.
Затворена тема
Страница 14 от 58 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1447
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Ами попринцип съм чувала, че е нормално да падат до 100 косъма на ден
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на iiordanova
    Тази маска пробвали ли сте я ?
    Маска за коса за здравина и блясък
    Пасирайте една връзка магданоз.Смесете го с 1ч.л.водка и 2-3 ч.л. зехтин.Втриите в корените на косата и направете топъл компрес.След 1 час измиите косата с шампоан и изплакнете с 1л.вода + 1 с.л. оцет.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ Не съм я пробвала, но ми звучи много добре. Магданоза за какво помага?
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Пасирайте една връзка магданоз.Смесете го с 1ч.л.водка и 2-3 ч.л. зехтин.Втриите в корените на косата и направете топъл компрес.След 1 час измиите косата с шампоан и изплакнете с 1л.вода + 1 с.л. оцет.
    Звучи интересно. Бих я пробвала ама в нас нямам никакъв алкохол ..

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Момичета, и аз се чудя дали трябва да се притеснявам за лекия косопад, който получих. Особено, когато си оставя естествената коса (чуплива) и всеки път щом прокарам пръсти пада по някой косъм. Дали е от тривитаминола или времето, пък може и от стреса.
    Май и аз ще пробвам копривата.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Този косопад в момента и аз го имам. Ужасно е. Сигурно е от сезона, защото доста момичета около мен се оплакват от същото.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на pressiana
    Меги, нали питаше за маска без мляко и жълтък?
    Аз в моята слагам тривитаминол, бадемово масло, оцет, мед и какао. Ще я правя, докато ми свърши тая гадост и после ще правя само маска на краищата /захтин + пшенично масло/ и стимулант в корените.
    Иначе аз вчера ходих на фризьор. Скъси ми я само 1 см, ама май не съм доволна.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Звучи интересно. Бих я пробвала ама в нас нямам никакъв алкохол ..
    Сложи спирт.

И моята коса почна да пада в последно време,мислех си че е от тривитаминола,но щом и вие се оплаквате от това,значи е от сезона.И исках да ви питам вие кога почнахте да забелязвате някакъв ефект върху косата си след започването на маската с тривитаминола ?

Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    И моята коса почна да пада в последно време,мислех си че е от тривитаминола,но щом и вие се оплаквате от това,значи е от сезона.И исках да ви питам вие кога почнахте да забелязвате някакъв ефект върху косата си след започването на маската с тривитаминола ?
    Аз вече цяла година не забелязвам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Наскоро си купих стимуланта на Икаров и съм много доволна! Косата ми стана много мекичка и имаше блясък. За растежа незнам дали ще помогне, но по-нататък ще разбера . И между другото забелязах, че когато си мия косата със студена вода има повече обем, а когато я мия с гореща е по сплескана и безформена .

Направих си маската с бадемовото масло,жълтъка,ром,мед и сложих малко хининова вода,за да го разредя малко. И си сложих найлонова торбичка,за да се загрее алкохола. Сега стоя и чакам да минат около +/- 30 минути.
    Момичета,чудя се какво масло да си купя още. Бадемовото почти ми е свършило и искам да пробвам някакво друго. Рициновото става ли за растеж на косата? Или някакво друго ми препоръчайте.

Голям фен Аватара на Sevdito
    Момичета,удеве си направих маска и след около 10-тина минути,усетих как главата ми някакси,все едно почна да гори и отидох да си измия косата..оф...мисля,че това се получи заради това,че прекалих с маслата

Град
    София
    Направих си маската с бадемовото масло,жълтъка,ром,мед и сложих малко хининова вода,за да го разредя малко. И си сложих найлонова торбичка,за да се загрее алкохола. Сега стоя и чакам да минат около +/- 30 минути.
    Момичета,чудя се какво масло да си купя още. Бадемовото почти ми е свършило и искам да пробвам някакво друго. Рициновото става ли за растеж на косата? Или някакво друго ми препоръчайте.
    Да, рициновото масло става за разтеж, но е доста мазно. Можеш да пробваш маслото от жожоба.

Sevdito, какво си слагала в тази маска?

жълтък,мед,ракия,Витамин А,Ампула алое,масло на икаров,масло от жожоба,рициново масло.

Град
    София
    Мм не вярвам да е от маслата, по-скоро от ракията... колко сложи от нея?

Една чаена лъжица

Град
    София
    Странно, тя само загрява... чак да гори Но мисля, че няма от какво друго да е.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    ами аз след 3тата маска т.е. след около седмица и половина видях, че косата ми беше по-добре.. а за цяло възстановяване трябват поне 6 месеца според мен.. за сезонния косопад.. до понеделник не бях забелязала и сега в понеделник ми паднаха доста косми..
    бях ви казала, че понеделник ще правя маска, но нямах време и си намазах косата само със зехтин за около 1 час и половина.. нямах нет. 2 дни и не можах да ви кажа.. смятам утре да започвам шишенце тривитаминол и да го ползвам докато не свърши.. днес си купих стимулант и след тривитаминола ще ползвам стимуланта пак докато и той не свърши и след това пак 1 шишенце тривитаминол.. имам себорал форте и ще го използвам мисля с маската с тривитаминол.. от септември ще съм си в същото уч., но друга смянаи мисля да си горя косата по-често и съм си купила черната серия на Глис- шампоана,балсама с отмиване и флуида.. имам още от жълтата серия на глис флуид и шампоан - след около 3 седмици ще ми свършат.. след това мисля да си взема хининов или катранен шампоан и от там вече да започна с черната серия.. как мислите добре ли ще е?
    ^ не знам защо си почувствала такова парене.. може да си си запарила много косата в смисъл маслата да са й дошли в повечко, но тогава би трябвало да те сърби или нещо подобно, а не да чувстваш горене.. аа забравих да кажа, останали са ми 20 капсули геритамин и ще ги почна от днес или утре.. лудото девойче - може да си пила витамини с витамин А и после капсули, а сега ядем и много плодове.. може да си слагала с маските ампули с вит. А.. може да не е от прекаляване с тривитамнинола, а просто вит. А да ти е достатъчен и когато си го претрупала малко да се е получил този ефект..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Момичета мисля оттук нататък да си правя тази маска всеки път преди къпане и да стоя с нея 2 часа:
    2с.л. тривитаминол
    1с.л. масло от авокадо
    2с.л. кисело мляко
    1ч.л. ракия

Кажете дали ще се отрази добре и дали няма да стане прекалено мазно?

Град
    София
    ^ Не е прекалено мазно, добре са съставките и предполагам, че ще ти се отрази добре.

Фък 13, не съм слагала допълнително витамин А в маските и точно по това време не съм взимала добавки... виж обаче за плодовете съм съгласна. Наистина може и да е от това. Но вече ме е страх и едвали ще си взема пак тривитаминол.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Момичета мисля оттук нататък да си правя тази маска всеки път преди къпане и да стоя с нея 2 часа:
    2с.л. тривитаминол
    1с.л. масло от авокадо
    2с.л. кисело мляко
    1ч.л. ракия

Кажете дали ще се отрази добре и дали няма да стане прекалено мазно?
    ами ти кажи дали ти се е отразило като я направиш
    а иначе зависи каква ти е косата.. но мисля, че е добре.. ако слагаш някакво друго масло към изсушаващите можеш да добавиш жълтък ако искаш

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ами добре ще я пробвам така, пък ако е прекалено мазна ще добавя една с.л. хума (:

Ооо жълтък повече няма да повторя, защото не мога да го измивам добре и просто не понасям миризмата му!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    ^ Не е прекалено мазно, добре са съставките и предполагам, че ще ти се отрази добре.

Фък 13, не съм слагала допълнително витамин А в маските и точно по това време не съм взимала добавки... виж обаче за плодовете съм съгласна. Наистина може и да е от това. Но вече ме е страх и едвали ще си взема пак тривитаминол.
    можеш да си вземеш зимата.. сама каза, че тогава ти се е отразило добре,а и тогава няма толкова плодове.. .. моя съвет е да изчакаш около 3 месеца или направо до зимата и пак да пробваш

Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Да, рициновото масло става за разтеж, но е доста мазно. Можеш да пробваш маслото от жожоба.

И аз мислех за жожоба. И може би него ще взема.
    А маската,която си направих ми се отрази страхотно. Косата ми стана по-мека,бляскава,подхранена. Усещам я по-жива. Тази маска ще си я правя вече по един път в седмицата. А втори път в седмицата ще експерементирам с различни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си