.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Balea

Balea

Здравейте! Искам да попитам някой ползвал ли е този спрей или не знам какво е против изпотяване и доволен ли е ? Видях но преди седмица в ДМ и още се чудя дали да си го взема е? Как е ? Спира ли потенето или никакъв ефект?
    Нямаше логика,беше любов.

мммм... не е много хубав Пробвала съм го и не ми помага изобщо ,а да не говорим ,че миризмата не я понасям !!!
    Обичам те, мили, когато си тук, но когато те няма обичам друг!

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Имам по-агресивния, който уж е с най-силно действие, но не действа

Балеа ги бива единствено в лосионите и бутерите, които им миришат уникално. Това е. Няма какво да се опитват да надхвърлят себе си.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Exothermic
    Една приятелка ползва Одорекс и е доволна, но доколкото знам запушва порите и не е препоръчително да се използва дълго време.
    Лично аз не ти го препоръчвам, защото можеш да си навлечеш сериозни проблеми.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Чак пък сериозни проблеми, I don't think so..
    Ако навличаше толкова голями проблеми нямаше да е в аптеките.
    Аз лично съм го пробвала Odorex-а и останах изключително доволна, наистина! Но зависи какво изпотяване имаш, ако не е нещо сериозно не си заслужава, по-добре си намери подходящ дезодорант, стик или рол он.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Не съм пробвала точно този спрей, но имам един дезодорант на Balea (Raub Katze мисля, че се казваше). Мирише приятно, малко сладникаво, но оставя бели петна по дрехите и е много нетраен. Затова и предполагам, че този продукт също няма да е кой знае какво. Все пак, нещата на тази марка са на ниски цени, а ниска цена = ниско качество (в повечето случаи). Според мен мини стикчетата на Rexona вършат чудесна работа.

Една приятелка ползва Одорекс и е доволна................

Аз също го ползвам и е уникално!! ПОЛЗВА СЕ 10 ДНИ.Също мирише на спирт ,но може върху него да сложиш дезодорнт.
    Обичам те, мили, когато си тук, но когато те няма обичам друг!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз на Балеа ползвам само и единствено лосион за тяло и спрей за коса. Лосиона наистина мирише уникално
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Значи няма смисъл да си го взимам ще си продължавам с рексоната
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз ползвам на Garnier Mineral и съм мноооооого доволна.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Балеа ги бива единствено в лосионите и бутерите, които им миришат уникално. Това е. Няма какво да се опитват да надхвърлят себе си.
    Имам и техен матиращ крем и матираща пудра и съм безмълвна просто! Уникални са! 40 градуса, лицето ми изобщо не лъщи първите 3-4 часа, след това просто трябва да сложа пудра още веднъж.

За мен лично този не е добър имам чувството, че се изпарява като съм го ползвала на Рексона са по-добри.

Град
    Canada
    не сам ползвала тоя дездорант оба4е ти препоръчвам нивеа инвизибъл просто е невероятен. мн сам доволна от него

Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

Pero dime, tu nunca has tenido alguien clavado..? Alguien que te ha jodido la vida y aun as

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не съм използвала този спрей, но део кристала им е много добър. Наистина спира потенето и е доста икономичен .

Не съм ползвала това,но съм ползвала стикчето им за чувствителна кожа,но не и през лятото-така,че не мога да ти кажа,но за през другите сезони е просто невероятен-с лек,приятен и ненатрапчив аромат,спира изпотяването,не дразни кожата под мишниците и стига за дълго време,а цената е повече от добра!Сега ползвам техен дезодорант от серията за младежи и за цената от 2 лв е много добър-не премахва изпотяването напълно,но го намалява,не оставя бели петна и мирише много хубаво!Ааа да добавя,че и стикчето не оставя бели петна!И аз се чудех за матиращата пудра на Балеа-казват,че не предизвиква поява на пъпки и черни точки,че матира за дълго,че дори е подходяща за проблемна кожа,в голяма разфасовка е,но малко ми се струва съмнителна за 5,39!Вие какво мислите за нея?Извинявай,че те използвам темата,авторке!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Имам и техен матиращ крем и матираща пудра и съм безмълвна просто! Уникални са! 40 градуса, лицето ми изобщо не лъщи първите 3-4 часа, след това просто трябва да сложа пудра още веднъж.
    Хубав ли е матиращият крем? Моят свършва и искам да сменя марката, но се чудя, понеже са нисък клас козметика... Ти доволна ли си?
    Да, супер много! Особено и с матиращата пудра отгоре...
    Ти какво ползваше досега?

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Mojesh li da slojish snimki, zashtoto ne sum v bg, a tuk nadpisite na produktite im ne sa na angliiski i ne moga da se orientiram
    PS: Kato se vurna shte si redaktiram mneniqta na kirilica.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на nymphadora
    Пантерке,ако на аватара ти си със същия крем,мога да кажа,че леко ти лъщи кожата Не знам,може и от горещините да е било.

anonymous708973
    Guest
    Че то къде другаде има Балеа..?

anonymous708973
    Guest
    О, да. Купих си го едва преди 2 седмици и вчера пак ги гледах. Аз през ден съм в ДМ-а

Мега фен Аватара на iiordanova
    A тази матираща пудра колко пари е? И не мога да я намеря на снимка. Искам да видя какво трябва да търся. Помощ?

anonymous708973
    Guest

Мега фен Аватара на iiordanova
    Пантерке,мерси! А колко струва пудрата?
    Ще отида да си я купя тези дни и ще споделям мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си