.
Затворена тема
Страница 47 от 58 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 1447
    Мега фен Аватара на mynichka
    ^ да и цената и е около 10 лв.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Дам, аз я взех за 9лв. а съм я виждала и за 8 и нещо.

Banned Мега фен
    момичета темата замря... а бтв. аз сега първия срок ще съм първа смяна и ще имам време за маски и ще пиша... надявам се и вие да следите и от време на време да пишете в темичката

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Останах много доволна от стимуланта на Икаров
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    май като всички.. и аз съм доволна от него винаги косата ми е много мекичка и не ми се изсушава толкова от хининовия шампоан

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз съм доволна :P скоро ще си направя 1-2 месеца почивка от тривитаминола..
    Ам да ви попитам от кой кристали сте доволни, както и какво си слагате, за да предпазвате косите си от преса, сешоар, маша и подобни?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на psych0
    днес си взех ето това балсамче без отмиване, някой да го е ползвал? Някакви отзиви?

http://www.gliss.bg/index.php?id=3878
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    днес си взех ето това балсамче без отмиване, някой да го е ползвал? Някакви отзиви?

http://www.gliss.bg/index.php?id=3878
    Да- много е хубаво
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    дам... сега у нас имам втора опаковка до половината,жълто такова - има от него още 4-5 пръста и черно пълно... и съм доволна от това оранжевото както и от жълтото, черното още не съм го ползвала
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Ам да ви попитам от кой кристали сте доволни, както и какво си слагате, за да предпазвате косите си от преса, сешоар, маша и подобни?
    аз от кристалите на Cristian of roma с ленено семе, а иначе термозащитен спрей на Alfaparf

Град
    Света На Мечтите
    Здравейте!
    След 20 мин. ще се къпя,че сега седя намазана с тривитаминола в корените и после понеже бързам ще трябва да ползвам сешоара, ама така е.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Меги,много им е интересно как правиш онази яката прическа,на вълни,със сешоара??
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Света На Мечтите
    Ооо това фризьрката ми я правеше с кръгла четка.Аз това никога няма да успея да си го направя сама.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    някой може ли да ми каже някаква маска за растеж на косата без тривитаминол и себорал форте.Че нещо не иска да расте,а искам още да я пусна.

Мацки , онзи ден се върнах от море .Днес е постригах ,че беше бая нацъфтяла,ама айде тя от преди си беше цъфналичка...Утре ще мина да видя за стимуланта и почвам както бях казала... Също ще слагам и рициново масло само това без тривитаминола... Някой навитак да я правим заедно ? Примерно събота вечерта?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    аз от кристалите на Cristian of roma с ленено семе, а иначе термозащитен спрей на Alfaparf
    Ако не те затруднявам, може ли да ми дадеш снимки..да ги видя как изглеждат
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен
    FuCKkK13, какво мислиш за копривата и имаш ли наблюдения как ти се е отразила?

lqlq89 , аз използвам BioPharma няколко години вече и съм си доволна ..

Повече от фен Аватара на mine
    Абе момичета някой ще може ли да ми обясни какво точно е това Себорал форте и помага ли наистина за растеж.. Видях че струва към 3лв обаче ми е интересно като маска ли е, преди или след баня да си го слагам това....?

Мерси..
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Цитирай Първоначално написано от mine
    Абе момичета някой ще може ли да ми обясни какво точно е това Себорал форте и помага ли наистина за растеж.. Видях че струва към 3лв обаче ми е интересно като маска ли е, преди или след баня да си го слагам това....?

Мерси..
    На принципа на хининовата вода е,впръскваш си я в корените след измиване на косата,за косопад и растеж.

Град
    In a world you don't exist
    Момичета, каква хума използвате, в аптеката ми предложиха в една бяла кутийка, а хумата също беше бяла като прах. Знам, че натуралната хума не е такава. Не съм виждала от тази зеленикавата, тя май е по-добра за косата.

FuCKkK13 това с бебешката пудра в корените след като се измита и изсушена косата ли се прави?
    And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    някой може ли да ми каже някаква маска за растеж на косата без тривитаминол и себорал форте.Че нещо не иска да расте,а искам още да я пусна.
    ами бадемово масло ? .. аспирина също помага за растежа, но не знам колко....
    lqlq89 в темата снимки на нашата козметика rakiQ беше пуснала една снимка и видях, че има като моите кристали... не знам дали ще намеря снимка...не намерих снимка, но шишенцето е подобно, а течността е същата
    ето:
    victoriassecret1 ами не съм ползвала отдавна и за това мислех сега към октомври да си купя и да започна.. ползвала съм преди около 2 години някъде за 2-3 месеца и косата ми беше станала хубава... ефекта се забеляза след първи месец.. косата ми стана някак си по-плътна, но тогава използвах преса доста често (2 пъти в седмицата) сега пак ще започвам с пресата като започнем училище и за това мисля пак да си купя
    mine себорал форте е течно.. като ароматизирана и оцветена водичка.. абе точно като хининовата вода.. нанася се също като нея.. след баня и е към 2-3 лв. .. на мен ми действа добре на косата, за растежа не мога да ти кажа защото до сега винаги съм го ползвала в комбинация или с маска или с стимулант за коса, но титинкаа беше доволна (мисля че тя беше ) XxInn0cencexX + помага за пърхота
    Imprevisible зелената наистина е по-добре от бялата, но аз ползвам бяла и съм доволна.. иначе баща ми ми е носил натурална хума, но тя си е камък и като я разбъркаш в маската отива на дъното ... иначе наистина натуралната е много по-добре от каквато и да била,но малко хора им е под ръка .. ако намериш зелена си купи зелена, но иначе и бялата върши работа а пудрата.. слагаш я като видиш, че започва да ти се омазнява косата.. така поне +1 ден имаш още преди да я измиеш

Hey , сетих се за нещо... Едни приятели ми каза,че е хубаво седмично да се мие косата 2 пъти примерно.НО единия път с шампоан , другия без ..Ще пробвам ,пък да видим ..
    А относно себорал форте утре ще питам и за него ..

А да попитам бебешката пудра колко струва и от къде мога да си я закупя?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    FuCKkK13
    и аспирин слагам и бадемово масло комбинирано с тривитаминола,но не виждам ефект върху дължината,а само върху бретона.Дали да не слагам към всичко и хининова вода в маската,дали ще помогне повече?

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    FuCKkK13
    и аспирин слагам и бадемово масло комбинирано с тривитаминола,но не виждам ефект върху дължината,а само върху бретона.Дали да не слагам към всичко и хининова вода в маската,дали ще помогне повече?
    С ампули пробва ли? От тях наистина има ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си