- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Аромата му е много силен - като на мъжки парфюм. Доста е силен ароматаПървоначално написано от Colombia
![]()
MegiBoOm може само с тривитаминол... аз преди около 1 година се мазах така, но пак си стоях по 2 часа и нищо ми нямаше, но това беше само 1 месец.... на теб предполагам ще ти свърши за по-малко от месец.. няма проблем според мен
а и доста момичета така се мажат..
![]()
аз днес няма да мога да си направя маска за това ще си правя утре![]()
За какво използвате стимуланта на Икаров?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
растеж, заздравяване, подхранване. Той е съвкупност от няколко маслаПървоначално написано от brutaLxxbunny
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Днес си купих Себорал форте и Себорал+, в корените или по дължината да го нанасям ?
^ Само в корените.
Душата е кивота, усмивката - камина!
Хора и аз днеска нямах време да се намажа с тривитаминола, защото бях на фрузьор и ми маханха почти всичко цъфнало и сега съм много щастлива. А какъв сешоар ми направихаа...Лелее, изумена съм просто.Косата ми бухна, мирише страхотно и има едни къдрици, толкова добре станаха,че ми идеше да разцелувам фризьорката ми!
![]()
Меги, честита прическаКолко горе долу ти взеха?
Хаха не цена... от косата колко ти взеха?![]()
Ами на мен само по дължината на косъма ми обраха цъфтежите. (:
Меги, какво им каза, да ти оберат само цъфналото ли ?
Искам снимка!Аз след малко ще кача една от снощи ..
А, бду, искам да ви питам нещо. Косата ми е гъста и на пластове седи горният слой като надъвкан малко.. ако се филира леко, нали ще се оправи?![]()
^ Аз съм по същия начин и да, ще се оправи ако ти го филират леко.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Направих си маска на косата и в нея сложих:
1 жълтък
1 с. л. мед
1 с. л. масло от пшеничен зародиш
1 с. л. сок от лимон
1 с. л. ракия
1 с. л. кафе
И сега се чудя дали ще ми потъмнее косата от кафето, цвета и е тъмно рус.
Humans need fantasy to be human.
^Моята от кафето и/или какаото придобива за кратко едни червеникави оттенъци, ама тя и по принцип си ги има. Ето я.
^ Много ти е хубава косата. И аз имах същата прическа, но преди няколко седмици я подстригах късо (малко под раменете и на черта). Цвета на косата ми е малко по-тъмен от твоя и има червени оттенъци особено на слънце.
Humans need fantasy to be human.
Ами тяя просто започна да хваща кичур по кичур и каквото щръкне го клъцваше, но ен ми намокри косата, защото й казах,че така няма да види цъфтежите.
Качеството е мега гадно, ама мисля,че се вижда:
http://prikachi.com/images/838/3789838p.jpg
![]()
Благодаря.
Мисля,че на тази снимка (паааак с гадно качество) може да се види повече обемът в корените:
http://prikachi.com/images/825/3789825s.jpg
![]()
Някой може ли да намери обяснение защо повечето продукти от типа на тривитаминол,рициново,коко сово масло,разни маски изобщо не ми действат на косата? Друг има ли го този проблем?
Питах просто, защото аз не мога сама да си суша косата.. отзад не ми се получава..Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
bloodymirror, може косата ти по принцип да е много лъскава, здрава и т.н. Може ти да не забелязваш ефекта от маските, така че просто питай някоя приятелка.. или майка си, не знам.
pressiana, супер яка ти е косата и много здрава изглежда. Да не говорим за якия цвят...
МегиТакава прическа колкото и да се мъча да си направя няма да успея... Браво много е хубава и прическата и косата ти.
Абе в тая тема само момичета с яки коси има![]()
Меги и другото момиче,което пусна снимка имат невероятни коси....и аз съм пробвала да си направя г/д. такива къдрици, но само един път бях успяла.. просто явно сешоара не е за мен.. а и без това ми е много играчка ..
утре ще си направя маска и ще ви кажа какво съм сложила, но най-вероятно ще е същата, но този път може да добавя кокосово масло![]()