- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Ами попринцип съм чувала, че е нормално да падат до 100 косъма на ден![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Тази маска пробвали ли сте я ?
Маска за коса за здравина и блясък
Пасирайте една връзка магданоз.Смесете го с 1ч.л.водка и 2-3 ч.л. зехтин.Втриите в корените на косата и направете топъл компрес.След 1 час измиите косата с шампоан и изплакнете с 1л.вода + 1 с.л. оцет.
^ Не съм я пробвала, но ми звучи много добре.Магданоза за какво помага?
Душата е кивота, усмивката - камина!
Звучи интересно. Бих я пробвала ама в нас нямам никакъв алкохол ..Първоначално написано от iiordanova
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Момичета, и аз се чудя дали трябва да се притеснявам за лекия косопад, който получих. Особено, когато си оставя естествената коса (чуплива) и всеки път щом прокарам пръсти пада по някой косъм. Дали е от тривитаминола или времето, пък може и от стреса.![]()
Май и аз ще пробвам копривата.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Този косопад в момента и аз го имам. Ужасно е. Сигурно е от сезона, защото доста момичета около мен се оплакват от същото.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Меги, нали питаше за маска без мляко и жълтък?
Аз в моята слагам тривитаминол, бадемово масло, оцет, мед и какао. Ще я правя, докато ми свърши тая гадост и после ще правя само маска на краищата /захтин + пшенично масло/ и стимулант в корените.
Иначе аз вчера ходих на фризьор. Скъси ми я само 1 см, ама май не съм доволна.
Аз вече цяла година не забелязвамПървоначално написано от XxInn0cencexX
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Наскоро си купих стимуланта на Икаров и съм много доволна! Косата ми стана много мекичка и имаше блясък. За растежа незнам дали ще помогне, но по-нататък ще разбера. И между другото забелязах, че когато си мия косата със студена вода има повече обем, а когато я мия с гореща е по сплескана и безформена
.
Направих си маската с бадемовото масло,жълтъка,ром,мед и сложих малко хининова вода,за да го разредя малко. И си сложих найлонова торбичка,за да се загрее алкохола. Сега стоя и чакам да минат около +/- 30 минути.![]()
Момичета,чудя се какво масло да си купя още. Бадемовото почти ми е свършило и искам да пробвам някакво друго. Рициновото става ли за растеж на косата? Или някакво друго ми препоръчайте.
Момичета,удеве си направих маска и след около 10-тина минути,усетих как главата ми някакси,все едно почна да гори и отидох да си измия косата..оф...мисля,че това се получи заради това,че прекалих с маслата![]()
Да, рициновото масло става за разтеж, но е доста мазно. Можеш да пробваш маслото от жожоба.Първоначално написано от iiordanova
![]()
Sevdito, какво си слагала в тази маска?
жълтък,мед,ракия,Витамин А,Ампула алое,масло на икаров,масло от жожоба,рициново масло.
Мм не вярвам да е от маслата, по-скоро от ракията... колко сложи от нея?
Странно, тя само загрява... чак да гориНо мисля, че няма от какво друго да е.
ами аз след 3тата маска т.е. след около седмица и половина видях, че косата ми беше по-добре.. а за цяло възстановяване трябват поне 6 месеца според мен.. за сезонния косопад.. до понеделник не бях забелязала и сега в понеделник ми паднаха доста косми..Първоначално написано от XxInn0cencexX
бях ви казала, че понеделник ще правя маска, но нямах време и си намазах косата само със зехтин за около 1 час и половина.. нямах нет. 2 дни и не можах да ви кажа.. смятам утре да започвам шишенце тривитаминол и да го ползвам докато не свърши.. днес си купих стимулант и след тривитаминола ще ползвам стимуланта пак докато и той не свърши и след това пак 1 шишенце тривитаминол.. имам себорал форте и ще го използвам мисля с маската с тривитаминол.. от септември ще съм си в същото уч., но друга смянаи мисля да си горя косата по-често и съм си купила черната серия на Глис- шампоана,балсама с отмиване и флуида.. имам още от жълтата серия на глис флуид и шампоан - след около 3 седмици ще ми свършат.. след това мисля да си взема хининов или катранен шампоан и от там вече да започна с черната серия.. как мислите добре ли ще е?
^ не знам защо си почувствала такова парене.. може да си си запарила много косата в смисъл маслата да са й дошли в повечко, но тогава би трябвало да те сърби или нещо подобно, а не да чувстваш горене.. аа забравих да кажа, останали са ми 20 капсули геритамин и ще ги почна от днес или утре.. лудото девойче - може да си пила витамини с витамин А и после капсули, а сега ядем и много плодове.. може да си слагала с маските ампули с вит. А.. може да не е от прекаляване с тривитамнинола, а просто вит. А да ти е достатъчен и когато си го претрупала малко да се е получил този ефект..![]()
Момичета мисля оттук нататък да си правя тази маска всеки път преди къпане и да стоя с нея 2 часа:
2с.л. тривитаминол
1с.л. масло от авокадо
2с.л. кисело мляко
1ч.л. ракия
Кажете дали ще се отрази добре и дали няма да стане прекалено мазно?![]()
^ Не е прекалено мазно, добре са съставките и предполагам, че ще ти се отрази добре.![]()
Фък 13, не съм слагала допълнително витамин А в маските и точно по това време не съм взимала добавки... виж обаче за плодовете съм съгласна. Наистина може и да е от това.Но вече ме е страх и едвали ще си взема пак тривитаминол.
ами ти кажи дали ти се е отразило като я направишПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
а иначе зависи каква ти е косата.. но мисля, че е добре.. ако слагаш някакво друго масло към изсушаващите можеш да добавиш жълтък ако искаш![]()
Ами добре ще я пробвам така, пък ако е прекалено мазна ще добавя една с.л. хума (:
Ооо жълтък повече няма да повторя, защото не мога да го измивам добре и просто не понасям миризмата му!![]()
можеш да си вземеш зимата.. сама каза, че тогава ти се е отразило добре,а и тогава няма толкова плодове..Първоначално написано от LudotoDevoiche
.. моя съвет е да изчакаш около 3 месеца или направо до зимата и пак да пробваш
![]()
Първоначално написано от LudotoDevoiche
И аз мислех за жожоба. И може би него ще взема.
А маската,която си направих ми се отрази страхотно. Косата ми стана по-мека,бляскава,подхранена. Усещам я по-жива. Тази маска ще си я правя вече по един път в седмицата. А втори път в седмицата ще експерементирам с различни.