- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
ch0purche, моята коса по принцип е чуплива, много силно чуплива и се подстригвах на пластове, та ми седеше чуплива, но когато пластовете започнаха да се изравняват косата ми заставаше в някаква неясна форма, нито чуплива, нито права ...някаква - никаква. Та може затова да ти се е изправила : )
Ми сигурно не си измила добре стимуланта...Първоначално написано от XxInn0cencexX
Да, не си измила стимуланта. Същото ми се случи, само че с бадемово масло.
не си го отмила добре... колко пъти нанесе шампоана 1 или 2 ?Първоначално написано от XxInn0cencexX
FreshJuice , аз използвам на BioPharma 100 мл - 9 лв някъде..![]()
Тая вечер ще си направя маска ...Нещата са ми дошли йейй : ))
И аз днес си купих стимуланта..кажете ми как има най-голям ефект,когато само с него си се намазала или в някоя маска?
няма значение, че оцета отмива.. ВИНАГИ нанасяй шампоан 2 пъти...Първоначално написано от XxInn0cencexX
MimiKalcheff93 каква маска ще си правиш ?
bloodymirror ами не мога да ти кажа.. ползвала съм го и по двата начина.. но само него не съм ползвала редовно.. т.е. 1 път маска 1 път стимулант, но не и няколко месеца само стимулант... стимуланта като цяло е доста силен и според мен няма смисъл да го добавяш в маските за коса щом в тях слагаш други масла... примерно бадемово и т.н.![]()
Здравейте момичета!
Преди малко се измих с шампоана на Алфапарф и маската на Миозотис и сега оставам косата си да изсъхне сама и в моемнта е много мека и мирише супер.
днес си купих спрейчето за топлинна защита на Тафт .. някой използвам ли го е, хубав ли е?
ох.. за нз. кой път говорим за термозащитни спрейчета, но нищо.. не съм го ползвала... можеш да кажеш дали е хубав след като го ползвашПървоначално написано от wiiwa
![]()
За първи път чувам термозащитен на Тафтмалко повече инфо може ли - цена, снимка ?
И аз не бях виждала ама онзи ден го видях в ДМ и беше около 5-6 лв. май...снимка не мога да намеря,но е в черно шише.Първоначално написано от taamara
![]()
А стимулантът само в корените ли се втрива или по цялата коса?
http://prikachi.com/images.php?images/126/3832126L.png намерих снимка ... объркала съм се,в сиво шишенце е![]()
Оуу, да, сега се сещам и аз, че също го видях това на Тафт в ДМ преди няколко дни, но просто не му обърнах внимание.
Колкото до стимуланта - първо в корените, после по дължината.
FuCKkK13 , рациново , ракия и мед ...Другата седмица другите неща ..Почвам малко по -малко ,да свикне косата с маските пак и така.. Страх ме е наведнъж всичко да си намажа на главата...![]()
И аз от известно време го гледам този термозащитен спрей на Тафт...Мисля, че ще е хубав и тези дни ще ходя да си го взимам майАко има някой, който вече го е използвал да споделя
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Първоначално написано от mynichka
http://i54.tinypic.com/2vwsc28.jpg
http://i56.tinypic.com/2mqmc85.jpg
Не знам дали се вижда много добре ..
Аааа, не!!Супер си, според мен много ти отива бретона!Първоначално написано от pressiana
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Ами голям мерак имаххПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
според мен е по-добре ако добавиш и жълтъкПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
pressiana отива ти.. извинявай, че питам.. ама на колко год. си ?
wiiwa да де ясно... ако от скоро се грижиш за косата си е нормално да имаш такъв мерак..и аз бях като теб преди около 2 години..
а иначе аз утре ще ви напиша какво съм сложила в маската, понеже едно момиче искаше да правим една и съща маска![]()
изглеждаш ми мъничка за това![]()