- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Така.. днес съм решила да си правя маска, обаче.. Забравих си всички видове масла (Бадемовото и Рициновото) на село и в момента имам само хининова вода... Тъй като бързам и не ми се рова назад някой да сподели някаква маска с подръчни средства
![]()
А какви изсушаващи да си слагам? Може би хума, кисело мляко..Първоначално написано от FuCKkK13
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^Хума, жълтък, ракия, оцет, мед,кисело мляко са все изсушаващи съставки.
жълтък,оцет и ракия ? .. ако имаш и зехтинПървоначално написано от blondeVIP
![]()
Имам всичко вкъщи...Имам някакви спомени, че лимоновия сок и оцета са за блясък нали така?! Мога да сложа и мед и кисело мляко предполагам :dd а малко хининова вода да капна ?!![]()
Аз си правя маска с тривитаминол всяка седмица. вие как си доизразходвате тривитаминола, защото пише, че е годен 28 дена след отваряне. Те минаха, а аз имам още почти половин шишенцеПречи ли ако продължа да го използвам още седмица-две
слагай всичко за което се сетишПървоначално написано от blondeVIP
аз най често я правя с тривитминола, жълтък, ракия, оцет , мед и мляко. Понякога слагам и една лъжица от купена маска за коса и хининова вода и става супер
![]()
може.. точно оцета и лимона са за блясъкПървоначално написано от blondeVIP
.. ок.. чакаме да кажеш
![]()
BabyDre не пречи... ами аз си правя маска 2 пъти в седмицата и ми свършва за г/д. 1 месец![]()
Мм чак сега се натутках да се изкъпя и изсуша, и мога да кажа, че ми е по-мекичка косата и с по-голям блясък, но не знам... може би ако почна по-често да правя домашни маски бих могла по-добре да кажа как ми се отразява :PP
колко често си правиш маски ?Първоначално написано от blondeVIP
Направих си маска.Стоях два часа иии косата ми е много мекаНамазах се със спрея на Глисс и направо заспа
все едно съм се изправила
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
И моята коса е мекичка и бляскава, както винаги след маска![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
каква маска си напpави ??Първоначално написано от joannalof
Нищо особено - хума,оцет,хининова вода,3-4 капки бадемово масло,мляко и кафе ... исках да е изсушаваща,че много ми се омазняваПървоначално написано от strawberry88
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Здравейте. Някой може ли да ми каже маска за коса с какао или кафе? Гледах няколко рецепти, като например : кафе, бадемово масло, алкохол, жълтък, кисело мляко, зехтин, оцет ... към нея мога ли да добавя и хининова вода? И в какво количество да са съставките? Благодаря ви![]()
Хей днес си взех нещата..Също си взех и шампоан на Мilva с хинин 200ml -1.80лв. Моя Себорал е в малки бели шишенца, две лепнати едно за друго и пише промоция на тиксото, взех го/и за 3.90лв. , по 125мл всяко шишенце. И стимуланта на Икаров дойде, и той , взех си го - 5.00лв. Тааа , така.... Я кажете сега тоя Себорал как да го ползвам е най-добре?как е най-правилно и ефикасно ? Вие как го ползвате?
ПП: Исках да ви попитам момичета, тъй като видях ,че има шампоан Milva с катран ..Много ми е интересно той за какво е , хубав ли е? Някой ползвал ли го е ? Какви са ви мненията?
не съм го ползвала ама мисля да си го купя в скоро времеПървоначално написано от MimiKalcheff93
ето инфо http://apteka.framar.bg/30021877/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
Вече за две седмици се подстригах два пъти и цялата ми коса цъфтиии, ама цялатаа.Просто абсолютно всеки косъм, който хвана цъфти или е с бяло връхче.Казвам Ви иде ми да се саомубия!![]()
Дайте някакви идеи (без маслото от пщеничен зародиш),че просто полудявам вече!![]()
ами жълтата серия на Глис е за склонна към цъфтене коса...също така кристали може да ползваш ама най-добре питай фризиорката си да ти каже какво да правишПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
Леле... за 2 седмици 2 пъти
Може би трябваше да попиташ фризьора... Това не е нормално и не ми се е случвало, затова не знам как да те посъветвам
![]()
Аз си направих маска с бадемово масло, рациново, кисело мляко, хума, оцет и водкаДано да се получи хубав ефект от всичките тези неща
Косата ми е доста зле на последък, много е изтънена, суха в краищата... ужасна. Дори обмислях да се подстрижа с поне 10 см по-къса, но се отказах, защото в момента ми е доста дълга - много време я чаках да порасне и ми е много жал да я отрежа, затова съм решила, че ще и правя много маски. Взех си и спрея на Gliss Total Repair, дано до месец се пооправи малко, че е много зле и капе много
![]()
Проблемът може и да е в начина на подстригване или ножицата ..Първоначално написано от MegiBoOm
За две седмици две подстригвания и пак нацъфтяла - това определено е ненормално.