- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
^ Окейзначи, аз ще споделя мнение, като я ползвам водичката след няколко дни
Благодаря.
up-вам темата момичета, че нещо замря... коя ще си прави маска неделя ?![]()
Аз вече спирам всякакви домашни неща и мазила и започвам с шампоана на Алфапрф и маската на Миозотис.
ами на мен това шишенце тривитаминол ми свършва (имам още за 3-4 пъти ) и спирам за около 2-3 месеца,а може и повече и сиг. ще си мажа косата само със стимулант за коса на Икаров.. а иначе аз утре ще си правя същата маска сиг..![]()
Да ви питам, доволни ли сте от този стимулант за коса на Икаров? На каква цена е? Може ли да се ползва заедно с тривитаминола, примерно единият път преди къпане стимуланта, следващия маската или е по-добре да ми свърши тривитаминола и после да ползвам стимуланта? Или няма значение?
Ии още едно питане тривитаминола го имам от доста време и съм нередовна, има ли проблем да го ползвам? (за срока на годност имам предвид)
сега ще се правя маска , искам да е за цъфтящи краища и растеж, предложете някоя..без тривитаминол
аз съм доволна, както и доста други момичета...окло 5-6 лв. .. може да се редуват.. иначе няма значение дали ще изчакаш да ти свърши тривитяаминола или не.. от доста време? по точно ?Първоначално написано от RainOfHope
ами сиг има 5 месеца, може и повече или по-малко нз точно, но определено 4 месеца са минали
ами прецени си.. това са витамини, но все пак.. аз съм ползвала след изтичане на срока на годност, но ти си преценяваш..Първоначално написано от RainOfHope
![]()
Ами аз преди не знаех, че срока му е 28 дена след отварянето и си го ползвах, дано сега да не даде отрицателно действие, мерси за отговорите, отново![]()
ЗдравейтеМоже ли да ми препоръчате кристали за коса... и цени ако може :*
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Искам да попитам на каква цена е термозащития спрей на Christian Of Roma??
Да ви попитам, как е по полезно да се спи .. с пусната или вързана коса, вие как спите .. и ако е по-полезно с вързана как да я вържа ?
Както ти е по-удобно. Вредно за косата е само стегнатото връзване.Първоначално написано от wiiwa
FuCKkK13
Аз ще си правя утре маска.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Сладурки, благодаря ви много ми помогнахте!
Аз се бях ориентирала и към фон дцо тена на Лореал Тру мач - 27лв. но все още се колебая за парите.
Иначе ще видя и този и ще си преценя. Но този на Импала е 5лв. и много груб, докато онези са фини и не си личат изобщо.
А пък не върви да съм все зализана без капка грим, понякога си иска малко.
Благодаря!
Аз имам един въпрос!Така .. Косата ми по принцип е къдрава,обаче от много изправяне с преса вече даже и къдрици няма и е една такава безформена и бухнала когато изсъхне
Единствените неща,които помагат в тоя случай са фиксатори за къдрици,с които нали все пак се оформя,обаче много бързо се замърсява..
![]()
Някой да знае друг начин,за да не бухва /НЕ Я РЕША СЛЕД КАТО СЕ ИЗКЪПЯ И НЕ Я СУША СЪС СЕШОАР / .. Ще ми помогнете много,защото не мога да я понасям![]()
- only GOD can judge me !! ;]
точно забравих да добавя и пяна за коса в нещата,които ползвам ;д Пробвала съм на Нивеа и на Гарниер за мокрите къдрици.. бива ама не съвсем .. мисля да пробвам на Велафлекс сега..иначе благодаря за съвета ще опитам с плиткиПървоначално написано от strawberry88
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
^това май не беше за тази тема
ами Сери от масовите 100мл. около 7 лв. ...Първоначално написано от FreshJuice
mynichka добре.. аз също![]()
^ какво ще слагаш, дай да правим една и съща
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ ама сиг. обичайната маска, която си правя
защо не пробваш с плитки както ти казаха, но преди това да сложиш пияна ?Първоначално написано от ch0purche
![]()