.
Затворена тема
Страница 29 от 58 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1447
    Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Да купува се от аптека за около 2,50.

Момичета на мен маските с тривитаминол започват да ми действат чудно! Расте по-бързо има повече блясък, абее въобще много по добре.Утре пак ще си направя маска! (:

Меги,може ли да те попитам какъв тип е косата ти?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Честно казано - Нормална.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kotarachetooo
    Момичета трябва ми помощ направо към въпроса се отправям! Значи майка ми се боядисва в червено и то винаги цялата коса ,но по на рядко не всеки месец и има бели косъмчета искам да попитам ще има ли проблем ако направо намаже оригиналната маска "ТРИВИТАМИНОЛ" тъй като незнам дали при боядисана коса може да се слага газ и после дали ще може да се боядисва и да покрие хубаво белите косми! А лично за мен бях преди боядисана руса но с една по жълтенава боя и сега имам остатъчни кичури русо какво да сложа в маската!
    ами няма причина да не може да се боядисва след оригиналната маска.. газ не се слага само при изрусявани коси... киселото мляко и жълтъка свалят боята (за другите не се сещам) ..т.е. ти можеш тези двете да ги слагаш в маската и по-бързо да ти се махнат остатъците..

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Да купува се от аптека за около 2,50
    Мерси много!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Момичета трябва ми помощ направо към въпроса се отправям! Значи майка ми се боядисва в червено и то винаги цялата коса ,но по на рядко не всеки месец и има бели косъмчета искам да попитам ще има ли проблем ако направо намаже оригиналната маска "ТРИВИТАМИНОЛ" тъй като незнам дали при боядисана коса може да се слага газ и после дали ще може да се боядисва и да покрие хубаво белите косми! А лично за мен бях преди боядисана руса но с една по жълтенава боя и сега имам остатъчни кичури русо какво да сложа в маската!
    ами няма причина да не може да се боядисва след оригиналната маска.. газ не се слага само при изрусявани коси... киселото мляко и жълтъка свалят боята (за другите не се сещам) ..т.е. ти можеш тези двете да ги слагаш в маската и по-бързо да ти се махнат остатъците..

Благодаря ти за бързият отговор Мисля да направя оригиналната и добавя кисело мляко и жълтък и да не слагам газ защото по краищата ми е като изгаряло малко и ще се радвам да опада а аз имам нужда от страшно бърз растеж ,че си искам дългата коса Другия ми въпрос е какво количество да слагам от тривитаминола от маста , ракията един жълтък ще сложа , от оцета и киселото мляко за много къса коса до връта а отпред е малко по-дълга!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами г/д. на око аз ги меря.. но пробвай по една лъжица, ако ти остане ще я хвътрлиш ..

Благодаря ти за бързият отговор Мисля да направя оригиналната и добавя кисело мляко и жълтък и да не слагам газ защото по краищата ми е като изгаряло малко и ще се радвам да опада а аз имам нужда от страшно бърз растеж ,че си искам дългата коса Другия ми въпрос е какво количество да слагам от тривитаминола от маста , ракията един жълтък ще сложа , от оцета и киселото мляко за много къса коса до връта а отпред е малко по-дълга!
    ами нз.. г/д. аз на око.. г.д по една лъжица.. ако остане ще го хвърлиш

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Утре ще се къпя и ще си направя маска за подхранване:
    Мед
    Рициново масло
    Ракия
    Жълтък
    Хума

Дано помогне с тоя сезонен косопад
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мацки аз в момента съм намазана само с зехтин и съм си овила косата с найлонова торбичка и след половин час ще си измия косата!

Голям фен Аватара на Colombia
    Момичета,извинявайте за спама.Някой може ли да ми препоръча нешо.

Никой не е писал,пък тука вече горе-долу се нзаем,та...ще се радвам да ми помогнете:

(вижте последния коментар)

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...8402&start=270

Инвинявам се още веднъж!

И за да не е съвсем в друга насока кометара ми да ви кажа,че днес си купих Els
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    [quote=Colombia]днес си купих Els

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Има ли ефект от впръскването на хининова вода всеки ден?
    Душата е кивота, усмивката - камина!

[quote=victoriassecret1][quote=Colombia]днес си купих Els
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    [quote=Colombia]Момичета,извинявайте за спама.Някой може ли да ми препоръча нешо.

Никой не е писал,пък тука вече горе-долу се нзаем,та...ще се радвам да ми помогнете:

(вижте последния коментар)

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...8402&start=270

Инвинявам се още веднъж!

И за да не е съвсем в друга насока кометара ми да ви кажа,че днес си купих Els

Голям фен Аватара на Colombia
    От магзазин за козметика.Навсякъде ги има.Промоцията е до края на август
    Да,определено си заслужава.За мен това е шампоана,който най-добре действа на косата ми

I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз пак да кажа, че Елсева на мен ми докара много проблеми и си е до коса. Така че, ако ще го купувате поне гледайте да е на промоцията Иначе спреят от тази серия пък е уникален.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Купих си бяла хума и си направих маска с нея.Докато си изплаквах косата забелязах,че водата е черна(аз съм с черна коса),възможно ли е бялата хума да измива цвета.Иначе не видях чак драстична промяна в цвета на косата ми.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mi6eto942
    Купих си бяла хума и си направих маска с нея.Докато си изплаквах косата забелязах,че водата е черна(аз съм с черна коса),възможно ли е бялата хума да измива цвета.Иначе не видях чак драстична промяна в цвета на косата ми.
    друго сложи ли в маската ? и какво ? кога се боядиса ? ..а иначе от хумата е възможно да ти пада боята..

Banned Мега фен
    момичета темичката замря.. а иначе.. аз днес мисля да ходя да си купувам хининов шампоан, за да може да го използвам след Глис (от него ми остават още 1-2 измивания)... и ще дойде училище и като почна да си горя косата ( по 1 или 2 пъти на седмица) тъкно ще ми свърши хининовия шампоан и ще си започна черната серия на Глис .. как мислите ? дали ще е добре.. ?

Град
    Света На Мечтите
    Ехааааа, как успявате толкова бързо да изразходвате шампоаните си? На мен един от 250мл. ми стига за 2-3 месеца.

Иначе в 9:30 си направих маска с тривитаминол,мед,ракия,риц ново масло и масло от авокадо и към 11:30 ще си измия косата с един шампоан от LR и после за жалост ще трябва да си изсуша косата със сешоар, защото след това трябва да излизам ;/

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Фък, според мен ще е добре... и аз мисля след жълтия Глис да си взема хининовия шампоан на Милва от който има толкова доволни. Ти него ли мислиш да си вземеш?
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Град
    Света На Мечтите
    Момичета реших се! След като привърша гореспоменатият шампоан ще си купя този:
    http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...BD-250ml.html#

Banned Мега фен
    ^ добър избор..
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Фък, според мен ще е добре... и аз мисля след жълтия Глис да си взема хининовия шампоан на Милва от който има толкова доволни. Ти него ли мислиш да си вземеш?
    ами днес отидох в 2 аптеки и нямаше и в едната казаха утре, че ще ми донесат, така че какъвто ми донесат.. а за шампоаните.. все пак моя глис го купих юни края май беше или началото на юли... там някъде.. 2 месеца..

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз също ще си взема хининов + хининова вода и стимулант, ама като ми свърши тривитаминолът, защото имам за още 2-3 маски.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Аз също ще си взема хининов + хининова вода и стимулант, ама като ми свърши тривитаминолът, защото имам за още 2-3 маски.
    аз имам купен себорал форте у нас и стимулант за коса.. стимуланта го ползвах само сряда, защото ме мързеше да забърквам маска ... и аз ще го използвам след като ми свърши тривитаминола, но няма да е скоро..

Град
    Света На Мечтите
    Аз пък мисля тоя себорал да го спирам,че мн ме сърби главата от него, което май не е на добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си