Здравейте! Искам да попитам някой ползвал ли е този спрей или не знам какво е против изпотяване и доволен ли е ? Видях но преди седмица в ДМ и още се чудя дали да си го вземае? Как е ? Спира ли потенето или никакъв ефект?
![]()
![]()
Нямаше логика,беше любов.
мммм... не е много хубавПробвала съм го и не ми помага изобщо ,а да не говорим ,че миризмата не я понасям !!!
Обичам те, мили, когато си тук, но когато те няма обичам друг!
Имам по-агресивния, който уж е с най-силно действие, но не действа![]()
Балеа ги бива единствено в лосионите и бутерите, които им миришат уникално. Това е. Няма какво да се опитват да надхвърлят себе си.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Една приятелка ползва Одорекс и е доволна, но доколкото знам запушва порите и не е препоръчително да се използва дълго време.
Лично аз не ти го препоръчвам, защото можеш да си навлечеш сериозни проблеми.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Чак пък сериозни проблеми, I don't think so..![]()
Ако навличаше толкова голями проблеми нямаше да е в аптеките.
Аз лично съм го пробвала Odorex-а и останах изключително доволна, наистина! Но зависи какво изпотяване имаш, ако не е нещо сериозно не си заслужава, по-добре си намери подходящ дезодорант, стик или рол он.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не съм пробвала точно този спрей, но имам един дезодорант на Balea (Raub Katze мисля, че се казваше). Мирише приятно, малко сладникаво, но оставя бели петна по дрехите и е много нетраен. Затова и предполагам, че този продукт също няма да е кой знае какво. Все пак, нещата на тази марка са на ниски цени, а ниска цена = ниско качество (в повечето случаи). Според мен мини стикчетата на Rexona вършат чудесна работа.![]()
Една приятелка ползва Одорекс и е доволна................
Аз също го ползвам и е уникално!! ПОЛЗВА СЕ 10 ДНИ.Също мирише на спирт ,но може върху него да сложиш дезодорнт.
Обичам те, мили, когато си тук, но когато те няма обичам друг!
Аз на Балеа ползвам само и единствено лосион за тяло и спрей за коса. Лосиона наистина мирише уникално![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Значи няма смисъл да си го взимамще си продължавам с рексоната
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Аз ползвам на Garnier Mineral и съм мноооооого доволна.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Имам и техен матиращ крем и матираща пудра и съм безмълвна просто! Уникални са! 40 градуса, лицето ми изобщо не лъщи първите 3-4 часа, след това просто трябва да сложа пудра още веднъж.Първоначално написано от sladkish_14
Не съм ползвала това,но съм ползвала стикчето им за чувствителна кожа,но не и през лятото-така,че не мога да ти кажа,но за през другите сезони е просто невероятен-с лек,приятен и ненатрапчив аромат,спира изпотяването,не дразни кожата под мишниците и стига за дълго време,а цената е повече от добра!Сега ползвам техен дезодорант от серията за младежи и за цената от 2 лв е много добър-не премахва изпотяването напълно,но го намалява,не оставя бели петна и мирише много хубаво!Ааа да добавя,че и стикчето не оставя бели петна!И аз се чудех за матиращата пудра на Балеа-казват,че не предизвиква поява на пъпки и черни точки,че матира за дълго,че дори е подходяща за проблемна кожа,в голяма разфасовка е,но малко ми се струва съмнителна за 5,39!Вие какво мислите за нея?Извинявай,че те използвам темата,авторке!
Да, супер много! Особено и с матиращата пудра отгоре...Първоначално написано от miminko
Ти какво ползваше досега?
Mojesh li da slojish snimki, zashtoto ne sum v bg, a tuk nadpisite na produktite im ne sa na angliiski i ne moga da se orientiramПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
PS: Kato se vurna shte si redaktiram mneniqta na kirilica.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Пантерке,ако на аватара ти си със същия крем,мога да кажа,че леко ти лъщи кожатаНе знам,може и от горещините да е било.
Че то къде другаде има Балеа..?![]()
О, да. Купих си го едва преди 2 седмици и вчера пак ги гледах. Аз през ден съм в ДМ-а![]()
A тази матираща пудра колко пари е? И не мога да я намеря на снимка. Искам да видя какво трябва да търся. Помощ?
Пантерке,мерси!А колко струва пудрата?
Ще отида да си я купя тези дни и ще споделям мнение.