.
Затворена тема
Страница 13 от 58 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1447
    Мега фен Аватара на mynichka
    Маслото от пшеничен зародиш се слагаше след измиване в краищата, нали?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    къде трябва да я нанасям? навсякъде или само по дължината и тн.? Моля ви спешно е!
    Според мен ще е добре като за начало само по дължините.
    Ако бързо ти се омазнява косата недей да рискуваш в корените ..

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Маслото от пшеничен зародиш се слагаше след измиване в краищата, нали?
    Аз така съм го слагала, но внимавай с количеството, за да не остане като "мазно" по краищата ..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    къде трябва да я нанасям? навсякъде или само по дължината и тн.? Моля ви спешно е!
    Според мен ще е добре като за начало само по дължините.
    Ако бързо ти се омазнява косата недей да рискуваш в корените ..
    Нали тривитаминола е за по бърз растеж => се нанася и в корените ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ЕЕЕ намазах се навсякъде - корени,дължина и краища. Сега ще седя до 1:30, ще си измия косата, ще я оставя да изсъхне сама и ще докладвам! Дано само да ми действа добре и да не получа някой косопад.

Цитирай Първоначално написано от katii
    Нали тривитаминола е за по бърз растеж => се нанася и в корените ?
    Така е, но лично на мен от зехтина, който тя също си е сложила в маската ми се омазниха преди време корените .. за това казах да си прецени ..

MegiBoOm, за да ти проникнат по - хубаво нещата, знам едно трикче: като се увиеш в домакинско фолио/шапка или там каквото си сложила, можеш да я загрееш със сешоара за 10-15 минути .. (:

Град
    Света На Мечтите
    Момичета докато се мих забелязах, че ми паднаха повече косми, отколкото обикновено? При вас да има нещо такова?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    И на мен ми става така, не знам защо. При мен може и да е от това, че гледам да не си третирам много косата и от доста време ходя постоянно вързана и след като я пусна пада мнооого коса.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Света На Мечтите
    Ама при мен не падат чак толкова, колкото този път, докато отмивах маската с тривитаминола.
    БТВ жълтъкът не се е отмил добре и сега смърдяяяяяя, макар и леко, пак го усещааам! Ужас, следващия път ще мия по-старателнооо!

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    На мен този тривитаминол ми докара главоболия... едвали ще си взема пак.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Да не ти е докарал някакъв проблем?

Супер фен Аватара на wiiwa

..

Реших да попитам тук.. Ползвате ли коприва? По какъв начин я прилагате , по колко пъти на ден, седмица? Какви са резултатите, след колко преме се забелязват? .. И да не забравя, варен или суров жълтък прилагате, какъв е резултатът от него?

anonymous708973
    Guest
    Как варен бе?!?!

Жълтъка е за изсушаване, киселото мляко и хумата също... Зехтина е за суха и изтощена коса, алкохола се слага за да се затопли маската (а то е нужно, за да подействат по-добре останалите съставки от маската). Маслата по-принцип са за суха или нормална коса... отделно всяко масло си има предназначение. Кафето и аз незнам за каква коса е и какво е действието му, не съм си слагала досега. А твоята коса какъв тип беше и какви маски си си слагала досега?
    Мерси за подробния отговор Косата ми е нормална към мазна, не съм използвала никакви домашни маски, освен че веднъж буквално си чукнах яйце в главата, ама нямаше ефект май-май

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa

Косопада който получих преди месец... установих, че е заради него. Спрях го и положението се нормализира. И зимата го бях ползвала и ми се беше отразил много добре... Незнам защо сега се получи така.

wiiwa, аз ползвам коприва и съм много доволна. Варя си всеки ден или през ден и си впръсквам в корените сутрин и вечер... а може и само един път дневно. Резултати се забелязват почти веднага, косата заздравява като цяло. Можеш и да си обливаш косата след баня с нея.
    Жълтъка се слага суров в маските, подхранва изтощената коса.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa

Косопада който получих преди месец... установих, че е заради него. Спрях го и положението се нормализира. И зимата го бях ползвала и ми се беше отразил много добре... Незнам защо сега се получи така.

wiiwa, аз ползвам коприва и съм много доволна. Варя си всеки ден или през ден и си впръсквам в корените сутрин и вечер... а може и само един път дневно. Резултати се забелязват почти веднага, косата заздравява като цяло. Можеш и да си обливаш косата след баня с нея.
    Жълтъка се слага суров в маските, подхранва изтощената коса.
    косата ти е мн хубава а това с тривитаминола може да е станало от пренасищане на вит, А ,,,,,

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Момичета докато се мих забелязах, че ми паднаха повече косми, отколкото обикновено? При вас да има нещо такова?
    На мен също така.Майка ми казва,че е просто лятно сменяне на гривата,но не знам...
    А някой би ли обяснил тия отвари с копривата?За какво е и откъде вземате коприва?

Град
    Света На Мечтите
    Момичетаааааа косата ми СМЪРДИИИ!
    Моля Ви кажете някоя маска, включваща тривитаминол, в която да няма жълтък и кисело мляко!

Моля Ви кажете някоя маска, включваща тривитаминол, в която да няма жълтък и кисело мляко!
    Киселото мляко и жълтъка не са задължителни за маската с тривитамнилола,а по желание.Оригиналната маска съдържа тривитаминол,мас,оцет,алко ол,газ,като някои съставки могат да се заменят с други а по желание могат да се добавят други продукти като кисело мляко,жълтък,аспирин.

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз имам сезонен косопад. Утре ще си правя маска от - бадемово масло,жълтък,алкохол,мед. Всеки ден използвам хининова вода и много се надявам за 1 месец да ми порасне с 4-5 см.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    На мен също така.Майка ми казва,че е просто лятно сменяне на гривата,но не знам...
    А някой би ли обяснил тия отвари с копривата?За какво е и откъде вземате коприва?

И на мен ми пада повечко коса, особено като си я мия... но майка ми каза същото, че се сменя и за това така . Копривата помага за заздравяването на косата като цяло... можеш да използваш и листата и корените, като корените са за по силен косопад. Копривата можеш или да си я набереш или да си вземеш от аптеката... струва около 1 лев. Аз сега си измих косата и я изплакнах с коприва и оцет... да видим дали ще съм доволна.

Град
    София
    FuCKkK13, благодаря ... и аз мисля, че това е причината, въпреки, че не го ползвах дълго време... а преди това направих огрооомна почивка.

Това с копривата ми харесва .. ще взема да го пробвам, но ми се иска да си намеря, а не да я купувам от аптека .. хмм

iiordanova аз също го искам това "чудо", но според мен е непостижимо ..

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз знам,че ако има яйце се мие с по-студена вода,ако ти остане в косата може да загние мразя яйцаа

И аз искам да пробвам с коприва да се пръскам.И от познати съм чувала,че е много полезна.Обаче по това време на година,къде мога да намеря??
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    Света На Мечтите
    Е да, обаче не искам да си правя оригиналната маска, за това търся някоя друга?
    Момичетата, които си правят маски с тривитаминол, биха ли споделили коя ще е следващата им? (:

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз миналата есен получих много голям косопад,тогава ползвах тривитаминола,но вследствие разбрах,че не е било от него,защото и много познати момичета имаха ужасно силен косопад.Аз по едно време се бях уплашила.В продължение на 2 седмици имах много силен косопад,имах чувството,че ще остана без коса.На ден ми капеха по 90-100 косъма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си