- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Ами..аз вече го забърках така киселото мляко,без да го изцедя..Първоначално написано от arsenalllbaby
А за косата си направих друга маска.
^ Сподели каква?![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
момичета не спорете.. както всяко нещо и това е индивидуално... аз почти винаги слагам мед в маската,но косата ми не става по-светла... обаче има и момичета при които още от първия път има видим ефект.. така че няма смисъл да споритеПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
аз си направих маска с: кокосово масло,бадемово масло,зехтин,оцет,ракия,кис ело мляко,тривитаминол,мед и малко хума... за съжаление забравих да сложа рициново масло, но нищо.. другия път ще сложа![]()
забравих да кажа.. и жълтък..![]()
Косата понякога трудно се изсветлява с боя, камоли с мед...
Душата е кивота, усмивката - камина!
Момичета,някой има ли някакви отзиви за аргановото масло?Фризьорката ми го препоръча против frizz ефекта.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
жълтък,мед,ампула алое,кисело мляко,Стимулант на Икаров,масло от жожоба.Първоначално написано от LudotoDevoiche
ами то зависи колко ти е светла по принципПървоначално написано от LudotoDevoiche
.. ако е кестенява и аз не мисля, че ще стане, но ако е руса или тъмно руса може и да изсветли малко, но аз не съм забелязвала
![]()
от няколко дена имам задълбочен косопад , не е като да пада с кичури, но ... ужасно е. Не я горя , правя и маски , купих си днес себорал форте, слагам и кристали и какво ли още не ..
wiiwa Може да е от прекалено многото продукти.. А и май си има сезонно падане сега.. Ако искаш, пробвай с чесън, ама щом не е толкова сериозно..
Момиче ^^
Момичета,нормално ли е винаги след като си правя да ми пада по много коса,а на вас случва ли се?(Забелязвам,че косата ми е доста oредяла и почнах да се притеснявам)
Редуцирай химиите и си вземи ампули за растеж/против косопад.Първоначално написано от wiiwa
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Момичета може ли да кажете как се прави така нареченото Deep conditioning?
Аз пък да попитам...
MegiBoOm какво е това Deep conditioning?Какво представлява?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
може да е сезонен косопад, а може и да ти трябва почивка от маската с тривитаминол (пренасищане на вит. А. води до обратния ефект - косата започва да пада) .. ако скоро не си правила почивка от маски си направиПървоначално написано от Sevdito
![]()
Ами мисля,че се маже цялата коса с балсама, който принципно ползваш и слагаш плик и кърпа и седиш така около 1 час и отмиваш хубаво. И товва се прави веднъж на седмица, но ен съм сигурна за всичко, което казах, за това попитах!![]()
Аз пък помислих,че става въпрос за някакви затолени масла!![]()
![]()
![]()
Аз тривитаминол не използвам(преди ползвах и то за 2-3 пъти) пък и по едно време(беше скоро) бях спряла за известно време маските,защото нямах време да ги правя.И сега от 3-4 седмици си правя по веднъж на седмица.Оф и аз незнам..Първоначално написано от FuCKkK13
значи е сезонен косопад.. предполагам не ти пада много... за да не се притесняваш можеш да си вземеш себорал фортеПървоначално написано от Sevdito
![]()
Меги http://www.ehow.com/how_1326_deep-condition-hair.html виж какво намерих.. почти е като това,което каза![]()
http://prikachi.com/images/128/3796128n.jpg
Мога ли за получа този цвят с индийските къни и коя ?
Според мен ще ти е малко сложничко, но не те съветвам да ползвам индийски бои или къна.По-добре си купи една боя на Лореал от аптеката, отколко да опитваш с къни и т.н.
Момичета,някоя от вас ползвала ли е това масло?
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&...=2912&bilki_o=
Можете ли да ми кажете някой продукт който да помага за изправяне на косата?
Искам да попитам по-вещите как точно става ИЗСВЕТЛЯВАНЕТО НА КОСАТА С ЛАЙКА , защото на някои места казат, че лимона и лайката трябва да се смесят, а на други да се ползват едно след друго, освен това маската отмива ли се, преди или след шампоана се слага, задължително ли е да се стои на слънце за да може да се изсветли косата и т.н. Ако може да ми обясните по-подробно. Аз лично имам светло-кафява коса и искам да си я изсветля с 1-2 тона, а не искам да я увреждам допълнително с бои![]()
ами не се отмива....значи вариш лайката (както си вариш чай),оставяш я да изстине и я прецеждаш т.е. да остане само водата.. след като си се изкъпала -след шампоан,балсам и т.н. си обливаш косата с тази вода от лайката без да отмиваш дори само с вода.. излизаш на слънце.. за предпочитане е слънцето да е силно.. и стоиш на слънце докато ти изсъхне косата![]()