- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Десетте най-опасни за християните страни
Значи, наденица, разкарай си гадните никове, защото съм гладна и караш стомаха ми да стърже.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Избирам да поема по пътя на истината!Първоначално написано от commando1
Im back...
За съжаление не ми се иска ни най-малко но сърцето ти говори вместо теб самата. С бъзици,подигравки и хули не става добър диалог. Знам че съм на правият път. Пътят на Истината и това ви дразни,но аз ще се моля за вашите грешни души. Дано Бог да ви спаси от злото и мрака в които сте изпаднали.Първоначално написано от ScarlettS
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Обикновено предизвиквам радост при жените...тоест момичетата...Първоначално написано от NomNomNom
Im back...
С тази психологична тактика...няма да постигнеш много...Първоначално написано от commando1
Im back...
Постигнал съм това което искам! Не се притеснявай за мен. Но все пак благодаря ти за загрижеността!Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Какво си постигнал...?Първоначално написано от commando1
Im back...
Православно смирение и покой,радвам се че съм раб Божий. Бог е мой пастир аз съм част от смиреното стадо.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Какво е рАб....?Първоначално написано от commando1
Защо искаш да си рАб на бог...?
Защо искаш да си от многото рАби от стадото...?
Im back...
Ти ги знаеш. Браво. Йисуса Христа казва: " И никой не дохожда при Бога освен чрез мене" а апостолите казва са моите раби. Това е най-хубавото че всички сме раби. Чувствам се супер че изпълнявам Божията воля. Бог е Господар мой.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Защо Йисуса го казва...?Първоначално написано от commando1
Im back...
А какво е светски раб................... Ти тщестлавен ли си.........? И що е то софистика..........................?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Защо се изнервяш...? И отбиваш темата...? Слабост в християнин ли намирам...?Първоначално написано от commando1
Im back...
Защо се изнервяш...? И отбиваш темата...? Слабост в християнин ли намирам...?[/quote:e6891ba566]Първоначално написано от TheMightyNadenica
Да не би да надушвам антагонизъм............? Защо не отговаряш,търпението ти ли се изчерпа......?
Защо се изнервяш...? И отбиваш темата...? Слабост в християнин ли намирам...?[/quote:337bf606f6]Първоначално написано от commando1
Да не би да надушвам антагонизъм............? Защо не отговаряш,търпението ти ли се изчерпа......?[/quote:337bf606f6]
Бягаш...не го очаквах...На кой въпрос не съм отговорил...?
Im back...
Защо се изнервяш...? И отбиваш темата...? Слабост в християнин ли намирам...?[/quote:df4ccdd566]Първоначално написано от TheMightyNadenica
Да не би да надушвам антагонизъм............? Защо не отговаряш,търпението ти ли се изчерпа......?[/quote:df4ccdd566]
Бягаш...не го очаквах...На кой въпрос не съм отговорил...?[/quote:df4ccdd566]
Така е, бягам,след операцията на крака ми хирурга ми каза да правя повече упражнения в бягането.
Да намираш слабост, как позна че съм слаб християнин тежа 67 килограма,има християни които тежат по 89 и 90 килограма. Има и дебели християни но те са малко.
^ сигурно за това сащ са от най-тлъстите хора в света и из най-християнската популация
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Оффф. Колко пъти да казвам да не намесвате религията с икономическото състояние на държавата. Американците са най-дебелите , защото са най-богатите ... Това ,че си кръстен и си християнин официялно не означава,че си истинкси християнин. И аз съм кръстен като бебе както много хора, но не съм така вярващ. Та нямам нищо против поповете и христяните като commando1 и ги уважавам до определена степен. НО
Това да нямаш никаква гордост или омраза... е просто една глупост.
Всеки трябва да има поне малко гордост и да изпитва омраза към нещо.
Например ако ти изгорят къщата и семейството нарочно -няма ли да го мразиш извършителя от дън душата си.
Или просто тоя щи каже,, сорри брат'' - и ти ше му отговориш ,, прощавам ти братко''![]()
Другото е ,че ако не се изпитваше омраза към бракониерите и предприемачите,които унищожават природата не знам какво щеше да стане...
Мислех повече да не се занимавам, ама командо как пък ги решаваш тези неща? Не че има значение, ама всъщност е точно обратнотоПървоначално написано от commando1
![]()
Religious denomination was significantly related to higher body weight in men after accounting for sociodemographic controls. Conservative Protestant men had a 1.1plusminus0.45 higher body mass index (BMI) than those reporting no religious affiliation.
http://www.nature.com/ijo/journal/v2.../0802220a.html
Коммандо...защо почваш да даваш заден...какво...играта не ти ли харесва...?
Im back...
наденица що мразиш еврейте. добри момчета и момичета са те![]()
Не!Първоначално написано от TheMightyNadenica
Защо...? Ти я започна! Дори в собствената си игра не може да ме биеш...Първоначално написано от commando1
Im back...