.
Затворена тема
Страница 43 от 58 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1447
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Garvanec
    Можете ли да ми кажете някой продукт който да помага за изправяне на косата ?
    забрави за шампоани,балсами и т.н... общо взето забрави за серии за изправяне.. не действат ама грам.. те или просто заглаждат косата и тя се изправя по-лесно с пресата, или изобщо нямат никакво действие.. можеш да си купиш термозащитен спрей... той хем ще ти предпазва косата от пресата,хем ще я приглажда и ще се изправя по-лесно.. без преса и без химическо изправяне не можеш да се изправяш....

По въпроса с изправянето, аз си взех едно малко шишенце от ДМ на Балеа и си мажеш косата с него след миене и после я изправяш със сешоара и наистина сравнително права стои 2 дена...е, не е, като при пресата, но все пак изглежда права косата!И лично аз съм доволна
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Цитирай Първоначално написано от kittenella
    По въпроса с изправянето, аз си взех едно малко шишенце от ДМ на Балеа и си мажеш косата с него след миене и после я изправяш със сешоара и наистина сравнително права стои 2 дена...е, не е, като при пресата, но все пак изглежда права косата!И лично аз съм доволна
    А какво представлява това Балеа ? Моята коса не е много дълга но като е изправена стои много яко, но се губи ефекта след известно време и затова може би ще си го взема този продукт...затова ако може да ми обясниш какво по точно представлява и на каква цена върви ще съм ти много благодарен.Благодаря и на момичето с коментара над твоя за анализа

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз в момента използвам един флуид за изправяне на косата и съм доволна. Предпазва косата + държи определено по-дълго време изправена. А какво ви е мнението за термозащитния спрей на Сайъс ?
    ... че съм му хвърлила едно око ,ама ще ми е интересно да чуя повечко мнения ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ Ужасен е.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами не се отмива....значи вариш лайката (както си вариш чай),оставяш я да изстине и я прецеждаш т.е. да остане само водата.. след като си се изкъпала -след шампоан,балсам и т.н. си обливаш косата с тази вода от лайката без да отмиваш дори само с вода.. излизаш на слънце.. за предпочитане е слънцето да е силно.. и стоиш на слънце докато ти изсъхне косата
    Благодаря ти.А ако сложа лимон няма ли да е интензивет цвета ?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    ^ Тази маска съм 100 % сигурна, че не изсветлява косата.
    Мисля, че грешиш. Там,където я прочетох, много момичетя бяха доволни още от първия път, а дори имаше и снимки. Разлика определено се виждаше. Разбира се, няма да се получи, ако pH на водата е под 6-7.
    Ами добре тогава пробвай я, направи снимки преди и сега и ще видим дали действа.

Mirelaa имаш супер яката коса и е тооолкова дълга.
    момичета не спорете.. както всяко нещо и това е индивидуално... аз почти винаги слагам мед в маската,но косата ми не става по-светла... обаче има и момичета при които още от първия път има видим ефект.. така че няма смисъл да спорите
    Медът сам не може да ти изсветли косата. Аз ще пробвам тази маска само на един кичур, за да видя дали ще има резултат и ще пиша/снимам.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на wiiwa
    Скоро, като почне изправянето мисля да си купя нещо за предпазване, та от кой термозащитен спрей сте най - доволни ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    Скоро, като почне изправянето мисля да си купя нещо за предпазване, та от кой термозащитен спрей сте най - доволни ?
    вземи си на CHI, BIOSILIK или едно OSIS+ на schwarzkopf
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

^ Благодаря .. още предложения ако може.

Скоро се подстригах, не си горя косата но на краищата си е някак по груба, това значи ли, че е нацъфтяла ?

Супер фен Аватара на pressiana

Ей това са цъфтежи.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    ами не се отмива....значи вариш лайката (както си вариш чай),оставяш я да изстине и я прецеждаш т.е. да остане само водата.. след като си се изкъпала -след шампоан,балсам и т.н. си обливаш косата с тази вода от лайката без да отмиваш дори само с вода.. излизаш на слънце.. за предпочитане е слънцето да е силно.. и стоиш на слънце докато ти изсъхне косата
    Благодаря ти.А ако сложа лимон няма ли да е интензивет цвета ?
    ами не знам.... пробвай, но според мен няма да има кой знае каква разлика
    wiiwa аз от термозщитния на Алфапарф...сега последното шишенце съм го използвала само 3-4 пъти и е почти пълно...сега като почне училище и като го ползвам по-честно,ще свърши и мисля да си купя розовото на Лореал - има доста доволни момичета от него... но скоро четох някъде, че са го спрели от производство - вярно ли е ?

Благодаря, но понеже не мога да видя дали косата ми е нацъфтяла, ето краищата ми :

http://prikachi.com/images/844/3798844p.jpg горният пласт
    http://prikachi.com/images/861/3798861I.jpg долния пласт
    Според вас нацъфтели ли са ?

Banned Мега фен
    Благодаря, но понеже не мога да видя дали косата ми е нацъфтяла, ето краищата ми :

ами от снимки най-малко се вижда.. кажи майка ти примерно да види... иначе май не е, но все пак накарай някой на живо да види

Banned Мега фен

ами от снимки най-малко се вижда.. кажи майка ти примерно да види... иначе май не е, но все пак накарай някой на живо да види

Град
    In a world you don't exist
    Ще ми препоръчате ли хубава маска за изтощени краища? Сед обезцветяването станаха много сухи и цъвтят бързо, а косата в корение пък много бързо се омазнява. Слагам кристали, но не виждам кой знае какъв ефект.
    And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    ^Миосотис, на Глис жълтата.
    Humans need fantasy to be human.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    ^Миосотис, на Глис жълтата.
    Благодаря
    And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Imprevisible
    Ще ми препоръчате ли хубава маска за изтощени краища? Сед обезцветяването станаха много сухи и цъвтят бързо, а косата в корение пък много бързо се омазнява. Слагам кристали, но не виждам кой знае какъв ефект.
    ами ако искаш купена маска - глис от жълтата серия... а иначе можеш да си купиш масло от пшеничен зародиш ако не ти се занимава да забъркваш маски и да си мажеш с него косата по краищата и дължината,без в корените .. стоиш така най-малко 30 мин и отмиваш

Град
    ами ако искаш купена маска - глис от жълтата серия... а иначе можеш да си купиш масло от пшеничен зародиш ако не ти се занимава да забъркваш маски и да си мажеш с него косата по краищата и дължината,без в корените .. стоиш така най-малко 30 мин и отмиваш
    Това предполагам от аптеката? И се мажа единствено с него? Колко пъти в седмицата?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Imprevisible
    Това предполагам от аптеката? И се мажа единствено с него? Колко пъти в седмицата?
    ами да.. от аптеката за около 3.50-4 лв....ами можеш да го смесваш в маска или да се мажеш само с него.. ако ти се занимава да правиш дом. маска по-добре направи, но иначе само него да мажеш също ще ти помогне...след баня можеш да си сложиш 1-2 капки (много малко количество) докато ти е мокра косата, разтриваш на ръцете и слагаш само по краищата, за да не се омазнява косата допълнително.. а иначе както ти казах преди къпане, но това при положение, че си миеш косата 1-2 пъти в седмицата.. ако я миеш през ден недей винаги да слагаш, а 2 пъти примерно

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Момичета,някоя от вас ползвала ли е това масло?

http://www.bilki.bg/index.php?m=320&...=2912&bilki_o=
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Garvanec
    Цитирай Първоначално написано от kittenella
    А какво представлява това Балеа ? Моята коса не е много дълга но като е изправена стои много яко, но се губи ефекта след известно време и затова може би ще си го взема този продукт...затова ако може да ми обясниш какво по точно представлява и на каква цена върви ще съм ти много благодарен.Благодаря и на момичето с коментара над твоя за анализа
    http://2.bp.blogspot.com/-dya873E8p4...-cropData4.png за този продукт става въпрос, купих си го от ДМ за 3,99лв и съм много доволна!Значи, когато си измиеш косата и стане влажна я намажи малко с това и после почваш със сешоара и когато изсъхне я изправяш...Сравнително бързо е, поне при мен, и сега рядко, когато се наложи да си я изправям я правя с "убиеца на къдрици", ако съдиш по името
    П.С. Косата ти къдрава/чуплива ли е по принцип?Защото, когато смятам да я оставя къдрава използвам това http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...asso_teas1.jpg ...И от двете съм много доволна.И пак казвам за по-горното:Няма да е права толкова, както при пресата, но със сигурност не е къдрава или чуплива!
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Абе, хора, купих си няколко от тези ампули http://www.lavur.bg/upload/290785-118011.jpg някой използвал ли е шампоана на Ревалид - http://www.framar.bg/product/Revalid-shampo.jpg - и доволни има ли? Относно ампулите жената в аптеката каза, че подпомагат растежа на косата...след време ще пиша дали има резултати
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Фък 13 това на Лореал наистина е спряно от производство и вече ен се внася в България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си