- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Направих си маска с кисело мляко,жълтък,оцет,хума,вита мин А и Е,рициново масло.
Отмих я и косата ми е супер![]()
![]()
titinkaa аз деля шишенцето с р.масло на половина![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз слагам по една лъжичка, не повече, защото е много мазно.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
аз рициновото го деля на 4... 40 гр. по една лъжица ми идва г/д... даже и малко повече...
момичета направих си маска с жълтък,кисело мляко,ракия,оцет,хума,бадем ово масло,рициново масло,кокосово масло,мас,тривитаминол и мед... ще стоя 3 - 4 часа..![]()
Момичета, кой ви дава съвети да стоите толкова дълго с маските?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мацки мога да кажа ,че от тази съм много доволна http://www.astra.bg/lorys_snake.htm наистина има добър ефект ползвала съм я а и не е скъпа! След като я свърших си купих от фризъорката която имаше по-голям ефект но и беше доста скъпичка!Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Kotarachetooo Каква беше тази маска, която си си взела от фризьорката ти ?
Почнах леко така да се навивамда си взема тази на Лорис..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
на мен лично никой.. аз лично по-малко от 2 часа с маска не съм стояла, а в последната 1 година по-малко от 3 часа с маска не съм стояла и ми се отразява добре...има момичета/жени, които дори спят с маска.. а това е най-малко 6 часа... все пак си е индивидуално... ако някое момиче забележи, че когато стои с маската повечко часове не му се отразява добре или й капе повече коса естествено стои по малко часове и такаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Първоначално написано от Kotarachetooo
Да,змийската също е много добра.Съквартирантката я ползваше последният месец,а нейната коса е боядисвана,гладена,топиран а.Много и помогна![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ох, моля Ви не си тъпкайте косата със силикони, моляяя.Купете си маската на Миостис, вярно излиза по-скъпо, но пък си заслужава. (:
Момичета,
случвало ли ви се е в шишенцето с хининова вода да ви се появят зелени частици, като водорасли, може би?
Оо щом е мазно ще слагам по 1ч.л.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Днеска си купих бадемово масло.Може ли някой да ми разясни как точно се използва?![]()
Първоначално написано от katii
Ами името точно не мога да ти кажа мила защото изхвърлих кофичкатано беше сива кутийката и количеството беше доста голямо! Да ти кажа ако си вземеш професионална маска от фризъорката няма да съжаляваш но и тази на Лорис също наистина има ефект а и е за доста време аз я ползвах с месеци ако не и година
![]()
ами можеш да го слагаш в маска за коса, ако си правиш домашни маски де.. иначе можеш да си мажеш косата в корените и по дължината, да слагаш найлонов плик или шапка за баня и отгоре кърпа и да стоиш така 30мин. или 1-2-3 часа и отмиваш..Първоначално написано от FashionAngel
![]()
момичета, точно сега излизам от банята.. стоях с маската 3 часа...предполагам резултата ще е положителен... сега се чудя, дали да я накъдря с плитки или с фибички.. как мислите ?
плитки![]()
аз имам 2 въпроса?
1. мога ли да си направя домашната маска след като съм била на басейн и от плуването ми се е намокрила опашката,без корените? или е безмислено![]()
2. чудя се между тези спрейчета http://www.ivis.bg/products_images/s...gliss-roza.jpg и http://beautycosmetic.biz/images/gli...ezotmivane.jpg някоя ползвала ли ги е? притесняваме да не ми се омазнява по-бързо косата...
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
е аз вече с накъдрих с фибичкиПървоначално написано от joannalof
.. ползвала съм ги и двата.. не омазняват косата.. пръскай по дължината.. а иначе за маската.. може да си направиш.. аз си правя маска след басейн като съм си мокрила цялата коса, тя до нас изсъхва и си слагам маската..
.. а и точно след басейн трябва да правиш маска, че от тоя хлор косата става на дупе
![]()
Мерси.Първоначално написано от FuCKkK13
Иначе горе долу какво мога да сложа в домашната маска?При вас коя действа и с коя забелязвате положителен резултат?И само още едно въпросче.Ако си мажа косата само с бадемово масло то няма ли да свърши адски бързо?Като го гледам какво е мъничко шишенцето.![]()
Kotarachetooo Мерси за инфото![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
ми много неща можеш да слагаш.. аз почти винаги си правя една и съща, но понякога добавям едно махам друго, но г/д. е една и съща.. можеш да сложиш жълтък,ракия,оцет,хума,мед, адемово масло,масло от жожоба, масло от пшеничен зародиш,кокосово масло,рициново масло (абе всякакви масла), мас,газ,кисело мляко,стимулант за коса на Икаров,тривитамиол,зехтин, спирин..ох, сега за друго не мога да се сетя...2. не знам колко ти е дълга косата... ако свършва ще си купуваш друго или ще слагаш по половин шишенце...Първоначално написано от FashionAngel
![]()
Не, даже косата ми изглежда .. меднокестенява една.. може и да ми е потъмняло това изсветленото от слънцето, не знам, ама ми харесва.Първоначално написано от ValLoveYa
Уж кафето е за мекота, блясък и подхранване.. Не се отмива трудно, понякога остават частици, ама те падат, спокойно. Аз слагам 1с.л.
kalpazanka, според теб колко трябва да се стои с маската?
FuCKkK13, качи снимка утре да ти видим къдричките.![]()
за съжаление не мога... апарата ми прави номера напоследък.. аз още миналия път щях да кача..първо нямаше кой да ме снима,но после успях и се появи проблемаПървоначално написано от LudotoDevoiche
..сега ще видя ако имам някоя стара снимка ако искате ще кача..
![]()
^Жалко... но ако имаш снимка качи, да видим поне ефекта.![]()
Момичета,някой от вас ползвал ли е протектора на Alfaparf ?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива