.
Затворена тема
Страница 12 от 58 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1447
    Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    katii, iiordanova, victoriassecret1 благодаря ви много Снимката е от преди 2 месеца, сега връхчетата са се поизтощили.

kalpazanka, днес е 15-ия ден в който го пия.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИМАШ СТРАХОТНА КОСАААААААААААААААААААААА АА!
    КАЗВАЙ ВЕДНАГА ВСИЧКО, С КОЕТО Я ПОДДЪРЖАААААШ!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    kalpazanka, днес е 15-ия ден в който го пия.
    Ми, мацо, к'ъв ефект искаш за две седмици? Знаеш ли с каква скорост растат косата и ноктите?
    Аз пия герикапс вече две години. Промяна има, определено. Не бързай да се отказваш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    LudotoDevoiche,имаш супер яка коса!

Повече от фен
    kittenella, пусни да видим.

Град
    София
    kalpazanka, мислех, че е нормално да се виждат някакви резултати за този период от време... поне такива мнения съм чела из интернет и за това така набързо се отчаях от него. Аз не го пия за разтеж, а по скоро за заздравяване. Но ще те послушам.

Меги... ще изредя всичко което ползвам, като някои не ги ползвам постоянно. Нещото на което наблягам най-много са домашните маски. Най-често си правя: бадемово масло, жълтък, аспирин, някакво друго масло, алкохол. Позлвала съм и тривитаминол, но последния път не останах доволна, получих косопад и го изхвърлих. Стимуланта на Икаров също го използвам (не в момента)... Също косата ми става много хубава когато се намажа само с бадемово масло и престоя примерно от 1 до 3 часа. Обливам си косата с лайка след баня (предимно лятото за блясък, но не след всяко къпане, защото не ми се занимава да я варя ) ... Когато не правя това с лайката обливам косата си с вода и ябълков оцет... Ефекта наистина е страхотен... блясък и мекота. Шампоаните си ги сменям постоянно, но съобразени правилно с типа ми коса, вършат почти една и съща работа. Сега съм с този на Глис жълтия, както и балсамите от серията. Когато е направена снимката съм ползвала шампоана на Орзен за суха коса и балсама на Лореал с пчелно млечице. След баня задължително си впръсквам в корените нещо... било то хининова вода, Себорал Форте или някоя ампулка. Това го правя задължително... Балсамите без отмиване ми вършат страхотна работа. Не само, че косата ми се разресва по-лесно но и се оформя. Сега лятото всеки ден си впръсквам в корените коприва... Сешоар не ползвам никога! Мия си косата само вечер... Когато си я изправям слагам кристали, сегашните са ми на Victoria Beauty... имам един термозащитен крем на Балеа, който по принцип е за сешоар, но аз си го ползвам за пресата... незнам до колко предпазва, но не ми е изгоряла косата досега... дори понякога си го ползвам да си оформям чупките. Иначе имам и това на Syoss, но както съм споменавала и преди не съм доволна... Колкото и смешно да звучи, понякога когато нямам работа и ми е скучно взимам една ножичка и започвам да си обирам само нацъфтялото от връхчетата. Това ми го беше казала една фризьорка много отдавна и просто ми е станало навик. За съжаление не винаги косата ми застава така като на снимката и за това се принуждавам да я изправям. Понякога си слагам и лак... доволна съм от този на Тафт, черния с розовото. Само такъв си взимам... Ако искате мога да сложа снимка и с изправена коса да видите разликата.

титинке благодаря и на теб.

Момичета, в какво слагате отварата от коприва? Търсих някакъв флакон, който да става за впръскване, но напразно

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Found_a_lover
    Момичета, в какво слагате отварата от коприва? Търсих някакъв флакон, който да става за впръскване, но напразно
    Аз си правя от орехови листа и я слагам в обикновено шише ..
    .. но опр ще трябва да се поразходя из магазините за такива флакони с впръскване..

Не гледайте много физиономията ми, спорихме с приятели и случайно ме бяха заснели...И тази беше преди 2 седмици изправена с пресата:
    http://prikachi.com/images/427/3697427U.jpg
    А тази знам, че не се вижда много, но тук ми е естествената/съжалявам, че е черно-бяла, но така ме снимаха:
    http://prikachi.com/images/474/3697474E.jpg

П.С.Маската днес много добре ми подейства, благодаря ви отново - косата стана по-мека, като прокараш ръка през нея
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

аз слагам отварата в празен флакон от спрей-балсамчетата без отмиване на Gliss

Повече от фен
    LudotoDevoiche, много изчерпателен отговор, ако може да те видим и с изправена коса.
    kittenella, хубава ти е косата и очите също.

На мен пък ми се свърши Себорал Форете-то и утре ще си купя хининова вода на Милва. След нея пак започвам с маслата и така ще ги сменям, за да видя кое въздейства най-добре.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Found_a_lover
    Аз си правя от орехови листа и я слагам в обикновено шише ..
    .. но опр ще трябва да се поразходя из магазините за такива флакони с впръскване..
    В Джъмбо има такива бутилки

anonymous708973
    Guest
    ЛудотоДевойче, имаш страхотна коса! Обзалагам се, че хем се къдри, хем се изправя лесно, а и на всичкото отгоре е невероятна дори естествена!

Хора, как избирате какво да сложите в маските си? Бихте ли написали коя съставка за какво е - жълтък, зехтин, хума, различните там масла, кафе, кисело мляко, алкохол и прочее? Щото ме е страх да не си я омазня.

Град
    София
    Тук ми е изправена: http://prikachi.com/images.php?images/759/3697759j.jpg ... Тази снимка също е от преди 2 или 3 месеца.

Град
    Пловдив
    ^и права коса много ти отива.

Бях писала и преди, но не ми отговориха. Кажете ми нещо, някой столизант или нещо подобно, с което ще може да ми се начупва косата. Засега съм се спряла на гел-пяната на Seri за къдрици, но не знам дали е добра.
    P.S. лудото девойче имаш страхотна коса
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Забравих да напиша, че косата ми е права.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vikencheto
    Бях писала и преди, но не ми отговориха. Кажете ми нещо, някой столизант или нещо подобно, с което ще може да ми се начупва косата. Засега съм се спряла на гел-пяната на Seri за къдрици, но не знам дали е добра.
    P.S. лудото девойче имаш страхотна коса
    На Сери са хубави нещата,купи си го и пробвай.

Голям фен Аватара на joannalof
    Ако сложа хума,с оцет и малко алкохол,бадемово масло ще ми се получи ли маска яйце не искааам,много са ми гнусни косата ми е склона към омазняване,сиху краища
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ЛудотоДевойче, имаш страхотна коса! Обзалагам се, че хем се къдри, хем се изправя лесно, а и на всичкото отгоре е невероятна дори естествена!

Хора, как избирате какво да сложите в маските си? Бихте ли написали коя съставка за какво е - жълтък, зехтин, хума, различните там масла, кафе, кисело мляко, алкохол и прочее? Щото ме е страх да не си я омазня.

Да - и се къдри, и се изправя лесно... е при влажно време ми създава ядове, ама няма как Благодаря ти.
    Жълтъка е за изсушаване, киселото мляко и хумата също... Зехтина е за суха и изтощена коса, алкохола се слага за да се затопли маската (а то е нужно, за да подействат по-добре останалите съставки от маската). Маслата по-принцип са за суха или нормална коса... отделно всяко масло си има предназначение. Кафето и аз незнам за каква коса е и какво е действието му, не съм си слагала досега. А твоята коса какъв тип беше и какви маски си си слагала досега?

титинке, благодаря ти отново. На теб също Vikencheto

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Ако сложа хума,с оцет и малко алкохол,бадемово масло ще ми се получи ли маска яйце не искааам,много са ми гнусни косата ми е склона към омазняване,сиху краища
    Оо да ще ти се получи, доста добре звучи. Но щом са ти сухи връхчетата, по-добре тях ги намажи само с бадемово масло.

LudotoDevoiche косата ти е много хубава...до скоро, преди да спра, за да си почине косата, аз използвах маша, за да си направя косата така.Много е хубава!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Титинка, мерси за бързия отговор

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Момичета днес за първи път си правя тази маска:
    2с.л. тривитаминол,
    1с.л. зехтин
    1с.л. алкохол
    1с.л. кис.мляко
    1 жълтък

къде трябва да я нанасям? навсякъде или само по дължината и тн.? Моля ви спешно е!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    По цялата коса И в корените и по краищата.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си