- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Първоначално написано от Colombia
Ами аз само първоначално си ги взимах от нея и тя ми ги даваше на 11-12лв. защото ми е приятелкаА сега си ги взимам от козметичен магазин и ако не се лъжа бяха около 17-18лв. Стигат ми за мноооого, много време.
FuCKkK13 Имаш страхотна коса!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
мерси![]()
ами временна, постоянна след някоя друга годинка![]()
![]()
И аз от няколко години само на BioPharma.Каква е разлиакта между Sery и тях ?
ами и двете съм ги ползвала и съм по- доволна от гръцките Sery..Първоначално написано от MimiKalcheff93
..на различни фирми са, иначе като цена са г/д. еднакви ..
![]()
Да бе това ми е ясно, но мислех ,че самите кристали , самото им съдържание е различно. Попринцип знам ,че има кристали с масла и други със силикон.Както и да е... Към 4-5ти ще ходя към Варна, не толкова за море ,колкото за разходка.Малко да се видя със сестра ми(тя е там ).Та, може и да отида до плажа, макар че все ми е тая.. Минало ми е мерака за море![]()
После ще почна като се върна маските, ще си взема пак стимуланта на Икаров , но няма да ползвам тривитаминол.Ползвах го и нищо ...Ще си купя различни масла и стимуланта.И само с тях мога да си добавям и в нас неща нали ?
Трябва да ходя и да се постригвам..НО по -добре след ''морето'' , или сега ? А като споменах постригване , вие съобразявате ли се с луннен календар ? http://www.astrohoroscope.info/kosa.htm
Когато съм вкъщи и сама си подрязвам краищата го поглеждам, но ако трябва да ходя на фризьор забравям пък и тогава е наложително.
Ох , как ти завиждам ,че сама можеш да ги махаш... И аз исках да я изравня за да мога и аз сама само малко да си махам после като е равна. Но сега ми свиди за дължината и лека по лека я изравнявам..
Ами тя мойта коса е гъста и чуплива и не се личи много, ако на места не е равна, но ако си с права коса тогава вече няма как.Затова сама си ги отрязвам, не се стърпявам да се гледам така.
![]()
На колко пласта ти е косата? Доколкото виждам май са три. Супер ти е косатаПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
victoriassecret1 , косата ми е права.и няма как просто.Ако е накриво ще си личи и ще е ужасно смешно. За това не мога да си позволя лукса сама да се кълцам у нас както ми дойде.Макар че ,много пъти хващам някоя ножичка и отрязвам тук там някое връхче... И аз не мога да търпя да ходя с нацъфтяла коса... А според теб ,кое ще е по-добре , преди или след морето да се постригвам.. ?
Определено след, защото от слънцето и солената вода допълнително ще се изтощи. Няма смисъл преди това да ходиш.![]()
В последно време нямам време да си правя маски,но в неделя ще си направя задължително.
Абе момичета,пробвахте ли рициновото масло в маската си за коса?
Вчера се видях с 1 приятлка,с която не се бяхме засичали месец-два.
И като ме видя каза:
Косата ти е пораснала и е по-бухнала...по-плътна![]()
![]()
![]()
Определено има ефект от маските!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
сега си направих маска от жълтък, аспирин, бадемово масло, зехтин, малко оцет , няколко капки витамин А и добре ли е, че сложих мас ?![]()
май не е трябвало да слагаш мас,след като си сложила зехтин,бадемово масло и вит.А.Трудно ще си измиеш косата с толкова мазни съставки.Първоначално написано от wiiwa
Да.Да,сложи ракия,но не повече от 1с.л.Първоначално написано от wiiwa
да на три еПървоначално написано от taamara
.. мерси
![]()
MimiKalcheff93 за състава на кристалите ще те излъжа.. защото на БиоФарма бях ползвала отдавна, а в нас имам останали на СЕРИ.. виж в нета някъде за състава, но май нямаха много голяма разлика.. помня, че и двете нямат ув филтър, а за другото не знам..и според мен е по-добре след морето да я подстрижеш/.. иначе за лунния календар - аз го спазвам !
titinkaa къде се губиш последно време ? .. а иначе и а неделя ще си правя маска.. ако искаш да направим една и съща ? .. бтв. и аз нямах сега в сряда много време, а и ме мързеше и се намазах само със стимулант и косата ми стана много мекичка !
Colombia аз рициново масло си слагах Януари и Февруари тази година и след това не съм си и купувала, но може да си взема сега есента пак![]()
wiiwa за косата мастта е добре, но ще станат много омазняващи продукти.. сложи и още един изсушаващ.. ако искаш добави мас и ракия.. така според мен ще е добре..и алкохол винаги слагай - той помага на съставките да се усвоят по-бързо и така маската има по-голям ефект..![]()
момичета бях си сплела косата на 3 рибени кости, но няма кой да ме снима.. стана хубаво според мен.. и косата ми е все така мекичка, но малко ми мирише на стимулант, но нищо..![]()
ако титинкаа е съгласна да правим една и съща маска неделя да казва, а някоя от вас ако иска с нас да направим една и съща маска (ест. това се отнася за тези които ще правят неделя маска) .. съгласни ?![]()
Аз съм за!!! Но,да се разберем какво ще има в маската от сега,че да не излезе в последния момчент,че нямам нещо от съставките![]()
Имам отвара от коприва в хладилника, от преди 1,2 дена, да се облея ли след баня?
Според мен,ако имаш в пакетче-свари си нова отвара.![]()
Ако не и тази става.
Хора седя и си мисля....тия коси са еба ти и голямата мания!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Относно рациновото масло ..много момичета го ползват и са адски доволни ,а ползват само него и косата им расте наистина бързо. Като почна маските ще слагам и рациново заедно с останалите.Абе само масла ще слагам без тривитаминола и без ампули.
И аз ще си взема рициново масло тогава.Колкото бадемовото струва г/д, нали ?