- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
nimfetka7 , не . Аз лятото почти нищо не правя, просто много иллизам и нямам нерви да се мажа и да чакам и т.н. Въпрос на мързел .![]()
![]()
![]()
victoriassecret1 , Panten против накъсване,или възстановяваща серия.Не знам точно.Ето това е шампоанът и балсамът.
Първоначално написано от Anonimka55
Това не мисля,че ще ти навреди много на косатаа..не е русо ама всее пак нали ти казах,че трябва да си избереш качествена боя![]()
Някакви предложения за качествена марка?Първоначално написано от unusualgirl
Със себорала недей да спиш,той е само за след баня.Първоначално написано от unusualgirl
Аз не се боядисвам,но мисля да се боядисам в скоро времее..Чувала съм за боите на Сайъс,Лонда ии Елеа(тя е от българските),че са хубави,а за Палете,че са абсолютен боклук,но то си е индивидуалноПървоначално написано от Anonimka55
Добре,тогава няма да слагам Себорал.Ще си направя маската и утре ще споделя как ми се е отразилаСъс себорала недей да спиш,той е само за след баня...а и смятам да си снимам косата (нали всички качвате снимки на косатаа си)
Здравейте! Имам едно въпросче към вас.
Когато си миете косата, два пъти ли я миете със шампоана или веднъж?
По принцип слагам един път, но когато съм направила някоя маска и трудно се отмива, тогава два пъти.
Аз да се запиша набързо в новата тема и да Ви чета! <3![]()
Използвам на Милва хининовия, вече 2-ра опаковка. Шампоан, като шампоан, за някакъв ефект не мога да споделя все още.Първоначално написано от iiordanova
и аз 2 даже понякога 3Първоначално написано от Anonimka55
Косата се мие задължително 2 пъти с шампоан... С първото нанасяне се премахват мръсотиите, прахта и части от кожния себум, а с второто вече започва да действа лечебното действие на шампоана.Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Ех и аз се включвам в темата..миналата не можах да я проследя и се отказах![]()
Иначе и аз винаги по два пъти нанасям шампоан...Иначе да ви попитам за хубав балсам или маска за коса?!![]()
Аз 1 път.Когато съм си правила маска тогава 2![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Някой да е ползвал на Balea шампоана и балсама с кокос?
Аз съм ползвала шампоана с лимон и е страхотен...даже сега съм си накупила и други видове и да ги видим какви са и теПървоначално написано от ElManana
![]()
Момичетааа бърз въпрос... Днес забравих да си взема от ГеритаминаПроблем ли е ако се пропусне един ден, защото знам, че се взима след ядене или повреме, пък аз ядох преди 2 часа.
![]()
Тези шампоани на Балеа за каква коса са?![]()
Има за всякакъв вид коса..Първоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
Мерси много .. ако още някой знае нещо по въпроса..Първоначално написано от unusualgirl
![]()
![]()
Специално този с лимона?Първоначално написано от Runaway11
![]()
Ами май беше за мазнаПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
Човек,можеш сега да си го пиеш или утре направо.Когато ти решишПървоначално написано от LudotoDevoiche
Нищо притеснително не е
Аз не го пия по време на ядене примерно.Най-често вечер го вземам или сутрин...когато съм си в къщи![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!