- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Днес си купих кристали на SERI http://www.nelivip.com/products_pictures/DSC_2769.JPG
Имам няколко въпроса относно тях:
- На суха или на влажна коса се нанасят?
- Само в краищата или по цялата дължина?
- Добре ли предпазват и има ли доволни?
Досега бях с кристали на BioPharma и бях доволна, но вече привършват и се чудя дали тези на Seri ще са по-добри или пак да си взема като предните?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Използвам ги и съм мноого доволна! Аз лично ги нанасям само в краищата след всяко измиване и откакто ги използвам забравих за сухите и цъфтящи краища, което ми беше голям проблем предиПървоначално написано от victoriassecret1
Чувала съм, че някои момичета ги използват и преди изправяне с преса, но аз не съм пробвала. Чела съм и в други форуми за кристалите и тези най-много ги хвалят.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
за пресата - тази най-скъпата колко вата е, че нещо не видях.. ако е повече от другите със сиг. най-скъпата !
защо не добавиш и стимулант за коса ? или някоя друга ампула за растеж да си купиш?Първоначално написано от titinkaa
victoriassecret1 и аз съм ползвала, честно казано у нас сега имам около 2 пръста в шишенцето и са добри... според мен са по-добри от тези на БиоФарма ..
1-можеш да ги нанасяш и на суха и на влажна косата 2.само в краищата...добри са.. когато ги ползвах бях доволна..
DesireToFire лично аз смятам, че гръцките са по-добри от БиоФарма..
![]()
bebchoOoOoOo от масовите марки може и да са най-добрите, но ако включим всички кристали,които се произвеждат не са най-добрите.. има и по-добри... а иначе това за преди пресата.. може, но няма да предпазва.. кристалите не предпазват от топлината, освен ако на шишенцето не пише, че е така !... на моите на кристиан оф рома примерно пише, че имат ув защита.... но точно тези на Сери (гръцките) съм сиг. че не предпазват от преса, но това не пречи да ги слагате.. поне по-малко ще се изсушава косата в краищата от пресата
аз сега съм с маска с: жълтък,ракия,оцет,тривитам нол,бадемово масло,кокосово масло,мас,зехтин,кисело мляко и хума.. ще стоя около 3 часа![]()
Е аз не съм казала, че са най-добрите, писах, че тях най-много ги хвалят в другите форуми, в които съм чела. И аз никога не съм ги слагала преди пресата, но съм чувала, че доста момичета го правят.Първоначално написано от FuCKkK13
П.С. Сега съм с маска с тривитаминол, зехтин, аспирин, оцет, кисело мляко, мед и водка зелена ябълкаПо принцип стоя по 4 часа.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
А какви са цените на кристалите на Биофарма и Christian of Roma?
Хора, четох някъде, някой беше писал, че вместо кристали понякога използва бадемово масла...И въпроса ми е, тъй като нямам в момента кристали под ръка, колко да сложа като се изправя?Няколко капчици предполагам...И ако някой го е правил моля да сподели!![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
искам да попитам-вярно ли е,че ако се сложи пяна за коса преди изправяне косата се задържа права за по-дълго време?![]()
различни.. има по-малки шишенца и такива,които са по 100мл. .. на моите на Сери пише 6.80 и са 100мл. под 10 лв. със сиг. са..Първоначално написано от victoriassecret1
kittenella това се прави да не ти се изсушава толкова косата от пресата... можеш да сложиш, но много малко !....аз не го правя,понеже имам термозащитен спрей, но можеш да пробваш
julinkata3 изправена с лак и изправена без лак.. според теб кое издържа повече? .. мислете бе хора![]()
п.с. естествено, че ще стои по-дълго права.. все пак това е стилизиращ продукт.. както се слага лак на косата след изправяне с цел да стои така косата така и ако сложиш пияна и изправиш ще стои по-дълго права.. зависи от коса, но с пияна и лак е по-добре..и после да си почистиш пресата..
![]()
момичета аз забравих да ви попитам.. пробвахте ли обема с плитките ?
Боя Palette DELUXE 575
С тъмна коса съм ,но като се боядисах се получи неочаквано светло червено..ако някой я е ползвал нека ми каже..бързо ли пада цвета..ии въобще като падне да не се окаже,че някак косата се е изсветлила ето я: http://www.palette.bg/nashite-produk...gneno-cherven/
^ защо не пробваш да си свалип поне малко боята с кисело мляко,жълтък,хума... едно от тези неща.. примерно мажеш си косата с кисело мляко и стоиш 30 мин. така преди да се изкъпеш и после отмиваш ?![]()
^а ако се махне отдолу моят цвят ли ще е ?![]()
ами по принцип като ти падне боята трябва да си е твоята коса отдолу![]()
Това за какво точно е?
Я ме светнете за обема с плитките ,че ме нямаше около седмица и не съм чела всичките постове..
Btw , поръчах си Себорал форте, казаха ми , че е нещо като спрей..
Поръчах си и стимулантът на Икаров ,обаче той идва тук чрез дистрибутори и направо в чудо се виждам... Сега събота ще си направя маска ,обаче тъй като нямам много неща , ще сложа само , ракия , хума(макар ,че ми изсушава косата, още се колебая ) ,жълтък , мед и рициново масло , може и малко какао ...Какво мислите?
Здравейте. Прочетох цялата тема и доста ми помогнахте. В неделя си направих маска с бадемово масло, 1 жълтък, ракия, кисело мляко и май това беше. Косата ми стана много добре. И сега реших пак да си направя като добавих и оцет и зехтин. Според вас на колко време трябва да се правят маските? В седмицата 2 пъти много ли е? Благодаря предварително![]()
Здравейте! Аз искам да се похваля, че си направих прав бретон. Отива ми.![]()
По 1-2 пъти в седмицата,да,но повече е прекалено според менПървоначално написано от warmche
.
pressiana, снимкааа![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от victoriassecret1
кое за какво е?
MimiKalcheff93 не е спрей, но е течно като спрей... иначе за обема с плитките си плетеш плитки само в корените на мокра коса и като изсъхнат ги разплиташ и то става.. даже днес бях така на училище и мога да ти покажа как става, ако не си видяла снимката.. иначе за маската ак няма да ти изсушава.. по принцип хумата изсушава доста, а на теб 90% от нещата в маската са ти изсушаващи.. вземи сложи поне зехтин (в по-голямо количество) а иначе до 2 пъти в седмицата е добре маска, но не повече както ти казаха преди мен...
pressiana и аз съм за снимка !!!
Днес говорих с фризьорката ми да ми препоръча тя нещо за растеж и ми каза да си взема това стимуланта на Икаров и маска за коса с чесън и да слагам маската в корените и дължината.Та сега си поръчах от нея нов шампоан,а маска ще си купя аз,защото тя каза,че няма значение на коя марка е.
цяло лято се грижех за косата си, маски почнах от август, но през лятот не съм я горила нито нищо ... слагах и само тривитаминол в началото на лятото и я връзвах всеки ден, много хлабаво, за да не вреди.. и днес на 15 се изправих .. разочаровах секосата ми е мека и блестяща но не е пораснала, а и не е нацъфтяла изобщо, подстригах я скоро .. видях момиче с идеална коса, а то я гори всеки ден
![]()