теб, еколозите и хората,които няма как да го разберат...
Камо ли на теб да ти обяснявам като си вегетарянец.
И мога да ти кажа всички дето се тъпчат с месо ... е все едно ходят на лов. Само че при лова ти убиваш плячката си, а не я копуваш разфасована от фермата за животни....
Кой е казал, че съм вегетарянец...?Първоначално написано от klimatronik
Там е въпроса, че лова е не защото ще умреш от глад, и това е единствения начин да живееш...а просто спорт! Жалкарска история...и още по жалко за теб!
Im back...
Друг беше вегетарянец. Значи дали,ще изядеш пъдпъдъците убити от лов, или замразено пиле - няма огромно значение, нали?Първоначално написано от TheMightyNadenica
А и лова те връща някак си в миналото , но не в този смисал на разбиране. Нищо ,че си с пушка. За предпочитане е да използваш само един патрон, а не автомат пушките.... Макар,че ако не можеш да стреляш и автоматична да си пак нищо няма да направиш
Ходя на лов с баща ми и искам да ми говориш след като дойдеш поне на един излет...
ПС Истинския ловец веднъж запалил се -не може да спре да ходи поне малко на лов.
^
^
^ аз съм вегетарианец и подкрепям лова - харесва ми хората да са ЗАСЛУЖИЛИ някакво месо.
става ми адски гадно като гледам някаква тъпа пyткa да плюска месо ама ако й дадеш да заколи дори и кокошка ще се разплаче и напикае от жал, страх и потрес
ловците поне не са тъпи лицемери. да си убиваш сам месото, да си го проследил и догонил - това е 100 пъти по-достойно от ТЪПИ пуберки и пишлеменца които плюскат месо от стотици животни, но биха се насрали с кървава диария примесена със сълзи ако ги накарат дори да гледат как ги убиват, камо ли сами да го направят
а сега стига с ултра,мега спама!
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Така е , но не мисли, че ловците се изхранват от лов. Това не е така , поне в България. Има руснаци в тайгата , които се изхранват почти само от лов и кожи, но в цивилизования свят и Европа не е така. Лова с има строги закони ,правила и норми. Като дадох пример за пъдпъдъцте - може само след ловен ден да го направи някой ловец. Но повечето хора продължават да е тъпчат с друго месо дори след успешен лов. Да не говорим ,че бракониерстват и не спазват ловни традиции... И то излиза ,че от 120 000 индифицирани ловци с ловен билет спред мен по малко от половината наистина могат се начечат ловци. А да не говрим ,че нелегално ловуват още 50 000 и има различни видове бракониери- за месо, мутри ,... всякакви...Първоначално написано от gandalfepi4
не, не съм толко прост да мисля че ловджии се изхранват с лов, имам двама ловци в семейството, /topic
Там е работата, че повечето не убиват защото от това им зависи живота(в тайгата, както даде пример)...а просто за спорта! А да не говоря за бракониери!
Im back...
gandalfepi4 извинявай.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Та то и да те се иска да живееш само от лов - то дивеча на втория ден ще се избие ...
Ъъъъъъ?Първоначално написано от klimatronik
Im back...
Ако беше позволено да може да се изхранваш само от лов - макс 2 седмици и животните ще свършатПървоначално написано от TheMightyNadenica
.