.
Затворена тема
Страница 26 от 58 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1447
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Момичета днес отидох да погледна професионалния шампоан, който исках да си купя и струва 10лв. и е един литър (изглежда ми добър).Мисля да си взема за суха и изтощена коса.Хубавото е,че няма парабени. (:
    Бтв имаше и маска към него, която също е 1л. и е 14лв., обаче много се чудя дали да си я взема.Вие какво ще ми препоръчатее?
    ами ако правиш домашни маски по-добре недей... но можеш да починеш от домашни маски докато използваш и шампоана и маската към него, но това са най-малко 3 месеца.. така че сама прецени.. за мен всички знаете, че не съм голям фен на купените маски, но както решиш
    момичета ще си къдря косата с фибички, защото днес бях на река и я облях след това само с вода.. защото сряда я мокрих днес пак и в неделя мисля, че ще и стане много с шампоан и може да се омазни..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ама т'ва си е цял литър.На мен шампоаните от по 250мл. ми стигат за два месеца.
    Може би ще си взема маската на миостис. (:

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз се присъединявам към общата маска, но ще пропусна Рициновото масло и хумата, защoто не ми се отразяват добре на косата.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    И аз ще се присъединя към маската
    Имам едно въпросче ,момичета oт къде мога да си намеря продукта ,който използва за изправяне...

http://www.youtube.com/watch?v=WHWqu1Ui2wI
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Кажете някоя маска за косопад,че винаги като дойде време да се сменят сезоните и настава някакъв ад..А по-ппринцип може ли да се появи косопад от балсама за коса?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mi6eto942
    Кажете някоя маска за косопад,че винаги като дойде време да се сменят сезоните и настава някакъв ад..А по-ппринцип може ли да се появи косопад от балсама за коса?
    ами може, ако не ти понася.....това е сезонен косопад, той отминава.. просто си прави маски както обикновено... просто подхранвай косата и той ще мине... а иначе ако се задълбочи ти предлагам да си купиш ампули против косопад...

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    Имам едно въпросче ,момичета oт къде мога да си намеря продукта ,който използва за изправяне...

http://www.amazon.com/Garnier-Fructi.../dp/B003QUHWT8

Супер фен Аватара на pressiana
    Хора, не знам какво става с косата ми..
    Като се изкъпах току-що, пак ми паднаха 10-15 косъма.. а не съм слагала никаква маска. И никога до сега не ми е падала коса при смяна на сезоните.. Не знам защо пада така, ужас .. страх ме е направо. :/

Голям фен Аватара на Colombia
    pressiana не се стряскай човек
    Най-верояно е от сезоните.Това,че до сега не ти е падала по това време,не знамчи че никога няма да минеш през някакъв такъв период...
    Не е сериозно.Споко
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Света На Мечтите
    Пресияна, спокойно.Като гледам напоследък не си единствена, така че не е нещо страшно!

Момичета преди 5 минутки си направих маска с тривитаминол и сега ще седя така до 2:30 и после ще отмия и ще я изчакам да изсъхне сама! (:

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    pressiana,спокойно и при мен падат по 10-15 косъма,като се къпя,но при мен е от скоро-г/д от 1-2 седмици.

Banned Мега фен
    на мен ми се появи миналата година за първи път сезонен и то есента... така, че спокойно...
    Меги - кажи какво си сложи в маската и после кажи добре ли се е отразило

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от PepSsS

А тук дали има ,защото не съм виждала никъде...
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Град
    Света На Мечтите
    Измих си косичката и сега ще чакам да изсъхне.Иначе не ми падна толкова мн коса днеска, а и няма неприятен мирис останал върху косата, тъй че мисля вече да си правя тази маска:

3спринц. тривитаминол
    1ч.л. рициново масло
    1с.л. масло от авокадо
    1с.л. ракия
    2с.л. кисело мляко

Цитирай Първоначално написано от PepSsS

А тук дали има ,защото не съм виждала никъде...
    и аз не съм виждала , най-вероятно няма , а и в българския сайт на Garnier го няма

Град
    Света На Мечтите
    Момичета, напоследък щом си впръскам себорал форте след като съм си подсушила косата, скалпът на места започва МНОГО да ме сърби
    Може би трябва да го спра, въпреки,че отначало нямаш проблем с него, а и не го използвам от дълго време?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadunda
    намацунрих се с кокосово и масло от гроздови семки, сложих торбата на главата с хавлията и селд 3 часа ще се изкъпя и ще кажа как е било
    ааааа, много съм доволна! пу пу
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Днес си взех syoss smooth relax (балсама). Чудех се между него и gliss satin relax, но взех на syoss. Правилния ли избор направих, а и балсама по цялата дължина ли да го нанасях или само в краищата?

Banned Мега фен
    ами според мен Глис беше по-добра идея, но няма значение... ми по цялата дължина без в корените..
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Момичета, напоследък щом си впръскам себорал форте след като съм си подсушила косата, скалпът на места започва МНОГО да ме сърби
    Може би трябва да го спра, въпреки,че отначало нямаш проблем с него, а и не го използвам от дълго време?
    aми себорала изсушава... и може да ти е суха по принцип и сега да ти се ояви нещо като пърхот или нз.. просто спри за малко.. ако от скоро го ползваш значи не ти понася..

Супер фен Аватара на pressiana
    Здравейте.. искам да ви питам рициновото ви масло на Икаров ли е? Щото сестра ми ми е взела някакво друго, 40 грама е.. Дали ще стане?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Здравейте.. искам да ви питам рициновото ви масло на Икаров ли е? Щото сестра ми ми е взела някакво друго, 40 грама е.. Дали ще стане?
    Икаров мисля, че няма рициново масло.. по принцип това е за разтройство.. така че.. а и моето е 40 гр. в една прозрачна опаковка с бяла капачка..сиг. е същото .. спокойно.. аз преди ползвах такова и едно в кафяво шишенце.. става.. спкойно

Град
    Света На Мечтите
    Ами да отскоро го ползвам себорала, но явно не е за мен.
    Все тая и без това от септември започвам с ампули! (:

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Себорал форте какво всъщност представлява?Шампоан,спрей ...?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Себорал форте какво всъщност представлява?Шампоан,спрей ...?
    като хининовата вода е, само че от билки и се нанася с памуче..

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Икаров мисля, че няма рициново масло.. по принцип това е за разтройство.. така че.. а и моето е 40 гр. в една прозрачна опаковка с бяла капачка..сиг. е същото .. спокойно.. аз преди ползвах такова и едно в кафяво шишенце.. става.. спкойно
    Да и моето е 40 гр.В прозрачно шошенце,а и аз съм пробвала такова в кафяво.Няма значение от опаковката.

Икаров нямат рициново масло.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си