- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Десетте най-опасни за християните страни
За какво да те бия,не разбрах......................?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Аз не виждам двубой!
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
А циганите. Има много добри цигани![]()
А така на ударен се прави...а ако не се правиш още по-лошо за теб...Първоначално написано от commando1
Im back...
Защо...........?Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Игнор от тук нататък...мързи ме да си моря пръстите...Първоначално написано от commando1
![]()
Im back...
От сега нататък и аз ще те игнорирам и няма да ти обръщам внимание. Нищо лично към теб самият но повече няма да ти отговраям на безмислените и глупави въпросчета. Слагам край на разговорите ни.Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
![]()
![]()
![]()
Нееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти разкъса сърцето ми на хиляди частициСлагам край на живота си....Мисля да се обеся, като съм приел преди това отрова, режейки си вените, а с другата ръка колейки се...
Im back...
Нядявам се да го направиш,искрено се моля за твоето самоубийство!Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е автоматичен подобносекретер!Първоначално написано от commando1
Потребителя направи изброенот! Понуса ще се извърши на 12.8 в 10часа! Ще има по една тарелка жито за всеки!
Im back...