.
Затворена тема
Страница 54 от 58 ПървиПърви ... 444505152535455565758 ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 1447
    Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Така.. днес съм решила да си правя маска, обаче.. Забравих си всички видове масла (Бадемовото и Рициновото ) на село и в момента имам само хининова вода... Тъй като бързам и не ми се рова назад някой да сподели някаква маска с подръчни средства
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Аз днеска пак ще се намажа със стимуланта на Икаров,ще постоя 2-3 часа,ще си измия 2 пъти косата и след това ще си я полея с вода,в която съм варила коприва.После ще си направя плитки : ))
    снимка като си разплетеш плитките !!!
    lqlq89 не слагаш ли прекалено много омазняващи съставки ? .. щом косата ти е мазна не трябва да си правиш такава маска .. да маслата регулират до някаква степен омазняването, но рициновото масло повече омазнява,тривитаминола -също.. не ти препоръчвам повече да си правиш тази маска ..
    А какви изсушаващи да си слагам? Може би хума, кисело мляко..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Хума, жълтък, ракия, оцет, мед,кисело мляко са все изсушаващи съставки.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    Така.. днес съм решила да си правя маска, обаче.. Забравих си всички видове масла (Бадемовото и Рициновото ) на село и в момента имам само хининова вода... Тъй като бързам и не ми се рова назад някой да сподели някаква маска с подръчни средства
    жълтък,оцет и ракия ? .. ако имаш и зехтин

Град
    NYC
    Имам всичко вкъщи...Имам някакви спомени, че лимоновия сок и оцета са за блясък нали така?! Мога да сложа и мед и кисело мляко предполагам :dd а малко хининова вода да капна ?!

Аз си правя маска с тривитаминол всяка седмица. вие как си доизразходвате тривитаминола, защото пише, че е годен 28 дена след отваряне. Те минаха, а аз имам още почти половин шишенце Пречи ли ако продължа да го използвам още седмица-две

Имам всичко вкъщи...Имам някакви спомени, че лимоновия сок и оцета са за блясък нали така?! Мога да сложа и мед и кисело мляко предполагам :dd а малко хининова вода да капна ?!
    слагай всичко за което се сетиш аз най често я правя с тривитминола, жълтък, ракия, оцет , мед и мляко. Понякога слагам и една лъжица от купена маска за коса и хининова вода и става супер

Град
    NYC
    Ооо имам на Lorys със ефекта на змийското мляко.. да сложа малко от нея или ?!

да сложи една лъжица

Град
    NYC
    Такаа... сложих оцет,зехтин, мед, ракия, малко хининова вода и малко от маската на Lorys и след 2-3 часа ще ви кажа какво се е получило !

Banned Мега фен
    може.. точно оцета и лимона са за блясък .. ок.. чакаме да кажеш
    BabyDre не пречи... ами аз си правя маска 2 пъти в седмицата и ми свършва за г/д. 1 месец

Град
    NYC
    Мм чак сега се натутках да се изкъпя и изсуша, и мога да кажа, че ми е по-мекичка косата и с по-голям блясък, но не знам... може би ако почна по-често да правя домашни маски бих могла по-добре да кажа как ми се отразява :PP

Banned Мега фен
    Мм чак сега се натутках да се изкъпя и изсуша, и мога да кажа, че ми е по-мекичка косата и с по-голям блясък, но не знам... може би ако почна по-често да правя домашни маски бих могла по-добре да кажа как ми се отразява :PP
    колко често си правиш маски ?

Град
    NYC
    Веднъж на...1-2 месеца ;дд Иначе слагам от тази на Lorys : ))

Голям фен Аватара на joannalof
    Направих си маска.Стоях два часа иии косата ми е много мека Намазах се със спрея на Глисс и направо заспа все едно съм се изправила
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на lqlq89
    И моята коса е мекичка и бляскава, както винаги след маска
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Направих си маска.Стоях два часа иии косата ми е много мека Намазах се със спрея на Глисс и направо заспа все едно съм се изправила
    каква маска си напpави ??

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    каква маска си напpави ??
    Нищо особено - хума,оцет,хининова вода,3-4 капки бадемово масло,мляко и кафе ... исках да е изсушаваща,че много ми се омазнява
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Здравейте. Някой може ли да ми каже маска за коса с какао или кафе? Гледах няколко рецепти, като например : кафе, бадемово масло, алкохол, жълтък, кисело мляко, зехтин, оцет ... към нея мога ли да добавя и хининова вода? И в какво количество да са съставките? Благодаря ви

Хей днес си взех нещата..Също си взех и шампоан на Мilva с хинин 200ml -1.80лв. Моя Себорал е в малки бели шишенца, две лепнати едно за друго и пише промоция на тиксото, взех го/и за 3.90лв. , по 125мл всяко шишенце. И стимуланта на Икаров дойде, и той , взех си го - 5.00лв. Тааа , така.... Я кажете сега тоя Себорал как да го ползвам е най-добре?как е най-правилно и ефикасно ? Вие как го ползвате?

ПП: Исках да ви попитам момичета, тъй като видях ,че има шампоан Milva с катран ..Много ми е интересно той за какво е , хубав ли е? Някой ползвал ли го е ? Какви са ви мненията?

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Хей днес си взех нещата..Също си взех и шампоан на Мilva с хинин 200ml -1.80лв. Моя Себорал е в малки бели шишенца, две лепнати едно за друго и пише промоция на тиксото, взех го/и за 3.90лв. , по 125мл всяко шишенце. И стимуланта на Икаров дойде, и той , взех си го - 5.00лв. Тааа , така.... Я кажете сега тоя Себорал как да го ползвам е най-добре?как е най-правилно и ефикасно ? Вие как го ползвате?

ПП: Исках да ви попитам момичета, тъй като видях ,че има шампоан Milva с катран ..Много ми е интересно той за какво е , хубав ли е? Някой ползвал ли го е ? Какви са ви мненията?
    не съм го ползвала ама мисля да си го купя в скоро време ето инфо http://apteka.framar.bg/30021877/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
    Вече за две седмици се подстригах два пъти и цялата ми коса цъфтиии, ама цялатаа.Просто абсолютно всеки косъм, който хвана цъфти или е с бяло връхче.Казвам Ви иде ми да се саомубия!

Дайте някакви идеи (без маслото от пщеничен зародиш),че просто полудявам вече!

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
    Вече за две седмици се подстригах два пъти и цялата ми коса цъфтиии, ама цялатаа.Просто абсолютно всеки косъм, който хвана цъфти или е с бяло връхче.Казвам Ви иде ми да се саомубия!

ами жълтата серия на Глис е за склонна към цъфтене коса...също така кристали може да ползваш ама най-добре питай фризиорката си да ти каже какво да правиш

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!

Леле... за 2 седмици 2 пъти Може би трябваше да попиташ фризьора... Това не е нормално и не ми се е случвало, затова не знам как да те посъветвам

Аз си направих маска с бадемово масло, рациново, кисело мляко, хума, оцет и водка Дано да се получи хубав ефект от всичките тези неща Косата ми е доста зле на последък, много е изтънена, суха в краищата... ужасна. Дори обмислях да се подстрижа с поне 10 см по-къса, но се отказах, защото в момента ми е доста дълга - много време я чаках да порасне и ми е много жал да я отрежа, затова съм решила, че ще и правя много маски. Взех си и спрея на Gliss Total Repair, дано до месец се пооправи малко, че е много зле и капе много

Голям фен Аватара на taamara
    ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
    Вече за две седмици се подстригах два пъти и цялата ми коса цъфтиии, ама цялатаа.
    Проблемът може и да е в начина на подстригване или ножицата ..
    За две седмици две подстригвания и пак нацъфтяла - това определено е ненормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си