- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Ахам,препоръчвам ви го.Наистина е![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм си правила маска с рициново масло няколко пъти. Последния беше преди седмица и освен него към маската добавих бадемово масло и какао. Ефект кой знае какъв не видях. Мовеби трябва да добавям други съставки към него.![]()
Оххх, тая мойта коса, като я оставя да изсъхне сама и става една хвърчаща, че човек ще си помисли, че цъфти отвсякъде и не съм я подстригвала с години!![]()
![]()
![]()
![]()
+1 Всяко косъмче стърчи...а я подстригвах преди месецПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
И се накъдря ужасно!
![]()
Пълен ужас.Добре, че поне на следващия ден е в пъти по-добреее, чее.....![]()
Titinka, а при теб как минава една седмица примерно? Какви маски си правиш, с какъв шампоан се миеш,абе ако можеш опиши всичко от-до. Слагаш ли кристали?Спрейчета?
Малеееееее , колко страници ще има да наваксвам и от старата тема , и от тази![]()
Хора много , Човеци малко !
Аз разлика не виждам честно казано, освен в името...Първоначално написано от miminko
И двете съдърьат само витамини А и Е + соево масло.
Ха, щастливки. На мене за 1 година ми расте с около 5 до 10 сантиметра. Пускам я вече от 3 години, слагам и всичко, което се е изписало в тази тема още от преди 3 години и ефекта е не повече от 10см. Тъй, че до коса е. На някои им расте за месец, на други за години.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Зa сeбoрaл фoртe,хининoжaтa жoдa и трижитaминoлa дa питaм kъдe сe прoдaвaт..? :]
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
miminko аз не съм забелязала. И доколкото знам и другите момичета (поне тук от темата не са)... Бях чела, че единствено се увеличава апетита (което води до напълняване). Но аз и такова нещо не съм забелязала. Вземи си Геритамина.![]()
Себорал Форте и хининовата вода от аптеката, а тривитаминола от ветеринарната аптека.Първоначално написано от krokkrok
Значи в седмицата си правя 2 пъти маската с тривитаминол,какао,аспирин ,бадемо масло,ракия,оцет,кисело мляко и жълтък.Стоя 2 часа и се измивам с професионален шампоан на Bacchara.Шампоан слагам 1 път не повече.А и слагам професионална маска за коса със сусам на мокра коса,докато съм в банята стоя 2-3мин. и я изплаквам.Преди слагах кристало,но вече не.И спрейчета не слагам,освен този на Балеа с УВ-филтър.И най-важното, е че косата от близо 2г. не я суша със сешоар,а я оставям сама да съхне-няма зима няма лято.И другото важно,е че преса имам,но я ползвам само за важни случаи да се изправя и т.н.Първоначално написано от iiordanova
Мерси за подробното обяснение.
А мисля да си купя и аз Себорал Форте. Бяхте го обсъждали,ама още му се чудя.
Добър е, но се приготви за покърителна миризма!![]()
Е не е от най-приятната миризма, но се свиква. Аз вече не и обръщам внимание, не е толкова зле.![]()
Шампоаните на Christian of Roma намират ли се в козметичните магазини или трябва от фризьорски салон да си поръчам?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ето още предложения от мен за растителни масла,които може да добавяте в маските си:
КАЙСИЕВО МАСЛО,ПРАСКОВЕНО МАСЛО,МАСЛО ОТ АВОКАДО,МАСЛИНОВО МАСЛО,МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ,
МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМЕНА,САФЛОРОВО МАСЛО,СУСАМОВО МАСЛО,МАСЛО ОТ ЖОЖОБА,МАСЛО ОТ КАРИТЕ...
Аз днес ще си купувам нови продукти за маска,тъй като ми свършиха другите и в момента си избирам комбинацията![]()
В Пловдив има техен магазин,и вътре продават всичко.И аз скоро мисля да ида до там.Първоначално написано от billytalent
Леле, колко много сте изписали, ще ви чета :P
Аз да се запиша, че съм с маска с тривитаминол, бадемово и кокосово масло, стимулант, хининова вода, ракия, кафенце и какао.
Почти цяла година си слагам бадемово масло, никога не съм почивала от него. Почивам само от тривитаминол, като го замествам с стимуланта на Икаров и обратната. Трябва ли да почивам и от другите масла?
Sevdito аз съм ползвала само маслото от карите, от пшеничен зародиш, от гроздови семена и от жожоба. Харесват ми ама всяко масло е за нещо, ти си избери.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
И аз досега съм почивала само от тривитаминола... мисля, че няма нужда да се почива от маслата.Първоначално написано от lqlq89
![]()
На мен Себорала не ми мирише лошоне е някаква натрапчива миризма,но нещо не ми помага за пърхута.Вие с каква цел го ползвате?За растеж?