- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обеждаване
Майка ми искаше да ми постави такива нелепи правила преди години. Аз станах, излязох си и й теглих една майна. Жената видя, че съм инат и след един кратък разговор видя, че няма защо да се притеснява за мен.
Ако не можеш да си заслужиш това доверие и не си инат от класа не се надявай в близките години да иаш свобода (нека не се бърка със свободия).
Но ти препоръчвам да поемеш по-цивилизован подход от моят.
Ем то 15 пъти да те поправят за тая 1 буква и ти пак да я пишеш...Първоначално написано от NedYo
На 15 да те пускат до 12 си е супер.Я ми обясни с какви точно опасни неща се занимаваш след 12 вечерта?
И стига си се правил на важен на всички в темата.Не му се слушали глупости,нямало да ни каже с какво се занимава,изобщо никаква връзка с отговорите на другите...още в началото ти пише човек в горе-долу същата ситуация и ти изтърсвашНяма как да ги убедиш.Сега ние тук знаем,че си опасен таен агент,обаче вашите явно или не са наясно с нещата,или ги е страх да не срещнеш някой още по-опасен руски шпионин по нощите...просто тия които знаят какво е чувството ще ме разберат![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Амиии.. НОРМАЛНО Е!Първоначално написано от Inn0cenCe
![]()
На 15 си и искаш да се прибираш когато ти решиш?Родителите ти са прави,а и има много ненормални късно вечер.Относно това,че не са разбрали,че вече не си 8 годишното им лапе..те винаги ще те имат за лапе ти си тяхно дете.Дори когато станеш на 30 пак ще се притесняват за теб.Когато си живееш сам се прибирай когато ти скимне.
Аз искам да попитам "големия батко" ако той имаше дете на 14-15 годишна възраст щеше ли да го оставя да не се прибира по цяла вечер вкъщи?
Ей келеш малък ... Ти знаеш ли,че по закон вечерния ти час е 22ч.?!А и нямаш работа навън дори и до 00ч.Що се отнася до висенето на компа - играй си през деня,вечерта е за сън - все пак си подрастващ.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами аз съм на 17 и се прибирам в 22:00 просто, защото не искам нашите да ме мислят.Пък и на 15 не си толкова голям.![]()
Ти си голям идиот бре.Тебе,момченце,вечерния част ти е 22:00 по закон.Чичко ушев като те хване да се хайманосваш по нощите вънка,знаеш ли мама и тате каква глоба ще отпорят,а?Първоначално написано от NedYo
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Вижте сега всички са минали през тоя период...Аз какво да кажа че нашите не ме пускаха на плаж сам (с приятели) до 7 клас...а от миналата година работя в Слънчев Бряг ( и живеех там това и миналото лято) абсолютно самостоятелно...Живея на 20 километра от Слънчев Бряг а се прибрах за цяло лято 3 пъти...Сега вече се радвам на пълна свобода за излизания дискотеки и компютър... (макар да има доста чести спорове за PC-то но пак си е по моя начин) Та идеята ми е че ще дойде времето....искаш не искаш няма много начини все пак са те отгледали от 1 педя човек...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Боже, аз ако се прибера в 00.00 ч. ще ме изселят от нас бе !!
На 14 съм , от малък град, а вечерния ми час е 09.00 ... след това да седя на компа ми е лукс, пък не се оплаквам .. да не говорим , че вкъщи аз чистя и мия чиниите и още куп домашни работи ... вие сте някви много нагли бе .. съжалявам, ако прозвучи грубо, но всичко си има мярка.. ти си някъв нахален ... според мен![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Мога да ти кажа,че си едно разглезено хлапе.Защо?Сега ще обесня.
Първо и най-важно-те са ти родители и имат право да те възпитават,както те си решат.Ти нямаш никакво прави да им противоречиш!И второ-не разбирам от какво си недоволен....Позволяват ти да се пребираш в полунощ,а след това до 3 през нощта пред компютъра.Знаеш ли,че аз,когато бях на 15 ме караха или по-точно аз сама се прибирах преди 22:00 часа?Нямаш никакво право да се сърдиш.Що се отнася до вкъщните задължения-аз също съм помагала доста,дори съм правила всичко,а майка като се пребереше почти нямаше какво да прави,но не съм се оплаквала като теб по форумите.Засрами се!И НА ТОВА МУ ВИКАШ ПРОБЛЕМ!Проблемите ти още не са започнали.
Виж сега, големия.
Родителите ти ти позволяват много повече, отколкото на тях закона им дава право. Ти по принцип нямаш какво да правиш по улиците след 22:00, забранено е, и ако вашите ги хванат че те оставят до 12, ги чакат много глоби.
Мисля, че майка ти и баща ти са много разбрани хора и ти не заслужаваш това, което ти дават.
Какво значи "вече не съм 8-годишно лапе" ??![]()
Тия на 8 се прибират в 6!
Смяташ, че като си на 15 и си за 9 клас си голям ли??![]()
![]()
![]()
Глупости момче, не е така, повярвай ми! И да, ако си мислиш сега "тая пък кво ми ги говори" - минах ти ги годините и знам, така че задръж!
Стой си на гъзето и трай. Игрането на компютъра до 3 също не е нормално. До 2 максимум, после в леглото. Споко, като станеш на 20 ако искаш скитай цяла седмица без да се прибираш.