.
Затворена тема
Страница 33 от 58 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1447
    Момичета, косата ми започна да пада много напоследък. Може ли да е от това, че не съм я подстригвала от 5 месеца?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Фък13 мерси много! Вече ще я правя по 1 път на седмица, защото досега я правех по два пъти и много ме е страх изведнъж да не се пренасити и да започне да капе.

Морнинг иди я подстрижи, пък след това започвай маски или си купи себорал, или стимулант на икаров и такам! (:

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MorningSunlight
    Момичета, косата ми започна да пада много напоследък. Може ли да е от това, че не съм я подстригвала от 5 месеца?
    не... според мен е сезонен косопад... есен и пролет се получава.. и не е кой знае колко силен....ако продължи повечко време можеш да се притесняваш, но според мен е сезонен и ще отмине.. .. а иначе аз моята я подстригвам на 6 месеца.. като този път направих изключение, защото се подстригах на 7 април (мисля, че тогава... абе някъде началото на април) и август 1-2ри пак се подстригах.. но по принцип като се подстригвам на 6 месеца нищо ми няма на косата .. спокойно едва ли е от това..

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от MorningSunlight
    не... според мен е сезонен косопад... есен и пролет се получава.. и не е кой знае колко силен....ако продължи повечко време можеш да се притесняваш, но според мен е сезонен и ще отмине.. .. а иначе аз моята я подстригвам на 6 месеца.. като този път направих изключение, защото се подстригах на 7 април (мисля, че тогава... абе някъде началото на април) и август 1-2ри пак се подстригах.. но по принцип като се подстригвам на 6 месеца нищо ми няма на косата .. спокойно едва ли е от това..
    Щом ходиш на фризьор толкова рядко (аз ходя на 3 месеца) не ти ли се появяват цъфтежи по краищата Ако не- какво използваш да предпазиш косата... на мене много гадни ми стават краищата ако не се подстригвам дълго време
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    ами не ми се появявам пу пу .. появяват ми ся някъде 2-3 седмици преди да ида на фризьор и то не много ми съвсем малко... както се казва ако се хвана с ножичката да ги махна няма да ми отнеме много време..а сега ходих по-рано,защото от морето малко или много се изтощава.... не че имах нацъфтяло, но просто отидох да я подсиля, за да може направо след морето да се подстрижа, да започна с маските и да си я възстановя.. не, че е много изтощена, но просто, за да не се стига до момента с много нацъфтяло и да трябва да ми клъцне фризьорката много..просто 1 косъмче може да имам цъфнало ама не го търпя ... ами.. маски редовно.. спрейчета на глис... кристали преди слагах, но сега не.. сега понякога масло от пшеничен зародиш по краищата.. преса 4-5 пъти в годината, но сега от 15ти ще е по-често.. по 1-2 пъти в седмицата.. защитен шампоан с ув филтър за лятото... термозащитен спрей преди преса... сешоар не ползвам.. налага ми се 1-2 пъти в годината най-много... и такам

Мега фен Аватара на mynichka
    свърши ми спрейчето на глис и сега се чудя кое да си взема, пак същото- http://src.discounto.de/pics/Angebot...-49339_xxl.jpg или http://www.clamanti.ie/media/catalog...ri_protect.png

От кое сте по- доволни?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^От години съм с втория. Фризьорката ме бе посъветвала да не го сменям, щом ми се отразява добре.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    момичета.. да ви попитам.. значи едната ми баба се боядисва и не използва балсамите от боите.. на мен ми харесват... харесва ми как се отразяват на косата ми, но това, че не се боядисвам ме притеснява... дали щом са за боядисана коса могат да ми направят някакъв проблем след като не се боядисвам.. просто такъв балсам в шишенце до сега не съм намерила.. просто тези в боите са много хубави и много добре ми се отразяват на косата..е .. кажете според вас дали има някакъв проблем да ги ползвам ?

Мега фен Аватара на mynichka
    Благодаря ти Аз използвах вече втора опаковка от първия и поради тази причина мислех мъничко да разменя
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Имам жълтия и косата ми става много мекичка от него, обаче не знам защо, след като се напръскам с него и на другия ден си вържа косата (не на обикновена опашка, ами някакво такова рошаво, не знам как да го обясня) след като я пусна примерно след няколко часа, косата ми седи слепнала някак си
    Като ми свърши този, ще пробвам и розовия.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Аз ползвам жълтия спрей в момента и съм много доволна. Лесно се разресвам и косата ми се оформя... за цъфтенето ще видим дали ще помогне.
    Фък13, не съм пробвала такъв балсам, но според мен няма да има проблем. Колко пъти досега си си слагала?
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Голям фен Аватара на taamara
    И аз не мисля, че има проблем да се ползват балсамчетата от боите. На мен балсамчето (то май се води маска даже) от Палете Делукс страшноо много ми харесва, невероятно е, жалко, че не се продават отделно ..

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Момичета има ли ефект от хининовата вода, защото чета доста положителни мнения, пък ми се струва странно от една "бистра водичка" да има подобрение в състоянието на косата. За заздравяване на косъма става дума.

Banned Мега фен
    ами ползвала съм балсамчета от боя 3-4 пъти... и съм много доволна.. ми щом мислите, че няма да има проблем ще си ги ползвам.. до сега отрицателен ефект не съм видяла... а иначе за хининовата вода - индивидуално е... при мен няма никакъв ефект, но има момичета при които действа и има много голям ефект.. общо взето трябва да пробваш, за да разбереш със сиг. ... а иначе въпреки че не ми действа хининовата вода аз си купих хининов шампоан и да видим ...за спрейчетата.. и двете съм ги ползвала и двете ми харесват... а може да сплескват,защото слагате по много може би...

Хининовия шампоан е против косопад, ползвала съм. Действа, но изсушава много.
    Момичета косите ви много сухи/изтощени ли са? Ако не са е нормално спрейчетата да ви ги сплескават-просто нямате нужда от тях.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз изполвах хининовия шампоан на Kassy и нищо .Като свърша сегашния ми ще пробвам и този на Milva.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Аз изполвах хининовия шампоан на Kassy и нищо .Като свърша сегашния ми ще пробвам и този на Milva.
    С каква цел си го използвала?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Говорих с фризьорката ми за този хининов шампоан на Милва и женицата ме посъветва въобще да оставя хининовите шампоани. Не ми обясни защо, не съм и настоявала, де, но ще я послушам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Попрочетох темата и се чудя на усърдието с което бъркате разни неща и се мажете постоянно с нещо. Наистина ли сте с толкова увредени коси?
    Аз освен шампоан и маска и евентуално нещо преди пресата не слагам. Не ми се занимава, а и тия домашните неща ми се струват доста гаднички.
    Сега някък си ме навиха за хининовата вода да пръскам, ама и аз не знам какво да очаквам и колко ще съм редовна.
    Защо не слагате снимки, нещо като преди и след?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous
    С каква цел си го използвала?
    По-бърз растеж на косата.

Мисля, че е нормално. Знам, че косата не променя темповете си на растеж каквото и да и слагаш.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не мисля че точно хининовия шампоан би ви помогнал с нещо. Каквото и действие да има, вие го измивате след това, все пак ме съмнява да си ходите със сапунисана коса...

Иначе и аз не ползвам домашни маски. Преди 2 или 3 седмици си купих маската на Глис Кюр от черната им серия и съм доволна от нея..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Момичета страшно съм доволна от козметиката на Avon особенно за косата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DirtyGirl
    аз изобщо.. за мен са пълни боклуци... а иначе аз си правя маски за коса просто да я поддържам,не защото е изтощена.... и искам да ми порасне по-бързо.. а иначе.... ЛИЧНО ДОКАЗАНО ! че когато правя маски косата ми расте по-бързо... а за хининовия шампоан.. нещо са ви излъгали.. не е само за косопад, а е нещо като себорал форте... също подсилва косата и помага за кръвообращението.. а иначе аз не очаквам кой знае какви резултати, а просто да го пробвам.. поради простата причина, че на мен хининовата вода грам не ми действа, а какво остава за шампоана... и не винаги косата трябва да е увредена,за да се поддържа.. а иначе за снимки... сме пускали снимки

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous
    Попрочетох темата и се чудя на усърдието с което бъркате разни неща и се мажете постоянно с нещо. Наистина ли сте с толкова увредени коси?
    Аз освен шампоан и маска и евентуално нещо преди пресата не слагам. Не ми се занимава, а и тия домашните неща ми се струват доста гаднички.
    Сега някък си ме навиха за хининовата вода да пръскам, ама и аз не знам какво да очаквам и колко ще съм редовна.
    Защо не слагате снимки, нещо като преди и след?
    Маски, независимо купени или не, трябва да си прави всяка жена с поне средно дълга коса и поне 1 път седмично според мен. Тези купешките са пълни с химии, затова ние си правим домашни.
    А, да, пише се някАк.

Цитирай Първоначално написано от DirtyGirl
    А аз - не. Шампоаните им за обем не струват, имам само 1 за ежедневна употреба - с черешов цвят. Не е лош, но не е и нищо особено. По-добре да дам същите пари за един бирен или бебешки шампоан - по-добре ще ми се отразят на косата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си