- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Чела съм че помага в много теми,аз засега не виждам особен резултат,но има време.А и косата ми е къдрава и трудно се забелязва.Ти от него,или от тривитаминола си по-доволна?
Супер.Първоначално написано от titinkaa
Мерси. Не знаeх, че имат магазин в Пловдив. Скоро мисля и аз да го посетя, доста ми похвалиха шампоаните им, време е и аз да ги пробвам.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Вчера си сложих в маската и кафе - не съм доволна![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
titinkaa през януари ще съм в Пловдив ии ще се радвам да ми обясниш по - натам къде се намира магазинът на Christian of Roma ..
Освен него има ли други магазини с проф. козметика?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз Себорала го ползвам за разтеж (има ефект) и за косопад.
С удоволствие ще ти обясня.Първоначално написано от Hilary_
![]()
За други не мога да кажа,освен един магазин в кв.Тракия,но не го знам точно къде се намира.
Защо не си доволна?Първоначално написано от sladkish_14
Тъкмо мислих днес да си сложа в маската.
Не ми се отрази на мене добре. Предишният път, косата ми стана мека,жива с обем.. Сега след, като добавих кафе ми стана на клечки един вид. Бе по-суха си е. Все едно не съм й слагала нищо друго.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз ще пробвам днес с 1-2ч.л. кафе да видим кво ще стане при мен.
Аз си сложих 3-4 с.лСлед малко като се измия и като ми изсъхне косата, ще кажа при мен какъв е резултата.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Супер, тъкмо ще кажете резултата и ще реша в моята маска утре дали да сложа или не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
преоръчайте ми нещо за разресване на косата след баня
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Пръсти?Първоначално написано от Nadunda
![]()
С четка и гребен се къса косъмът, защото е още мокър..
А за кафето - на мен също не ми хареса особено.
и аз не останах очарована от кафето.
смисъл не ми направи косата гадна, но не видях някакъв фрапиращ ефект. Пък и аз сложих малко, може от това да е. Дали с какаото е по-различно ?![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
insane7, доста момичета са доволни от какаото, но аз не останах очарована. Никакъв ефект не видях...
Имам малко странен въпрос, свързан с пресите за коса... Имам две преси едната за вафлички и една професионална за изправяне. След по-дълга употреба започнаха да скърцат като ги стисна, колкото и тъпо да звучи. Но МНОГО ме дразни това, тази за изправянето ми е едва на 1 година. Вие имате ли подобен проблем и има ли някакво решение?![]()
Офф и моята преса прави такаНе знам на какво се дължи, но е много изнервящо
Започнах да свиквам и вече не ми прави такова впечатление.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Мен тази за вафлички направо ме подлудяваше. Изхвърлих я. А тази за изправяне и тя започна да ми прави номера, а мисля е на 1 година като твоята. Не знам за решение, аз май ще я сменям и без това не ми харесва, но ми върши все още работа.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
На мен пък кафето ми подейства добре. Сложих около 1 чаена! лъжичка. Малко,ама то като се смеси с другите неща и стана достатъчно.
Здравейте...От около година два-три пъти в седмицата използвах пресата, за да си изправям косата.По принцип косата ми е руса, чуплива и бухнала и това беше причината да се изправям, но забелязах, че е доста изтощена и суха.Реших да спра пресата и след малко проучване, отидох до аптеката и си накупих някои неща: Хининова вода, Себорал Форте, Стимулант на Икаров, Бадемово и Пшенично масло...също така си купих и маската на Lorys, но не със змийско мляко, а с коктейл от плодове.
Та молбата ми е: Моля ви, кажете ми някакви домашни маски, които биха могли да ми помогнат, ако трябва ще купя и още масла....И да питам, бях чела някъде за една домашна маска с газ и т.н....ако може газта и маста да се заменят с нещо друго?
Моля ви, помогнете...Много ще съм ви благодарна!!!
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
След баня на леко мокра коса впръскваш в корените.Първоначално написано от densii
Сложих си... не е толкова зле миризмата,но усещам щипене..Първоначално написано от victoriassecret1
И аз усещам щипене. Ако те е сърбял скалпа си раздразнила кожата на главата.Първоначално написано от densii
Нормално е.
На първата страница, първия пост виж, от тези неща сме доволни ние.Първоначално написано от kittenella
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.