- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
АзПървоначално написано от brutaLxxbunny
Ако говориш за този, де - http://shopit-up.ru/published/public...36_big_enl.jpg
Бях доста доволна от него, но скоро не съм си вземала, тъй като намалих използването на пресата почти до 0.
^ Колко парички е?
Душата е кивота, усмивката - камина!
А дали знаеш магазини,в които се продава?Първоначално написано от MoonPie
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами, не... Съжалявам, но аз така или иначе няма как да ти помогна с това, понеже живея в много малък град и тук също се намира трудно(за това и майка го поръчваше на фризьор). Може би трябва да провериш в някой по-голям козметичен магазин, да разпиташ тук-там или да говориш с фризьорката си - най-добре, може би дори ще ти препоръча и някой друг продукт, понеже аз съм ползвала само този и за други не мога да дам мнение ^^
Едит: Ето какво открих - http://christian-of-roma.com/salons_alfaparf.html
Надявам се, че това ще ти помогне по някакъв начин ако намериш своя град в списъка, но тук са дадени салоните, които работят с Alfapraf. Има и интересна информация, де. Аз сега даже мисля да се разровя![]()
и аз съм го ползвала и в момента го ползвам (т.е точно сега не,защото не използвам преса, но имам у нас) и съм доволна.. от доста отдавна го ползвам и съм доволна много... и аз го купувам от фризьорката ми, но не помня колко беше.. около 10-11 лв. беше..Първоначално написано от MoonPie
момичета купих си хининов шампоан на милва![]()
ааа забравих да ви кажа.. за снимките.. явно съм ги изтрила.. намерих само една много стара на която явно съм правила само проба и съм направила един кичур само..![]()
^ Като го пробваш кажи дали си доволна.![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
Хора вчера си взех тази маска: http://www.biopharmahair.com/?step=m...8&lang=1&order[]=price Някой пробвал ли я е?Лятото косата ми се изтощи доста и искам да я подхраня.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
.........
Не съм,но момичетата са доволни от ампулите за растеж на ДенисПървоначално написано от deni979
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Благодаря ти!Преди малко я пробвах,косата ми стана мека и има блясък, засега съм доволна.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Aз днес си правих обичайната маска- бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, мед, ракия, жълтък, кисело мляко, кафе и хума. Както всеки път си оставих да изсъхне сама и е много мекичка и лъскава. Аз всъщност не си правя маски за растеж, а просто си я подхранвам- но преди като ползвах тривитаминол растеше адски бързо![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
.................
FuCKkK13 , не бях чувала за къдрене с фибички. Би ли споделила как става?Мерси предварително!
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Утре сутринта ще си правя маска с тривитаминол и ще седя 2 часа с нея. (:
+1Първоначално написано от lilincituuuu
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
А да попитам тези шампоани за изправяне вършат ли някаква работа..![]()
Една приятелка имаше и се оказаха пълен боклук!Първоначално написано от slynchicety98
Абсолютно никаква, не давай излишни париПървоначално написано от slynchicety98
.
+1.. и цяла серия за изправяне да си вземеш никакъв ефект.. те по-скоро заглаждат косата и се изправя малко по-лесно с пресата,но да ти я изправят те - забрави...Първоначално написано от MegiBoOm
къдренето с фибички ами с такива черни фибички като фуркети дето са... и хващам и навивам около пръста после махам пръста и става като охлювче и го захващаш с фибичката и така всички кичури... аз за 10 мин съм готова... и това докато е влажна косата и чакате така да изсъхне... може и пияна да сложите преди това..
иначе ето стара снимка,когато съм правила още проба с един кичур.. само тази намерих
: http://www.prikachi.com/images/519/3767519e.jpg![]()
Ау, много сладко става.. трябва да пробвам![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Дам супер е.
Междудругото сега седя с маска с тривитаминол до 11ч. и после ще я отмия.
Момичета останало ми е точно половината шишенце тривитаминол, това за колко маски стига, ако слагам някъде 3 спринцовки на маска?
И също така - аз принципно си имам гъста и що-годе дълга коса, един път в семицата да си правя маска с тривитаминол нали ще е достатъчно? (:
1 път в седмицата е достатъчно,, може и 2, но 2 най-много.. ами не знам.. 3 спринцовки са повече от една сп.л или на мен така ми се струва... ако са повече.. на мен едно шишенце ми стига за около 10 маски... аз правя по 2 на седмица.. т.е. за месец и 1-2 седмици някъде, но слагам по 1сп.л ... според мен ще ти стигне за около 4 маски някъде.... (не знам колко мл. е спринцовката.. и така не мога да преценя) .. но г/д. 4 маски...Първоначално написано от MegiBoOm
![]()