.
Затворена тема
Страница 11 от 58 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1447
    Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ Както казват за Геритамина, че повишава апетита, така казват и за бирената мая... Не се притеснявам от това, но искам да знам, че като я купя ще ми върши работа. И без това от Геритамина не съм много впечатлена... върху косата никакъв ефект (пък и върху кожата и ноктите не е кой знае какво). Та, все пак ако някой е пробвал тази бирена мая и има впечатления точно върху косата да сподели... Забравих да спомена, че ме интересува чистата бирена мая, а не тази с включени витамини (тъй като ще я почна вероятно веднага след Геритамина и да не ми дойде в повече).
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз досега не съм чувала никой да си я взема за коса, всеки за кожа (акне) или за покачване на килограми (което също не е вярно). Иначе и аз да споделя днес си направих маска- стимулант на Икаров, хума, кисело мляко, мед, ракия и кафе. адски доволна съм от кафето- това май ми е 3тия път, когато си слагам.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Аз пък се отказах да си правя една от онези маски, защото нямам банан в нас И си направих тази с тривитаминола
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Еми аз съм навита, ама нямам кредитна/дебитна карта и за това чакам отговора на онова момиче. ;//

Град
    София
    http://apteka.framar.bg/30062650/%D0...BE%D0%BC%D0%B0 - Подобрява състоянието на косата (слаб косъм, пърхот).
    + това състава на бирената мая е от витамини от групата Б, а те са едни от най-важните за косата: http://www.moetodete.bg/krasota_i_moda/p3_1333_0.html ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    kittenella малко се забавих с отговора, но просто нямах време да погледна темата. Прочетох горе долу какво са ти препоръчали другите момичета, но да си кажа и моето мнение.
    По принцип домашнте маски се отразяват различно на всеки. Вече и без това си си взела неща за такъв тип маски, така че опитай и сподели после дали ти се отразяват добре. По мое мнение НЕ слагай маската в корените, защото има вероятност да се омазнят, а я нанасяй само по дължините на косата. И другото което е - внимавай с този тривитаминол, защото колкото полезен, толкова и вреден може да е ако се прекали!

Colombia
    Аз съм се поливала ( ) с водата от орехови листа уж за потъмняване на кестенявото ми, но не видях ефект.

MegiBoOm много ме съмнява това с количеството и цената на тези "професионални" продукти. Не бих рискувала.

Искам да ви питам вие какво кафе слагате в маските си?Или няма значение?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

kittenella,лично аз слагам мляно от пакетче

Извинете..В началото на темата бях попитала за боите за коса..Може ли да споделите според вас коя е най добрата марка боя за коса (ако е от значение търся червена боя...ще боядисвам краищата на косата)

Голям фен Аватара на joannalof
    Момичета,с тези продукти мога ли да забъркам някоя маска Разполагам с бадемово масло,хума,оцет,кафе,алкохо л,мляко,яйце и др.хранителни продукти
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Anonimka55
    Извинете..В началото на темата бях попитала за боите за коса..Може ли да споделите според вас коя е най добрата марка боя за коса (ако е от значение търся червена боя...ще боядисвам краищата на косата)
    много често боядисвам майка ми и съм забелязала кои бои и понасят добре ... таа започвам класацията

1. http://www.unitednetworker.com/wp-co...aun_188832.jpg - много покривна и траеща боя, лесно се нанася
    2. http://www.henkel.sk/sks/content_ima...772H_1772W.jpg - траеща боя

общо взето продуктите на Schwarzkopf са добри и не са толкова скъпи
    с много лоши впечатления съм от боите на Loreal casting creme gloss , защото на майка ми и се получи нещо като пърхот само че не на цялата коса, а на определени места
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не се боядисвам, но чета доста за тези неща и боята, която съм срещала най - често да се препоръчва е - INOA. Също така и Keune .. (:
    От масовите не мога да кажа, защото не бих си ги сложила на главата по ред причини .. (:

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз съм доста доволна от Нейчърълс - не изсушава много косата и е сравнително трайна. Пробвах червена на Сиос - много добър и наситен цвят, но 1) ми боядиса кърпата след първата баня и 2) падна бързичко. Възможно е всички червени бои да правят така, защото на нейчърълс съм ползвала предимно русите нюанси.

Мацки, да ви кажа, че вчера ползвах един нов балсам на Глис с тройно повече кератин ( черна опаковка ) и е страхотен! Има малко по-силен аромат ( на мен ми прилича на мъжки парфюм ), но не е нетърпим. Взела съм си и маска, но вчера не сложих от нея. Та - ефектът се забелязва още с първото измиване. За суха и изтощена коса е.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    Аз съм много доволна от жълтата серия на Глис.

joannalof, можеш да... какъв тип ти е косата?

Аз имам малко тъп въпрос, но трябва да питам След около две седмици ще ходя да ми взимат връхчетата и ще си правя бритон настрани. Въпроса ми е дали като си правя толкова маски за разтеж, няма и бритона да започне по-бързо да ми расте? Ако не нанасям маската на бритона примерно дали ще предотвратя това? Надявам се, че разбрахте въпроса ми?

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Аз съм много доволна от жълтата серия на Глис.

joannalof, можеш да... какъв тип ти е косата?
    косата ми клони към омазняване в корените и сухи краища,а и е боядисване и скоро пак пи предстои боядисване. Също и доста ми капи ... абе ужас
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Искам да ви помоля за съвет . Аз съм момче и последните 2,3 месеца искам да си пусна малко по-дълга коса на дължина до устата някаде...не нещо грубо . Използвам хинонов шампоан вярно е помага на тепмото пак не е много бързо . Ходих два пъти да се филирам през това време и вече косата започна да се пуска на там на където искам но тая дължина липсва . Можете ли да ми предложите нещо примерно за 1 месец да ми порастне поне с 4,5 см ? Ще съм много благодарен .

Искам да попитам за тривитаминола аз го нанасям направо в корените на косата, а ми бяха казали, че така косата не расте, трябвало да се смеси с мас,жълтък, аспирин .. както е маската, иии вярно ли е ?
    Искаш нещо - получаваш го .. не го оценяваш - губиш го !

Момичета какво мислите за бирената мая? Заздравява ли косата?
    Аз съм пила бирена мая и не забелязах никакъв ефект нито върху косата,нито върху кожата,нито върху ноктите.

Преди час и половина си направих маска с тривитаминола, бадемовото и пшенично масло, хума, водка, жълтък, кисело мляко и какао...След час като се изкъпя после ще ви кажа резултата...Мислите ли, че малко прекалих с всичките неща или така е добре?
    П.С. Направила съм снимка на косата си, за да видя след два месеца има ли промяна, да ви я покажа ли сега или като дойде време?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момичета какво мислите за бирената мая? Заздравява ли косата?
    Пробвала ли си Герикапс?

Много несериозна се оказах по отношение на ампулите. Днес изпуснах момента- корените бяха сухи, когато се сетих, че трябва да слагам ампулата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    ^ Не съм го пила... То не е ли същото като Геритамина? Имах такива надежди за този Геритамин, а то какво се оказа... ясно е, че си е до организъм, но все пак поне някакъв минимален ефект да имаше. Остават ми още няколко капсули и повече едва ли ще си го взема.

XxInn0cencexX, колко време си пила бирената мая и по колко капсули дневно (ако е била на капсули)?

Между другото мисля, че не съм слагала снимка на косата си естествена: http://prikachi.com/images.php?images/887/3695887e.jpg

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    LudotoDevoiche

УНИКАЛНА ЕЕЕЕЕ !
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на iiordanova
    LudotoDevoiche - СТРАХОТНА КОСА! Супер яката е! Убивам за такава!

Повече от фен
    Между другото мисля, че не съм слагала снимка на косата си естествена: http://prikachi.com/images.php?images/887/3695887e.jpg
    Не си.
    Страхотна е!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^ Не съм го пила... То не е ли същото като Геритамина?
    Все витамини А и Е са Геритамина и Герикапса.
    Колко време го пиеш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си