- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Всичко на Билка има силикон.
Използвала съм маска (4-5 опаковки) и шампоан на Билка - много съм доволна, но ти си решаваш.
Glam0rous ами извинявай.. просто явно погрешно те разбрах.. извинявай.. просто аз разбрах, че едва ли не за теб това всичкото е ужасно гадно и помислих, че ти ни нападаш... т.е. с това за маските.. иначе ние не правим маски, когато ни дойде на акъла.. все пак всяко нещо в преувеличени количества и вредно и това е ясно на всички.... а иначе.. щом на теб не ти е приятно не прави домашни маски ( и за това помислих, че се заяждаш) ... извинявай.. явно не съм те разбрала.... а иначе за мнението съм ОК от всякъде.. и все пак искам да чуя мнението ти за снимките в темата... а и бтв. твоето предложение със снимките преди и след го има, но има и такава цяла тема и за това може би не пускаме толкова много снимки... и пак ти се извинявам не исках да прозвучи грубо.. а иначе за силикона.. просто го казвам от личен опит.. не точно личен.. братовчедка ми ползваше такива продукти и това го е обяснила фризьорка.. и наистина косата и само по времето, когато ползваше продуктите й беше по-добре... сега искам да чуя твоето мнение за снимките....
![]()
Да речем, че очаквах по уау-ефект, но всичко с времето си предполагам.Искрено се надявам да не стигаме пак до такива недоразумения.
Като стана дума за ефекта, който се приписва на силикона се сетих, че всъщност този ефект има самата вода, с която се къпем. На повечето места тя е твърда-има повишено количество минерални вещества и те наистина се натрупват върху косата и тя става....гадна..нещо като тръбата от онази реклама на препарата за перални Калгон. Причината е същата. Братовчедка ми ми каза, че при тях има спец. шампоан деминерализатор, който се ползва 1-2 пъти в месеца и отмива всичко това. Ефектът бил много добър и мисля да я накарам да ми донесе.
Какъв ефект има това масло? Аз си купих кокосово,обаче като че ли никакъв ефект не виждам..Първоначално написано от FuCKkK13
ами маслото от пшеничен зародиш е против цъфтеж...Първоначално написано от bloodymirror
Glam0rous я кажи какви са били очакванията ти.. дано не са били ''коса като по рекламите'' защото такава естествена коса няма... искам да разбера, защото си против домашните маски, а с купени няма кой знае какъв ефект..и искам да видя мнение на човек, който разчита на купени маски,а резултатите от домашните не са достатъчни... не го правя, за да се заяждам.. просто наистина искам да разбера... може и пример с някое бг. момиче известно примерно да ми дадеш...![]()
само имай на предвид, че тези шампоани не са много полезни за косата.. ако използваш силиконови продукти - да, но иначе не, защото имат .. как да го кажа.. силно измиващи съставки, които са доста агресивни към косъма..Първоначално написано от Glam0rous
![]()
Благодаря ви момичета, отново за изчерпателните отговори. Май, май ще отделя по-голяма сума, за професионални продукти от фризьорския салон. Сиг. едно 60лв. ще има, че даже и отгоре, ноо.. по-добре отколкото само да купувам и купувам неща с временен ефект.![]()
To от фризьорските салони също е временен ефекта,няма нещо,което да държи за много време (за съжаление) :\Първоначално написано от RainOfHope
Mаслото от пшеничен зародиш на коя фирма си го взимате ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ Икаров.![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
^ Мерси. И аз сега прочетох в гугъл, че на Икаров е доста взимано.
То става и за кожата нали (за тяло) ?![]()
Еми Юле, аз ще пробвам, пък ако и от там нищо не стане.. масовите шампоани ме зоватПървоначално написано от bloodymirror
![]()
Определено не коса като по рекламите - най-малкото там са я направили фризьори. И нас да ни пипнат и нашите ще станат такива
Мога да дам пример главно с приятелки, които имат наистина хубави коси, но снимки не мисля, че е добре да качвам, просто не са мои. Преди време правих маската с тривитаминало е така от изгъзица, не че имах нужда. Както се изразихте - превантивно, но косата ми освен, че си беше същата на външен вид, започна и да капе. От тогава съм си само на купениБалсам не ползвам, защото не виждам смисъл щом всеки път слагам маска. На Орзен и на Билка маските са ми любими и си ги сменям. Аз за мен съм доволна, нямам проблеми с косата, въпреки, че доста често я третирам. Никога не е цъфтяла, пърхут не ми е появявал никога и расте супер бързо по мое мнение - около 3 пръста на месец.
Хора, косата ми просто "не е добре". Подстригах я скоро, а сега почти всеки косъм е цъфнал ииии то многоо!
Егати ш*та! Какво ли не правя, за да порасне и да спре да цъфти и тя си цъфти ли, цъфти.
Писна ми вече!![]()
Това, че тривитаминола се отразява различно на всеки не значи, че не действа![]()
Пробва ли на връхчетата масло от шеничен зародиш? Третираш ли я? Достатъчно вода и витамини приемаш ли?Първоначално написано от MegiBoOm
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не, аз нямам нищо против тривитаминола.Даже го ползвам и ми се отразява добре, но говоря принципно,че тя цъфти, както никога досега!![]()
Меги, не беше за теб, а за Glam0rous.
Ами не я третирам, приемам витамини, доколкото е възможно, а за пшеничен зародиш не съм пробвала
MegiBoOm,моята коса винаги е цъфтяла доста,но като използвам кристали (смятай,през годината я горях поне 3 пъти на седмица),косата ми е значително по-добре.Ти ползваш ли?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
.Първоначално написано от katii
Предполагам, че от него е било, от предозирането на витамин А. Явно съм си имала достатъчно и не е бил необходим.
^ Възможно е. Колко пъти си го ползвала ?
^ Около месец веднъж в седмицата. Заедно с газ, оцет, бадемово масло и ракия. След известно време пробвах и кисело мляко с масло и жълтъци около месец - не навреди, но и не видях промяна. То и каква промяна, като аз я правех единствено понеже ми казаха, че ще ми смъкне боята.
Кристали никога не съм ползвала.Първоначално написано от brutaLxxbunny
Меги, а защо не си вземеш ? ..аз преди ползвах и бях доволна..ако мислиш да взимаш ти предлагам да си вземеш на Cristian of roma с ленено семе - течността им е оранжева...13-14 лв. за 100мл. , но те стигат за достаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()