- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Първоначално написано от MegiBoOm
Меги,може ли да те попитам какъв тип е косата ти?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ами няма причина да не може да се боядисва след оригиналната маска.. газ не се слага само при изрусявани коси... киселото мляко и жълтъка свалят боята (за другите не се сещам) ..т.е. ти можеш тези двете да ги слагаш в маската и по-бързо да ти се махнат остатъците..Първоначално написано от Kotarachetooo
Първоначално написано от FuCKkK13
Благодаря ти за бързият отговорМисля да направя оригиналната и добавя кисело мляко и жълтък и да не слагам газ защото по краищата ми е като изгаряло малко и ще се радвам да опада а аз имам нужда от страшно бърз растеж ,че си искам дългата коса
Другия ми въпрос е какво количество да слагам от тривитаминола от маста , ракията един жълтък ще сложа , от оцета и киселото мляко за много къса коса до връта а отпред е малко по-дълга!
![]()
ами нз.. г/д. аз на око.. г.д по една лъжица.. ако остане ще го хвърлишПървоначално написано от Kotarachetooo
Утре ще се къпя и ще си направя маска за подхранване:
Мед
Рициново масло
Ракия
Жълтък
Хума
Дано помогне с тоя сезонен косопад![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Мацки аз в момента съм намазана само с зехтин и съм си овила косата с найлонова торбичка и след половин час ще си измия косата!![]()
Момичета,извинявайте за спама.Някой може ли да ми препоръча нешо.
Никой не е писал,пък тука вече горе-долу се нзаем,та...ще се радвам да ми помогнете:
(вижте последния коментар)
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...8402&start=270
Инвинявам се още веднъж!![]()
![]()
![]()
![]()
И за да не е съвсем в друга насока кометара ми да ви кажа,че днес си купих Els
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote=Colombia]днес си купих Els
Има ли ефект от впръскването на хининова вода всеки ден?![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
[quote=victoriassecret1][quote=Colombia]днес си купих Els
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
[quote=Colombia]Момичета,извинявайте за спама.Някой може ли да ми препоръча нешо.
Никой не е писал,пък тука вече горе-долу се нзаем,та...ще се радвам да ми помогнете:
(вижте последния коментар)
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...8402&start=270
Инвинявам се още веднъж!![]()
![]()
![]()
![]()
И за да не е съвсем в друга насока кометара ми да ви кажа,че днес си купих Els
От магзазин за козметика.Навсякъде ги има.Промоцията е до края на август
Да,определено си заслужава.За мен това е шампоана,който най-добре действа на косата ми![]()
![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз пак да кажа, че Елсева на мен ми докара много проблеми и си е до коса. Така че, ако ще го купувате поне гледайте да е на промоциятаИначе спреят от тази серия пък е уникален.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Купих си бяла хума и си направих маска с нея.Докато си изплаквах косата забелязах,че водата е черна(аз съм с черна коса),възможно ли е бялата хума да измива цвета.Иначе не видях чак драстична промяна в цвета на косата ми.
друго сложи ли в маската ? и какво ? кога се боядиса ? ..а иначе от хумата е възможно да ти пада боята..Първоначално написано от mi6eto942
![]()
момичета темичката замря.. а иначе.. аз днес мисля да ходя да си купувам хининов шампоан, за да може да го използвам след Глис (от него ми остават още 1-2 измивания)... и ще дойде училище и като почна да си горя косата ( по 1 или 2 пъти на седмица) тъкно ще ми свърши хининовия шампоан и ще си започна черната серия на Глис .. как мислите ? дали ще е добре.. ?![]()
Ехааааа, как успявате толкова бързо да изразходвате шампоаните си? На мен един от 250мл. ми стига за 2-3 месеца.![]()
Иначе в 9:30 си направих маска с тривитаминол,мед,ракия,риц ново масло и масло от авокадо и към 11:30 ще си измия косата с един шампоан от LR и после за жалост ще трябва да си изсуша косата със сешоар, защото след това трябва да излизам ;/
![]()
Фък, според мен ще е добре... и аз мисля след жълтия Глис да си взема хининовия шампоан на Милва от който има толкова доволни. Ти него ли мислиш да си вземеш?![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
Момичета реших се! След като привърша гореспоменатият шампоан ще си купя този:
http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...BD-250ml.html#
![]()
^ добър избор..
ами днес отидох в 2 аптеки и нямаше и в едната казаха утре, че ще ми донесат, така че какъвто ми донесат.. а за шампоаните.. все пак моя глис го купих юни края май беше или началото на юли... там някъде.. 2 месеца..Първоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
Аз също ще си взема хининов + хининова вода и стимулант, ама като ми свърши тривитаминолът, защото имам за още 2-3 маски.![]()
аз имам купен себорал форте у нас и стимулант за коса.. стимуланта го ползвах само сряда, защото ме мързеше да забърквам маскаПървоначално написано от pressiana
... и аз ще го използвам след като ми свърши тривитаминола, но няма да е скоро..
![]()
Аз пък мисля тоя себорал да го спирам,че мн ме сърби главата от него, което май не е на добре.![]()