- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червена рокля
Според вас ще отива ли червена дълга рокля на мургаво момиче или този цвят пасва повече на блондинките?
Най-вече зависи от човека. Чертите на лицето,тялото,абе всичко. Много относително е това. По-добре пусни снимка.
И от самата рокля също.Първоначално написано от iiordanova
Но би трябвало да ти отива. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По-скоро си представям лилавото като цвят, отиващ едновременно на мургави и светлокожи, на тъмнокоси и блондинки.![]()
Червеното е рисковано при по-тъмна кожа. Не мисля, че е добър избор, ако си с руса или кестенява коса, но при черна стои горе-долу добре:
![]()
Мургавите момичета, трябва да носят само червено и бяло! Тези цветове много отварят и подчертават тена! Огън жена!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
зависи от тена, нюанса на червеното, косата ,грима, обувките и като цяло как са съчетани нещата,извивките на тялото
лично аз мразя червеното и никога не нося червени дрехи (имала съм, но са били по-скоро нюанси на розовото биещо към червено, не и напълно червено )![]()
Обожавам червено![]()
Отива на всички, това е новото черно.
Само червенокоските трябва да внимават, защото ако нюансите са различни, става кофти. Абе, като цяло, те изпъкват с други цветове.![]()
Зависи от самия тен, от самия десен на роклята, от цвета на косата, от височината и структурата на тялото, от модела на самата рокля. Като цяло не мисля, че има пречка, но както с всяка дреха - трябва да се преценява конкретно във всеки един случай.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Намерих тази статия и се сетих за темата ти. ;D
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...0-%D1%82%D0%B8
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Зависи от човека и чертите му.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥