.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Майка ми искаше да ми постави такива нелепи правила преди години. Аз станах, излязох си и й теглих една майна. Жената видя, че съм инат и след един кратък разговор видя, че няма защо да се притеснява за мен.
    Ако не можеш да си заслужиш това доверие и не си инат от класа не се надявай в близките години да иаш свобода (нека не се бърка със свободия).
    Но ти препоръчвам да поемеш по-цивилизован подход от моят.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от NedYo
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty
    Убедя се пише бе!!!
    Заради ектремните неща, които той върши е забравил да отвори учебника по българси.
    2 грешки общо .. за 1 буква скандал ли ще правим ?
    Ем то 15 пъти да те поправят за тая 1 буква и ти пак да я пишеш...
    На 15 да те пускат до 12 си е супер.Я ми обясни с какви точно опасни неща се занимаваш след 12 вечерта?
    И стига си се правил на важен на всички в темата.Не му се слушали глупости,нямало да ни каже с какво се занимава,изобщо никаква връзка с отговорите на другите...още в началото ти пише човек в горе-долу същата ситуация и ти изтърсваш
    просто тия които знаят какво е чувството ще ме разберат
    Няма как да ги убедиш.Сега ние тук знаем,че си опасен таен агент,обаче вашите явно или не са наясно с нещата,или ги е страх да не срещнеш някой още по-опасен руски шпионин по нощите...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен

Re: Обеждаване

Здравейте , на 15 съм от Търговище и както всички тука имам проблем със родителите .. Моят проблем е вечерния час който ми поставят 00 : 00 и ограничението на компютъра .. От 1 година съм почнал да им врънкам да ме оставят до по-късно навън с приятели и колкото си искам на компютъра .. Е , те така и не разбраха , че вече не съм им 8 годишното лапе ..
    Ок аз като съм на 16 и ме карат да се прибирам в 22:00 ъмм.. 8 годишно лапе ли съм?
    Нях, аз съм на 15 и се прибирам в 21:30 ..

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен Аватара на CupcakeKitty

Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Здравейте , на 15 съм от Търговище и както всички тука имам проблем със родителите .. Моят проблем е вечерния час който ми поставят 00 : 00 и ограничението на компютъра .. От 1 година съм почнал да им врънкам да ме оставят до по-късно навън с приятели и колкото си искам на компютъра .. Е , те така и не разбраха , че вече не съм им 8 годишното лапе ..
    Ок аз като съм на 16 и ме карат да се прибирам в 22:00 ъмм.. 8 годишно лапе ли съм?
    Нях, аз съм на 15 и се прибирам в 21:30 ..
    Амиии.. НОРМАЛНО Е!

На 15 си и искаш да се прибираш когато ти решиш?Родителите ти са прави,а и има много ненормални късно вечер.Относно това,че не са разбрали,че вече не си 8 годишното им лапе..те винаги ще те имат за лапе ти си тяхно дете.Дори когато станеш на 30 пак ще се притесняват за теб.Когато си живееш сам се прибирай когато ти скимне.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Аз искам да попитам "големия батко" ако той имаше дете на 14-15 годишна възраст щеше ли да го оставя да не се прибира по цяла вечер вкъщи?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ей келеш малък ... Ти знаеш ли,че по закон вечерния ти час е 22ч.?!А и нямаш работа навън дори и до 00ч. Що се отнася до висенето на компа - играй си през деня,вечерта е за сън - все пак си подрастващ.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ха,ами виж сега.. аз нямам вечерен час,но ти си на 15 и е съвсем нормално да се прибираш в 12

Щом 13-14 ги пускат и до по-късно, значи че вашия град е с особено странни хора. Аз също като Недьо съм на 16 и до 22;30 някъде се прибирам. Къв ти е проблема. Мислиш се за много голям, ама не си. Вече това с компютъра е гадно, но явно ти постоянно мрънкаш, а аз ако имам мрънкало за дете не бих му угодила. Също така тва, че се прибираш в 00 и играеш до три, еми да общо взето си е цяла нощ, защото сега нощта е малка. Просто дишай и преживей факта, че си на 15, не си голям гъзар или за какъвто се имаш (мнение от това, което прочетох) и родителите ти отговарят за теб.
    Ами тогава мисля че не сте от хората търсещи адреналин ..
    Първо да се поправя, че объркках никнейма ти с този на другото момиче.
    И кво значи щом моеш да седиш до 00 или дори по-късно ти усещаш адреналина? Къв е "адреналина" да се кефиш, че е късно, а ти си навън? Тогава знаеш ли аз какъв адреналих усетих миналата вечер, когато бях на едно барче? Просто да ти имам логиката, а адреналина моеш да си го суздадеш и в 16ч. следобед ) Гъзарчетата ми те
    кво точно мога напрая за 3 часа ?
    Прочети една книга

Ами аз съм на 17 и се прибирам в 22:00 просто, защото не искам нашите да ме мислят.Пък и на 15 не си толкова голям.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

wah wah wah[/size]
    Ти си голям идиот бре.Тебе,момченце,вечерния част ти е 22:00 по закон.Чичко ушев като те хване да се хайманосваш по нощите вънка,знаеш ли мама и тате каква глоба ще отпорят,а?

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Голям фен Аватара на FantaMen
    Вижте сега всички са минали през тоя период...Аз какво да кажа че нашите не ме пускаха на плаж сам (с приятели) до 7 клас...а от миналата година работя в Слънчев Бряг ( и живеех там това и миналото лято) абсолютно самостоятелно...Живея на 20 километра от Слънчев Бряг а се прибрах за цяло лято 3 пъти...Сега вече се радвам на пълна свобода за излизания дискотеки и компютър... (макар да има доста чести спорове за PC-то но пак си е по моя начин) Та идеята ми е че ще дойде времето....искаш не искаш няма много начини все пак са те отгледали от 1 педя човек...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Боже, аз ако се прибера в 00.00 ч. ще ме изселят от нас бе !!
    На 14 съм , от малък град, а вечерния ми час е 09.00 ... след това да седя на компа ми е лукс, пък не се оплаквам .. да не говорим , че вкъщи аз чистя и мия чиниите и още куп домашни работи ... вие сте някви много нагли бе .. съжалявам, ако прозвучи грубо, но всичко си има мярка.. ти си някъв нахален ... според мен
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Мога да ти кажа,че си едно разглезено хлапе.Защо?Сега ще обесня.
    Първо и най-важно-те са ти родители и имат право да те възпитават,както те си решат.Ти нямаш никакво прави да им противоречиш!И второ-не разбирам от какво си недоволен....Позволяват ти да се пребираш в полунощ,а след това до 3 през нощта пред компютъра.Знаеш ли,че аз,когато бях на 15 ме караха или по-точно аз сама се прибирах преди 22:00 часа?Нямаш никакво право да се сърдиш.Що се отнася до вкъщните задължения-аз също съм помагала доста,дори съм правила всичко,а майка като се пребереше почти нямаше какво да прави,но не съм се оплаквала като теб по форумите.Засрами се!И НА ТОВА МУ ВИКАШ ПРОБЛЕМ!Проблемите ти още не са започнали.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Виж сега, големия.

Родителите ти ти позволяват много повече, отколкото на тях закона им дава право. Ти по принцип нямаш какво да правиш по улиците след 22:00, забранено е, и ако вашите ги хванат че те оставят до 12, ги чакат много глоби.

Мисля, че майка ти и баща ти са много разбрани хора и ти не заслужаваш това, което ти дават.
    Какво значи "вече не съм 8-годишно лапе" ?? Тия на 8 се прибират в 6!

Смяташ, че като си на 15 и си за 9 клас си голям ли??

Глупости момче, не е така, повярвай ми! И да, ако си мислиш сега "тая пък кво ми ги говори" - минах ти ги годините и знам, така че задръж!

Стой си на гъзето и трай. Игрането на компютъра до 3 също не е нормално. До 2 максимум, после в леглото. Споко, като станеш на 20 ако искаш скитай цяла седмица без да се прибираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си