.
Затворена тема
Страница 42 от 58 ПървиПърви ... 3238394041424344454652 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1447
    Голям фен Аватара на Sevdito
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Sevdito - Аз за лицето съм си правила и с мед, и с яйце, но отделно и имаше доста хубав ефект. Киселото мляко все се каня, обаче трябва да си го изцедиш за лицето, иначе ще ти се разтече сякаш А пък за косата не знам ;д

BTW само аз ли забелязах, че сме на 69 страница
    Ами..аз вече го забърках така киселото мляко,без да го изцедя..

А за косата си направих друга маска.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ Сподели каква?
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    ^ Тази маска съм 100 % сигурна, че не изсветлява косата.
    Мисля, че грешиш. Там,където я прочетох, много момичетя бяха доволни още от първия път, а дори имаше и снимки. Разлика определено се виждаше. Разбира се, няма да се получи, ако pH на водата е под 6-7.
    Ами добре тогава пробвай я, направи снимки преди и сега и ще видим дали действа.

Mirelaa имаш супер яката коса и е тооолкова дълга.
    момичета не спорете.. както всяко нещо и това е индивидуално... аз почти винаги слагам мед в маската,но косата ми не става по-светла... обаче има и момичета при които още от първия път има видим ефект.. така че няма смисъл да спорите
    аз си направих маска с: кокосово масло,бадемово масло,зехтин,оцет,ракия,кис ело мляко,тривитаминол,мед и малко хума... за съжаление забравих да сложа рициново масло, но нищо.. другия път ще сложа

Banned Мега фен
    забравих да кажа.. и жълтък..

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Косата понякога трудно се изсветлява с боя, камоли с мед...
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Момичета,някой има ли някакви отзиви за аргановото масло? Фризьорката ми го препоръча против frizz ефекта.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

^ Сподели каква?
    жълтък,мед,ампула алое,кисело мляко,Стимулант на Икаров,масло от жожоба.

Banned Мега фен
    Косата понякога трудно се изсветлява с боя, камоли с мед...
    ами то зависи колко ти е светла по принцип .. ако е кестенява и аз не мисля, че ще стане, но ако е руса или тъмно руса може и да изсветли малко, но аз не съм забелязвала

Супер фен Аватара на wiiwa
    от няколко дена имам задълбочен косопад , не е като да пада с кичури, но ... ужасно е. Не я горя , правя и маски , купих си днес себорал форте, слагам и кристали и какво ли още не ..

wiiwa Може да е от прекалено многото продукти.. А и май си има сезонно падане сега.. Ако искаш, пробвай с чесън, ама щом не е толкова сериозно..
    Момиче ^^

Момичета,нормално ли е винаги след като си правя да ми пада по много коса,а на вас случва ли се?(Забелязвам,че косата ми е доста oредяла и почнах да се притеснявам)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    от няколко дена имам задълбочен косопад , не е като да пада с кичури, но ... ужасно е. Не я горя , правя и маски , купих си днес себорал форте, слагам и кристали и какво ли още не ..
    Редуцирай химиите и си вземи ампули за растеж/против косопад.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Момичета може ли да кажете как се прави така нареченото Deep conditioning?

Голям фен Аватара на Colombia
    Аз пък да попитам...

MegiBoOm какво е това Deep conditioning?Какво представлява?
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Момичета,нормално ли е винаги след като си правя да ми пада по много коса,а на вас случва ли се?(Забелязвам,че косата ми е доста oредяла и почнах да се притеснявам)
    може да е сезонен косопад, а може и да ти трябва почивка от маската с тривитаминол (пренасищане на вит. А. води до обратния ефект - косата започва да пада) .. ако скоро не си правила почивка от маски си направи

Град
    Света На Мечтите
    Ами мисля,че се маже цялата коса с балсама, който принципно ползваш и слагаш плик и кърпа и седиш така около 1 час и отмиваш хубаво. И товва се прави веднъж на седмица, но ен съм сигурна за всичко, което казах, за това попитах!

Аз пък помислих,че става въпрос за някакви затолени масла!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    може да е сезонен косопад, а може и да ти трябва почивка от маската с тривитаминол (пренасищане на вит. А. води до обратния ефект - косата започва да пада) .. ако скоро не си правила почивка от маски си направи
    Аз тривитаминол не използвам(преди ползвах и то за 2-3 пъти) пък и по едно време(беше скоро) бях спряла за известно време маските,защото нямах време да ги правя.И сега от 3-4 седмици си правя по веднъж на седмица.Оф и аз незнам..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Аз тривитаминол не използвам(преди ползвах и то за 2-3 пъти) пък и по едно време(беше скоро) бях спряла за известно време маските,защото нямах време да ги правя.И сега от 3-4 седмици си правя по веднъж на седмица.Оф и аз незнам..
    значи е сезонен косопад.. предполагам не ти пада много... за да не се притесняваш можеш да си вземеш себорал форте
    Меги http://www.ehow.com/how_1326_deep-condition-hair.html виж какво намерих.. почти е като това,което каза

Голям фен
    http://prikachi.com/images/128/3796128n.jpg
    Мога ли за получа този цвят с индийските къни и коя ?

Град
    Света На Мечтите
    Според мен ще ти е малко сложничко, но не те съветвам да ползвам индийски бои или къна.По-добре си купи една боя на Лореал от аптеката, отколко да опитваш с къни и т.н.

Момичета,някоя от вас ползвала ли е това масло?

http://www.bilki.bg/index.php?m=320&...=2912&bilki_o=

Можете ли да ми кажете някой продукт който да помага за изправяне на косата ?

Голям фен
    Искам да попитам по-вещите как точно става ИЗСВЕТЛЯВАНЕТО НА КОСАТА С ЛАЙКА , защото на някои места казат, че лимона и лайката трябва да се смесят, а на други да се ползват едно след друго, освен това маската отмива ли се, преди или след шампоана се слага, задължително ли е да се стои на слънце за да може да се изсветли косата и т.н. Ако може да ми обясните по-подробно. Аз лично имам светло-кафява коса и искам да си я изсветля с 1-2 тона, а не искам да я увреждам допълнително с бои

Banned Мега фен
    ами не се отмива....значи вариш лайката (както си вариш чай),оставяш я да изстине и я прецеждаш т.е. да остане само водата.. след като си се изкъпала -след шампоан,балсам и т.н. си обливаш косата с тази вода от лайката без да отмиваш дори само с вода.. излизаш на слънце.. за предпочитане е слънцето да е силно.. и стоиш на слънце докато ти изсъхне косата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си