.
Затворена тема
Страница 9 от 58 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 1447
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Днес си намазах косата с бадемово масло и стоях 1 час и малко.
    Супер ми се отрази на косата.
    А вчера си купих това> http://www.kobieta.pl/uploads/pics/S...eatProtect.jpg и днес го изпробвах. Много е добро. Препоръчвам ви го.
    И аз го имам и съм доволна,не един път съм го препоръчвала.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Аз изобщо не съм доволна от това на Syoss... Явно си е до коса.
    Меги, можеш да си издърпваш от тривитаминола със спринцовка. Но на мен лично ми е по-удобно да си го отворя изцяло, както по-горе казаха с нож. Съхранява се в хладилник.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ахам добре (:
    Ама то е едно метално отгоре, не виждам как ще стане със спринцовка. Явно е, че ще го дърпам, докато го махна!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Днес си намазах косата с бадемово масло и стоях 1 час и малко.
    Супер ми се отрази на косата.
    А вчера си купих това> http://www.kobieta.pl/uploads/pics/S...eatProtect.jpg и днес го изпробвах. Много е добро. Препоръчвам ви го.
    аз пък от това на Сайъс съм 50 на 50. Не съм много доволна, ама става.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ахам добре (:
    Ама то е едно метално отгоре, не виждам как ще стане със спринцовка. Явно е, че ще го дърпам, докато го махна!
    Аз махам металното и остава онова мекото,като капачка,а желязното го махам с нож.

Град
    София
    ^ И аз по същия начин... просто ветеринарката ми каза, че и тя ползва тривитаминол и, че е по-добре да се използва спринцовка за да не изветрява.

Град
    Света На Мечтите
    А мога ли тогава да ползвам спринцовката ми за физиологичен разтвор? (:

тоо, май няма разлика де

Banned Мега фен
    тук официално .. такам... сега да кажа.. топнах се за всички по един път..
    косичката - ами не се изтощи много ходих да се подстрижа един път и бях в др. град и съм изненадана.. казах да ми вземе малко и тя точно това направи .. изтъни ми малко горните пластове..
    не съм прочела старата тема още до 93та страница съм, но тази вечер ще я прочета, ще прочета и новата..
    по темата: на морето не си правих маски, но когато бях при баба ми се мазах само с зехтин и ми се отрази доста добре.. след 2-3 дни почвам с маската с тривитаминол, че имах доста почивка.. айде целувки

Град
    Света На Мечтите
    Fuck 13
    ти какво включваш в маската си? (:

Искам да ви питам пак...моля кажете ми някакви домашни маски, които да включват нещата, които бях написала в по-предния си коментар.Просто наистина ми е спешно, защото след по-малко от два месеца едни роднини правят много голямо събиране в Англия и като отидем искам косата ми да е хубава, както преди, но заради пресите...е, твърде късно се осъзнах.Както и да е, моля ви кажете ми домашни маски, за да съживя сухата си и изтощена коса.
    За тези, които знаят от личен опит, с кой продукт расте по-бързо косата: Хининова вода или Себорал Форте?А и сигурни ли сте за тривитаминола?Защото все още се колебая...Той с какво подмага на косата?Растеж или нещо друго?Благодаря ви предварително и ето нещата, които си бях купила, но ако трябва ще купя и други
    Себорал Форте, Стимулант на Икаров, Бадемово и Пшенично масло, Хума, Геритамин/такъв на перли/ и Хининова вода...

Колкото до косата ми руса, но по-скоро много светло кестенява, чуплива, суха и изтощена...ПОМОЩ!!!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    Fuck 13
    ти какво включваш в маската си? (:
    ами много неща.. питаш какво включвам повечето пъти или какво по принцип съм включвала ?

Banned Мега фен
    kittenellа - както казах чета старата тема все още.. не видях какво си написала, но от тези неща които спомена можеш да си направиш маска с хума и двете масла.. към нея и алкохол и жълтък ако имаш и оцет можеш да сложиш и естествено тривитаминол... а иначе за нещата, които пита.. относно хин. вода или себорал форте - при всеки е различно.. лично при мен себорал форте ми помага за растежа като цяло и сама виждам резултата, а хининовата вода съм споменавала в старата тема, че миналата година я ползвах няколко месеца и нямаше грам резултат... от друга страна има момичета, които от хин. вода им расте много бързо косата... относно тривитаминола.. при повече от 90% от момичетата (по мои наблюдения) действа.. за растежа.. той е и за растеж и да подхранване.. абе като цяло това са си витамини.. подхранват,заздравяват и от там идва и по-бързия растеж.. геритамин нео си пий - няма да ти навреди, но почивай и от него.. а ако правиш тази маска по-горе.. като към нея можеш да добавяш всичко каквото се сетиш .. зехтин,оцет,ракия или водка,жълтък, кисело мляко,кафе,какао и т.н. .. ако те е страх от тривитаминола (защото каза, че се колебаеш) си прави 1 път в седмицата маска с тривитаминол и 1 път си мажи косата само с стимулант за коса на икаров - това при положение, че си миеш 2 пъти в седмицата косата.. ако е един ги редуваш.. ако си миеш косата повече от 2 пъти в седмицата прави маска 1 до 2 пъти най-много в седмица.. а колкото до това, че имаш малко време.. не е чак толкова малко.. в моя град точно преди 24 май миналата година едно момиче отидоха да й вземат връхчетата на косата.. и попаднала на фризьорка, която се учи.. и й взела много.. момичето за 2 месеца си пусна дълга коса за бала и всички си мислеха, че е от скъпи ампули и т.н. .. а и сега се сетих.. ампулите са много ефикасни може и ампули да си вземеш.. айде дано съм ти помогнала

Banned Мега фен
    ^ извинявам се за дългия пост.. а и забравих да кажа.. намали пресата до минимум и ако не можеш без да ползваш слагай много обилно термозащитен продукт

Някой ползвай ли е гел-пяната на сери за къдрици? Искам нещо, с което косата ми да става на вълни, да е чуплива, защото моята е права. Препоръчайте нещо
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    kittenellа - както казах чета старата тема все още.. не видях какво си написала, но от тези неща които спомена можеш да си направиш маска с хума и двете масла.. към нея и алкохол и жълтък ако имаш и оцет можеш да сложиш и естествено тривитаминол... а иначе за нещата, които пита.. относно хин. вода или себорал форте - при всеки е различно.. лично при мен себорал форте ми помага за растежа като цяло и сама виждам резултата, а хининовата вода съм споменавала в старата тема, че миналата година я ползвах няколко месеца и нямаше грам резултат... от друга страна има момичета, които от хин. вода им расте много бързо косата... относно тривитаминола.. при повече от 90% от момичетата (по мои наблюдения) действа.. за растежа.. той е и за растеж и да подхранване.. абе като цяло това са си витамини.. подхранват,заздравяват и от там идва и по-бързия растеж.. геритамин нео си пий - няма да ти навреди, но почивай и от него.. а ако правиш тази маска по-горе.. като към нея можеш да добавяш всичко каквото се сетиш .. зехтин,оцет,ракия или водка,жълтък, кисело мляко,кафе,какао и т.н. .. ако те е страх от тривитаминола (защото каза, че се колебаеш) си прави 1 път в седмицата маска с тривитаминол и 1 път си мажи косата само с стимулант за коса на икаров - това при положение, че си миеш 2 пъти в седмицата косата.. ако е един ги редуваш.. ако си миеш косата повече от 2 пъти в седмицата прави маска 1 до 2 пъти най-много в седмица.. а колкото до това, че имаш малко време.. не е чак толкова малко.. в моя град точно преди 24 май миналата година едно момиче отидоха да й вземат връхчетата на косата.. и попаднала на фризьорка, която се учи.. и й взела много.. момичето за 2 месеца си пусна дълга коса за бала и всички си мислеха, че е от скъпи ампули и т.н. .. а и сега се сетих.. ампулите са много ефикасни може и ампули да си вземеш.. айде дано съм ти помогнала
    Много ми помогна!!!Наистина съм ти страшно благодарна и утре ще си правя маската, която препоръчваш, също така отивам и до ветеринаря да си взимам Тривитаминол...Но имам няколко въпроса.Моля ви, не ме смятайте за тъпа просто наистина за първи път почвам да си правя домашни маски, а в обкръжението ми никой не си прави и няма кой да питам: Като си направя маската по дължината на косъма без корените ли или включително и скалпа?Колко дълго да стоя - 2, 6 часа или цяла нощ?Кога има по-голям ефект?Колко тривитаминол слагам в маската?
    Мога ли да слагам и геритамин нео в маската, защото не бих искала да го пия?
    Благодаря ви, много!И вярвайте ми, не съм толкова тъпа за колкото сигурно ще ме помислите след тези въпроси
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    маската се нанася по дължината и в корените.. на някой момичета в началото им пада коса ( не се притеснявай, честно казано и на мен първите 2 пъти ми се получи така, но ако до няколко пъти ти падат значи не ти понася.. ) геритамин можеш да слагаш в маската..с маската стой колкото искаш.. някой момичета ги засърбява скалпа много, други по-малко.. някой изобщо.. ако не можеш да търпиш с маската и ти е неприятно около час час и 10-15 минути стига.. ако можеш.. аз повече от 6 или 7 часа не помня не съм стояла.. по принцип колкото повече толкова повече, но все пак е индивидуално и трябва сама да си прецениш.. но не по-малко от 1 час ..

Супер фен Аватара на pressiana
    kittenella, аз слагам 2 с.л. тривитаминол...
    Маже се скалпът и се разнася надолу и по дължините и краищата. Ако косата ти цъфти, слагай заедно с маската и 2-3 с.л. пшенично масло в краищата. После връзваш косата на кок, слагаш шапка за баня и кърпа, за да затопля скалпа. Аз седя 2 часа и половина, но при всеки е различно. Ако стоиш 3 часа и после при къпането ти паднат доста косми /това е нормално, от запарването на скалпа е/, следващия път стой 2 часа. Засега не те съветвам да стоиш цяла нощ, защото може като се миеш после, да ти падат цели кичури /не искам да те плаша де/. Геритаминът доколкото знам се пие, не го слагай в маската.

Трябва да знаеш, че колкото и маски да правиш, здравословното хранене е ключът към по-здрава коса, нокти, по-хубава кожа. Затова яв много плодове, пий по 2л. вода на ден.. Недей да очакваш, че който и да е продукт ще направи чудо с косата ти, особено ако не е натурален. Хайде успех.

Много ви благодаря и на двете!аистина ми помогнахте
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Матиращ шампоан?! Сефте чувам такова.

Хората само гледат как да си докарат блясък, ти ще я матираш.
    използва се за постигане на пепеляви оттенъци при руси коси, но моята е светло кафява и клони към русото за това питам дали ще има ефект

Град
    Света На Мечтите
    Фък 13 попринцип, кои продукти използваш най-често, когато си правиш маска с тривитаминол? (:

*бтв как ти е името? ;д

Град
    София
    kittenella, когато си правиш маски с тривитаминол, няма смисъл да слагаш от Геритамина (чела съм, че доста момичета вместо да го пият, пукат капсулките и ги добавят в маските си за коса, лице...). Тривитаминола съдържа достатъчно витамин А и Е... просто ще ти се пренасити косата. Примерно в някоя друга маска без него можеш да си спукаш някоя.

Момичета с какво нанасяте дом. маски за коса? С пръсти или...?

Banned Мега фен
    Фък 13 попринцип, кои продукти използваш най-често, когато си правиш маска с тривитаминол? (:

*бтв как ти е името? ;д
    Мартина
    а иначе най-често използвам жълтък,кисело мляко,бадемово масло (но понякога и друго.. примерно от пшеничен зародиш - слагала съм и от жожоба, оцет,ракия,мас,зехтин,мед,х ма,тривитаминол и аспирин.. няколко пъти съм слагала и какао..

мисля сега да си сложа и кафе, но ме притесни това, че може да ми потъмнее косата, а не искам..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Момичета с какво нанасяте дом. маски за коса? С пръсти или...?
    аз с пръсти, защото с четка за зъби примерно нищо няма да стане.. става ако косата ти е рядка и къса иначе е много занимавка, а и най-много да се проскубя .. с пръсти и ако трябва нещо да разнеса - примерно ми е малко маската с гребен.. едър по възможност, но това става много рядко..

Град
    София
    И аз с пръсти си я нанасям по принцип... но се чудя с четка за боядисване дали няма да е по-удачно?

Град
    Света На Мечтите
    ^Може би само за корените, а по дължината?
    Сложна работа си е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си