.
Затворена тема
Страница 3 от 58 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1447
    Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Утре ще е... голям шемет съм. Така се стресирах не, че е кой знае какво. Остават ми още 12 капсули, резултат видим все още не забелязвам.

Тоя Геритамин така не обичам да го пия
    Бях чула от едни момичета, че преди бала си в маските за коса си слагали Геритамин-а. Със спринцовка се изтегля течността от него и се добавя към маската?! Някой от тука пробвал ли е такова нещо?
    Защото честно казано аз си мисля, че така ефекта ще е по-голям.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на Colombia
    Не съм,ама смятам да опитам,защото ми останаха 2 блистера,а не искам да ги пия,че малко повече ще ми дойде

Тъй че ще пробвам
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз също се включам в темата.До сега никога не съм си правила маски за коса,даже балсами не съм си купувала,но в последно време реших че трябва да се грижа повече за косата си.Вчера си взех тривитаминол и тази вечер ще си направя маската с нея.А ето и снимка на косата ми :

http://prikachi.com/images/642/3671642j.jpg ( съжалявам,че е такава снимката,но това е най-добрата която успях да намеря )

Добро утро,момичетаа
    Снощи си направих маска с бадемово масло,зехтин,жълтък и кисело мляко..спах така и тази сутрин се измих.След като си измих косата,си сложих Себорал Форте и сега косата ми е почти сухаа.Видим ефект не знам дали има,но на допир е сравнително по-мека и пухкава.Обаче има една малка подробност-в момента косата ми смърди на жълтък и немога да се понасям.Дали скоро ще изветрее?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Anonimka55
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Здравейте! Имам едно въпросче към вас.
    Когато си миете косата, два пъти ли я миете със шампоана или веднъж?
    аз 2
    Аз я мия 1 път и много добре се измива,може би е от шампоана,защото преди,когато се миех с купешките шампоани,шампоана въобще не ми хващаше първия път,чак на 2-я 3-я път.Сега дори и да съм с маска с Тривитаминол и всякакви други неща върху главата,още от първия път ми хваща шампоана и се измива много добре.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Аз също се включам в темата.До сега никога не съм си правила маски за коса,даже балсами не съм си купувала,но в последно време реших че трябва да се грижа повече за косата си.Вчера си взех тривитаминол и тази вечер ще си направя маската с нея.А ето и снимка на косата ми :

http://prikachi.com/images/642/3671642j.jpg ( съжалявам,че е такава снимката,но това е най-добрата която успях да намеря )
    По снимката виждам,че я третираш с преса...
    Като цяло не изглежда да е в лошо състояние,но има какво да се желае.Тривитаминола много добре ще й се отрази,малко да се съживи,като гледам има нужда косата ти от подхранване,а с тривитаминола ще го постигнеш.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Тоя Геритамин така не обичам да го пия
    Бях чула от едни момичета, че преди бала си в маските за коса си слагали Геритамин-а. Със спринцовка се изтегля течността от него и се добавя към маската?! Някой от тука пробвал ли е такова нещо?
    Защото честно казано аз си мисля, че така ефекта ще е по-голям.
    По принцип ако си правиш подхранващи маски,било то с тривитаминол или без,косата ти се е подхранила добре,за да й слагаш допълнително витамини.Да не говорим,че ако ползваш тривитаминол изобщо няма нужда да слагаш геритамина,защото в тривитаминола има достатъчно витамин А за растеж и подхранване,и ще пренаситиш косата.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от unusualgirl
    Зависи с каква боя се боядисваш.Нали знаеш,че от боя до боя има голяма разлика.
    Какъв цвят искаш да се боядисаш?
    Ако питаш мен .. Тъмно червено или светло кафяво

Това не мисля,че ще ти навреди много на косатаа..не е русо ама всее пак нали ти казах,че трябва да си избереш качествена боя
    Някакви предложения за качествена марка?
    Аз не се боядисвам,но мисля да се боядисам в скоро времее..Чувала съм за боите на Сайъс,Лонда ии Елеа(тя е от българските),че са хубави,а за Палете,че са абсолютен боклук,но то си е индивидуално
    Мерси много .. ако още някой знае нещо по въпроса..

Лично за мен от масово разпространените марки за бои, които се продават в аптеките и в козметичните магазини най-добрата е Loreal Casting Creme Gloss.

Добро утро момичета! Тук е мрачно , но нищо...

XxInn0cencexX , вземи си и стимуланта на Икаров .Мисля че ще ти подейства доста добре.Слагай различни масла ,че ми изглежда суха косата ти.То е от пресата,споко.Поддържай я и ще си доволна!

unusualgirl , и на мене така ми се получава.Ама изветрява,споко. :P

Някой беше попитал за хубав шампоан и балсам.За каква коса ?

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Ужасно време...

Преди няколко дни като си варих копривата реших да сложа и малко лайка... ама нещо не останах очарована. За това сега ще си сваря само коприва и ще си сложа 2 пъти днес.
    Относно Геритамина, как е най-добре... да се изпие една кутия и после 1 месец почивка, или да се изпият 2 кутиии и после 1-2 месеца почивка?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Ужасно време...

Преди няколко дни като си варих копривата реших да сложа и малко лайка... ама нещо не останах очарована. За това сега ще си сваря само коприва и ще си сложа 2 пъти днес.
    Относно Геритамина, как е най-добре... да се изпие една кутия и после 1 месец почивка, или да се изпият 2 кутиии и после 1-2 месеца почивка?
    По-добре 1 опаковка и почивка,за да не се претовари организма.

Голям фен Аватара на joannalof
    Кажете някоя домашна маска,която мога да си приготвя сама.Вече на шампоани не вярвам.След като се боядисах много ми се изсуши косата,та искам с нещо малко да я подхраня.Попринцип в корените ми се омазнява бързо,а краищата са сухи.Идеи?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Кажете някоя домашна маска,която мога да си приготвя сама.Вече на шампоани не вярвам.След като се боядисах много ми се изсуши косата,та искам с нещо малко да я подхраня.Попринцип в корените ми се омазнява бързо,а краищата са сухи.Идеи?
    Тривитаминола е за подхранване и възстановяване.

Момичета,отивам да си правя маската с тривитаминола.Ще сложа тривитаминол,зехтин,жълтък ,ракия,оцет,аспирин,кисело мляко.После ще споделя има ли ефект и какъв.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте момичета.
    Днес си направих маската с мед,зехтин и масло от авокадо и стоях два часа.След като се измих впръсках Себорал Форте (:

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз днес си купих шампоан и балсам на Глис - черните.
    http://img.over-blog.com/470x250/4/1...ate-Repair.jpg
    Като ги пробвам ще споделям мнение. И започнах пак да си втривам хининова вода. Сетих се,че у дома имам стимулант на Икаров и бадемово масло. Ще ги включвам към маските. Чудя се за 4-5 месеца дали ще може да порасне с +/- 10 см? Или е прекалено невъзможно?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    аз 2
    Аз я мия 1 път и много добре се измива,може би е от шампоана,защото преди,когато се миех с купешките шампоани,шампоана въобще не ми хващаше първия път,чак на 2-я 3-я път.Сега дори и да съм с маска с Тривитаминол и всякакви други неща върху главата,още от първия път ми хваща шампоана и се измива много добре.
    А ти какъв шампоан ползваш?

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Чудя се за 4-5 месеца дали ще може да порасне с +/- 10 см? Или е прекалено невъзможно?
    Абсолютно възможно е, дори е сигурно, ако не ти цъфти и не ти се налага да и взимаш връхчетата всеки месец.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    аз 2
    А ти какъв шампоан ползваш?
    Професионален на марката Bacchara[/b]

Момичета,аз пак да ви кажа:

Направете си маска с рициново масло!!!Уникална става косата след него

На мен ми действа СУПЕР

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Чудя се за 4-5 месеца дали ще може да порасне с +/- 10 см? Или е прекалено невъзможно?
    Абсолютно възможно е, дори е сигурно, ако не ти цъфти и не ти се налага да и взимаш връхчетата всеки месец.
    Зависи колко бързо ти расте косата,на мен за 1месец ми расте с 5см,ако ползвам стимулиращи продукти за растеж.Така,че за 4-5месеца ще ти порасне близо 20см.

Момичета имам въпрос:Кое е по вредно хващането на косата с ластик или намачкването с пяна

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Момичета,аз пак да ви кажа:

Направете си маска с рициново масло!!!Уникална става косата след него

На мен ми действа СУПЕР
    Колко струва?Как го прилагаш?

СТРУВА ОКОЛО 1 ЛВ.

Вече 2 пъти си правя следната маска:
    кисело мляко,жълтък,оцет,кафе,хума и ...рициново масло!!!
    Стоя около час-два.

Наистина ми действа уникално добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си