- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В памет на Милена Б. (sh0c0ladch3ee)-едно лъчезарно момиче
Никой няма право да отнема живот на който и да е.
Почивай в мир.
I just came to say Hallo ;pp
Shake that ~ Every day Im shufflin ;d
Хмм... O.o
Да почива в мир(
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Не беше никак лесно да свикна с мисълта ,не разбрах , не повярвах не вярвам и сега ! Не знам какво е когато сърцето просто спре , но знам какво е чувството вътре в мен .. ! Защо трябваше точно ти да си примера ? ... Почивай в мир ..![]()
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Тази песен на Аврил я харесвам адски много, но точно заради НЕЛЕПИ катастрофи отказвам да я слушам.Първоначално написано от ri41
Нека да почива в мир момичето, било е много красиво. Също като Алекс, бивша моя съученичка. Свързана със същата песен. Загинала по същия нелеп начин. ;(
I'm inlove with a criminal...
Ужас! Чак сега виждам темата и съм направо потресен. Толкова прекрасно същество да загине по такъв начин, нямам думи просто. Не знам как се чувства шофьорът, знаейки, че буквално е убил едно младо и умно момиче, което го е чакало светло бъдеще и тепърва е започвало да живее живота си пълноценно. Аз надали бих могъл да живея с подобна мисъл, за нейното семейство не ми се и мисли. Направо изтръпнах, когато видях нейна снимка на носилка в статията от сайта, след като вече бях видял аватара й, на който изглежда толкова хубава... жива. Ужасна работа, надявам се роднините й да успеят да преглътнат мъката... Почивай в мир.![]()
Въздържай се от такива коментари.
Последно редактирано от LadyDi : 12-10-2011 на 18:25 Причина: Излишно мнение
тъпанари, умирайтееееееееееееееееее ееееее
Това се отнася за всичките гъзарчета дето се пистат с колите и се праат на много отворени.......... НЕ СТРУВАТЕ, НЕЩАСТНИЦИ, чалгари смотани гейчета ето кво представлчвате бре, утрепки мръсни, ПЛУЖЕЦИ
толкова ли сте зле бе, да ви е*а мамичката педалска бе, докъде го докарахте с тия изпълнения
на нищо не приличате!!!!!!!!!!!!!!1
не ви ли стига, че толко хора умреха нелепо в катастрофи в голям процент заради това да си задоволите шибаното пубертетско самочувствие бе, МЪЖЕ
вие не сте никакви мъже, вие сте УТРЕПКИ.
ето колко ви е мъжеството........ да си убиеш собствената приятелка... брао, голем мъж си!!!!!!!!!!!! и сигурно ще има още хиляди като теб, мръснико, които ще го направят.......... да беше умрял ти, а не момичето бе.......
ако това момче сега чете..............................му пожелавам нещастието на родителите на горкото момиче да му се стовари стократно на главата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и нека всеки недорасъл дечко, преди да натисне педала на газта, си спомни за това събитие, за това момиче, за цялата тази нелепа, глупава и ужасно ТЪЖНА ситуация, да спре за момент, да помисли и да запази минутка мълчание..... ако не за мацката, то поне за да се надсмее над себе си колко е зле.
нямам какво повече да кажа.
който иска да ми трие мнението...
R.I.P.
Последно редактирано от oTPoBHa : 01-08-2012 на 13:00
Ехх, съжалявам ужасо многоНе знам какво да написха, нека по4ива в мир и.. внимателно и внимателно по пътищата
![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Да почива в мир... следях форума още откакто тя пишеше тук....
точно заради такива трагедии от около 10 г. насам желанието (ми) за живот, което имах някога, просто угасна трайно (за което сега дори (намирам за уместно тук да) благодаря на Онзи, Който допусна то да угасне при създалите се неблагоприятни обстоятелства), а особено потресаващи са трагедиите с млади хора, още повече че изненадващо много некролози на непълнолетни ми се случи да видя из улиците на града, дано Бог да не допуска отново да се случва зло на човеците
Последно редактирано от npp : 02-14-2012 на 16:16
Дано почива в мир. Много е жалко да си отиват млади хора, чието бъдеще е пред тях, заради нечия грешка.
От години чета тук, но се регистрирах по - късно. Следях постовете и, а когато видях тази тема просто ми прилоша... стана ми много зле, сякаш ми беше близка, само защото я познавах от тук, но не и тя мен. Плаках много, сънувах я и се будех нощем...
Не го заслужаваше това това момиче...
ПОЧИВАЙ В МИР МИЛЕНА!
Нека почива в мир.
Съжалявам за загубата...
Милата...... ;(
Почивай в мир!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Почивай в мир. Ето защо ненавиждам хората, които си мислят, че могат да карат. Жалко, наистина жалко.
Да почива в мир!!!;(
Някои от коментарите са наистина грозни. Според вас би ли приятеля й да иска да я убие? Достатъчно е измъчен в момента след нейната загуба, спрете се. Били са заедно наистина дълго време и надали на него му е хубаво, когато нея вече я няма.
Почивай в мир, красиво момиче!
Ти винаги ще си с нас.