- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
забрави за шампоани,балсами и т.н... общо взето забрави за серии за изправяне.. не действат ама грам.. те или просто заглаждат косата и тя се изправя по-лесно с пресата, или изобщо нямат никакво действие.. можеш да си купиш термозащитен спрей... той хем ще ти предпазва косата от пресата,хем ще я приглажда и ще се изправя по-лесно.. без преса и без химическо изправяне не можеш да се изправяш....Първоначално написано от Garvanec
По въпроса с изправянето, аз си взех едно малко шишенце от ДМ на Балеа и си мажеш косата с него след миене и после я изправяш със сешоара и наистина сравнително права стои 2 дена...е, не е, като при пресата, но все пак изглежда права косата!И лично аз съм доволна![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
А какво представлява това Балеа ? Моята коса не е много дълга но като е изправена стои много яко, но се губи ефекта след известно време и затова може би ще си го взема този продукт...затова ако може да ми обясниш какво по точно представлява и на каква цена върви ще съм ти много благодарен.Благодаря и на момичето с коментара над твоя за анализаПървоначално написано от kittenella
![]()
Аз в момента използвам един флуид за изправяне на косата и съм доволна. Предпазва косата + държи определено по-дълго време изправена. А какво ви е мнението за термозащитния спрей на Сайъс ?
... че съм му хвърлила едно око ,ама ще ми е интересно да чуя повечко мнения ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Ужасен е.![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
Благодаря ти.А ако сложа лимон няма ли да е интензивет цвета ?Първоначално написано от FuCKkK13
Медът сам не може да ти изсветли косата. Аз ще пробвам тази маска само на един кичур, за да видя дали ще има резултат и ще пиша/снимам.Първоначално написано от FuCKkK13
Everything changes, but beauty remains ...
Скоро, като почне изправянето мисля да си купя нещо за предпазване, та от кой термозащитен спрей сте най - доволни ?
вземи си на CHI, BIOSILIK или едно OSIS+ на schwarzkopfПървоначално написано от wiiwa
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
^ Благодаря.. още предложения ако може.
Скоро се подстригах, не си горя косата но на краищата си е някак по груба, това значи ли, че е нацъфтяла ?![]()
ами не знам.... пробвай, но според мен няма да има кой знае каква разликаПървоначално написано от chocolatedidi
![]()
wiiwa аз от термозщитния на Алфапарф...сега последното шишенце съм го използвала само 3-4 пъти и е почти пълно...сега като почне училище и като го ползвам по-честно,ще свърши и мисля да си купя розовото на Лореал - има доста доволни момичета от него... но скоро четох някъде, че са го спрели от производство - вярно ли е ?![]()
Благодаря, но понеже не мога да видя дали косата ми е нацъфтяла, ето краищата ми :
http://prikachi.com/images/844/3798844p.jpg горният пласт
http://prikachi.com/images/861/3798861I.jpg долния пласт
Според вас нацъфтели ли са ?
ами от снимки най-малко се вижда.. кажи майка ти примерно да види... иначе май не е, но все пак накарай някой на живо да видиПървоначално написано от wiiwa
![]()
ами от снимки най-малко се вижда.. кажи майка ти примерно да види... иначе май не е, но все пак накарай някой на живо да видиПървоначално написано от wiiwa
![]()
Ще ми препоръчате ли хубава маска за изтощени краища? Сед обезцветяването станаха много сухи и цъвтят бързо, а косата в корение пък много бързо се омазнява. Слагам кристали, но не виждам кой знае какъв ефект.
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
^Миосотис, на Глис жълтата.
Humans need fantasy to be human.
БлагодаряПървоначално написано от ValLoveYa
![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
ами ако искаш купена маска - глис от жълтата серия... а иначе можеш да си купиш масло от пшеничен зародиш ако не ти се занимава да забъркваш маски и да си мажеш с него косата по краищата и дължината,без в корените .. стоиш така най-малко 30 мин и отмивашПървоначално написано от Imprevisible
![]()
Това предполагам от аптеката? И се мажа единствено с него? Колко пъти в седмицата?ами ако искаш купена маска - глис от жълтата серия... а иначе можеш да си купиш масло от пшеничен зародиш ако не ти се занимава да забъркваш маски и да си мажеш с него косата по краищата и дължината,без в корените .. стоиш така най-малко 30 мин и отмиваш![]()
ами да.. от аптеката за около 3.50-4 лв....ами можеш да го смесваш в маска или да се мажеш само с него.. ако ти се занимава да правиш дом. маска по-добре направи, но иначе само него да мажеш също ще ти помогне...след баня можеш да си сложиш 1-2 капки (много малко количество) докато ти е мокра косата, разтриваш на ръцете и слагаш само по краищата, за да не се омазнява косата допълнително.. а иначе както ти казах преди къпане, но това при положение, че си миеш косата 1-2 пъти в седмицата.. ако я миеш през ден недей винаги да слагаш, а 2 пъти примерноПървоначално написано от Imprevisible
![]()
Първоначално написано от Colombia
![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://2.bp.blogspot.com/-dya873E8p4...-cropData4.png за този продукт става въпрос, купих си го от ДМ за 3,99лв и съм много доволна!Значи, когато си измиеш косата и стане влажна я намажи малко с това и после почваш със сешоара и когато изсъхне я изправяш...Сравнително бързо е, поне при мен, и сега рядко, когато се наложи да си я изправям я правя с "убиеца на къдрици", ако съдиш по иметоПървоначално написано от Garvanec
П.С. Косата ти къдрава/чуплива ли е по принцип?Защото, когато смятам да я оставя къдрава използвам това http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...asso_teas1.jpg ...И от двете съм много доволна.И пак казвам за по-горното:Няма да е права толкова, както при пресата, но със сигурност не е къдрава или чуплива!
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Абе, хора, купих си няколко от тези ампули http://www.lavur.bg/upload/290785-118011.jpg някой използвал ли е шампоана на Ревалид - http://www.framar.bg/product/Revalid-shampo.jpg - и доволни има ли? Относно ампулите жената в аптеката каза, че подпомагат растежа на косата...след време ще пиша дали има резултати
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Фък 13 това на Лореал наистина е спряно от производство и вече ен се внася в България.