.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ГАДНИТЕ МИ ВЕЖДИ ;[[

Веждите ми са отвратителни .. гъсти,черни,изтънени и с лека чупка

Та се чудя ако ги изсветля дали ще стои смешно,защото на мен изобщо не ми харесват черните вежди.. и имали начин да станат по редки?

Re: ГАДНИТЕ МИ ВЕЖДИ ;[[

Цитирай Първоначално написано от Trisha
    Гъсти и изтънени едновременно?

Та се чудя ако ги изсветля дали ще стои смешно,защото на мен изобщо не ми харесват черните вежди.. и имали начин да станат по редки?
    Та ние се чудим с каква коса си (цвят)? За да можем да ти кажем дали би ти отивало.. Можеш и снимка да качиш, ако искаш повече отговори.
    Най-добре иди на козметик да ти ги изчистят и оформят, и козметичката ще ти каже дали може да ги изсветлите. Има начин да ти станат по-редки, ако постоянно си ги скубеш..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Хха първото мнение е много вярно.

мда гъсти и изтънени,а косата ми е черна

Отиди на козметик. Веждите са много важна част от изражението на човека, а козметикът знае най-добре как да ти ги оформи, така че да създават правилното впечатление.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не прави грешката да ги изсветляваш. Така само ще ги съсипеш и може да опадат косъмчета и да станат по-рядки. Черните вежди могат да бъдат много красиви ако са оформени добре. Иди на козметик и му обясни какво точно искаш. Също така не оставяй косъмчета под веждите, а отскъбвай дори най-малките.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Re: ГАДНИТЕ МИ ВЕЖДИ ;[[

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Гъсти и изтънени едновременно?

Та ние се чудим с каква коса си (цвят)? За да можем да ти кажем дали би ти отивало.. Можеш и снимка да качиш, ако искаш повече отговори.
    Най-добре иди на козметик да ти ги изчистят и оформят, и козметичката ще ти каже дали може да ги изсветлите. Има начин да ти станат по-редки, ако постоянно си ги скубеш..
    +1

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Може би имаш предвид,че са тънки,но с дълги косъмчета?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Тогава отиди на козметик,тя знае как да подходи,ти само и кажи дали ги искаш по-дебели или по-тънки,с чупка или без и тя ще ти ги офороми.

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B8&um=1&hl=bg &sa=N&biw=1024&bih=630&tbm=isch&tbnid=gscWCKAknWio gM:&imgrefurl=http://www.bgstuff.net/za-jenata/moda-i-krasota/5907-vezhdi--gajtani&docid=vITxA4kvuEp94M&w=204&h=272&ei=fT5CTr CqG5Cf-wbY0pS6CQ&zoom=1&iact=rc&dur=275&page=3&tbnh=143&t bnw=107&start=30&ndsp=14&ved=1t:429,r:3,s:30&tx=58 &ty=48

ето такива са
    Ако са точно такива, значи изобщо не изглеждат толкова зле. Но държа на предишното си мнение - отди на козметик. Ще ти ги оформи, а ти после ще си ги поддържаш. А и не е толова скъпа - 2-3 лв, макс 5.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ако са точно такива, значи изобщо не изглеждат толкова зле.
    Мда, + това сега не са модерни много тънките. Моята коса, съответно вежди са черни и аз доста съм ги поизтънила и да ти кажа на някои хора не им допада чак толкова. Затова отиди, както другите ти казаха, на козметик. Тя ще може да ти даде най- добър съвет кой тип са най- подходящи за лицето ти.

П.П. С чупка е много яко. (в рамките на нормалното естествено)

Даа, и моите са така и много ги мразя, ама няма начин.. Аз не бих ги изсветлила, не те съветвам и ти да го правиш, но ги скуби, поне аз така правя.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Ако са като на снимката - хубави са. Иди на козметик само да ги оформи.

Виж на нея колко хубаво й стоят )
    Love to be loved by you.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    И моите вежди са черни, гъсти, има и доста дълги косъмчета. Бяха и доста дебели...първоначално. Но започнах да ходя на козметик да ми ги оформят и съм много доволна от резултата.
    Когато са в подходящата форма и добре поддържани, това че са черни не би било проблем.
    Ако косата ти е естествено тъмна...не мисля, че ще е добра комбинация със светли вежди...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си