.
Затворена тема
Страница 53 от 58 ПървиПърви ... 343495051525354555657 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 1447
    Ами не съм слагала жълтък , така я направих.Преспах с нея и се изкъпах сутринта. Сега ми е още мокра косата.Ще й сложа балсам без отмиване на Panten , защото и неговия шампоан ползвах днес . Ще й пръсна малко хининова вода + кристалки за краищата леко като поизсъхне и това е.
    Като изсъхне косата ще ви кажа как е .

ПП1: Докато се къпех , забелязах ,че имам малко комбалче все едно в областта на тила ,абе почти на края на главата ми . Знам ,че тъпо обясних , ама ... :/ Та , доста се изплаших какво е това.

ПП2: Още нещо. Из ония дни си взех и нова хининова вода , преди ползвах на Kokona само , бях си взела една друга май на Milva беше , беше със спрей-помпичка .Така , доволна съм си от Kokona-та ,само че ония дни си взех на Milva пак ,само че ново шишенце без помпа .Синьо шишенце и пак има таралежче отпред нарисувано. Та странното е, тъй като аз хининовите води ги сипвам в шишенце с пулветизатор и шишенцето е прозрачно , та виждам цвета на водата.На Kokona беше безцветна и старата MIlva също нямаше цвят.Обаче тая новата дето я взех е розова... Мнения ?

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    А стимулантът само в корените ли се втрива или по цялата коса?
    Аз си го слагах в корените и след това си разресвах косата, за да се разнесе. Може и само в корените може и по цялата коса.
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Нормално ли е след като съм се изкъпала,на следващия ден да ме сърби малко главата? И като се почешам ми се появява пърхут?

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Нормално ли е след като съм се изкъпала,на следващия ден да ме сърби малко главата? И като се почешам ми се появява пърхут?
    И на мен ми се случва понякога.Предполагам,че не си отмила добре шампоана или маската от косата си
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Хубаво съм го отмила не знам от какво друго може да е :\ пък и пърхoт???

Banned Мега фен
    ^ не е нормално да имаш пърхот ...купи си себорал форте и слагай в маските за коса оцет и аспирин ...

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Ами не съм слагала жълтък , така я направих.Преспах с нея и се изкъпах сутринта. Сега ми е още мокра косата.Ще й сложа балсам без отмиване на Panten , защото и неговия шампоан ползвах днес . Ще й пръсна малко хининова вода + кристалки за краищата леко като поизсъхне и това е.
    Като изсъхне косата ще ви кажа как е .

ПП1: Докато се къпех , забелязах ,че имам малко комбалче все едно в областта на тила ,абе почти на края на главата ми . Знам ,че тъпо обясних , ама ... :/ Та , доста се изплаших какво е това.

ПП2: Още нещо. Из ония дни си взех и нова хининова вода , преди ползвах на Kokona само , бях си взела една друга май на Milva беше , беше със спрей-помпичка .Така , доволна съм си от Kokona-та ,само че ония дни си взех на Milva пак ,само че ново шишенце без помпа .Синьо шишенце и пак има таралежче отпред нарисувано. Та странното е, тъй като аз хининовите води ги сипвам в шишенце с пулветизатор и шишенцето е прозрачно , та виждам цвета на водата.На Kokona беше безцветна и старата MIlva също нямаше цвят.Обаче тая новата дето я взех е розова... Мнения ?
    ами хинина по принцип е розово- червен (нещо такова) и п принцип не е странно да ти е розова водата.. моя шампоан хининовия също е розов...

^ ДА бе , то и аз преди бях ползвала хининов шампоан и беше супер наситено розов... Обаче интересно защо другите ми хининови води са били безцветни , или леко жълтеникави..

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    ^ ДА бе , то и аз преди бях ползвала хининов шампоан и беше супер наситено розов... Обаче интересно защо другите ми хининови води са били безцветни , или леко жълтеникави..
    имали са по- малко съдържание на хинин
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

[quote="FuCKkK13"]^ не е нормално да имаш пърхот ...купи си себорал форте и слагай в маските за коса оцет и аспирин ... quote]

Това Себорал като шампоан ли е? И наистина ли мирише лошо ;д

mynichka, най вероятно е така .. Нищо сега вече си взех тия и да видим какъв ефект ще има. Попринцип ползвам хининова вода след всяко къпане от по-миналия ноември, или октомври месец.Някъде края на 2009 до сега , като навик ми е... Незнам до колко расте косата , ще видим сега с тая новата хининова вода какво ще излезе..

Аз днес си направих почти обичайната маска- мисля, че малко прекалих с меда, понеже го слагах на око Трудно се измих, но косичката ми е толкова мекичка. А за хининовата вода- аз съм супер нередовна- купувам си и я слагам адски рядко- може би и затова не забелязвам резултат от нея.

Повече от фен
    А как изобщо го нанесе меда?
    И добре ли действа на сухите краища?

victoriassecret1,mynichka аз проблем нямам с меда , нито пък с отмиването му,Изобщо никакъв.И аз слагам на око , колкото дойде , с една лъжица бъркам си в буркана и си сипвам малко в дланта , по -точно на върха на пръстите и си се мажа и толкова.Попринцип като си правя маска винаги си разделям косата на секции, абе както примерно като я къдриш, изправям... И добре действа според мен , няколко маски съм правила само с мед , другите са били без него. и е добре , подхранва , става супер мека!

да и аз това казвам, винаги си слагам мед по 1 супена лъжица и е перфектно просто днес ме мързеше да го меря и сложих доста повече и все пак ефекта е на лице

Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    А как изобщо го нанесе меда?
    И добре ли действа на сухите краища?
    за сухи краища е много хубаво зехтин и мед по- равни количества и нанасяш само на края на косата

^Накрая и аз ще взема да си взема зехтин , само че я кажете кой е най-добър за маски. Знам че трябва да е нещо Extra Virigin < те са най-хубавите.. Ако има конкретна фирма от която сте доволни кажете да видим Ако не , утре ще измисля нещо да си купя , ще поогледам и който ми хареса той ..

Нямам си на идея- моя е уж натурален от Гърция направо (ама колко е такъв) мисля, че за маски няма голямо значение.

Banned Мега фен
    [quote="bloodymirror"]
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ^ не е нормално да имаш пърхот ...купи си себорал форте и слагай в маските за коса оцет и аспирин ... quote]

Това Себорал като шампоан ли е? И наистина ли мирише лошо ;д
    ами като хининовата вода е.. течно, слага се след баня и не се отмива.. а иначе на мен миризмата му не ми пречи... дори ми е малко приятна, но ако те дразнят миризми няма да ти хареса, но все пак се слага само в корените и след малко не мирише..
    victoriassecret1 аз го разтапям със свинската мас и става течно и никога не съм имала проблеми.. иначе меда е едно от най-ефикасните средства срещу цъфтящи краища .. както ти казаха с мед и зехтин се прави много хубава маска за краищата
    MimiKalcheff93 ами да .. това трябва да пише на шишенцето и трябва да е в стъклено шише !... това е задължително за хубавия зехтин...
    mynichka точно за косата има много голям значение

Повече от фен
    Да ви питам нещо, което се каня от доста време ...
    Ако реша да си поръчам някаква маска или нещо друго за косата от интернет, колко излиза доставката?

Ами значи ,че гледам да пише Extra Virgin да е в стъклено шише и вече ,която картинка ми хареса него шише ще купя ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Да ви питам нещо, което се каня от доста време ...
    Ако реша да си поръчам някаква маска или нещо друго за косата от интернет, колко излиза доставката?
    ох..ми в сайта си пише.. четете бе хора .. навсякъде е различно.. по принцип цените на доставките в района на София са доста по-ниски от колкото до други населени места.. във всеки сайт е различно...прочети...

Banned Мега фен
    аз си направих маска с : бадемово масло,кокосово масло,зехтин,мас,хума,ракия ,оцет,тривитаминол,жълтък,к исело мляко и мед... ще стоя около 3 часа

Аз днеска пак ще се намажа със стимуланта на Икаров,ще постоя 2-3 часа,ще си измия 2 пъти косата и след това ще си я полея с вода,в която съм варила коприва.После ще си направя плитки : ))

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз сега съм с маска, скоро не съм писала, но си правя. Днес сложих обичайното: стимулант, тривитаминол, бадемово и рициново масло, оцет, ракия, хининова вода, какао и масло от пшеничен зародиш в краищата. :P Започнах работа и поне един път седмично ще си правя маска.
    Искам да ви споделя..косата ми се омазнява бързо и си я мия всеки ден, знам, че не е хубаво ама няма как..може и затова изобщо да не ми расте
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Аз днеска пак ще се намажа със стимуланта на Икаров,ще постоя 2-3 часа,ще си измия 2 пъти косата и след това ще си я полея с вода,в която съм варила коприва.После ще си направя плитки : ))
    снимка като си разплетеш плитките !!!
    lqlq89 не слагаш ли прекалено много омазняващи съставки ? .. щом косата ти е мазна не трябва да си правиш такава маска .. да маслата регулират до някаква степен омазняването, но рициновото масло повече омазнява,тривитаминола -също.. не ти препоръчвам повече да си правиш тази маска ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си