.
Затворена тема
Страница 4 от 58 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1447
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Мерси,може и аз да си го взема.

Голям фен Аватара на Colombia
    Ахам,препоръчвам ви го.Наистина е
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Аз съм си правила маска с рициново масло няколко пъти. Последния беше преди седмица и освен него към маската добавих бадемово масло и какао. Ефект кой знае какъв не видях. Мовеби трябва да добавям други съставки към него.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Оххх, тая мойта коса, като я оставя да изсъхне сама и става една хвърчаща, че човек ще си помисли, че цъфти отвсякъде и не съм я подстригвала с години!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Оххх, тая мойта коса, като я оставя да изсъхне сама и става една хвърчаща, че човек ще си помисли, че цъфти отвсякъде и не съм я подстригвала с години!
    +1 Всяко косъмче стърчи...а я подстригвах преди месец И се накъдря ужасно!

Град
    Света На Мечтите
    Пълен ужас.Добре, че поне на следващия ден е в пъти по-добреее, чее.....

Мега фен Аватара на iiordanova
    Titinka, а при теб как минава една седмица примерно? Какви маски си правиш, с какъв шампоан се миеш,абе ако можеш опиши всичко от-до. Слагаш ли кристали?Спрейчета?

Голям фен
    Малеееееее , колко страници ще има да наваксвам и от старата тема , и от тази
    Хора много , Човеци малко !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Момичета, има ли разлика (най-вероятно има ) между Герикапс и Геритамин нео? Каква е тя? Днес една приятелка ми препоръча от първите, но ми се струват много евтини, не ми се иска да рискувам, особено с косата си.
    Аз разлика не виждам честно казано, освен в името... И двете съдърьат само витамини А и Е + соево масло.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Чудя се за 4-5 месеца дали ще може да порасне с +/- 10 см? Или е прекалено невъзможно?
    Абсолютно възможно е, дори е сигурно, ако не ти цъфти и не ти се налага да и взимаш връхчетата всеки месец.
    Зависи колко бързо ти расте косата,на мен за 1месец ми расте с 5см,ако ползвам стимулиращи продукти за растеж.Така,че за 4-5месеца ще ти порасне близо 20см.
    Ха, щастливки. На мене за 1 година ми расте с около 5 до 10 сантиметра. Пускам я вече от 3 години, слагам и всичко, което се е изписало в тази тема още от преди 3 години и ефекта е не повече от 10см. Тъй, че до коса е. На някои им расте за месец, на други за години.

Зa сeбoрaл фoртe,хининoжaтa жoдa и трижитaминoлa дa питaм kъдe сe прoдaвaт..? :]
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    София
    miminko аз не съм забелязала. И доколкото знам и другите момичета (поне тук от темата не са)... Бях чела, че единствено се увеличава апетита (което води до напълняване). Но аз и такова нещо не съм забелязала. Вземи си Геритамина.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Зa сeбoрaл фoртe,хининoжaтa жoдa и трижитaминoлa дa питaм kъдe сe прoдaвaт..? :]
    Себорал Форте и хининовата вода от аптеката, а тривитаминола от ветеринарната аптека.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Titinka, а при теб как минава една седмица примерно? Какви маски си правиш, с какъв шампоан се миеш,абе ако можеш опиши всичко от-до. Слагаш ли кристали?Спрейчета?
    Значи в седмицата си правя 2 пъти маската с тривитаминол,какао,аспирин ,бадемо масло,ракия,оцет,кисело мляко и жълтък.Стоя 2 часа и се измивам с професионален шампоан на Bacchara.Шампоан слагам 1 път не повече.А и слагам професионална маска за коса със сусам на мокра коса,докато съм в банята стоя 2-3мин. и я изплаквам.Преди слагах кристало,но вече не.И спрейчета не слагам,освен този на Балеа с УВ-филтър.И най-важното, е че косата от близо 2г. не я суша със сешоар,а я оставям сама да съхне-няма зима няма лято.И другото важно,е че преса имам,но я ползвам само за важни случаи да се изправя и т.н.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Мерси за подробното обяснение.
    А мисля да си купя и аз Себорал Форте. Бяхте го обсъждали,ама още му се чудя.

Град
    София
    ^ Взимай го не се чуди повече.

Град
    Света На Мечтите
    Добър е, но се приготви за покърителна миризма!

Град
    София
    Е не е от най-приятната миризма, но се свиква. Аз вече не и обръщам внимание, не е толкова зле.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Шампоаните на Christian of Roma намират ли се в козметичните магазини или трябва от фризьорски салон да си поръчам?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на Sevdito
    Ето още предложения от мен за растителни масла,които може да добавяте в маските си:

КАЙСИЕВО МАСЛО,ПРАСКОВЕНО МАСЛО,МАСЛО ОТ АВОКАДО,МАСЛИНОВО МАСЛО,МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ,
    МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМЕНА,САФЛОРОВО МАСЛО,СУСАМОВО МАСЛО,МАСЛО ОТ ЖОЖОБА,МАСЛО ОТ КАРИТЕ...

Аз днес ще си купувам нови продукти за маска,тъй като ми свършиха другите и в момента си избирам комбинацията

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Шампоаните на Christian of Roma намират ли се в козметичните магазини или трябва от фризьорски салон да си поръчам?
    В Пловдив има техен магазин,и вътре продават всичко.И аз скоро мисля да ида до там.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Леле, колко много сте изписали, ще ви чета :P
    Аз да се запиша, че съм с маска с тривитаминол, бадемово и кокосово масло, стимулант, хининова вода, ракия, кафенце и какао.
    Почти цяла година си слагам бадемово масло, никога не съм почивала от него. Почивам само от тривитаминол, като го замествам с стимуланта на Икаров и обратната. Трябва ли да почивам и от другите масла?
    Sevdito аз съм ползвала само маслото от карите, от пшеничен зародиш, от гроздови семена и от жожоба. Харесват ми ама всяко масло е за нещо, ти си избери.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    Пловдив
    И аз днес ще си правя маска.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Леле, колко много сте изписали, ще ви чета :P
    Аз да се запиша, че съм с маска с тривитаминол, бадемово и кокосово масло, стимулант, хининова вода, ракия, кафенце и какао.
    Почти цяла година си слагам бадемово масло, никога не съм почивала от него. Почивам само от тривитаминол, като го замествам с стимуланта на Икаров и обратната. Трябва ли да почивам и от другите масла?
    Sevdito аз съм ползвала само маслото от карите, от пшеничен зародиш, от гроздови семена и от жожоба. Харесват ми ама всяко масло е за нещо, ти си избери.
    И аз досега съм почивала само от тривитаминола... мисля, че няма нужда да се почива от маслата.

Супер фен Аватара на nymphadora
    На мен Себорала не ми мирише лошо не е някаква натрапчива миризма,но нещо не ми помага за пърхута.Вие с каква цел го ползвате?За растеж?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си