.
Затворена тема
Страница 44 от 58 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1447
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kittenella
    Абе, хора, купих си няколко от тези ампули http://www.lavur.bg/upload/290785-118011.jpg някой използвал ли е шампоана на Ревалид - http://www.framar.bg/product/Revalid-shampo.jpg - и доволни има ли? Относно ампулите жената в аптеката каза, че подпомагат растежа на косата...след време ще пиша дали има резултати
    ползвала съм ампулите... и от тези и още едни съм най-доволна... шампоан - не съм...
    Colombia преди пак го пускаше 1-2 пъти.. никой не го е ползвал... и аз не съм до колкото помня де...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Фък 13 това на Лореал наистина е спряно от производство и вече ен се внася в България.
    Скоро го видях в няколко магазина.

Голям фен Аватара на Colombia
    FuCKkK13 да,помня че го бях пуснала,но никой мисля,че не ми отговори...или поне така си спомням.
    Ок,както и да е

Ако го намеря ще го пробвам
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    FuCKkK13 да,помня че го бях пуснала,но никой мисля,че не ми отговори...или поне така си спомням.
    Ок,както и да е

Ако го намеря ще го пробвам
    добре.. ако го намериш после да кажеш дали си доволна

Град
    In a world you don't exist
    ами да.. от аптеката за около 3.50-4 лв....ами можеш да го смесваш в маска или да се мажеш само с него.. ако ти се занимава да правиш дом. маска по-добре направи, но иначе само него да мажеш също ще ти помогне...след баня можеш да си сложиш 1-2 капки (много малко количество) докато ти е мокра косата, разтриваш на ръцете и слагаш само по краищата, за да не се омазнява косата допълнително.. а иначе както ти казах преди къпане, но това при положение, че си миеш косата 1-2 пъти в седмицата.. ако я миеш през ден недей винаги да слагаш, а 2 пъти примерно
    Благодаря много
    And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"

Град
    Сега видях, че сестра ми си е купика някакъв стимулант за коса с розмарин на Икаров, но ми каза че след като го е използвала така както пише в листовката (да се втрива в корените) косата и страшно се е омазнила и едва е отмила маслото с шампоан (понеже се слага преди миене на косата).
    Някой ползвал ли го е? Чудя се дали ще има ефект ако го нанасям в краищата, а не в корените или пък го добавя към маска.
    And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"

Цитирай Първоначално написано от Imprevisible
    Сега видях, че сестра ми си е купика някакъв стимулант за коса с розмарин на Икаров, но ми каза че след като го е използвала така както пише в листовката (да се втрива в корените) косата и страшно се е омазнила и едва е отмила маслото с шампоан (понеже се слага преди миене на косата).
    Някой ползвал ли го е? Чудя се дали ще има ефект ако го нанасям в краищата, а не в корените или пък го добавя към маска.
    Аз ползвам стимуланта на Икаров и след като го втривам в корениете, после разнасям и по цялата дължина и даже понякога спя с него.Не знам защо й се е омазнила косата, по принцип косата й суха или мазна е?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    имам чувството , че след преса косата ми е по-добре

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Абе, хора, купих си няколко от тези ампули http://www.lavur.bg/upload/290785-118011.jpg някой използвал ли е шампоана на Ревалид - http://www.framar.bg/product/Revalid-shampo.jpg - и доволни има ли? Относно ампулите жената в аптеката каза, че подпомагат растежа на косата...след време ще пиша дали има резултати
    ползвала съм ампулите... и от тези и още едни съм най-доволна... шампоан - не съм...
    Кои са другите ампули??
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Град
    Аз ползвам стимуланта на Икаров и след като го втривам в корениете, после разнасям и по цялата дължина и даже понякога спя с него.Не знам защо й се е омазнила косата, по принцип косата й суха или мазна е?
    Има склонност към омазняване, може би и е прекалила с количеството. ти по колко долу горе си слагаш

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Здравейте момичета Отдавна ви чета, но сякаш чак сега се навих да си направя някоя домашна маска (принципно не ползвам каквито и да е маски).Имам стимуланта на Икаров и хума.Маската мисля да си я направя в неделя и в нея да сложа: хума,кисело мляко,сока от 1-2 лимона и стимуланта.Косата ми е мазна и вече наистина не знам какво да я правя.Ползвах какви ли не шампоани и нищо .Надявам се маската да помогне .Вие какво мислите?

Мерси kitenella . Не ми е къдрева косата леко чупливо , но толкова колкото да ме дразни . Сега като знам как изглежда този продукт ще си го взема все пак и е на приемлива цена :P

Има склонност към омазняване, може би и е прекалила с количеството. ти по колко долу горе си слагаш
    Ами, ако гледаме шишенцето два пръста отиват всеки път като си правя, то в опаковката пише, че не е нужно да се слага излишно, но както казах аз си слагам по цялата коса.Лично на мен ми се отразява много добре, но колкото до сестра ти сигурно е прекалила с количеството, особено ако косата й е склонна към омазняване...Моята от пъвия път с шампоан се измива, въпреки че слагам два пъти, но лично аз използвам стимуланта, за да ми омъзни малко или много косата, защото моята е много суха и наистина съм доволна!
    Сестра ти по каква причина използва стимуланта или просто, за да я подхрани?
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Град
    За подхранване го използва. Моята коса е същата като нейната и затова ще сложа по-малко първия път и ще видя какво ще стане. Мисля и да спя така, както ти каза. Благодаря за съвета kittenella

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    хеии , има ли доволни от хининовия шампоан на милва ?
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Аз съм пробвала няколко хининови шампоана и нито един не ми помогна, а само ми направиха косата по-суха.

А за по темата имам въпрос. Какво да си правя косата? Да споделя, че съм я подлагала на студено къдрене 1 път и после изчаках да се поизправи малко и пак я накъдрих, просто съм влюбена в къдриците, а моята е гадно права. Само че 2рия път не се накъдри в корените.. и сега отгоре поизрастна правото, а отдолу е сухо и на места накъдрено, на места право, но сухо.. и косата ми няма форма и е ужасна, а ми писна да ходя само вързана.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ам,момичета,чудех се какви всъщност са истинските ви коси (не че имате фалшиви о.О),без да ги третирате?Моята е някаква чуплива и "хвърчаща" .. тъпо е,но на български не знам как се нарича,на английски е frizz.И как ги третирате?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на pressiana
    wiiwa, долният ти пласт започва да цъфти..

Град
    Хининовите шампоани така ли действат - правят косата суха? Не съм ползвала досега,но май трябва да си взема. На милва хубав ли е?

Мисля, че в тази тема едно момиче беше написало една маска - ракия, мед, жълтък, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, кафе, хума, кисело мляко. Не видях някой да е написал какъв е ефекта от нея. Смисъл интересуваме за блясък ли е, за заздравяване или нещо друго ?
    Надявам се някой да може да ми отговори!

Banned Мега фен
    sunnnnnnnn в момента го ползвам.. изсушава ми косата,а иначе не очаквам ефект относно дължина и т.н. защото по принцип хининовата вода не ми действа и за това мисля, че и от шампоана няма да има особен ефект
    evermore за какво питаш какво да я правиш ? маски и т.н. или прически, че нещо се обърках
    brutaLxxbunny преди имаше тема снимки на естествената ви коса или нещо такова .. а иначе аз тук съм пускала на естествената си коса
    pressiana +1.. и на мен ми се стори така, но все пак някой на живо да я види
    Imprevisible по принцип подхранва и косата расте по-бързо, но всички казват, че изсушава,дори и на мен ми изсушава косата
    sunshine01 може и аз да съм била не помня.. кажи ми за какво ти трябва маска - блясък,подхранване и т.н. и ще ти кажа няколко

FuCKkK13 Бих искала нещо за блясък, но май е по-добре първо да си направя някоя подхранваща маска, защото косата ми е изтощена от тая преса.

Мега фен Аватара на mynichka
    Може и аз да съм я била написала тая маска- на мен ми действа добре, подхранва. За блясък или си сложи сока от един лимон или оцет (не мирише) .
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    през два цели дни или единия ден примерно сутринта я миеш и на другия вечерта я миеш?
    През ЦЕЛИ 2 дни..на третия.

Малко късно отговарям, ама whatever.

Супер фен Аватара на wiiwa

..

трябва ми маска за растеж и нацъфтели краища, ако може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си