.
Затворена тема
Страница 31 от 58 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1447
    Голям фен Аватара на Colombia
    Направих си маска с кисело мляко,жълтък,оцет,хума,вита мин А и Е,рициново масло.
    Отмих я и косата ми е супер

titinkaa аз деля шишенцето с р.масло на половина
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Абе момичета,от рициновото масло по колко слагате,кохгато си правите маска?
    Аз слагам по една лъжичка, не повече, защото е много мазно.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Banned Мега фен
    аз рициновото го деля на 4... 40 гр. по една лъжица ми идва г/д... даже и малко повече...
    момичета направих си маска с жълтък,кисело мляко,ракия,оцет,хума,бадем ово масло,рициново масло,кокосово масло,мас,тривитаминол и мед... ще стоя 3 - 4 часа..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момичета, кой ви дава съвети да стоите толкова дълго с маските?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Момичета, както ви казах спрях с домашните маски и сега мисля да си взема някоя купешка. Идейки ? От коя сте най-доволни ?
    На Лорис с пчелно млечице или чесън
    Мацки мога да кажа ,че от тази съм много доволна http://www.astra.bg/lorys_snake.htm наистина има добър ефект ползвала съм я а и не е скъпа! След като я свърших си купих от фризъорката която имаше по-голям ефект но и беше доста скъпичка!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Kotarachetooo Каква беше тази маска, която си си взела от фризьорката ти ?
    Почнах леко така да се навивам да си взема тази на Лорис..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Момичета, кой ви дава съвети да стоите толкова дълго с маските?
    на мен лично никой.. аз лично по-малко от 2 часа с маска не съм стояла, а в последната 1 година по-малко от 3 часа с маска не съм стояла и ми се отразява добре...има момичета/жени, които дори спят с маска.. а това е най-малко 6 часа... все пак си е индивидуално... ако някое момиче забележи, че когато стои с маската повечко часове не му се отразява добре или й капе повече коса естествено стои по малко часове и така

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Kotarachetooo
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Момичета, както ви казах спрях с домашните маски и сега мисля да си взема някоя купешка. Идейки ? От коя сте най-доволни ?
    На Лорис с пчелно млечице или чесън
    Мацки мога да кажа ,че от тази съм много доволна http://www.astra.bg/lorys_snake.htm наистина има добър ефект ползвала съм я а и не е скъпа! След като я свърших си купих от фризъорката която имаше по-голям ефект но и беше доста скъпичка!

Да,змийската също е много добра.Съквартирантката я ползваше последният месец,а нейната коса е боядисвана,гладена,топиран а.Много и помогна
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ох, моля Ви не си тъпкайте косата със силикони, моляяя. Купете си маската на Миостис, вярно излиза по-скъпо, но пък си заслужава. (:

Момичета,
    случвало ли ви се е в шишенцето с хининова вода да ви се появят зелени частици, като водорасли, може би ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Абе момичета,от рициновото масло по колко слагате,кохгато си правите маска?
    Аз слагам по една лъжичка, не повече, защото е много мазно.
    Оо щом е мазно ще слагам по 1ч.л.

Днеска си купих бадемово масло.Може ли някой да ми разясни как точно се използва?

Kotarachetooo Каква беше тази маска, която си си взела от фризьорката ти ?
    Почнах леко така да се навивам да си взема тази на Лорис..

Ами името точно не мога да ти кажа мила защото изхвърлих кофичката но беше сива кутийката и количеството беше доста голямо! Да ти кажа ако си вземеш професионална маска от фризъорката няма да съжаляваш но и тази на Лорис също наистина има ефект а и е за доста време аз я ползвах с месеци ако не и година

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FashionAngel
    Днеска си купих бадемово масло.Може ли някой да ми разясни как точно се използва?
    ами можеш да го слагаш в маска за коса, ако си правиш домашни маски де.. иначе можеш да си мажеш косата в корените и по дължината, да слагаш найлонов плик или шапка за баня и отгоре кърпа и да стоиш така 30мин. или 1-2-3 часа и отмиваш..

Banned Мега фен
    момичета, точно сега излизам от банята.. стоях с маската 3 часа...предполагам резултата ще е положителен... сега се чудя, дали да я накъдря с плитки или с фибички.. как мислите ?

Голям фен Аватара на joannalof
    плитки
    аз имам 2 въпроса?
    1. мога ли да си направя домашната маска след като съм била на басейн и от плуването ми се е намокрила опашката,без корените? или е безмислено
    2. чудя се между тези спрейчета http://www.ivis.bg/products_images/s...gliss-roza.jpg и http://beautycosmetic.biz/images/gli...ezotmivane.jpg някоя ползвала ли ги е? притесняваме да не ми се омазнява по-бързо косата...
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    плитки
    аз имам 2 въпроса?
    1. мога ли да си направя домашната маска след като съм била на басейн и от плуването ми се е намокрила опашката,без корените? или е безмислено
    2. чудя се между тези спрейчета http://www.ivis.bg/products_images/s...gliss-roza.jpg и http://beautycosmetic.biz/images/gli...ezotmivane.jpg някоя ползвала ли ги е? притесняваме да не ми се омазнява по-бързо косата...
    е аз вече с накъдрих с фибички .. ползвала съм ги и двата.. не омазняват косата.. пръскай по дължината.. а иначе за маската.. може да си направиш.. аз си правя маска след басейн като съм си мокрила цялата коса, тя до нас изсъхва и си слагам маската.. .. а и точно след басейн трябва да правиш маска, че от тоя хлор косата става на дупе

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами можеш да го слагаш в маска за коса, ако си правиш домашни маски де.. иначе можеш да си мажеш косата в корените и по дължината, да слагаш найлонов плик или шапка за баня и отгоре кърпа и да стоиш така 30мин. или 1-2-3 часа и отмиваш..
    Мерси.
    Иначе горе долу какво мога да сложа в домашната маска?При вас коя действа и с коя забелязвате положителен резултат?И само още едно въпросче.Ако си мажа косата само с бадемово масло то няма ли да свърши адски бързо?Като го гледам какво е мъничко шишенцето.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Kotarachetooo Мерси за инфото
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Мерси.
    Иначе горе долу какво мога да сложа в домашната маска?При вас коя действа и с коя забелязвате положителен резултат?И само още едно въпросче.Ако си мажа косата само с бадемово масло то няма ли да свърши адски бързо?Като го гледам какво е мъничко шишенцето.
    ми много неща можеш да слагаш.. аз почти винаги си правя една и съща, но понякога добавям едно махам друго, но г/д. е една и съща.. можеш да сложиш жълтък,ракия,оцет,хума,мед, адемово масло,масло от жожоба, масло от пшеничен зародиш,кокосово масло,рициново масло (абе всякакви масла), мас,газ,кисело мляко,стимулант за коса на Икаров,тривитамиол,зехтин, спирин..ох, сега за друго не мога да се сетя...2. не знам колко ти е дълга косата... ако свършва ще си купуваш друго или ще слагаш по половин шишенце...

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Аз сега си сложих маска - жълтък, джин, оцет, тривитаминол, бадемово масло, рициново масло, какао и кафе. В краищата обилно намазах пшенично. Сега, когато не сложих мед, маската беше една такава.. по-лесна за нанасяне. Вече няма да слагам мед.
    Забеляза ли потъмняване на косата от кафето? Не бях чувала за кафе в маска за коса, та какъв е ефекта от него? А трудно ли се отмива?
    Не, даже косата ми изглежда .. меднокестенява една.. може и да ми е потъмняло това изсветленото от слънцето, не знам, ама ми харесва.
    Уж кафето е за мекота, блясък и подхранване.. Не се отмива трудно, понякога остават частици, ама те падат, спокойно. Аз слагам 1с.л.

kalpazanka, според теб колко трябва да се стои с маската?

Град
    София
    FuCKkK13, качи снимка утре да ти видим къдричките.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    FuCKkK13, качи снимка утре да ти видим къдричките.
    за съжаление не мога... апарата ми прави номера напоследък.. аз още миналия път щях да кача..първо нямаше кой да ме снима,но после успях и се появи проблема ..сега ще видя ако имам някоя стара снимка ако искате ще кача..

Град
    София
    ^Жалко... но ако имаш снимка качи, да видим поне ефекта.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Момичета,някой от вас ползвал ли е протектора на Alfaparf ?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си