- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
ползвала съм ампулите... и от тези и още едни съм най-доволна... шампоан - не съм...Първоначално написано от kittenella
Colombia преди пак го пускаше 1-2 пъти.. никой не го е ползвал... и аз не съм до колкото помня де...
Скоро го видях в няколко магазина.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
FuCKkK13 да,помня че го бях пуснала,но никой мисля,че не ми отговори...или поне така си спомням.
Ок,както и да е
Ако го намеря ще го пробвам![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
добре.. ако го намериш после да кажеш дали си доволнаПървоначално написано от Colombia
![]()
Благодаря многоами да.. от аптеката за около 3.50-4 лв....ами можеш да го смесваш в маска или да се мажеш само с него.. ако ти се занимава да правиш дом. маска по-добре направи, но иначе само него да мажеш също ще ти помогне...след баня можеш да си сложиш 1-2 капки (много малко количество) докато ти е мокра косата, разтриваш на ръцете и слагаш само по краищата, за да не се омазнява косата допълнително.. а иначе както ти казах преди къпане, но това при положение, че си миеш косата 1-2 пъти в седмицата.. ако я миеш през ден недей винаги да слагаш, а 2 пъти примерно![]()
![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
Сега видях, че сестра ми си е купика някакъв стимулант за коса с розмарин на Икаров, но ми каза че след като го е използвала така както пише в листовката (да се втрива в корените) косата и страшно се е омазнила и едва е отмила маслото с шампоан (понеже се слага преди миене на косата).
Някой ползвал ли го е? Чудя се дали ще има ефект ако го нанасям в краищата, а не в корените или пък го добавя към маска.
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
Аз ползвам стимуланта на Икаров и след като го втривам в корениете, после разнасям и по цялата дължина и даже понякога спя с него.Не знам защо й се е омазнила косата, по принцип косата й суха или мазна е?Първоначално написано от Imprevisible
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
имам чувството , че след преса косата ми е по-добре![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Кои са другите ампули??Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Има склонност към омазняване, може би и е прекалила с количеството. ти по колко долу горе си слагашПървоначално написано от kittenella
Здравейте момичетаОтдавна ви чета, но сякаш чак сега се навих да си направя някоя домашна маска
(принципно не ползвам каквито и да е маски).Имам стимуланта на Икаров и хума.Маската мисля да си я направя в неделя и в нея да сложа: хума,кисело мляко,сока от 1-2 лимона и стимуланта.Косата ми е мазна и вече наистина не знам какво да я правя.Ползвах какви ли не шампоани и нищо
.Надявам се маската да помогне
.Вие какво мислите?
![]()
Мерси kitenella. Не ми е къдрева косата леко чупливо , но толкова колкото да ме дразни . Сега като знам как изглежда този продукт ще си го взема все пак и е на приемлива цена
:P
Ами, ако гледаме шишенцето два пръста отиват всеки път като си правя, то в опаковката пише, че не е нужно да се слага излишно, но както казах аз си слагам по цялата коса.Лично на мен ми се отразява много добре, но колкото до сестра ти сигурно е прекалила с количеството, особено ако косата й е склонна към омазняване...Моята от пъвия път с шампоан се измива, въпреки че слагам два пъти, но лично аз използвам стимуланта, за да ми омъзни малко или много косата, защото моята е много суха и наистина съм доволна!Първоначално написано от Imprevisible
Сестра ти по каква причина използва стимуланта или просто, за да я подхрани?
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
За подхранване го използва. Моята коса е същата като нейната и затова ще сложа по-малко първия път и ще видя какво ще стане. Мисля и да спя така, както ти каза. Благодаря за съвета kittenella![]()
хеии , има ли доволни от хининовия шампоан на милва ?
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Аз съм пробвала няколко хининови шампоана и нито един не ми помогна, а само ми направиха косата по-суха.
А за по темата имам въпрос. Какво да си правя косата?Да споделя, че съм я подлагала на студено къдрене 1 път и после изчаках да се поизправи малко и пак я накъдрих, просто съм влюбена в къдриците, а моята е гадно права. Само че 2рия път не се накъдри в корените.. и сега отгоре поизрастна правото, а отдолу е сухо и на места накъдрено, на места право, но сухо.. и косата ми няма форма и е ужасна, а ми писна да ходя само вързана.
Ам,момичета,чудех се какви всъщност са истинските ви коси (не че имате фалшиви о.О),без да ги третирате?Моята е някаква чуплива и "хвърчаща" .. тъпо е,но на български не знам как се нарича,на английски е frizz.И как ги третирате?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Хининовите шампоани така ли действат - правят косата суха? Не съм ползвала досега,но май трябва да си взема. На милва хубав ли е?
Мисля, че в тази тема едно момиче беше написало една маска - ракия, мед, жълтък, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, кафе, хума, кисело мляко. Не видях някой да е написал какъв е ефекта от нея. Смисъл интересуваме за блясък ли е, за заздравяване или нещо друго ?
Надявам се някой да може да ми отговори!![]()
sunnnnnnnn в момента го ползвам.. изсушава ми косата,а иначе не очаквам ефект относно дължина и т.н. защото по принцип хининовата вода не ми действа и за това мисля, че и от шампоана няма да има особен ефект![]()
evermore за какво питаш какво да я правиш ? маски и т.н. или прически, че нещо се обърках![]()
brutaLxxbunny преди имаше тема снимки на естествената ви коса или нещо такова.. а иначе аз тук съм пускала на естествената си коса
![]()
pressiana +1.. и на мен ми се стори така, но все пак някой на живо да я види![]()
Imprevisible по принцип подхранва и косата расте по-бързо, но всички казват, че изсушава,дори и на мен ми изсушава косата![]()
sunshine01 може и аз да съм била не помня.. кажи ми за какво ти трябва маска - блясък,подхранване и т.н. и ще ти кажа няколко![]()
FuCKkK13 Бих искала нещо за блясък, но май е по-добре първо да си направя някоя подхранваща маска, защото косата ми е изтощена от тая преса.
Може и аз да съм я била написала тая маска- на мен ми действа добре, подхранва. За блясък или си сложи сока от един лимон или оцет (не мирише) .
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
През ЦЕЛИ 2 дни..на третия.Първоначално написано от FuCKkK13
Малко късно отговарям, ама whatever.![]()
трябва ми маска за растеж и нацъфтели краища, ако може![]()