- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Маслото от пшеничен зародиш се слагаше след измиване в краищата, нали?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Според мен ще е добре като за начало само по дължините.Първоначално написано от MegiBoOm
Ако бързо ти се омазнява косата недей да рискуваш в корените ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз така съм го слагала, но внимавай с количеството, за да не остане като "мазно" по краищата ..Първоначално написано от mynichka
Priceless .. <3
Нали тривитаминола е за по бърз растеж => се нанася и в корените ?Първоначално написано от Hilary_
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
ЕЕЕ намазах се навсякъде - корени,дължина и краища. Сега ще седя до 1:30, ще си измия косата, ще я оставя да изсъхне сама и ще докладвам!Дано само да ми действа добре и да не получа някой косопад.
![]()
Така е, но лично на мен от зехтина, който тя също си е сложила в маската ми се омазниха преди време корените .. за това казах да си прецени ..Първоначално написано от katii
MegiBoOm, за да ти проникнат по - хубаво нещата, знам едно трикче: като се увиеш в домакинско фолио/шапка или там каквото си сложила, можеш да я загрееш със сешоара за 10-15 минути .. (:
Priceless .. <3
Момичета докато се мих забелязах, че ми паднаха повече косми, отколкото обикновено?При вас да има нещо такова?
И на мен ми става така, не знам защо. При мен може и да е от това, че гледам да не си третирам много косата и от доста време ходя постоянно вързана и след като я пусна пада мнооого коса.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ама при мен не падат чак толкова, колкото този път, докато отмивах маската с тривитаминола.
БТВ жълтъкът не се е отмил добре и сега смърдяяяяяя, макар и леко, пак го усещааам!Ужас, следващия път ще мия по-старателнооо!
![]()
![]()
На мен този тривитаминол ми докара главоболия... едвали ще си взема пак.
Душата е кивота, усмивката - камина!
Да не ти е докарал някакъв проблем?Първоначално написано от LudotoDevoiche
Реших да попитам тук.. Ползвате ли коприва? По какъв начин я прилагате , по колко пъти на ден, седмица? Какви са резултатите, след колко преме се забелязват? .. И да не забравя, варен или суров жълтък прилагате, какъв е резултатът от него?
Как варен бе?!?!![]()
Мерси за подробния отговорПървоначално написано от LudotoDevoiche
Косата ми е нормална към мазна, не съм използвала никакви домашни маски, освен че веднъж буквално си чукнах яйце в главата, ама нямаше ефект май-май
![]()
Първоначално написано от titinkaa
Косопада който получих преди месец... установих, че е заради него. Спрях го и положението се нормализира. И зимата го бях ползвала и ми се беше отразил много добре... Незнам защо сега се получи така.
wiiwa, аз ползвам коприва и съм много доволна. Варя си всеки ден или през ден и си впръсквам в корените сутрин и вечер... а може и само един път дневно. Резултати се забелязват почти веднага, косата заздравява като цяло. Можеш и да си обливаш косата след баня с нея.
Жълтъка се слага суров в маските, подхранва изтощената коса.
косата ти е мн хубава а това с тривитаминола може да е станало от пренасищане на вит, А ,,,,,Първоначално написано от LudotoDevoiche
На мен също така.Майка ми казва,че е просто лятно сменяне на гривата,но не знам...Първоначално написано от MegiBoOm
А някой би ли обяснил тия отвари с копривата?За какво е и откъде вземате коприва?
Момичетаааааа косата ми СМЪРДИИИ!
Моля Ви кажете някоя маска, включваща тривитаминол, в която да няма жълтък и кисело мляко!![]()
Киселото мляко и жълтъка не са задължителни за маската с тривитамнилола,а по желание.Оригиналната маска съдържа тривитаминол,мас,оцет,алко ол,газ,като някои съставки могат да се заменят с други а по желание могат да се добавят други продукти като кисело мляко,жълтък,аспирин.Първоначално написано от MegiBoOm
И аз имам сезонен косопад. Утре ще си правя маска от - бадемово масло,жълтък,алкохол,мед. Всеки ден използвам хининова вода и много се надявам за 1 месец да ми порасне с 4-5 см.
Първоначално написано от brutaLxxbunny
И на мен ми пада повечко коса, особено като си я мия... но майка ми каза същото, че се сменя и за това така![]()
. Копривата помага за заздравяването на косата като цяло... можеш да използваш и листата и корените, като корените са за по силен косопад. Копривата можеш или да си я набереш или да си вземеш от аптеката... струва около 1 лев. Аз сега си измих косата и я изплакнах с коприва и оцет... да видим дали ще съм доволна.
![]()
FuCKkK13, благодаря... и аз мисля, че това е причината, въпреки, че не го ползвах дълго време... а преди това направих огрооомна почивка.
Това с копривата ми харесва .. ще взема да го пробвам, но ми се иска да си намеря, а не да я купувам от аптека .. хмм![]()
iiordanova аз също го искам това "чудо", но според мен е непостижимо ..![]()
Priceless .. <3
Аз знам,че ако има яйце се мие с по-студена вода,ако ти остане в косата може да загниеПървоначално написано от MegiBoOm
мразя яйцаа
![]()
И аз искам да пробвам с коприва да се пръскам.И от познати съм чувала,че е много полезна.Обаче по това време на година,къде мога да намеря??![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Е да, обаче не искам да си правя оригиналната маска, за това търся някоя друга?
Момичетата, които си правят маски с тривитаминол, биха ли споделили коя ще е следващата им? (:
Аз миналата есен получих много голям косопад,тогава ползвах тривитаминола,но вследствие разбрах,че не е било от него,защото и много познати момичета имаха ужасно силен косопад.Аз по едно време се бях уплашила.В продължение на 2 седмици имах много силен косопад,имах чувството,че ще остана без коса.На ден ми капеха по 90-100 косъма.