.
Затворена тема
Страница 56 от 58 ПървиПърви ... 64652535455565758 ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1447
    Супер фен Аватара на wiiwa

..

^ оо объркала съм се .. правя си 2 пъти в седмица , исках да кажа, че не съм правила от 1 седмица

Banned Мега фен

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    ^ оо объркала съм се .. правя си 2 пъти в седмица , исках да кажа, че не съм правила от 1 седмица
    ох,добре.. ами суха е... мажи я с някое масло само примерно или стимулант за коса на Икаров.. спрейче на Глис ползваш ли ? .. ако не ползваш си купи ... жълтата серия освен за цъфтеж е и за по-лесно разресване - говоря за цялата серия... иначе повечето спрейчета на Глис олезняват разресването, но специално за това е оранжевото ..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Оф хора,знаете ли как да се отърва от тва досадно бухване на косата?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Отчаяна съм. Никъде не мога да намеря масло от пшеничен зародиш, а уж щях да сменям кристалите с него.
    И кристалите ми свършиха, и масло не мога да намеря, и имам чувството, че косата ми става ужасна.
    Кристалите можеха да се заместят с масло от пшеничен зародиш , нали не бъркам?

А и да ви попитам; кичури или боядисване? Кое вреди на косата повече или е все едно и също?

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на nymphadora
    Направих си маска с жълтък,кисело мляко,лимонов сок,мед и купешки балсам.Не съм си правила домашни маски от толкова време,ще видя какъв ще е резултата.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Кажете някоя домашна маска за обем ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Кажете някоя домашна маска за обем ?
    За да стане косата плътна и да добие желания обем, може да я подхраните с маска от 3 жълтъка, 1.с.л. зехтин и 1 кафяна лъжичка ром. Разбъркайте добре, нанесете сместа и оставете да подейства около 20 минути. Добре е главата да се покрие с кърпа. Преди да се отмие, изплакнете с хладка вода.

Град
    София
    ^ Мерсии

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Оф хора,знаете ли как да се отърва от тва досадно бухване на косата?
    балсам ? .. бухва ти защото по принцип ти е такава или защото е суха ?
    insane7 не се бъркаш за маслото.. за кичурите и боята не знам не се боядисвам, но знам, че кичурите адски много изтощават косата и ако мислиш да са много т.е. да ти покриват 4/5ти от косата по-добре боядисване ..
    nymphadora не са ли ти много изсушаващите съставки ?
    аз не знам дали ще имам време за маска, но ако нямам ще се намажа със стимулант за коса на Икаров

Мацки ...Днеска се изкъпах с тоя хининов шампоан ...Всичко ок . напръсках се с хининова вода и с тоя себорал.. обаче т'ва мирише ужасно.. та сега ме сърби леко главата... Идеи защо така? И ще се махне ли тая миризма от Себорала ?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    FuCKkK13,бухва,защото попринцип е такава.Далече е от суха.Аз уж пръскам балсам на Глисс срещу бухване,ама no резултат...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Мацки ...Днеска се изкъпах с тоя хининов шампоан ...Всичко ок . напръсках се с хининова вода и с тоя себорал.. обаче т'ва мирише ужасно.. та сега ме сърби леко главата... Идеи защо така? И ще се махне ли тая миризма от Себорала ?
    ми честно казано и мен ме сърбеше няколко пъти после спря,сега пак от време на време ме сърби, но мъничко.. а иначе миризмата.. ми той се слага само в корените, не мисля, че след 1 час изобщо ще я усещаш
    brutaLxxbunny или масло в краищата или кристали... а, и говоря за балсам, не за флуид... т.е. флуида си е течен балсам ама другите кремообразните, като че ли помагат за това бухване... от мои наблюдения.. .. купи си и виж.. нищо не губиш, а и ако не ти помогне дай го на някоя приятелка

Banned Мега фен
    забравих да кажа... чудех се дали да си правя маска или да се намажа със стимулант и накрая реших да се намажа със стимулант и да стоя 2-3 часа.. а в неделя ще си направя маска с тривитаминол

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ^ колко време стоя с нея ?
    2 часа
    Humans need fantasy to be human.

Голям фен Аватара на Colombia
    Здравейте
    От доста време не съм писала.
    Направих си маска с кисело мляко,хума и мед.Стоях 1 час.
    Отмих я и си втрих отвара от хоприва в корените.Сложих и кристали по краищата.
    Като изсъхне ще ви кажа как си усещам косата
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    момичета, забелязвам, че повечето от вас си правят или маски само с изсушаващи съставки или такива в които изсушаващите са повече... та да ви питам защо ? .. мазни са ви косите или за нщ друго ?

Аз примерно сега целях точно това.Искам да видя как ще ми се отрази.
    Иначе,моята си е нормална.Мия я 3 пъти в седмицата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    значи е нормална и склонна към омазняване, защото повече от 2 пъти в седмицата не е много добре да я миеш

Да знам!Старая се даже с по 2 пъти да мина на седмица.Когато мога естествено

значи е нормална и склонна към омазняване, защото повече от 2 пъти в седмицата не е много добре да я миеш
    Това по колко я миеш не винаги определя дали е мазна или не. Имаше период в който я миех всеки ден, но я миех не защотоо ставаше мазна, а формата и къдриците просто ми се разваляха. Можех да я мия и един път на седмица и пак нямаше да е мазна просто формата и се бъгваше.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LuniChkaa
    Това по колко я миеш не винаги определя дали е мазна или не. Имаше период в който я миех всеки ден, но я миех не защотоо ставаше мазна, а формата и къдриците просто ми се разваляха. Можех да я мия и един път на седмица и пак нямаше да е мазна просто формата и се бъгваше.
    къдравите коси по принцип са сухи .. а и определя ! ... мий я в продължение на месеци през ден или всеки ден да видим после дали ще можеш да издържаш 2-3 дена без да я миеш... та.. сега обяснение защо е така.. защото в корените на косата има себум... колкото повече е тя е толкова повече по мазна (има излишен себум) и става мръсна.. в шампоаните ни има измиващи съставки, като в някой шампоани доста силно измиващи.. когато си миеш косата с шампоан той измива изцяло себума,а косата се нуждае от този себум ест. в определено количество (ако е повече косата е мазна) и като го измиеш предизвикваш косата да си го възстанови.. и като я миеш няколко месеца всеки ден примерно косата свиква всеки ден да ви възстановява себума.. и се получава момента в който ти не измиваш себума няколко дни, но косата е свикнала да си го произвежда и този себум се натрупва и става излишен т.е косата се омазнява

Хумата може ли да се купи от аптека или в магазин?Моята коса се омазнява много бързо и бих искала да си купя хума и да си направя маска,че да спре това омазняване.

Здравейта момичета. Днес си направих маска с всичко възможно Сложих и стимулант на Икаров, бадемово масло, хининова вода, зехтин, кисело мляко, оцет, жълтък. Проблем ми беше само миризмата на икаров, но и след като се измих пак остана Успях да измия мазнотията добре, сложих си ампули, и косата ми е някава много жива и мекичка Но сега ще ме накара да сложа и спрейчето на Глис, че не се трае този стимулант

Град
    София
    От кафето потъмняваше косата нали ? Ако не, от какво друго може да потъмнее ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nwjsw
    Хумата може ли да се купи от аптека или в магазин?Моята коса се омазнява много бързо и бих искала да си купя хума и да си направя маска,че да спре това омазняване.
    от аптеката
    katii от кафе и от вода я която са варени черупки от орех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си