.
Затворена тема
Страница 35 от 58 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1447
    Голям фен Аватара на Glam0rous
    Всичко на Билка има силикон.
    Използвала съм маска (4-5 опаковки) и шампоан на Билка - много съм доволна, но ти си решаваш.

Banned Мега фен
    Glam0rous ами извинявай.. просто явно погрешно те разбрах.. извинявай.. просто аз разбрах, че едва ли не за теб това всичкото е ужасно гадно и помислих, че ти ни нападаш... т.е. с това за маските.. иначе ние не правим маски, когато ни дойде на акъла.. все пак всяко нещо в преувеличени количества и вредно и това е ясно на всички.... а иначе.. щом на теб не ти е приятно не прави домашни маски ( и за това помислих, че се заяждаш) ... извинявай.. явно не съм те разбрала.... а иначе за мнението съм ОК от всякъде.. и все пак искам да чуя мнението ти за снимките в темата... а и бтв. твоето предложение със снимките преди и след го има, но има и такава цяла тема и за това може би не пускаме толкова много снимки... и пак ти се извинявам не исках да прозвучи грубо .. а иначе за силикона.. просто го казвам от личен опит.. не точно личен.. братовчедка ми ползваше такива продукти и това го е обяснила фризьорка.. и наистина косата и само по времето, когато ползваше продуктите й беше по-добре... сега искам да чуя твоето мнение за снимките....

Да речем, че очаквах по уау-ефект, но всичко с времето си предполагам. Искрено се надявам да не стигаме пак до такива недоразумения.
    Като стана дума за ефекта, който се приписва на силикона се сетих, че всъщност този ефект има самата вода, с която се къпем. На повечето места тя е твърда-има повишено количество минерални вещества и те наистина се натрупват върху косата и тя става....гадна..нещо като тръбата от онази реклама на препарата за перални Калгон. Причината е същата. Братовчедка ми ми каза, че при тях има спец. шампоан деминерализатор, който се ползва 1-2 пъти в месеца и отмива всичко това. Ефектът бил много добър и мисля да я накарам да ми донесе.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от RainOfHope
    Ами ще помисля и ще видя, дали ще им се доверя отново
    Някакви други предложения да имате
    а и FuCKkK13 благодаря ти за изчерпателните отговори, katii на теб също
    няма проблем... пробвай това с маслото от пшеничен зародиш.. 90% ти гарантирам, че ще има ефект.. но не прекалявай с количеството, за да не стане много мазно по краищата и да стои сплескано... а да.. и само по краищата !
    Какъв ефект има това масло? Аз си купих кокосово,обаче като че ли никакъв ефект не виждам..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Ами ще помисля и ще видя, дали ще им се доверя отново
    Някакви други предложения да имате
    а и FuCKkK13 благодаря ти за изчерпателните отговори, katii на теб също
    няма проблем... пробвай това с маслото от пшеничен зародиш.. 90% ти гарантирам, че ще има ефект.. но не прекалявай с количеството, за да не стане много мазно по краищата и да стои сплескано... а да.. и само по краищата !
    Какъв ефект има това масло? Аз си купих кокосово,обаче като че ли никакъв ефект не виждам..
    ами маслото от пшеничен зародиш е против цъфтеж...
    Glam0rous я кажи какви са били очакванията ти.. дано не са били ''коса като по рекламите'' защото такава естествена коса няма... искам да разбера, защото си против домашните маски, а с купени няма кой знае какъв ефект..и искам да видя мнение на човек, който разчита на купени маски,а резултатите от домашните не са достатъчни... не го правя, за да се заяждам.. просто наистина искам да разбера... може и пример с някое бг. момиче известно примерно да ми дадеш...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous
    Да речем, че очаквах по уау-ефект, но всичко с времето си предполагам. Искрено се надявам да не стигаме пак до такива недоразумения.
    Като стана дума за ефекта, който се приписва на силикона се сетих, че всъщност този ефект има самата вода, с която се къпем. На повечето места тя е твърда-има повишено количество минерални вещества и те наистина се натрупват върху косата и тя става....гадна..нещо като тръбата от онази реклама на препарата за перални Калгон. Причината е същата. Братовчедка ми ми каза, че при тях има спец. шампоан деминерализатор, който се ползва 1-2 пъти в месеца и отмива всичко това. Ефектът бил много добър и мисля да я накарам да ми донесе.
    само имай на предвид, че тези шампоани не са много полезни за косата.. ако използваш силиконови продукти - да, но иначе не, защото имат .. как да го кажа.. силно измиващи съставки, които са доста агресивни към косъма..

Благодаря ви момичета, отново за изчерпателните отговори. Май, май ще отделя по-голяма сума, за професионални продукти от фризьорския салон. Сиг. едно 60лв. ще има, че даже и отгоре, ноо.. по-добре отколкото само да купувам и купувам неща с временен ефект.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Благодаря ви момичета, отново за изчерпателните отговори. Май, май ще отделя по-голяма сума, за професионални продукти от фризьорския салон. Сиг. едно 60лв. ще има, че даже и отгоре, ноо.. по-добре отколкото само да купувам и купувам неща с временен ефект.
    To от фризьорските салони също е временен ефекта,няма нещо,което да държи за много време (за съжаление) :\

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Mаслото от пшеничен зародиш на коя фирма си го взимате ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ Икаров.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Град
    София
    ^ Мерси. И аз сега прочетох в гугъл, че на Икаров е доста взимано.
    То става и за кожата нали (за тяло) ?

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    To от фризьорските салони също е временен ефекта,няма нещо,което да държи за много време (за съжаление) :\
    Еми Юле, аз ще пробвам, пък ако и от там нищо не стане.. масовите шампоани ме зоват

Определено не коса като по рекламите - най-малкото там са я направили фризьори. И нас да ни пипнат и нашите ще станат такива
    Мога да дам пример главно с приятелки, които имат наистина хубави коси, но снимки не мисля, че е добре да качвам, просто не са мои. Преди време правих маската с тривитаминало е така от изгъзица, не че имах нужда. Както се изразихте - превантивно, но косата ми освен, че си беше същата на външен вид, започна и да капе. От тогава съм си само на купени Балсам не ползвам, защото не виждам смисъл щом всеки път слагам маска. На Орзен и на Билка маските са ми любими и си ги сменям. Аз за мен съм доволна, нямам проблеми с косата, въпреки, че доста често я третирам. Никога не е цъфтяла, пърхут не ми е появявал никога и расте супер бързо по мое мнение - около 3 пръста на месец.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хора, косата ми просто "не е добре". Подстригах я скоро, а сега почти всеки косъм е цъфнал ииии то многоо!
    Егати ш*та! Какво ли не правя, за да порасне и да спре да цъфти и тя си цъфти ли, цъфти.
    Писна ми вече!

Град
    София
    Това, че тривитаминола се отразява различно на всеки не значи, че не действа

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Хора, косата ми просто "не е добре". Подстригах я скоро, а сега почти всеки косъм е цъфнал ииии то многоо!
    Егати ш*та! Какво ли не правя, за да порасне и да спре да цъфти и тя си цъфти ли, цъфти.
    Писна ми вече!
    Пробва ли на връхчетата масло от шеничен зародиш? Третираш ли я? Достатъчно вода и витамини приемаш ли?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Света На Мечтите
    Не, аз нямам нищо против тривитаминола.Даже го ползвам и ми се отразява добре, но говоря принципно,че тя цъфти, както никога досега!

Град
    София
    Меги, не беше за теб , а за Glam0rous.

Град
    Света На Мечтите
    Ами не я третирам, приемам витамини, доколкото е възможно, а за пшеничен зародиш не съм пробвала

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    MegiBoOm,моята коса винаги е цъфтяла доста,но като използвам кристали (смятай,през годината я горях поне 3 пъти на седмица),косата ми е значително по-добре.Ти ползваш ли?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от katii
    Меги, не беше за теб , а за Glam0rous.
    .

Предполагам, че от него е било, от предозирането на витамин А. Явно съм си имала достатъчно и не е бил необходим.

Град
    София
    ^ Възможно е. Колко пъти си го ползвала ?

^ Около месец веднъж в седмицата. Заедно с газ, оцет, бадемово масло и ракия. След известно време пробвах и кисело мляко с масло и жълтъци около месец - не навреди, но и не видях промяна. То и каква промяна, като аз я правех единствено понеже ми казаха, че ще ми смъкне боята.

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    MegiBoOm,моята коса винаги е цъфтяла доста,но като използвам кристали (смятай,през годината я горях поне 3 пъти на седмица),косата ми е значително по-добре.Ти ползваш ли?
    Кристали никога не съм ползвала.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Кристали никога не съм ползвала.
    Меги, а защо не си вземеш ? ..аз преди ползвах и бях доволна..ако мислиш да взимаш ти предлагам да си вземеш на Cristian of roma с ленено семе - течността им е оранжева...13-14 лв. за 100мл. , но те стигат за доста

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си