- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
аз с четка за боядисванеПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
Аз я нанасям с четка и ми е страшно удобно, после разресвам с гребен, за да се разнесе по цялата дължина (въпреки, че не е хубаво да се сресва докато е мокра).Първоначално написано от LudotoDevoiche
От къде се взима четката и за колко пари?![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
Аз ползвам 1-2 пъти месечно матиращ шампоан.Ползвам го заради платинето ми,кичурите ми са бели/сивкави и за да не пожълтеят,се мия с него.Първоначално написано от ri41
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Няма проблем да се сресва мокра коса, стига да е с гребен с редки зъбци. Логиката е, че ситните гребени и четките накъсват мократа коса.Първоначално написано от victoriassecret1
козметичните магазини има , пък в някоя боя за коса слагат такива като подаръкПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
Дами, понеже забелязах, че някои от вас споменават СЕБОРАЛ ФОРТЕ .. искам да попитам за какво се използва, кога се нанася и за колко време, какъв е резултатът и след колко време се забелязва ?![]()
Ейййййййййй добре дошла отновоПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та...за маската с кафе.И аз 1 път си сложих и бях малко притеснена да не би да ми потъмнее косата.Но не,нямаше този ефект.2 път си направих и пак без проблем.Смятам пак да си сложа
Пробвай и ти.На мен ми действа добре![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^ На мене пък ми излезе пърхут от кафето![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Момичета, учудвам се на постоянството и търпението, което имате по отношение на домашните маски.
Пак започвам с опитите да си изкарам един курс с ампули Денис за растеж. Да се надявам, че няма да има посегателства и ще си оползотворя лично двете ампулки. Почивам от спрея http://beautycosmetic.biz/images/gli...otectspary.jpg
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
kalpazanka, хора без работа![]()
Иначе днеска такава смес забърках =D, зехтин, жълтък, бадемово масло, мед, пшенично масло, аспирин и тривитаминол. Не помня може още да е имало.
♫ Beautiful.. ♫
Момичета до нас отвориха един магазин с "професионални" шампоани.Обаче добри ли са, щом продават 1 л. за 19 лв.? Много искам да ги пробвам, но просто си нямам на идея как ще доизразходвам цял един литър?
^Марка?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ООо не помня, беше дълго име.Водеха се за професионална употреба.Имаше и балсами.
Смисъл бих пробвала със сигурност, но 1л. си е наистина много и просто съм сигурна, че ще ми омръзне след 2-рия месец и след това..?
Ами,защо не се разбереш с някоя приятелка да речем.Делите парите,делите и шампоана?![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Въпросът е, че няма с коя, а много би ми се искало да ги пробвам, но както вече казах, това чудо си е цяла туба и сигурно ще ми стигне за 1 година, с моето миене 2 пъти в седмицата!![]()
Защо не си харесаш друг професионален шампоан с по-малко количество? Нали магазина е за професионални шампоани да не би да има само 1 и то 1 литър?
♫ Beautiful.. ♫
Не има много модели, но тези дето са в по-малки опаковки ддз не ме кефят толкова, а и не ми вдъхват доверие.![]()
След малко мисля да си направя някоя от тези 2 маскиПървоначално написано от MegiBoOm
btw някой пробвал ли ги е и хубави ли са ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Като каза, че не ти вдъхват доверие и аз сега се чудя. Дали да си поръчам една маска от Ebay? Защото излиза доста изгодно и евтино, ама да не се окаже, че е пълен боклук после?![]()
♫ Beautiful.. ♫
той е за по-бърз растеж, против пърхот и косопад.. нанася се след баня в корените на косата без да се отмиваш.. резултата е различен.. но по принцип трябва косата ти да започне да изглежда по жизнена, да расте по-бързо, а ако имаш 2та проблема, които споменах трябва да изчезнат.. за кога се вижда резултата е различно.. зависи дали ти понася.. абе общо взето е почти индивидуално.. резултат след около 1 месец трябва да видиш дори и малъкПървоначално написано от wiiwa
![]()
Colombia ами ще пробвам.. ако забележа потъмняване ще спра, а то все някога ще се отмие или ще си възвърна моя си цвят..
![]()
Сподели?Първоначално написано от sladkish_14
Междудругото сега ще видя едно момиче какво ще ми отвърне за една поръчка от и-бей и ако е съггласна съм решена да си поръчам шампоан на Бед Хед![]()
Момичета какво мислите за бирената мая? Заздравява ли косата?
Душата е кивота, усмивката - камина!
А аз пък искам една маска на L'Oreal Professional.Първоначално написано от MegiBoOm
Ако искаш може да направим заедно една поръчка.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Това пише за нея: http://apteka.framar.bg/30062650/%D0...BE%D0%BC%D0%B0Първоначално написано от LudotoDevoiche
Хубаво се отразява и на ноктите и на косата, но доколкото прочетох е възможно и покачване на теглото.![]()