- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Ами не съм слагала жълтък , така я направих.Преспах с нея и се изкъпах сутринта. Сега ми е още мокра косата.Ще й сложа балсам без отмиване на Panten , защото и неговия шампоан ползвах днес . Ще й пръсна малко хининова вода + кристалки за краищата леко като поизсъхне и това е.
Като изсъхне косата ще ви кажа как е .![]()
ПП1: Докато се къпех , забелязах ,че имам малко комбалче все едно в областта на тила ,абе почти на края на главата ми . Знам ,че тъпо обясних , ама ... :/ Та , доста се изплаших какво е това.
ПП2: Още нещо. Из ония дни си взех и нова хининова вода , преди ползвах на Kokona само , бях си взела една друга май на Milva беше , беше със спрей-помпичка .Така , доволна съм си от Kokona-та ,само че ония дни си взех на Milva пак ,само че ново шишенце без помпа .Синьо шишенце и пак има таралежче отпред нарисувано. Та странното е, тъй като аз хининовите води ги сипвам в шишенце с пулветизатор и шишенцето е прозрачно , та виждам цвета на водата.На Kokona беше безцветна и старата MIlva също нямаше цвят.Обаче тая новата дето я взех е розова... Мнения ?![]()
![]()
Аз си го слагах в корените и след това си разресвах косата, за да се разнесе. Може и само в корените може и по цялата коса.Първоначално написано от bloodymirror
Humans need fantasy to be human.
Нормално ли е след като съм се изкъпала,на следващия ден да ме сърби малко главата? И като се почешам ми се появява пърхут?![]()
И на мен ми се случва понякога.Предполагам,че не си отмила добре шампоана или маската от косата сиПървоначално написано от bloodymirror
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Хубаво съм го отмила не знам от какво друго може да е :\ пък и пърхoт???
^ не е нормално да имаш пърхот...купи си себорал форте и слагай в маските за коса оцет и аспирин
...
ами хинина по принцип е розово- червен (нещо такова) и п принцип не е странно да ти е розова водата.. моя шампоан хининовия също е розов...Първоначално написано от MimiKalcheff93
^ ДА бе , то и аз преди бях ползвала хининов шампоан и беше супер наситено розов... Обаче интересно защо другите ми хининови води са били безцветни , или леко жълтеникави..
имали са по- малко съдържание на хининПървоначално написано от MimiKalcheff93
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
[quote="FuCKkK13"]^ не е нормално да имаш пърхот...купи си себорал форте и слагай в маските за коса оцет и аспирин
... quote]
Това Себорал като шампоан ли е? И наистина ли мирише лошо ;д
mynichka, най вероятно е така ..Нищо сега вече си взех тия и да видим какъв ефект ще има. Попринцип ползвам хининова вода след всяко къпане от по-миналия ноември, или октомври месец.Някъде края на 2009 до сега , като навик ми е... Незнам до колко расте косата , ще видим сега с тая новата хининова вода какво ще излезе..
Аз днес си направих почти обичайната маска- мисля, че малко прекалих с меда, понеже го слагах на окоТрудно се измих, но косичката ми е толкова мекичка. А за хининовата вода- аз съм супер нередовна- купувам си и я слагам адски рядко- може би и затова не забелязвам резултат от нея.
А как изобщо го нанесе меда?![]()
И добре ли действа на сухите краища?
victoriassecret1,mynichka аз проблем нямам с меда , нито пък с отмиването му,Изобщо никакъв.И аз слагам на око , колкото дойде , с една лъжица бъркам си в буркана и си сипвам малко в дланта , по -точно на върха на пръстите и си се мажа и толкова.Попринцип като си правя маска винаги си разделям косата на секции, абе както примерно като я къдриш, изправям...И добре действа според мен , няколко маски съм правила само с мед , другите са били без него. и е добре , подхранва , става супер мека!
да и аз това казвам, винаги си слагам мед по 1 супена лъжица и е перфектно просто днес ме мързеше да го меря и сложих доста повече и все пак ефекта е на лице![]()
за сухи краища е много хубаво зехтин и мед по- равни количества и нанасяш само на края на косатаПървоначално написано от victoriassecret1
![]()
^Накрая и аз ще взема да си взема зехтин , само че я кажете кой е най-добър за маски. Знам че трябва да е нещо Extra Virigin < те са най-хубавите.. Ако има конкретна фирма от която сте доволни кажете да видимАко не , утре ще измисля нещо да си купя , ще поогледам и който ми хареса той ..
![]()
Нямам си на идея- моя е уж натурален от Гърция направо (ама колко е такъв)мисля, че за маски няма голямо значение.
[quote="bloodymirror"]ами като хининовата вода е.. течно, слага се след баня и не се отмива.. а иначе на мен миризмата му не ми пречи... дори ми е малко приятна, но ако те дразнят миризми няма да ти хареса, но все пак се слага само в корените и след малко не мирише..Първоначално написано от FuCKkK13
victoriassecret1 аз го разтапям със свинската мас и става течно и никога не съм имала проблеми.. иначе меда е едно от най-ефикасните средства срещу цъфтящи краища.. както ти казаха с мед и зехтин се прави много хубава маска за краищата
MimiKalcheff93 ами да .. това трябва да пише на шишенцето и трябва да е в стъклено шише !... това е задължително за хубавия зехтин...
mynichka точно за косата има много голям значение![]()
Да ви питам нещо, което се каня от доста време ...![]()
Ако реша да си поръчам някаква маска или нещо друго за косата от интернет, колко излиза доставката?
Ами значи ,че гледам да пише Extra Virgin да е в стъклено шише и вече ,която картинка ми хареса него шише ще купя ..![]()
![]()
ох..ми в сайта си пише.. четете бе хораПървоначално написано от victoriassecret1
.. навсякъде е различно.. по принцип цените на доставките в района на София са доста по-ниски от колкото до други населени места.. във всеки сайт е различно...прочети...
аз си направих маска с : бадемово масло,кокосово масло,зехтин,мас,хума,ракия ,оцет,тривитаминол,жълтък,к исело мляко и мед... ще стоя около 3 часа![]()
И аз сега съм с маска, скоро не съм писала, но си правя. Днес сложих обичайното: стимулант, тривитаминол, бадемово и рициново масло, оцет, ракия, хининова вода, какао и масло от пшеничен зародиш в краищата. :P Започнах работа и поне един път седмично ще си правя маска.
Искам да ви споделя..косата ми се омазнява бързо и си я мия всеки ден, знам, че не е хубаво ама няма как..може и затова изобщо да не ми расте
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
снимка като си разплетеш плитките !!!Първоначално написано от XxInn0cencexX
lqlq89 не слагаш ли прекалено много омазняващи съставки ? .. щом косата ти е мазна не трябва да си правиш такава маска.. да маслата регулират до някаква степен омазняването, но рициновото масло повече омазнява,тривитаминола -също.. не ти препоръчвам повече да си правиш тази маска
..
![]()