- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
katii, iiordanova, victoriassecret1 благодаря ви много![]()
![]()
Снимката е от преди 2 месеца, сега връхчетата са се поизтощили.
kalpazanka, днес е 15-ия ден в който го пия.![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИМАШ СТРАХОТНА КОСАААААААААААААААААААААА АА!
КАЗВАЙ ВЕДНАГА ВСИЧКО, С КОЕТО Я ПОДДЪРЖАААААШ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми, мацо, к'ъв ефект искаш за две седмици?Първоначално написано от LudotoDevoiche
Знаеш ли с каква скорост растат косата и ноктите?
![]()
Аз пия герикапс вече две години.Промяна има, определено. Не бързай да се отказваш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
kittenella, пусни да видим.![]()
kalpazanka, мислех, че е нормално да се виждат някакви резултати за този период от време... поне такива мнения съм чела из интернет и за това така набързо се отчаях от него. Аз не го пия за разтеж, а по скоро за заздравяване. Но ще те послушам.![]()
Меги... ще изредя всичко което ползвам, като някои не ги ползвам постоянно. Нещото на което наблягам най-много са домашните маски. Най-често си правя: бадемово масло, жълтък, аспирин, някакво друго масло, алкохол. Позлвала съм и тривитаминол, но последния път не останах доволна, получих косопад и го изхвърлих. Стимуланта на Икаров също го използвам (не в момента)... Също косата ми става много хубава когато се намажа само с бадемово масло и престоя примерно от 1 до 3 часа. Обливам си косата с лайка след баня (предимно лятото за блясък, но не след всяко къпане, защото не ми се занимава да я варя) ... Когато не правя това с лайката обливам косата си с вода и ябълков оцет... Ефекта наистина е страхотен... блясък и мекота. Шампоаните си ги сменям постоянно, но съобразени правилно с типа ми коса, вършат почти една и съща работа. Сега съм с този на Глис жълтия, както и балсамите от серията. Когато е направена снимката съм ползвала шампоана на Орзен за суха коса и балсама на Лореал с пчелно млечице. След баня задължително си впръсквам в корените нещо... било то хининова вода, Себорал Форте или някоя ампулка. Това го правя задължително... Балсамите без отмиване ми вършат страхотна работа. Не само, че косата ми се разресва по-лесно но и се оформя. Сега лятото всеки ден си впръсквам в корените коприва... Сешоар не ползвам никога! Мия си косата само вечер... Когато си я изправям слагам кристали, сегашните са ми на Victoria Beauty... имам един термозащитен крем на Балеа, който по принцип е за сешоар, но аз си го ползвам за пресата... незнам до колко предпазва, но не ми е изгоряла косата досега... дори понякога си го ползвам да си оформям чупките. Иначе имам и това на Syoss, но както съм споменавала и преди не съм доволна... Колкото и смешно да звучи, понякога когато нямам работа и ми е скучно взимам една ножичка и започвам да си обирам само нацъфтялото от връхчетата. Това ми го беше казала една фризьорка много отдавна и просто ми е станало навик.
За съжаление не винаги косата ми застава така като на снимката и за това се принуждавам да я изправям. Понякога си слагам и лак... доволна съм от този на Тафт, черния с розовото. Само такъв си взимам... Ако искате мога да сложа снимка и с изправена коса да видите разликата.
![]()
титинке благодаря и на теб.![]()
Момичета, в какво слагате отварата от коприва? Търсих някакъв флакон, който да става за впръскване, но напразно![]()
Аз си правя от орехови листа и я слагам в обикновено шише ..Първоначално написано от Found_a_lover
![]()
.. но опр ще трябва да се поразходя из магазините за такива флакони с впръскване..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не гледайте много физиономията ми, спорихме с приятели и случайно ме бяха заснели...И тази беше преди 2 седмици изправена с пресата:
http://prikachi.com/images/427/3697427U.jpg
А тази знам, че не се вижда много, но тук ми е естествената/съжалявам, че е черно-бяла, но така ме снимаха:
http://prikachi.com/images/474/3697474E.jpg
П.С.Маската днес много добре ми подейства, благодаря ви отново - косата стана по-мека, като прокараш ръка през нея
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
аз слагам отварата в празен флакон от спрей-балсамчетата без отмиване на Gliss![]()
LudotoDevoiche, много изчерпателен отговор, ако може да те видим и с изправена коса.
kittenella, хубава ти е косата и очите също.
На мен пък ми се свърши Себорал Форете-то и утре ще си купя хининова вода на Милва. След нея пак започвам с маслата и така ще ги сменям, за да видя кое въздейства най-добре.
В Джъмбо има такива бутилкиПървоначално написано от Hilary_
![]()
ЛудотоДевойче, имаш страхотна коса! Обзалагам се, че хем се къдри, хем се изправя лесно, а и на всичкото отгоре е невероятна дори естествена!
Хора, как избирате какво да сложите в маските си? Бихте ли написали коя съставка за какво е - жълтък, зехтин, хума, различните там масла, кафе, кисело мляко, алкохол и прочее? Щото ме е страх да не си я омазня.
Тук ми е изправена: http://prikachi.com/images.php?images/759/3697759j.jpg ... Тази снимка също е от преди 2 или 3 месеца.![]()
Бях писала и преди, но не ми отговориха. Кажете ми нещо, някой столизант или нещо подобно, с което ще може да ми се начупва косата. Засега съм се спряла на гел-пяната на Seri за къдрици, но не знам дали е добра.
P.S. лудото девойче имаш страхотна коса![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
Забравих да напиша, че косата ми е права.
На Сери са хубави нещата,купи си го и пробвай.Първоначално написано от Vikencheto
Ако сложа хума,с оцет и малко алкохол,бадемово масло ще ми се получи ли маскаяйце не искааам,много са ми гнусни
косата ми е склона към омазняване,сиху краища
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Първоначално написано от PinkPan7her
Да - и се къдри, и се изправя лесно... е при влажно време ми създава ядове, ама няма какБлагодаря ти.
![]()
Жълтъка е за изсушаване, киселото мляко и хумата също... Зехтина е за суха и изтощена коса, алкохола се слага за да се затопли маската (а то е нужно, за да подействат по-добре останалите съставки от маската). Маслата по-принцип са за суха или нормална коса... отделно всяко масло си има предназначение. Кафето и аз незнам за каква коса е и какво е действието му, не съм си слагала досега.А твоята коса какъв тип беше и какви маски си си слагала досега?
титинке, благодаря ти отново.На теб също Vikencheto
![]()
Оо да ще ти се получи, доста добре звучи.Първоначално написано от joannalof
Но щом са ти сухи връхчетата, по-добре тях ги намажи само с бадемово масло.
![]()
LudotoDevoiche косата ти е много хубава...до скоро, преди да спра, за да си почине косата, аз използвах маша, за да си направя косата така.Много е хубава!
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Титинка, мерси за бързия отговор![]()
Момичета днес за първи път си правя тази маска:
2с.л. тривитаминол,
1с.л. зехтин
1с.л. алкохол
1с.л. кис.мляко
1 жълтък
къде трябва да я нанасям? навсякъде или само по дължината и тн.? Моля ви спешно е!![]()
По цялата косаИ в корените и по краищата.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно