.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Определено целогодишно се грижа за външния си вид.На Спа вече не ходя , а за Фитнес не ми остава време , но пък се занимавам с танци ,така че нямам проблем с това.За косата , кожата , маникюр и педикюр естествено се грижа най-много
    maDamn

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Естествено.
    Маникюр и педикюр си ги правя сама. Педикюра не толкова често,но все пак от време на време си го правя. Обезкосмяване и подобни също си ги правя често,няма значение кой сезон е. На фитнес обикновено не ходя . Правя упражнения във вкъщи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Isabelle
    И аз съм на това мнение, но забелязвам - примерно моя клас сме над 20 момичета и като се захлади и започнат да носят дългите, дебели дрехи като се съблекат по физкултура е нещо страшноо бели като мляко.
    Съгласна съм с miminko, че винаги трябва да се грижиш за себе си. Ако го правиш само когато има кой да те види (през лятото), значи не го правиш за себе си, а това за мен е много важно. Трябва да правиш нещата заради самия себе си, а не заради другите.

Доколкото бели като мляко... Хора, които не ходят на солариум (аз мразя например), няма как през зимата да са с бронзов тен. Това не мисля, че трябва да е брои към хигиената.

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Задължително маникюр,понякога и педикюр.
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си