.
Затворена тема
Страница 41 от 58 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1447
    Здравейте! Аз съм нова във форума и не са ми ясни всички неща + това съм на 13... Значи косата ми е мазна, никога не съм я горяла с преси, маши или други такива неща,(само дето си направих кичури преди няколко дни) но на втория ден след като се изкъпя е мазна. Използвала съм Шаума, Сайъс, Елсев и все такива шампоани но няма никаква разлика. Сега съм със Селсън синия. Слагам балсам на Елсев. Освен това ако си я пусна и на втория час тя се сплесква и става такава, все едно не съм я измила. А като се среша цялата се наелектризира, направо приличам на гръмнала в главата... Таа, кажете някой съвет, моля ви!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от b0jito
    Здравейте! Аз съм нова във форума и не са ми ясни всички неща + това съм на 13... Значи косата ми е мазна, никога не съм я горяла с преси, маши или други такива неща,(само дето си направих кичури преди няколко дни) но на втория ден след като се изкъпя е мазна. Използвала съм Шаума, Сайъс, Елсев и все такива шампоани но няма никаква разлика. Сега съм със Селсън синия. Слагам балсам на Елсев. Освен това ако си я пусна и на втория час тя се сплесква и става такава, все едно не съм я измила. А като се среша цялата се наелектризира, направо приличам на гръмнала в главата... Таа, кажете някой съвет, моля ви!
    Спокоо,и аз съм така.Първо,мазната коса си е мазна и това е Къпеш я на втория ден.Пробвай на Орзене шампоана за мана коса - действа добре.Също така и съставки като невен и лайка например (поне на мен).За да не изглежда мазна можеш да използваш бебешка пудра.Слагаш на ръцете си и втриваш в корените.Пудрата абсорбира мазнината и ти придава обем.
    Ползвай балсами с впръскване,като например тези на Глис.Аз ползвам розовият на Глис,срещу наелектризиране,действа добре.НО,пръскай само по дължината на косата,не в корените,в противен случаи ще се омазни по-бързо.Също така можеш да слагаш кристали,отново по дължината,те също предотвратяват ефекта на "бръкнала в контакта".А и още нещо - не се реши.Може да ти звучи гадно,но косата седи повече на място.Поне на мен,аз си ставам с прическа
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    ^ + себорал форе (изсушава) и се нанася в корените.. може да ти помогне.. също така шампоана на милва хининовия.. моята коса е нормална, а ми я изсушава и доста момичета казват, че има такъв ефект.. можеш да го пробваш.. около 2 лв. е.. ако имаш сезонен косопад може да ти помогне,изсушава и може да ти подсили косата,нищо, че не я гориш и т.н...

Искам да попитам тук,момичета доволни ли сте от шампоаните на Пантен?Попаднаха ми два тестера за шампоан и маска за мазна коса и днес ще ги изпробвам.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Искам да попитам тук,момичета доволни ли сте от шампоаните на Пантен?Попаднаха ми два тестера за шампоан и маска за мазна коса и днес ще ги изпробвам.
    aми Пантен не помня да съм ползвала.. или ако съм ползвала е било преди доста отдавна..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Аз съм доволна А да те попитам откъде са ти тестерите?

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Аз съм доволна А да те попитам откъде са ти тестерите?

На майка ми и бяха подарили някаква кошница с такива продукти и аз тя ми даде тези,защото нейната коса е суха.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Използвала съм доста шампоани и евтини за по левче и по-скъпи, но от Пантена на по смотан не съм попадала. Поне на мене ми прави косата ужаснаааа.

Супер фен Аватара на wiiwa

..

утре ще си правя маска, предложения какво да сложа ? Нямам само стимуланта на Икаров..

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от b0jito
    Купи си катранен шампоан... би трябвало да ти помогне. Около 2 лева е, взима се от аптеката.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Banned Мега фен

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    утре ще си правя маска, предложения какво да сложа ? Нямам само стимуланта на Икаров..
    ракия,оцет,жълтък,кисело мляко,бадемово масло,тривитаминол... примерно си правиш маска с тривитаминол,бадемово масло,ракия,жълтък и оцет

Супер фен Аватара на wiiwa

..

^ Да сложа ли мас .. и тривитаминола ми е отворен от повече от 28 дни, има ли проблем ?

Вие какви маски си правите със стимуланта на Икаров,дайте някакви примери
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Banned Мега фен

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    ^ Да сложа ли мас .. и тривитаминола ми е отворен от повече от 28 дни, има ли проблем ?
    ами не знам.. ти си решаваш.. а за тривитаминола.. също.. според мен до 1 месец след изтичането на датата няма проблем, ест. ако е държан в хладилника... абе ти си прецени
    brutaLxxbunny не го слагам по принцип в маски.. слагала съм 1-2 пъти,когато нямам друго масло.. иначе за мен е достатъчен и е достатъчно силен, така че няма смисъл от други продукти

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Здравейте, момичета.
    Искам да ви споделя една маска за изсветляване, на която попаднах.
    Имате нужда от мед, дестилирана вода(но и минерална става, такава от разтопен лед също, pH трябва да е 7) и канела/зехтин/бадемово масло. Смесвате 1с.л. мед, 6с.л. вода и 1с.л. канела/зехтин/бадемово масло и бъркате. После на влажна коса се нанася и се покрива с найлонова шапка/фолио и хавлия отгоре. Стои се 2 часа, но и по-малко може. Много жизнена и хубава правела косата и видим ефект имало още от първия опит, особено с канелата. Аз се чудя дали да я пробвам, при положение, че не съм сигурна, че искам по-светла коса и ис обожавам естествения цвят.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    София
    ^ Тази маска съм 100 % сигурна, че не изсветлява косата.

Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Защо?Аз сложа ли мед в някоя от маските ми,веднага ми прави по-светли кичурчета от първият път.А моята коса е светлокестенява,тъмно руса,нещо такова...
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    При мен пък снимките ти не се отварят ?
    А сега можеш ли да я отвориш ? http://prikachi.com/images/499/3792499V.jpg Косата ми!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мисля, че грешиш. Там,където я прочетох, много момичетя бяха доволни още от първия път, а дори имаше и снимки. Разлика определено се виждаше. Разбира се, няма да се получи, ако pH на водата е под 6-7.
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mirelaa
    А сега можеш ли да я отвориш ? http://prikachi.com/images/499/3792499V.jpg Косата ми!
    имаш страхотна коса... искрено ти завиждам

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от Mirelaa
    имаш страхотна коса... искрено ти завиждам
    Моята беше същата преди да започна с диетите и изрусяването

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Мисля, че грешиш. Там,където я прочетох, много момичетя бяха доволни още от първия път, а дори имаше и снимки. Разлика определено се виждаше. Разбира се, няма да се получи, ако pH на водата е под 6-7.
    Ами добре тогава пробвай я, направи снимки преди и сега и ще видим дали действа.

Mirelaa имаш супер яката коса и е тооолкова дълга.

Благодаря ви на всички !

Голям фен Аватара на Sevdito
    Момичета,аз сега ще си направя маска,хем на косата,хем на лицето 2 in 1

Според вас тази маска добра ли е,за нормална кожа на лицето-мед и жълтък+ кисело мляко?

Sevdito - Аз за лицето съм си правила и с мед, и с яйце, но отделно и имаше доста хубав ефект. Киселото мляко все се каня, обаче трябва да си го изцедиш за лицето, иначе ще ти се разтече сякаш А пък за косата не знам ;д

BTW само аз ли забелязах, че сме на 69 страница
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си