.
Затворена тема
Страница 49 от 58 ПървиПърви ... 39454647484950515253 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1447
    Повече от фен
    Днес си купих кристали на SERI http://www.nelivip.com/products_pictures/DSC_2769.JPG
    Имам няколко въпроса относно тях:
    - На суха или на влажна коса се нанасят?
    - Само в краищата или по цялата дължина?
    - Добре ли предпазват и има ли доволни?

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Досега бях с кристали на BioPharma и бях доволна, но вече привършват и се чудя дали тези на Seri ще са по-добри или пак да си взема като предните?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Днес си купих кристали на SERI http://www.nelivip.com/products_pictures/DSC_2769.JPG
    Имам няколко въпроса относно тях:
    - На суха или на влажна коса се нанасят?
    - Само в краищата или по цялата дължина?
    - Добре ли предпазват и има ли доволни?
    Използвам ги и съм мноого доволна! Аз лично ги нанасям само в краищата след всяко измиване и откакто ги използвам забравих за сухите и цъфтящи краища, което ми беше голям проблем преди Чувала съм, че някои момичета ги използват и преди изправяне с преса, но аз не съм пробвала. Чела съм и в други форуми за кристалите и тези най-много ги хвалят.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Banned Мега фен
    за пресата - тази най-скъпата колко вата е, че нещо не видях.. ако е повече от другите със сиг. най-скъпата !
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не ползвам преси изобщо,това лято 1 път съм се изправяла.А маски вече почти месец не съм правила.Бритона супер бързо расте,а дължината едвам забелязвам да е пораснала-пораснала е г/д 2 пръста.Ще си правя маски само с хининова вода и тривитаминол,рициново и бадемово масло,пък да видим какъв ще е ефекта.Утре съм на фризьор да се подстрижа,че бритона ми пречи вече,а дължината ми е малко нацъфтяла.
    защо не добавиш и стимулант за коса ? или някоя друга ампула за растеж да си купиш?
    victoriassecret1 и аз съм ползвала, честно казано у нас сега имам около 2 пръста в шишенцето и са добри... според мен са по-добри от тези на БиоФарма ..
    1-можеш да ги нанасяш и на суха и на влажна косата 2.само в краищата...добри са.. когато ги ползвах бях доволна..
    DesireToFire лично аз смятам, че гръцките са по-добри от БиоФарма ..
    bebchoOoOoOo от масовите марки може и да са най-добрите, но ако включим всички кристали,които се произвеждат не са най-добрите.. има и по-добри... а иначе това за преди пресата.. може, но няма да предпазва.. кристалите не предпазват от топлината, освен ако на шишенцето не пише, че е така !... на моите на кристиан оф рома примерно пише, че имат ув защита.... но точно тези на Сери (гръцките) съм сиг. че не предпазват от преса, но това не пречи да ги слагате.. поне по-малко ще се изсушава косата в краищата от пресата

аз сега съм с маска с: жълтък,ракия,оцет,тривитам нол,бадемово масло,кокосово масло,мас,зехтин,кисело мляко и хума.. ще стоя около 3 часа

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    bebchoOoOoOo от масовите марки може и да са най-добрите, но ако включим всички кристали,които се произвеждат не са най-добрите.. има и по-добри... а иначе това за преди пресата.. може, но няма да предпазва.. кристалите не предпазват от топлината, освен ако на шишенцето не пише, че е така !... на моите на кристиан оф рома примерно пише, че имат ув защита.... но точно тези на Сери (гръцките) съм сиг. че не предпазват от преса, но това не пречи да ги слагате.. поне по-малко ще се изсушава косата в краищата от пресата
    Е аз не съм казала, че са най-добрите, писах, че тях най-много ги хвалят в другите форуми, в които съм чела. И аз никога не съм ги слагала преди пресата, но съм чувала, че доста момичета го правят.
    П.С. Сега съм с маска с тривитаминол, зехтин, аспирин, оцет, кисело мляко, мед и водка зелена ябълка По принцип стоя по 4 часа.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Повече от фен
    А какви са цените на кристалите на Биофарма и Christian of Roma?

Хора, четох някъде, някой беше писал, че вместо кристали понякога използва бадемово масла...И въпроса ми е, тъй като нямам в момента кристали под ръка, колко да сложа като се изправя?Няколко капчици предполагам...И ако някой го е правил моля да сподели!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

искам да попитам-вярно ли е,че ако се сложи пяна за коса преди изправяне косата се задържа права за по-дълго време?

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Пробвай, нищо не ти пречи.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    А какви са цените на кристалите на Биофарма и Christian of Roma?
    различни.. има по-малки шишенца и такива,които са по 100мл. .. на моите на Сери пише 6.80 и са 100мл. под 10 лв. със сиг. са..
    kittenella това се прави да не ти се изсушава толкова косата от пресата... можеш да сложиш, но много малко !....аз не го правя,понеже имам термозащитен спрей, но можеш да пробваш
    julinkata3 изправена с лак и изправена без лак.. според теб кое издържа повече? .. мислете бе хора
    п.с. естествено, че ще стои по-дълго права.. все пак това е стилизиращ продукт.. както се слага лак на косата след изправяне с цел да стои така косата така и ако сложиш пияна и изправиш ще стои по-дълго права.. зависи от коса, но с пияна и лак е по-добре..и после да си почистиш пресата ..

koshtramba и FuCKkK13 мерси за отговорите

Banned Мега фен
    момичета аз забравих да ви попитам.. пробвахте ли обема с плитките ?

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Боя Palette DELUXE 575
    С тъмна коса съм ,но като се боядисах се получи неочаквано светло червено..ако някой я е ползвал нека ми каже..бързо ли пада цвета..ии въобще като падне да не се окаже,че някак косата се е изсветлила ето я: http://www.palette.bg/nashite-produk...gneno-cherven/

Banned Мега фен
    ^ защо не пробваш да си свалип поне малко боята с кисело мляко,жълтък,хума... едно от тези неща.. примерно мажеш си косата с кисело мляко и стоиш 30 мин. така преди да се изкъпеш и после отмиваш ?

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    ^а ако се махне отдолу моят цвят ли ще е ?

Banned Мега фен
    ами по принцип като ти падне боята трябва да си е твоята коса отдолу

Повече от фен
    Това за какво точно е?

Я ме светнете за обема с плитките ,че ме нямаше около седмица и не съм чела всичките постове..

Btw , поръчах си Себорал форте, казаха ми , че е нещо като спрей..
    Поръчах си и стимулантът на Икаров ,обаче той идва тук чрез дистрибутори и направо в чудо се виждам... Сега събота ще си направя маска ,обаче тъй като нямам много неща , ще сложа само , ракия , хума(макар ,че ми изсушава косата, още се колебая ) ,жълтък , мед и рициново масло , може и малко какао ...Какво мислите?

Здравейте. Прочетох цялата тема и доста ми помогнахте. В неделя си направих маска с бадемово масло, 1 жълтък, ракия, кисело мляко и май това беше. Косата ми стана много добре. И сега реших пак да си направя като добавих и оцет и зехтин. Според вас на колко време трябва да се правят маските? В седмицата 2 пъти много ли е? Благодаря предварително

Супер фен Аватара на pressiana
    Здравейте! Аз искам да се похваля, че си направих прав бретон. Отива ми.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от warmche
    Здравейте. Прочетох цялата тема и доста ми помогнахте. В неделя си направих маска с бадемово масло, 1 жълтък, ракия, кисело мляко и май това беше. Косата ми стана много добре. И сега реших пак да си направя като добавих и оцет и зехтин. Според вас на колко време трябва да се правят маските? В седмицата 2 пъти много ли е? Благодаря предварително
    По 1-2 пъти в седмицата,да,но повече е прекалено според мен .

Мега фен Аватара на mynichka
    pressiana, снимкааа
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Banned Мега фен
    Това за какво точно е?
    кое за какво е?
    MimiKalcheff93 не е спрей, но е течно като спрей... иначе за обема с плитките си плетеш плитки само в корените на мокра коса и като изсъхнат ги разплиташ и то става.. даже днес бях така на училище и мога да ти покажа как става, ако не си видяла снимката.. иначе за маската ак няма да ти изсушава.. по принцип хумата изсушава доста, а на теб 90% от нещата в маската са ти изсушаващи .. вземи сложи поне зехтин (в по-голямо количество) а иначе до 2 пъти в седмицата е добре маска, но не повече както ти казаха преди мен...
    pressiana и аз съм за снимка !!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес говорих с фризьорката ми да ми препоръча тя нещо за растеж и ми каза да си взема това стимуланта на Икаров и маска за коса с чесън и да слагам маската в корените и дължината.Та сега си поръчах от нея нов шампоан,а маска ще си купя аз,защото тя каза,че няма значение на коя марка е.

Супер фен Аватара на wiiwa

..

цяло лято се грижех за косата си, маски почнах от август, но през лятот не съм я горила нито нищо ... слагах и само тривитаминол в началото на лятото и я връзвах всеки ден, много хлабаво, за да не вреди.. и днес на 15 се изправих .. разочаровах се косата ми е мека и блестяща но не е пораснала, а и не е нацъфтяла изобщо, подстригах я скоро .. видях момиче с идеална коса, а то я гори всеки ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си