- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
ами може да не ти понася.. щом не го чувстваш добре го спирайПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Като си слагам от Себорала и ме започва да ме сърби скалпа... но бързо отминава. Мисля, че това е нормално... или греша?
Душата е кивота, усмивката - камина!
Ами правя си маската само с оцет и хума.Иначе се боядисах последно преди 3 месеца.
Не съм писала отдавна.
Преди малко си направих маска от:малко кисело мляко,зехтин и ром. След като си измия косата ще я полея с вода от коприва. После ще ви кажа как усещам косата си.
Меги, маската която днес си си направила не е ли прекалено мазна? Аз мислех в други ден да си направя само от бадемово масло и рициново, но ще стане много мазно... от кафето ме е страх да не ми потъмнее косата, въпреки, че много искам да го пробвам. Нямам нищо изсушаващо под ръка което да добавя, а киселото мляко не ми действа добре. УжасНякой пробва ли магданоза в маска вече?
^ аз не съм.. каних се, каних се и цък.. братовчедка ми мисля, че си слагаше ама не съм много сиг. ... момичета аз утре пак ще правя маска.. някоя от вас ще прави ли?![]()
И аз си мислих,че ще стане много мазна, но добре ми подейства. (:
Първоначално написано от FuCKkK13
Аз може да си направя...ама ще видим.Ако имам време
Пак те пиша утре дали ще успея![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мацки след като си измих косата от зехтина ефекта беше уникален!![]()
Много добре ми подейства стана много обемна и лъскава
![]()
За два дена изчетох и двете теми и днес се навих да използвам една от маските с тривитаминол. Втрих в корените и тей като не бях преценила добре колко ще ми потрябва, ми стигна и за долните пластове само. Постоях така около 2:30 - 3 часа, изкъпах се и сега, когато косата изсъхна наблюдавам страхотна промяна в долните пластове, дори не мога да повярвам, че това стана с един пътСлед около 2-3 дена смятам да пробвам пак, но този път в по-голямо количество. Много съм доволна
Благодаря ви много!
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
момичета, днес не ми се прави много много маска, но ще си направя... ще пиша после какво съм сложила..![]()
като видя какво си сложила може и аз утре да си направя същата![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
добреПървоначално написано от mynichka
![]()
Момичета, както ви казах спрях с домашните маски и сега мисля да си взема някоя купешка. Идейки ? От коя сте най-доволни ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз сега си сложих маска - жълтък, джин, оцет, тривитаминол, бадемово масло, рициново масло, какао и кафе. В краищата обилно намазах пшенично. Сега, когато не сложих мед, маската беше една такава.. по-лесна за нанасяне. Вече няма да слагам мед.![]()
На Лорис с пчелно млечице или чесънПървоначално написано от katii
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
На Лорис ми казаха, че е пълна със силикон, иначе и аз нея исках да си взема, защото 6-7лв. за 1л. е доста добра оферта![]()
А какво лошо има в силикона?Първоначално написано от katii
Бях хиляди пъти Жулиета.
Първоначално написано от PinkPan7her
Хм,не съм се замисляла.Е,на мен си ми действа добре,а моята коса беше гладена два месецаПървоначално написано от katii
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Аз си взех на Лорис с коктейл от плодове - НЕВЕРОЯТНА Е!И целия ден след като си измия косата мирише на някакви екзотични плодове, много съм доволна.Скоро ми свърша и ще си купя нова, но се чудя дали да взема една от тази със зммйското мляко...но една приятелка дерматолог ми каза, че по-добре да има нещо от плодове и тем подобни отколокото животинските, защото малко или много по косъма тя отива към главата...Но чувам и много доволни от нея и още се колебаяПървоначално написано от katii
П.С. Но с коктейл от плодове ти перпоръчвам
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Забеляза ли потъмняване на косата от кафето? Не бях чувала за кафе в маска за коса, та какъв е ефекта от него? А трудно ли се отмива?Първоначално написано от pressiana
Humans need fantasy to be human.
Много се хвали маската на Миосотис... Също бях чула хубави мнения за тази: Цък ...Чудя се коя от двете да пробвам първо...
Миосотис съм я имала и е много хубава!
Исках да пробвам нещо ново, но ако не намеря ще си взема пак от нея![]()
Абе момичета,от рициновото масло по колко слагате,кохгато си правите маска?