.
Затворена тема
Страница 15 от 58 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1447
    Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    ^ Не е прекалено мазно, добре са съставките и предполагам, че ще ти се отрази добре.

Фък 13, не съм слагала допълнително витамин А в маските и точно по това време не съм взимала добавки... виж обаче за плодовете съм съгласна. Наистина може и да е от това. Но вече ме е страх и едвали ще си взема пак тривитаминол.
    можеш да си вземеш зимата.. сама каза, че тогава ти се е отразило добре,а и тогава няма толкова плодове.. .. моя съвет е да изчакаш около 3 месеца или направо до зимата и пак да пробваш
    Може и да се престраша. Еее ама много лесно ме убеди...

iiordanova, и аз скоро ще си взимам масло от жожоба.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз винаги си слагам жълтък и го отмивам без проблем, и косата ми не мирише на нищо освен на шампоана и балсама ми. Меги,колко пъти слагаш шампоан?

страхотна тема

Голям фен Аватара на joannalof
    Реших и аз да кача снимка на косата ми:
    /снимките са от преди 5-6 месеца/
    преди боядисването - http://prikachi.com/images/939/3704939m.jpg /тук е изправена само в краищата,заради чертата/
    след боядисването - http://prikachi.com/images/943/3704943c.jpg /тук е само с четка и сешоар/
    и до сега съм със този цвят и ще продължавам да го поддържам. единствено проблем ми е сресването,много е тънка и лесно се къса. Не знам как да я заздравя малко.Преси рядко ползвам или само за краищата,но винаги се суша със сешоар студена струя
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    А копривата как я ползвате? Смисъл преди или след измиване?
    Ако в маската ми има тривитаминол и стимулант на Икаров дали ще е добре или .. ?

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    Ако в маската ми има тривитаминол и стимулант на Икаров дали ще е добре или .. ?
    За копривата- аз след измиване си обливам косата с нея.
    А за втория въпрос- да, добре ще е .
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    За копривата- аз след измиване си обливам косата с нея.
    А за втория въпрос- да, добре ще е .
    Понеже нямам коприва,може ли от аптеката да си купя,дали пак става? И там как я продават

Ами продава се в пакетчета- има листа от коприва и корени. Корените са за по- силен косопад и изтощена коса. А просто за подсилване на косата е по- добре да си вземеш листа от коприва. Мисля, че са изсушени и си ги приготвяш като за чай.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Ами продава се в пакетчета- има листа от коприва и корени. Корените са за по- силен косопад и изтощена коса. А просто за подсилване на косата е по- добре да си вземеш листа от коприва. Мисля, че са изсушени и си ги приготвяш като за чай.
    Ясно,а като си облееш косата,мирише ли после?

Град
    Русе/Detroit
    на мен докато го правех ми миришеше на хубав чай, не знам как е след обливането

не

Град
    Русе/Detroit
    @mynichka, казваш 'обливам си косата', а аз доколкото помня четох, че някои пръскат само в корените след баня. Цялата коса си обливаш, right? И виждаш ли ефект?

Ами слагала съм си и в корените, но сега ми е по- лесно просто да си я поливам Косата ми не е изтощена или нещо такова, просто ми е хубаво да си правя маски за коса и копривата- ефекта е още по- здрава ( не знам дали трябва да кажа, но и отделно пия коприва- пак за коса и кожа )

Град
    Русе/Detroit
    Благодаря ти са отговорите.
    Утре ще се пробва значи.

Здравейте!
    Моята коса е ужасна. Къдрава ми е, на много малки къдрици. Ето ги и проблемите:
    суха ми е, много цъфти. Преди години някаква скапана фризьорка ме пострика на каре и стана ужасна. Вече почти ми я оправиха съвсем малко остава, но косата ми отзад се заплита и изглежда по-къса и е много гадно. Също така и косата ми се накъсва.Подстригвам се всеки месец (само краищата и цъфналото) Не използвам сешоар, преса използвам веднъж на няколко месеца. Искам косата ми да расте по-бързо, да не цъфти толкова, да не се накъсва и да не се заплите отзад.Предложете ми нещо каквото и да е. Благодаря предварително..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Бихте ли ми препоръчали някаква пяна, за да постигна нещо подобно? И как точно да я мачкам и какво да си правя косата, че да се получи така?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ .. ами като гледам така косата не е много пухкава.. според мен трябва пияната да е със силна фиксация.. можеш с дифузер.. на мен така ми се получава като си хвана косата,намачкам я на колкото се може по-малка топка и колкото се може по намачкано да стои и вържа с един ластик..преди това можеш да си сложиш пияна..
    Цитирай Първоначално написано от kariix
    Здравейте!
    суха ми е, много цъфти. Преди години някаква скапана фризьорка ме пострика на каре и стана ужасна. Вече почти ми я оправиха съвсем малко остава, но косата ми отзад се заплита и изглежда по-къса и е много гадно. Също така и косата ми се накъсва.Подстригвам се всеки месец (само краищата и цъфналото) Не използвам сешоар, преса използвам веднъж на няколко месеца. Искам косата ми да расте по-бързо, да не цъфти толкова, да не се накъсва и да не се заплите отзад.Предложете ми нещо каквото и да е. Благодаря предварително..
    ами мажи си косата с някакво масло и в корените и по дължината и стой най-малко 30 мин. с него.. или направо си купи стимулант за коса на Икаров... маски с тривитаминол като гледаш мазните неща да са доста повече от изсушаващите.. примерно 4-5 омазняващи и 1-2 изсушаващи..

Наложи се утре да използвам машата и днес си купих термозащитен спрей на Сайъс...нищо чудно, че косата ми е толкова изтощена, откакто имам преса се изправях много често и сега за първи път си купувам нещо, което да ми предпазва косата от изгаряне...уоу, наистина съм зле!Та както и да е, наложи ми се утре да се накъдря с машата и нали, когато се къдриш първо й слагаш пяна или лак/като в моя случай, не за друго ами по-бързо е от пяната/ и чакаш косата да изсъхне и тогава почваш да къдриш, но сега да ви питам като се напръскам със спрея, той върши ли същия ефект като лака?Или отделно и лак слагам?Защото гледах едно видео, където момичето се пръскаше с термозащитен и после направо почваше...
    Моля ви отговорете, трябва ми отговор до утре сутринта!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от kariix
    Здравейте!
    Слагаш ли балсам, като се къпеш? Аз си слагам и я разресвам с пръсти, докато е с балсама. За цъфтежа - 2-3 капки пшенично масло в краищата след баня, но не повече, защото става много мазно. Може да си правиш маска 1 път седмично само със зехтин. Аз си слагам някакво неопределено количество на краищата, докато ги понамокря леко, после я връзвам, слагам шапчица и кърпа и измивам след 60-90 мин. Успех

Коя хума е по хубава-жълтата или бялата?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Според мен жълтата е по-добра ..по-хубаво се измива..а с бялата мн трудно е измиването ,а за разресване да не говорим..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Аз имам бялата и съм доволна от нея.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kittenella
    Наложи се утре да използвам машата и днес си купих термозащитен спрей на Сайъс...нищо чудно, че косата ми е толкова изтощена, откакто имам преса се изправях много често и сега за първи път си купувам нещо, което да ми предпазва косата от изгаряне...уоу, наистина съм зле!Та както и да е, наложи ми се утре да се накъдря с машата и нали, когато се къдриш първо й слагаш пяна или лак/като в моя случай, не за друго ами по-бързо е от пяната/ и чакаш косата да изсъхне и тогава почваш да къдриш, но сега да ви питам като се напръскам със спрея, той върши ли същия ефект като лака?Или отделно и лак слагам?Защото гледах едно видео, където момичето се пръскаше с термозащитен и после направо почваше...
    Моля ви отговорете, трябва ми отговор до утре сутринта!
    ами термозащитния спрей предпазва и има някаква лека фиксация... но определено не е като лака.. можеш да се напръскаш със спрея, след това с машата се къдриш и накрая си напръскай цялата коса с лак, а не кичур по кичур

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Понеже видях, че хвърляте кал по геритамина и го смятате виновен за косопада- пия Герикапс от около 2 години по схема и не го прекъсвам дори за месец дори и лятото. Нямам косопад. Затова ще ви посъветвам нещо друго- или заменете геритамина с герикапс, или зарежете тривитаминола. А защо не и двете?
    При положение че тук има момичета, които споделят, че от тривитаминола са получили косопад, защо парите, които давате за тривитаминол, не инвестирате в ампули- били те за растеж, против косопад или против цъфтене?
    Не се меся в грижите за косата на никоя от вас. Просто ви давам съвет /нали е без пари , както се казва/.

По темата- миналата седмица започнах ампулите за растеж Denise- за първата седмица едно втриване 1/2 ампула и броят паднали косми намаля значително. Вчера нанесох другата 1/2. Почивам от балсама.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    kalpazanke, още миналия път исках да те попитам дали от Герикапс-а и Геритамин има някакви странични ефекти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си