- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
^ оо объркала съм се .. правя си 2 пъти в седмица , исках да кажа, че не съм правила от 1 седмица![]()
ох,добре.. ами суха е... мажи я с някое масло само примерно или стимулант за коса на Икаров.. спрейче на Глис ползваш ли ? .. ако не ползваш си купи ... жълтата серия освен за цъфтеж е и за по-лесно разресване - говоря за цялата серия... иначе повечето спрейчета на Глис олезняват разресването, но специално за това е оранжевото ..Първоначално написано от wiiwa
![]()
Оф хора,знаете ли как да се отърва от тва досадно бухване на косата?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Отчаяна съм. Никъде не мога да намеря масло от пшеничен зародиш, а уж щях да сменям кристалите с него.![]()
И кристалите ми свършиха, и масло не мога да намеря, и имам чувството, че косата ми става ужасна.![]()
Кристалите можеха да се заместят с масло от пшеничен зародиш , нали не бъркам?![]()
А и да ви попитам; кичури или боядисване? Кое вреди на косата повече или е все едно и също?![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Направих си маска с жълтък,кисело мляко,лимонов сок,мед и купешки балсам.Не съм си правила домашни маски от толкова време,ще видя какъв ще е резултата.
Кажете някоя домашна маска за обем ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
За да стане косата плътна и да добие желания обем, може да я подхраните с маска от 3 жълтъка, 1.с.л. зехтин и 1 кафяна лъжичка ром. Разбъркайте добре, нанесете сместа и оставете да подейства около 20 минути. Добре е главата да се покрие с кърпа. Преди да се отмие, изплакнете с хладка вода.Първоначално написано от katii
^ Мерсии![]()
балсам ? .. бухва ти защото по принцип ти е такава или защото е суха ?Първоначално написано от brutaLxxbunny
insane7 не се бъркаш за маслото.. за кичурите и боята не знам не се боядисвам, но знам, че кичурите адски много изтощават косата и ако мислиш да са много т.е. да ти покриват 4/5ти от косата по-добре боядисване..
![]()
nymphadora не са ли ти много изсушаващите съставки ?
аз не знам дали ще имам време за маска, но ако нямам ще се намажа със стимулант за коса на Икаров![]()
Мацки ...Днеска се изкъпах с тоя хининов шампоан ...Всичко ок . напръсках се с хининова вода и с тоя себорал.. обаче т'ва мирише ужасно.. та сега ме сърби леко главата... Идеи защо така? И ще се махне ли тая миризма от Себорала ?
FuCKkK13,бухва,защото попринцип е такава.Далече е от суха.Аз уж пръскам балсам на Глисс срещу бухване,ама no резултат...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ми честно казано и мен ме сърбеше няколко пъти после спря,сега пак от време на време ме сърби, но мъничко.. а иначе миризмата.. ми той се слага само в корените, не мисля, че след 1 час изобщо ще я усещашПървоначално написано от MimiKalcheff93
brutaLxxbunny или масло в краищата или кристали... а, и говоря за балсам, не за флуид... т.е. флуида си е течен балсам ама другите кремообразните, като че ли помагат за това бухване... от мои наблюдения.... купи си и виж.. нищо не губиш, а и ако не ти помогне дай го на някоя приятелка
![]()
забравих да кажа... чудех се дали да си правя маска или да се намажа със стимулант и накрая реших да се намажа със стимулант и да стоя 2-3 часа.. а в неделя ще си направя маска с тривитаминол![]()
2 часаПървоначално написано от FuCKkK13
Humans need fantasy to be human.
Здравейте
От доста време не съм писала.
Направих си маска с кисело мляко,хума и мед.Стоях 1 час.
Отмих я и си втрих отвара от хоприва в корените.Сложих и кристали по краищата.
Като изсъхне ще ви кажа как си усещам косата![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
момичета, забелязвам, че повечето от вас си правят или маски само с изсушаващи съставки или такива в които изсушаващите са повече... та да ви питам защо ? .. мазни са ви косите или за нщ друго ?
Аз примерно сега целях точно това.Искам да видя как ще ми се отрази.
Иначе,моята си е нормална.Мия я 3 пъти в седмицата.
значи е нормална и склонна към омазняване, защото повече от 2 пъти в седмицата не е много добре да я миешПървоначално написано от Colombia
![]()
Да знам!Старая се даже с по 2 пъти да мина на седмица.Когато мога естествено![]()
Това по колко я миеш не винаги определя дали е мазна или не. Имаше период в който я миех всеки ден, но я миех не защотоо ставаше мазна, а формата и къдриците просто ми се разваляха. Можех да я мия и един път на седмица и пак нямаше да е мазна просто формата и се бъгваше.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
къдравите коси по принцип са сухиПървоначално написано от LuniChkaa
.. а и определя ! ... мий я в продължение на месеци през ден или всеки ден да видим после дали ще можеш да издържаш 2-3 дена без да я миеш... та.. сега обяснение защо е така.. защото в корените на косата има себум... колкото повече е тя е толкова повече по мазна (има излишен себум) и става мръсна.. в шампоаните ни има измиващи съставки, като в някой шампоани доста силно измиващи.. когато си миеш косата с шампоан той измива изцяло себума,а косата се нуждае от този себум ест. в определено количество (ако е повече косата е мазна) и като го измиеш предизвикваш косата да си го възстанови.. и като я миеш няколко месеца всеки ден примерно косата свиква всеки ден да ви възстановява себума.. и се получава момента в който ти не измиваш себума няколко дни, но косата е свикнала да си го произвежда и този себум се натрупва и става излишен т.е косата се омазнява
![]()
Хумата може ли да се купи от аптека или в магазин?Моята коса се омазнява много бързо и бих искала да си купя хума и да си направя маска,че да спре това омазняване.![]()
Здравейта момичета. Днес си направих маска с всичко възможноСложих и стимулант на Икаров, бадемово масло, хининова вода, зехтин, кисело мляко, оцет, жълтък. Проблем ми беше само миризмата на икаров, но и след като се измих пак остана
Успях да измия мазнотията добре, сложих си ампули, и косата ми е някава много жива и мекичка
Но сега ще ме накара да сложа и спрейчето на Глис, че не се трае този стимулант
![]()
От кафето потъмняваше косата нали ?Ако не, от какво друго може да потъмнее ?
![]()
от аптекатаПървоначално написано от nwjsw
![]()
katii от кафе и от вода я която са варени черупки от орех![]()