- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
ами ако правиш домашни маски по-добре недей... но можеш да починеш от домашни маски докато използваш и шампоана и маската към него, но това са най-малко 3 месеца.. така че сама прецени.. за мен всички знаете, че не съм голям фен на купените маски, но както решишПървоначално написано от MegiBoOm
момичета ще си къдря косата с фибички, защото днес бях на река и я облях след това само с вода.. защото сряда я мокрих днес пак и в неделя мисля, че ще и стане много с шампоан и може да се омазни..![]()
Ама т'ва си е цял литър.На мен шампоаните от по 250мл. ми стигат за два месеца.![]()
![]()
Може би ще си взема маската на миостис. (:
И аз се присъединявам към общата маска, но ще пропусна Рициновото масло и хумата, защoто не ми се отразяват добре на косата.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз ще се присъединя към маската![]()
Имам едно въпросче ,момичета oт къде мога да си намеря продукта ,който използва за изправяне...
http://www.youtube.com/watch?v=WHWqu1Ui2wI![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Кажете някоя маска за косопад,че винаги като дойде време да се сменят сезоните и настава някакъв ад..А по-ппринцип може ли да се появи косопад от балсама за коса?
ами може, ако не ти понася.....това е сезонен косопад, той отминава.. просто си прави маски както обикновено... просто подхранвай косата и той ще мине... а иначе ако се задълбочи ти предлагам да си купиш ампули против косопад...Първоначално написано от mi6eto942
![]()
http://www.amazon.com/Garnier-Fructi.../dp/B003QUHWT8Първоначално написано от dqvolcheto9
Хора, не знам какво става с косата ми..![]()
Като се изкъпах току-що, пак ми паднаха 10-15 косъма.. а не съм слагала никаква маска. И никога до сега не ми е падала коса при смяна на сезоните.. Не знам защо пада така, ужас .. страх ме е направо. :/
pressiana не се стряскай човек
Най-верояно е от сезоните.Това,че до сега не ти е падала по това време,не знамчи че никога няма да минеш през някакъв такъв период...
Не е сериозно.Споко![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пресияна, спокойно.Като гледам напоследък не си единствена, така че не е нещо страшно!![]()
Момичета преди 5 минутки си направих маска с тривитаминол и сега ще седя така до 2:30 и после ще отмия и ще я изчакам да изсъхне сама! (:
pressiana,спокойно и при мен падат по 10-15 косъма,като се къпя,но при мен е от скоро-г/д от 1-2 седмици.
на мен ми се появи миналата година за първи път сезонен и то есента... така, че спокойно...
Меги - кажи какво си сложи в маската и после кажи добре ли се е отразило![]()
А тук дали има ,защото не съм виждала никъде...Първоначално написано от PepSsS
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Измих си косичката и сега ще чакам да изсъхне.Иначе не ми падна толкова мн коса днеска, а и няма неприятен мирис останал върху косата, тъй че мисля вече да си правя тази маска:
3спринц. тривитаминол
1ч.л. рициново масло
1с.л. масло от авокадо
1с.л. ракия
2с.л. кисело мляко
![]()
и аз не съм виждала , най-вероятно няма , а и в българския сайт на Garnier го нямаПървоначално написано от dqvolcheto9
Момичета, напоследък щом си впръскам себорал форте след като съм си подсушила косата, скалпът на места започва МНОГО да ме сърби![]()
Може би трябва да го спра, въпреки,че отначало нямаш проблем с него, а и не го използвам от дълго време?
ааааа, много съм доволна! пу пуПървоначално написано от Nadunda
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Днес си взех syoss smooth relax (балсама). Чудех се между него и gliss satin relax, но взех на syoss. Правилния ли избор направих, а и балсама по цялата дължина ли да го нанасях или само в краищата?
ами според мен Глис беше по-добра идея, но няма значение... ми по цялата дължина без в корените..![]()
aми себорала изсушава... и може да ти е суха по принцип и сега да ти се ояви нещо като пърхот или нз.. просто спри за малко.. ако от скоро го ползваш значи не ти понася..Първоначално написано от MegiBoOm
Здравейте.. искам да ви питам рициновото ви масло на Икаров ли е? Щото сестра ми ми е взела някакво друго, 40 грама е.. Дали ще стане?
Икаров мисля, че няма рициново масло.. по принцип това е за разтройство.. така че.. а и моето е 40 гр. в една прозрачна опаковка с бяла капачка..сиг. е същото .. спокойно.. аз преди ползвах такова и едно в кафяво шишенце.. става.. спкойноПървоначално написано от pressiana
![]()
Ами да отскоро го ползвам себорала, но явно не е за мен.
Все тая и без това от септември започвам с ампули! (:
Себорал форте какво всъщност представлява?Шампоан,спрей ...?
като хининовата вода е, само че от билки и се нанася с памуче..Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Да и моето е 40 гр.В прозрачно шошенце,а и аз съм пробвала такова в кафяво.Няма значение от опаковката.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Икаров нямат рициново масло.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!