- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
^ да и цената и е около 10 лв.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Дам, аз я взех за 9лв. а съм я виждала и за 8 и нещо.
момичета темата замря... а бтв. аз сега първия срок ще съм първа смяна и ще имам време за маскии ще пиша... надявам се и вие да следите и от време на време да пишете в темичката
![]()
Останах много доволна от стимуланта на Икаров![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
май като всички.. и аз съм доволна от него винаги косата ми е много мекичка и не ми се изсушава толкова от хининовия шампоан![]()
И аз съм доволна :P скоро ще си направя 1-2 месеца почивка от тривитаминола..
Ам да ви попитам от кой кристали сте доволни, както и какво си слагате, за да предпазвате косите си от преса, сешоар, маша и подобни?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
днес си взех ето това балсамче без отмиване, някой да го е ползвал? Някакви отзиви?
http://www.gliss.bg/index.php?id=3878
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Да- много е хубавоПървоначално написано от psych0
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
дам... сега у нас имам втора опаковка до половината,жълто такова - има от него още 4-5 пръста и черно пълно...и съм доволна от това оранжевото както и от жълтото, черното още не съм го ползвала
![]()
аз от кристалите на Cristian of roma с ленено семе, а иначе термозащитен спрей на AlfaparfПървоначално написано от lqlq89
![]()
Здравейте!
След 20 мин. ще се къпя,че сега седя намазана с тривитаминола в корените и после понеже бързам ще трябва да ползвам сешоара, ама така е.![]()
Меги,много им е интересно как правиш онази яката прическа,на вълни,със сешоара??![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ооо това фризьрката ми я правеше с кръгла четка.Аз това никога няма да успея да си го направя сама.![]()
някой може ли да ми каже някаква маска за растеж на косата без тривитаминол и себорал форте.Че нещо не иска да расте,а искам още да я пусна.![]()
Мацки , онзи ден се върнах от море .Днес е постригах ,че беше бая нацъфтяла,ама айде тя от преди си беше цъфналичка...Утре ще мина да видя за стимуланта и почвам както бях казала... Също ще слагам и рициново масло само това без тривитаминола... Някой навитак да я правим заедно ? Примерно събота вечерта?
Ако не те затруднявам, може ли да ми дадеш снимки..да ги видя как изглеждатПървоначално написано от FuCKkK13
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
FuCKkK13, какво мислиш за копривата и имаш ли наблюдения как ти се е отразила?![]()
lqlq89 , аз използвам BioPharma няколко години вече и съм си доволна ..![]()
Абе момичета някой ще може ли да ми обясни какво точно е това Себорал форте и помага ли наистина за растеж.. Видях че струва към 3лв обаче ми е интересно като маска ли е, преди или след баня да си го слагам това....?
Мерси..![]()
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Момичета, каква хума използвате, в аптеката ми предложиха в една бяла кутийка, а хумата също беше бяла като прах. Знам, че натуралната хума не е такава. Не съм виждала от тази зеленикавата, тя май е по-добра за косата.
FuCKkK13 това с бебешката пудра в корените след като се измита и изсушена косата ли се прави?![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
ами бадемово масло ? .. аспирина също помага за растежа, но не знам колко....Първоначално написано от titinkaa
lqlq89 в темата снимки на нашата козметика rakiQ беше пуснала една снимка и видях, че има като моите кристали... не знам дали ще намеря снимка...не намерих снимка, но шишенцето е подобно, а течността е същата
ето:
victoriassecret1 ами не съм ползвала отдавна и за това мислех сега към октомври да си купя и да започна.. ползвала съм преди около 2 години някъде за 2-3 месеца и косата ми беше станала хубава... ефекта се забеляза след първи месец.. косата ми стана някак си по-плътна, но тогава използвах преса доста често (2 пъти в седмицата) сега пак ще започвам с пресата като започнем училище и за това мисля пак да си купя![]()
mine себорал форте е течно.. като ароматизирана и оцветена водичка.. абе точно като хининовата вода.. нанася се също като нея.. след баня и е към 2-3 лв. .. на мен ми действа добре на косата, за растежа не мога да ти кажа защото до сега винаги съм го ползвала в комбинация или с маска или с стимулант за коса, но титинкаа беше доволна (мисля че тя беше ) XxInn0cencexX + помага за пърхота![]()
Imprevisible зелената наистина е по-добре от бялата, но аз ползвам бяла и съм доволна.. иначе баща ми ми е носил натурална хума, но тя си е камък и като я разбъркаш в маската отива на дъното... иначе наистина натуралната е много по-добре от каквато и да била,но малко хора им е под ръка
.. ако намериш зелена си купи зелена, но иначе и бялата върши работа
а пудрата.. слагаш я като видиш, че започва да ти се омазнява косата.. така поне +1 ден имаш още преди да я измиеш
![]()
Hey , сетих се за нещо... Едни приятели ми каза,че е хубаво седмично да се мие косата 2 пъти примерно.НО единия път с шампоан , другия без ..Ще пробвам ,пък да видим ..
А относно себорал форте утре ще питам и за него ..
А да попитам бебешката пудра колко струва и от къде мога да си я закупя?![]()
FuCKkK13
и аспирин слагам и бадемово масло комбинирано с тривитаминола,но не виждам ефект върху дължината,а само върху бретона.Дали да не слагам към всичко и хининова вода в маската,дали ще помогне повече?![]()
С ампули пробва ли? От тях наистина има ефект.Първоначално написано от titinkaa