- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Момичета,доволна съм от крайния резултат,даже много.Косата ми стана много хубава и мекичка и с блясък,с обем..абе супер е!Другия път и с други продукти ще експериментирам!![]()
Първоначално написано от XxInn0cencexX
Момичета може ли да попитам дали мога да си правя тази маска:
2 с.л. тривитаминол
1 жълтък
1 с.л. масло от авокадо
2 с.л. мед
е как смятате? За коса нормална към мазна?
Мерси,ще потърся ампулките.Първоначално написано от Sevdito
![]()
Момичета,забелязвате ли потъмняване на косата от кафето?Аз до сега съм си слагала 2 пъти и супер ми действа.Не забелязвам нищо такова като променяне на цвета,но да питам и вас!
Дано няма такъв ефект,защото искам да продължа да го ползвам![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Момичета, а понеже се сетих, че не ми се занимава с мазния мед, бихте ли казали някоя съставка, която може да го замени в същото количество? (:Първоначално написано от MegiBoOm
Хммм ами можеш да го пропшуснеш изобщо като съсътавка...а за замяна...кисело мляко?![]()
кажете някоя маска за суха към нормална коса
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
домашна![]()
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Аз бих ти предложила тези двете:
Маска за суха коса с Зехтин и Лимон
Подходяща маска за суха коса е мьска за коса със зехтин и лимн. Изстисква се един лимон, прибавя се зехтин, намазва се цялата коса от корените до върховете, стои се около 20 минути и след това се измива. Маската е подходяща за изтощени коси.
Маска за суха към нормална коса с Кисело мляко и Бадемово Масло
За маската се прави се смес от кисело мляко, намачкан банан и няколко капки бадемово масло. Хубаво се намазва косата и се оставя да престои 30 минути, като главата се завива с топла хавлия.
Ами то си личи...вгледай се във връхчетата.Косъма започва да се дели,нацепва се...ако ти е по-тъмна косата си личат повече.![]()
някой може ли да ми каже за матиращите шампоани, мога ли да го използвам върху изсветлена с боя кестенява коса, ефекта е леко рижав и дали тоя шампоан ще убие този ефект искам нещо такова да се получи http://www.syoss.bg/uploads/tx_templ...foto_color.jpg но без обезцветяване допълнително и също ако може да ми препоръчате мат. продукт, не желая натрапващо сиво
Матиращ шампоан?!Сефте чувам такова.
Хората само гледат как да си докарат блясък, ти ще я матираш.
Защо не отидеш до фризьорката си или до най-близкият професионален магазин за козметика и не попиташ?Първоначално написано от ri41
Със сигурност ще намериш това, което търсиш. Много от фризьорите постигат този ефект, който ти искаш без бои. 100% убедена съм, че има такъв продукт, просто едва ли някой от тук ще успее да ти помогне.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Здравейте момичета!
Днес бях на фризьор и ето го резултатът:
http://prikachi.com/images/934/3687934h.jpg
http://prikachi.com/images/935/3687935U.jpg
http://prikachi.com/images/936/3687936G.jpg
Междудругото днеска си взех и тривитаминол за 6лв. от ветеринарната аптека (: Да ви попитам, може ли да ми кажете различни маски с тривитаминол, които да стават за нормална коса. Наистина досега не съм ползвала и не знам нищо за него. Между другото как да го отворя и след като го отворя къде да го съхранявам?![]()
Момичета междудругото мисля да си взема професионален шампоан на Перма за номрална коса и маската на Миостис (:
MegiBoOm много хубава коса имаш !
Ето ти маската която аз си правя:
2с.л. тривитаминол,
1с.л. зехтин
1с.л. алкохол
1с.л. кис.мляко
1 жълтък
Понякога слагам и бадемово масло, ако имам.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Благодаря ти.
Мисля оттук нататък да използвам твоята маска.А добра ли е.Действа ли ти, виждаш ли някакво подобрение?
Моля те кажи как да отворя тривитаминола.![]()
Отварянето е отвратително, аз на няколко пъти да се порежа.. Иначе се мъча с нож, малко сложничко е..
Маската ми се отразява много дорбре. Косата ми става една мекичка и хубаваВъпреки,че скоро пробвах и си сложих само от тривитаминола и като чели ми се отрази по-добре (нз защо), обаче така свършва много по-бързо, а все пак срока след отварянето му е 28дена и е по добре да си го правиш на маска, за да ти стигне за по-дълго време.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Боядисваш ли си косата?Първоначално написано от kittenella
![]()
Не, не се боядисвам...Естествена блондинка, но не знам дали се води точно русо, защото е като много светло кестенява...
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Днес си намазах косата с бадемово масло и стоях 1 час и малко.
Супер ми се отрази на косата.
А вчера си купих това> http://www.kobieta.pl/uploads/pics/S...eatProtect.jpg и днес го изпробвах. Много е добро. Препоръчвам ви го.
Първоначално написано от Colombia
?????????????????![]()