- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Може и да се престраша. Еее ама много лесно ме убеди...Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
![]()
![]()
iiordanova, и аз скоро ще си взимам масло от жожоба.![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
Аз винаги си слагам жълтък и го отмивам без проблем, и косата ми не мирише на нищо освен на шампоана и балсама ми. Меги,колко пъти слагаш шампоан?
страхотна тема
![]()
Реших и аз да кача снимка на косата ми:
/снимките са от преди 5-6 месеца/![]()
преди боядисването - http://prikachi.com/images/939/3704939m.jpg /тук е изправена само в краищата,заради чертата/
след боядисването - http://prikachi.com/images/943/3704943c.jpg /тук е само с четка и сешоар/
и до сега съм със този цвят и ще продължавам да го поддържам. единствено проблем ми е сресването,много е тънка и лесно се къса. Не знам как да я заздравя малко.Преси рядко ползвам или само за краищата,но винаги се суша със сешоар студена струя![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
А копривата как я ползвате? Смисъл преди или след измиване?![]()
Ако в маската ми има тривитаминол и стимулант на Икаров дали ще е добре или .. ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
За копривата- аз след измиване си обливам косата с нея.Първоначално написано от insane7
А за втория въпрос- да, добре ще е .
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Понеже нямам коприва,може ли от аптеката да си купя,дали пак става? И там как я продаватПървоначално написано от mynichka
![]()
Ами продава се в пакетчета- има листа от коприва и корени. Корените са за по- силен косопад и изтощена коса. А просто за подсилване на косата е по- добре да си вземеш листа от коприва. Мисля, че са изсушени и си ги приготвяш като за чай.
Ясно,а като си облееш косата,мирише ли после?Първоначално написано от mynichka
на мен докато го правех ми миришеше на хубав чай, не знам как е след обливането![]()
не![]()
@mynichka, казваш 'обливам си косата', а аз доколкото помня четох, че някои пръскат само в корените след баня. Цялата коса си обливаш, right? И виждаш ли ефект?![]()
Ами слагала съм си и в корените, но сега ми е по- лесно просто да си я поливамКосата ми не е изтощена или нещо такова, просто ми е хубаво да си правя маски за коса и копривата- ефекта е още по- здрава ( не знам дали трябва да кажа, но и отделно пия коприва- пак за коса и кожа )
Благодаря ти са отговорите.
Утре ще се пробва значи.
Здравейте!
Моята коса е ужасна. Къдрава ми е, на много малки къдрици. Ето ги и проблемите:
суха ми е, много цъфти. Преди години някаква скапана фризьорка ме пострика на кареи стана ужасна. Вече почти ми я оправиха съвсем малко остава, но косата ми отзад се заплита и изглежда по-къса и е много гадно. Също така и косата ми се накъсва.Подстригвам се всеки месец (само краищата и цъфналото) Не използвам сешоар, преса използвам веднъж на няколко месеца. Искам косата ми да расте по-бързо, да не цъфти толкова, да не се накъсва и да не се заплите отзад.Предложете ми нещо каквото и да е. Благодаря предварително..
![]()
Бихте ли ми препоръчали някаква пяна, за да постигна нещо подобно? И как точно да я мачкам и какво да си правя косата, че да се получи така?
![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^ .. ами като гледам така косата не е много пухкава.. според мен трябва пияната да е със силна фиксация.. можеш с дифузер.. на мен така ми се получава като си хвана косата,намачкам я на колкото се може по-малка топка и колкото се може по намачкано да стои и вържа с един ластик..преди това можеш да си сложиш пияна..![]()
ами мажи си косата с някакво масло и в корените и по дължината и стой най-малко 30 мин. с него.. или направо си купи стимулант за коса на Икаров... маски с тривитаминол като гледаш мазните неща да са доста повече от изсушаващите.. примерно 4-5 омазняващи и 1-2 изсушаващи..Първоначално написано от kariix
![]()
Наложи се утре да използвам машата и днес си купих термозащитен спрей на Сайъс...нищо чудно, че косата ми е толкова изтощена, откакто имам преса се изправях много често и сега за първи път си купувам нещо, което да ми предпазва косата от изгаряне...уоу, наистина съм зле!Та както и да е, наложи ми се утре да се накъдря с машата и нали, когато се къдриш първо й слагаш пяна или лак/като в моя случай, не за друго ами по-бързо е от пяната/ и чакаш косата да изсъхне и тогава почваш да къдриш, но сега да ви питам като се напръскам със спрея, той върши ли същия ефект като лака?Или отделно и лак слагам?Защото гледах едно видео, където момичето се пръскаше с термозащитен и после направо почваше...
Моля ви отговорете, трябва ми отговор до утре сутринта!
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Слагаш ли балсам, като се къпеш? Аз си слагам и я разресвам с пръсти, докато е с балсама. За цъфтежа - 2-3 капки пшенично масло в краищата след баня, но не повече, защото става много мазно. Може да си правиш маска 1 път седмично само със зехтин. Аз си слагам някакво неопределено количество на краищата, докато ги понамокря леко, после я връзвам, слагам шапчица и кърпа и измивам след 60-90 мин. УспехПървоначално написано от kariix
![]()
Коя хума е по хубава-жълтата или бялата?
Според мен жълтата е по-добра ..по-хубаво се измива..а с бялата мн трудно е измиването ,а за разресване да не говорим..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз имам бялата и съм доволна от нея.
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
ами термозащитния спрей предпазва и има някаква лека фиксация... но определено не е като лака.. можеш да се напръскаш със спрея, след това с машата се къдриш и накрая си напръскай цялата коса с лак, а не кичур по кичурПървоначално написано от kittenella
![]()
Понеже видях, че хвърляте кал по геритамина и го смятате виновен за косопада- пия Герикапс от около 2 години по схема и не го прекъсвам дори за месец дори и лятото. Нямам косопад. Затова ще ви посъветвам нещо друго- или заменете геритамина с герикапс, или зарежете тривитаминола. А защо не и двете?![]()
При положение че тук има момичета, които споделят, че от тривитаминола са получили косопад, защо парите, които давате за тривитаминол, не инвестирате в ампули- били те за растеж, против косопад или против цъфтене?
Не се меся в грижите за косата на никоя от вас. Просто ви давам съвет /нали е без пари, както се казва/.
По темата- миналата седмица започнах ампулите за растеж Denise- за първата седмица едно втриване 1/2 ампула и броят паднали косми намаля значително. Вчера нанесох другата 1/2. Почивам от балсама.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
kalpazanke, още миналия път исках да те попитам дали от Герикапс-а и Геритамин има някакви странични ефекти?![]()