.
Затворена тема
Страница 23 от 58 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1447
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    до katii

Ой благодаря ти много!
    Аз моите си ги вземам за около 7-8 лв.
    А ти твоите за колко точно си ги вземаш от фризьорката?

Ами аз само първоначално си ги взимах от нея и тя ми ги даваше на 11-12лв. защото ми е приятелка А сега си ги взимам от козметичен магазин и ако не се лъжа бяха около 17-18лв. Стигат ми за мноооого, много време.

FuCKkK13 Имаш страхотна коса!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    мерси
    ами временна, постоянна след някоя друга годинка

И аз от няколко години само на BioPharma.Каква е разлиакта между Sery и тях ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    И аз от няколко години само на BioPharma.Каква е разлиакта между Sery и тях ?
    ами и двете съм ги ползвала и съм по- доволна от гръцките Sery.. ..на различни фирми са, иначе като цена са г/д. еднакви ..

Да бе това ми е ясно, но мислех ,че самите кристали , самото им съдържание е различно. Попринцип знам ,че има кристали с масла и други със силикон.Както и да е... Към 4-5ти ще ходя към Варна, не толкова за море ,колкото за разходка.Малко да се видя със сестра ми(тя е там ).Та, може и да отида до плажа, макар че все ми е тая.. Минало ми е мерака за море После ще почна като се върна маските, ще си взема пак стимуланта на Икаров , но няма да ползвам тривитаминол.Ползвах го и нищо ...Ще си купя различни масла и стимуланта.И само с тях мога да си добавям и в нас неща нали ?
    Трябва да ходя и да се постригвам..НО по -добре след ''морето'' , или сега ? А като споменах постригване , вие съобразявате ли се с луннен календар ? http://www.astrohoroscope.info/kosa.htm

Повече от фен
    Когато съм вкъщи и сама си подрязвам краищата го поглеждам, но ако трябва да ходя на фризьор забравям пък и тогава е наложително.

Ох , как ти завиждам ,че сама можеш да ги махаш... И аз исках да я изравня за да мога и аз сама само малко да си махам после като е равна. Но сега ми свиди за дължината и лека по лека я изравнявам..

Повече от фен
    Ами тя мойта коса е гъста и чуплива и не се личи много, ако на места не е равна, но ако си с права коса тогава вече няма как. Затова сама си ги отрязвам, не се стърпявам да се гледам така.

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    http://www.prikachi.com/images/168/3734168d.jpg
    На колко пласта ти е косата? Доколкото виждам май са три. Супер ти е косата

victoriassecret1 , косата ми е права.и няма как просто.Ако е накриво ще си личи и ще е ужасно смешно. За това не мога да си позволя лукса сама да се кълцам у нас както ми дойде.Макар че ,много пъти хващам някоя ножичка и отрязвам тук там някое връхче... И аз не мога да търпя да ходя с нацъфтяла коса... А според теб ,кое ще е по-добре , преди или след морето да се постригвам.. ?

Повече от фен
    Определено след, защото от слънцето и солената вода допълнително ще се изтощи. Няма смисъл преди това да ходиш.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    В последно време нямам време да си правя маски,но в неделя ще си направя задължително.

Голям фен Аватара на Colombia
    Абе момичета,пробвахте ли рициновото масло в маската си за коса?

Вчера се видях с 1 приятлка,с която не се бяхме засичали месец-два.
    И като ме видя каза:
    Косата ти е пораснала и е по-бухнала...по-плътна

Определено има ефект от маските!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на wiiwa

.

сега си направих маска от жълтък, аспирин, бадемово масло, зехтин, малко оцет , няколко капки витамин А и добре ли е, че сложих мас ?

Град
    Пловдив

Re: .

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    сега си направих маска от жълтък, аспирин, бадемово масло, зехтин, малко оцет , няколко капки витамин А и добре ли е, че сложих мас ?
    май не е трябвало да слагаш мас,след като си сложила зехтин,бадемово масло и вит.А.Трудно ще си измиеш косата с толкова мазни съставки.

..

А за косата добре ли е ? Да добавя ли ракия ?

Град
    Пловдив

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    А за косата добре ли е ? Да добавя ли ракия ?
    Да.Да,сложи ракия,но не повече от 1с.л.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    http://www.prikachi.com/images/168/3734168d.jpg
    На колко пласта ти е косата? Доколкото виждам май са три. Супер ти е косата
    да на три е .. мерси
    MimiKalcheff93 за състава на кристалите ще те излъжа.. защото на БиоФарма бях ползвала отдавна, а в нас имам останали на СЕРИ.. виж в нета някъде за състава, но май нямаха много голяма разлика.. помня, че и двете нямат ув филтър, а за другото не знам.. и според мен е по-добре след морето да я подстрижеш/.. иначе за лунния календар - аз го спазвам !
    titinkaa къде се губиш последно време ? .. а иначе и а неделя ще си правя маска.. ако искаш да направим една и съща ? .. бтв. и аз нямах сега в сряда много време, а и ме мързеше и се намазах само със стимулант и косата ми стана много мекичка !
    Colombia аз рициново масло си слагах Януари и Февруари тази година и след това не съм си и купувала, но може да си взема сега есента пак
    wiiwa за косата мастта е добре, но ще станат много омазняващи продукти.. сложи и още един изсушаващ.. ако искаш добави мас и ракия.. така според мен ще е добре..и алкохол винаги слагай - той помага на съставките да се усвоят по-бързо и така маската има по-голям ефект..
    момичета бях си сплела косата на 3 рибени кости, но няма кой да ме снима.. стана хубаво според мен.. и косата ми е все така мекичка, но малко ми мирише на стимулант, но нищо..
    ако титинкаа е съгласна да правим една и съща маска неделя да казва, а някоя от вас ако иска с нас да направим една и съща маска (ест. това се отнася за тези които ще правят неделя маска) .. съгласни ?

Аз съм за!!! Но,да се разберем какво ще има в маската от сега,че да не излезе в последния момчент,че нямам нещо от съставките

..

Имам отвара от коприва в хладилника, от преди 1,2 дена, да се облея ли след баня ?

Според мен,ако имаш в пакетче-свари си нова отвара.
    Ако не и тази става.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Аз съм за!!! Но,да се разберем какво ще има в маската от сега,че да не излезе в последния момчент,че нямам нещо от съставките
    И аз съм за ^^

Хора седя и си мисля....тия коси са еба ти и голямата мания!

Относно рациновото масло ..много момичета го ползват и са адски доволни ,а ползват само него и косата им расте наистина бързо. Като почна маските ще слагам и рациново заедно с останалите.Абе само масла ще слагам без тривитаминола и без ампули.

Супер фен Аватара на pressiana
    И аз ще си взема рициново масло тогава. Колкото бадемовото струва г/д, нали ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си