- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Здравейте! Аз съм нова във форума и не са ми ясни всички неща + това съм на 13... Значи косата ми е мазна, никога не съм я горяла с преси, маши или други такива неща,(само дето си направих кичури преди няколко дни) но на втория ден след като се изкъпя е мазна. Използвала съм Шаума, Сайъс, Елсев и все такива шампоани но няма никаква разлика. Сега съм със Селсън синия. Слагам балсам на Елсев. Освен това ако си я пусна и на втория час тя се сплесква и става такава, все едно не съм я измила. А като се среша цялата се наелектризира, направо приличам на гръмнала в главата...Таа, кажете някой съвет, моля ви!
Спокоо,и аз съм така.Първо,мазната коса си е мазна и това еПървоначално написано от b0jito
Къпеш я на втория ден.Пробвай на Орзене шампоана за мана коса - действа добре.Също така и съставки като невен и лайка например (поне на мен).За да не изглежда мазна можеш да използваш бебешка пудра.Слагаш на ръцете си и втриваш в корените.Пудрата абсорбира мазнината и ти придава обем.
Ползвай балсами с впръскване,като например тези на Глис.Аз ползвам розовият на Глис,срещу наелектризиране,действа добре.НО,пръскай само по дължината на косата,не в корените,в противен случаи ще се омазни по-бързо.Също така можеш да слагаш кристали,отново по дължината,те също предотвратяват ефекта на "бръкнала в контакта".А и още нещо - не се реши.Може да ти звучи гадно,но косата седи повече на място.Поне на мен,аз си ставам с прическа![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ + себорал форе (изсушава) и се нанася в корените.. може да ти помогне.. също така шампоана на милва хининовия.. моята коса е нормална, а ми я изсушава и доста момичета казват, че има такъв ефект.. можеш да го пробваш.. около 2 лв. е.. ако имаш сезонен косопад може да ти помогне,изсушава и може да ти подсили косата,нищо, че не я гориш и т.н...![]()
Искам да попитам тук,момичета доволни ли сте от шампоаните на Пантен?Попаднаха ми два тестера за шампоан и маска за мазна коса и днес ще ги изпробвам.
Бях хиляди пъти Жулиета.
aми Пантен не помня да съм ползвала.. или ако съм ползвала е било преди доста отдавна..Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Аз съм доволнаПървоначално написано от brutaLxxbunny
А да те попитам откъде са ти тестерите?
Първоначално написано от bloodymirror
На майка ми и бяха подарили някаква кошница с такива продукти и аз тя ми даде тези,защото нейната коса е суха.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Използвала съм доста шампоани и евтини за по левче и по-скъпи, но от Пантена на по смотан не съм попадала. Поне на мене ми прави косата ужаснаааа.Първоначално написано от brutaLxxbunny
утре ще си правя маска, предложения какво да сложа ? Нямам само стимуланта на Икаров..
Купи си катранен шампоан... би трябвало да ти помогне. Около 2 лева е, взима се от аптеката.Първоначално написано от b0jito
Душата е кивота, усмивката - камина!
ракия,оцет,жълтък,кисело мляко,бадемово масло,тривитаминол... примерно си правиш маска с тривитаминол,бадемово масло,ракия,жълтък и оцетПървоначално написано от wiiwa
![]()
^ Да сложа ли мас .. и тривитаминола ми е отворен от повече от 28 дни, има ли проблем ?
Вие какви маски си правите със стимуланта на Икаров,дайте някакви примери![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
ами не знам.. ти си решаваш.. а за тривитаминола.. също.. според мен до 1 месец след изтичането на датата няма проблем, ест. ако е държан в хладилника... абе ти си прецениПървоначално написано от wiiwa
![]()
brutaLxxbunny не го слагам по принцип в маски.. слагала съм 1-2 пъти,когато нямам друго масло.. иначе за мен е достатъчен и е достатъчно силен, така че няма смисъл от други продукти![]()
Здравейте, момичета.
Искам да ви споделя една маска за изсветляване, на която попаднах.
Имате нужда от мед, дестилирана вода(но и минерална става, такава от разтопен лед също, pH трябва да е 7) и канела/зехтин/бадемово масло. Смесвате 1с.л. мед, 6с.л. вода и 1с.л. канела/зехтин/бадемово масло и бъркате. После на влажна коса се нанася и се покрива с найлонова шапка/фолио и хавлия отгоре. Стои се 2 часа, но и по-малко може. Много жизнена и хубава правела косата и видим ефект имало още от първия опит, особено с канелата. Аз се чудя дали да я пробвам, при положение, че не съм сигурна, че искам по-светла коса и ис обожавам естествения цвят.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
^ Тази маска съм 100 % сигурна, че не изсветлява косата.
Защо?Аз сложа ли мед в някоя от маските ми,веднага ми прави по-светли кичурчета от първият път.А моята коса е светлокестенява,тъмно руса,нещо такова...Първоначално написано от LudotoDevoiche
Бях хиляди пъти Жулиета.
А сега можеш ли да я отвориш ? http://prikachi.com/images/499/3792499V.jpg Косата ми!Първоначално написано от SmilezZz
Мисля, че грешиш.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Там,където я прочетох, много момичетя бяха доволни още от първия път, а дори имаше и снимки. Разлика определено се виждаше. Разбира се, няма да се получи, ако pH на водата е под 6-7.
Everything changes, but beauty remains ...
имаш страхотна коса... искрено ти завиждамПървоначално написано от Mirelaa
![]()
Моята беше същата преди да започна с диетите и изрусяванетоПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Ами добре тогава пробвай я, направи снимки преди и сега и ще видим дали действа.Първоначално написано от PullMeCloser
Mirelaa имаш супер яката коса и е тооолкова дълга.![]()
Момичета,аз сега ще си направя маска,хем на косата,хем на лицето 2 in 1
Според вас тази маска добра ли е,за нормална кожа на лицето-мед и жълтък+ кисело мляко?
Sevdito - Аз за лицето съм си правила и с мед, и с яйце, но отделно и имаше доста хубав ефект. Киселото мляко все се каня, обаче трябва да си го изцедиш за лицето, иначе ще ти се разтече сякашА пък за косата не знам ;д
BTW само аз ли забелязах, че сме на 69 страница![]()
![]()
Момиче ^^